Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τουρκία σε Τσίπρα με επίσημη ανακοίνωση: Μαζέψτε τον Πάνο Καμμένο. Μέχρι που πάει το θράσος...

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί ευθέως, με επίσημη ανακοίνωσή του, την ελληνική κυβέρνηση και άρα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να... μαζέψει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη μέρα της ΝΔ. Ντόρα:Ο Σαμαράς διαπράττει ύβρι

Εμμένει στην ανάγκη διεξαγωγής συνεδρίου η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «όποιος δεν αλλάζει, πεθαίνει», λίγες ώρες προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ,

Η πρώην υπουργός μίλησε στο Βήμα της Κυριακής, εξηγώντας τις θέσεις της για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.

Η Ελλάδα οφείλει να αποκαλύψει την μπλόφα της Γερμανίας

«Πώς μπορούν να αλλάξουν οι καταστροφικές πολιτικές που επιβάλλει ο Schaeuble και οι όμοιοί του; Είναι συμβατή η ένταξη στην ευρωζώνη με τη Δημοκρατία;» διερωτάται ο Φιλίπ Λεγκρέν, πρώην οικονομικός σύμβουλος του προέδρου της Κομισιόν την περίοδο 2011-2014, σε άρθρο του στο περιοδικό Foreign Policy.

Εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου φοιτητή

Στο συμπέρασμα ότι ο 20χρονος φοιτητής Βαγγελης Γιακουμάκης, η τύχη του οποίου αγνοείται, έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας καταλήγει το πόρισμα τριμελούς επιτροπής του ΕΛΓΟ Δήμητρα και κατόπιν αυτού ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγελης Αποστόλου ζήτησε την παραίτηση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Οι δικηγόροι ζητούν να ενταχθούν στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση !!!


Να ενταχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ζητούν οι δικηγόροι, καλώντας παράλληλα την Κυβέρνηση να ρυθμίσει άμεσα το ζήτημα και να αποκαταστήσει τη νομική αυτή αδικία.

Τα 5 σημάδια που μας προειδοποιούν για εγκεφαλικό

Όσο κι αν επιμένουμε να πιστεύουμε πως το εγκεφαλικό χτυπά ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις ανυπόστατες αντιλήψεις μας και τονίζουν τη σημασία της αναγνώρισης των «συμπτωμάτων».

Πάμε Πάτμο ...Τώρα..

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοπορία, αφού η ιερά Μονή της "Αποκάλυψης" είναι το πρώτο μοναστήρι από ολόκληρο τον κόσμο, που «χαρτογραφήθηκε» ψηφιακά από τους τεχνικούς της Google, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η περιήγηση του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, οπουδήποτε στον κόσμο, με λεπτομέρεια «καρφίτσας».

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κατανομή αρμοδιοτήτων στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων των μελών της αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά την σημερινή συνεδρίασή της. Σύμφωνα με την απόφαση οι αρμοδιότητες κατανέμονται ως εξής:

ΠΑΣΟΚ: Αυτοκτονική για τη δημοκρατία η απαλλαγή Κασιδιάρη

Αυτοκτονική για τη δημοκρατία χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την απαλλαγή του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνη Κανέλλη.

Υπόθεση Γιακουμάκη: Την παραίτηση του διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων ζήτησε ο αρμόδιος υπουργός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της περίεργης εξαφάνισης του 20 χρονου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Απαλλάχθηκε ο Κασιδιάρης για τα χαστούκια στην Κανέλλη!



 Κανέλλη στο «Βήμα»: «Ζωή σε λόγου σας» –
Εισαγγελέας: «Παραπάτησε δεν το ήθελε»
Η απόφαση είναι βλαπτική για την ίδια τη δικαιοσύνη Απηλλάγη ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για το δημόσιο χαστούκι στη βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.

ΚΚΕ: Πρόκληση η αθώωση Κασιδιάρη

«Η απόφαση του δικαστηρίου για την τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη - παρά το ότι το δικαστήριο δέχτηκε την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης - αποτελεί πρόκληση.

Βρετανός πρόσφερε 13.000 ευρώ για να βρει το δολοφόνο της γάτας της κόρης του

Στα όρια της υπερβολής φτάνει μερικές φορές η λατρεία των ζωόφιλων για τα κατοικίδιά τους. Σε τέτοιο σημείο που ένας επιχειρηματίας στην Αγγλία ξόδεψε 13.500 ευρώ για να προσλάβει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να βρει τον δολοφόνο του γατιού της κόρης του.

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για 705 θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Εκδόθηκαν σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ. Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, τακτικού προσωπικού και προσωπικού

Φοιτητές, ενοικιαστές ακόμα και τουρίστες οι νέοι μυστικοί "εφοριακοί"

Μυστικούς ωρομόσθιους «αστυνομικούς» για το ΦΠΑ προτείνει ο Βαρουφάκης!
Το νέο μέτρο για την αύξηση των εσόδων από το ΦΠΑ περιλαμβάνεται στην 11σελιδη επιστολή Βαρουφάκη που εστάλη την Παρασκευή στον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ όπως αποκαλύπτουν οι Financial Times.

Ακύρωσε την επίσκεψη του στη Χαλκίδα ο Προκόπης Παυλόπουλος


Δεν θα παραστεί τελικά στην ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, το Σάββατο 7 Μαρτίου, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,
Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα ήταν ένας εκ των βασικών ομιλητών στην ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας με θέμα «Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα στη Σκιά της Κρίσεως».

Eκδήλωση- Προβολή ταινίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας της Ομάδας Γυναικών Κύμης


Ακύρωση των απολύσεων των εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ-LAFARGE της Χαλκίδας ζητά το ΚΚΕ



Η πολυεθνική επιχείρηση ΑΓΕΤ- LAFARGE είναι ιδιοκτήτης τριών μεγάλων εργοστασίων τσιμέντου στο Βόλο, στο Αλιβέρι και στη Χαλκίδα. Στα πλαίσια των επιχειρηματικών της επιδιώξεων και «παιχνιδιών» αποφάσισε να πετάξει τους εργαζόμενους του εργοστασίου της Χαλκίδας στο δρόμο.

O Βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγανης ζητά παράταση των προθεσμιών έκδοσης άδειας εγκατάστασης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων



Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης, έπειτα από συναντήσεις του με κτηνοτρόφους, διαπίστωσε ότι η  μεγάλη πλειοψηφία των κτηνοτρόφων είτε για λόγους υποκειμενικούς,

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ



Συνάδελφοι,
Στις 7 Μαρτίου πραγματοποιείται το εκλογικό και απολογιστικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. Περίπου 100 αντιπρόσωποι που εκλέγονται από τα σωματεία θα πάρουν μέρος. Κάθε συνέδριο του Εργατικού Κέντρου θα έπρεπε να είναι σταθμός στην οργάνωση της εργατικής τάξης της περιοχής μας απέναντι στα αφεντικά και το κράτος τους.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κατάργηση του νόμου Βορίδη-Ρέππα για τα διόδια

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης επισημαίνεται πως συζητήθηκε η κατάργηση του νόμου που επιβάλλει κυρώσεις σε όσους δεν πληρώνουν διόδια.

Σαμαράς: Δεν εγκαταλείπω το τιμόνι της ΝΔ – Ντόρα: Παραιτήσου. Τραυματισμένος θα βγει ο Σαμαράς. 16 βουλευτές του λένε ΟΧΙ

«Εγώ δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη μια τέτοια δύσκολη στιγμή» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στο εσωτερικό του κόμματος, στη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ της ΝΔ, την Πέμπτη.

Η ΕΕ κατά της πλαστικής σακούλας

H Κομισιόν ενέκρινε ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τον δραστικό περιορισμό της πλαστικής σακούλας στην ΕΕ. Τα κράτη μέλη οφείλουν να μειώσουν κατά 80% τη χρήση πλαστικής σακούλας ως το 2025.

«Ξέχασε» τις ασφαλιστικές εισφορές του, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας


Συνέβη το 1999 και για πέντε χρόνια, όταν ο Πέδρο Πάσους Κοέλιο ήταν ελεύθερος επαγγελματίας. Σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν το γνώριζε. Πως είναι δυνατόν, αναρωτιούνται οι συμπατριώτες του. Η αντοπολίτευση ζητά εξηγήσεις.

Ζητά 1.720 προσλήψεις σε όλους τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης


Σε δηλώσεις σχετικά με τις ουρές ασφαλισμένων, που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ για τη θεώρηση βιβλιαρίων υγείας τους, δηλαδή για τη χορήγηση της ασφαλιστικής τους ικανότητας, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης.

Τι βρήκε το ΣΔΟΕ της Περιφερειακής δ/νσης δίωξης οικονομικού εγκλήματος Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

Πολλές και μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής εντόπισαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ που έγιναν στο πρώτο δίμηνο του 2015. Επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κά) μισθωτοί στον ιδιωτικό, στο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ απέκρυπταν εισοδήματα εκατομμυρίων ευρώ από την εφορία.

Στον Εισαγγελέα πρόσφυγε η Ουρανία Παπανδρέου μετά από δημοσίευση για κακοδιαχείριση στο Δήμο Αιδηψού



Πρός τον Εισαγγελέα
                                   Πρωτοδικών Χαλκίδας

 Αξιότιμε κ. Εισαγγελεύ
Στο φύλλο της 27ης Φεβρουαρίου 2014,

Θύμα χάκερ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Χάκερ πήραν το e-mail του Δημήτρη Αναγνωστάκη στα "χέρια" τους και στέλνουν, σε όσους είχε στις λίστες του, μήνυμα με το οποίο ζητούν 1750 ευρώ για να επιστρέψει από την Κένυα στην Ελλάδα,

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Στις 2 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου, ο Υφυπουργός  Παναγιώτης Σγουρίδης και στελέχη των κτηνιατρικών υπηρεσιών του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας,

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο αρχιτεκτονικός πλούτος της Αθήνας με ένα κλικ!!! Mια σπάνια δουλειά

Ένα μοναδικό αρχείο. Περιέχει όλα τα αξιόλογα κτίρια της Αθήνας.

Αν κάνετε κλικ πάνω στο όνομα του κτιρίου, εμφανίζεται φωτογραφία και πληροφορίες για την ιστορία του.

Μίνι συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο

Γεύμα προς τιμήν του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου παρέθεσε ο απερχόμενος Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας, λίγες ημέρες πριν την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο.

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες.

Οι πιο πλούσιοι έλληνες το 2014 σύμφωνα με τη λίστα του Forbes (που μετρά καθαρή αξία από 1 δισ. δολάρια και άνω) ήταν ο 61χρονος Φίλιππος Νιάρχος (Philip Niarchos) στο No 737 με 2,5 δισ. δολάρια,

Τους νέους γενικούς γραμματείς του ΥπΟικ παρουσίασε ο Γ. Βαρουφάκης

Στην παρουσίαση και τοποθέτηση των νέων γενικών γραμματέων του υπουργείου Οικονομικών, προχώρησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Ειδικότερα:

Στα άκρα η σύγκρουση για τα κέντρα κράτησης: Αλληλοκατηγορίες για ψεύτες και χαλκεία και στη μέση ο ΣΚΑΙ

Mε αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση για τους μετανάστες με την Νέα Δημοκρατία να αποκαλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ψεύτη και τον Γιάννη Πανούση να λέει πως είναι υποκριτές που είχαν δημιουργήσει την «δική τους» αστυνομία.

Ο Βούτσης δείχνει την έξοδο στον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. που εξέδωσε την διαταγή για τους μετανάστες

Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης επιρρίπτει ευθύνες στον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος εξέδωσε την διαταγή για τους μετανάστες τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έχουν σχέση με την έκδοση της εγκυκλίου.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δια χειρός Τσίπρα.. στη Βαλαβάνη οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Στην πρωτοφανή ενέργεια να αναθέσει τις αρμοδιότητες της (ημι-) ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων στην αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη, προβαίνει η κυβέρνηση, «δια χειρός» του ιδίου του πρωθυπουργού.

Το Υπουργείο Παιδείας διαψεύδει και την κατάργηση των ΤΕΙ

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Δημήτρης Χασάπης διέψευσε (ή αναδιπλώθηκε;) την Τρίτη δημοσιεύματα που είχαν αναρτηθεί σε ιστολόγια και ενημερωτικά sites περί επικείμενης κατάργησης των ΤΕΙ, διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει προβεί ποτέ σε ανάλογη δήλωση.

Το κοινωνικό αυτοματισμό ενισχύει το ΠΑΣΟΚ με σχόλιο του γραφείου τύπου του σχετικά με την ΔΕΗ

Επιτέλους λίγη σοβαρότητα.
H κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει τη διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε.
Μπορούσαν επίσης να πουν στην ΔΕΗ Α.Ε. να μην υπογράψει με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Μετά τις ενισχύσεις των αγροτών του ΟΠΕΚΕΠΕ και τα επιδόματα ανέργων του ΟΑΕΔ για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους

Με ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Πάνο Σκουρλέτη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει το ζήτημα με την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και το τι συμβαίνει με τη χορήγηση των ενισχύσεων των αγροτών του ΟΠΕΚΕΠΕ και των επιδομάτων των ανέργων του ΟΑΕΔ.
     Αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το παρακάτω:

Μέχρι και 40% αύξηση στη συνδεδεμένη ενίσχυση των τεύτλων



Αναφερόμενος στην ανησυχία που εκφράζεται από τον αγροτικό κόσμο σχετικά με την εφετινή πορεία της τευτλοκαλλιέργειας στη χώρα μας, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγω- γικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε τα εξής:

Μόνον οφέλη έχει η αλλαγή στη διαχείριση των διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ



Σχολιάζοντας αναφορές που γίνονται στα Μέσα Ενημέρωσης για την αλλαγή στη διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρό- τησης Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε τα εξής:

ΚΚΕ: Σχόλιο για τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην έρθει άμεσα για ενημέρωση, συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία επέκτασης της δανειακής σύμβασης - μνημονίου, που υπέγραψε η κυβέρνηση.

«ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ» Σκέψεις με βάση τη δράση της Κομματικής Οργάνωσης για τα προβλήματα των εργαζομένων

Αντικειμενικά, στην επαρχία μακριά από τα αστικά κέντρα, η κομματική δουλειά ενός προλεταριακού κόμματος και πόσο μάλλον ενός επαναστατικού εργατικού κόμματος, όπως είναι το ΚΚΕ,

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Οι δέκα πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη

Σύμφωνα με την λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, που έδωσε όπως κάθε χρόνο στη δημοσιότητα το περιοδικό Forbes, Ο ο Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft, παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, με περιουσία που έχει φτάσει πλέον τα 79,2 δισεκατομμύρια δολάρια, Η τεράστια περιουσία του Γκέιτς αυξήθηκε από πέρσι άλλα 3,2 δισ. δολάρια.

Bενιζέλος: Πρωτοφανές να μην ψηφιστεί από τη Βουλή η παράταση του μνημονίου

Η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει τη Βουλή γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στους βουλευτές της, τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τι λέει η Χαριλάου Τρικούπη για την υπογραφή της παράτασης από τον ΥΠΟΙΚ.

Ένας οργισμένος Τσίπρας: Παίρνετε 6.000 ευρώ και δεν μπορείτε να έχετε αυτοκίνητο;

Κεραυνούς έριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας, μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, για τις συμπεριφορές βουλευτών και στελεχών του κόμματος, που φαίνεται να φλερτάρουν με τα παραδοσιακά προνόμια της διακυβέρνησης.

Πολιτικός αρχηγός σνομπάρει πρόσκληση για δείπνο με τον Μάριο Ντράγκι

Την πλάτη στην πρόσκληση του Μάριο Ντράγκι να παραστεί σε δείπνο που θα παραθέσει την Τετάρτη γυρνάει πολιτικός αρχηγός.
Ο  πρόεδρος του

Είχε κάνει το φορτηγό του κρεβάτι για να βιάσει ένα 13χρονο αγόρι

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο επιχειρηματία λίγο πριν βάλει το αγόρι μέσα στο αυτοκίνητο-κολαστήριο.

Απόφαση-σοκ: Καταργούνται τα ΤΕΙ! ‘Ενταξη στα ΑΕΙ ή σε ΙΕΚ

Θα ενσωματωθούν στα Πανεπιστήμια - Στα ΙΕΚ όσα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις - Όλοι οι εκπαιδευτικοί τους θα ενταχθούν στην πανεπιστημιακή βαθμίδα - Τι λέει στο protothema.gr ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Δημ. Χασάπης

Διαψεύδει ο Ντάισελμπλουμ τη “βόμβα” Ντε Γκουίντος για δάνειο έως 50 δισ. στην Ελλάδα

Σε διάψευση της δήλωσης του υπουργού Οικονομικών της Ισπανίας, Λούις Ντε Γκουίντος, ότι η Ευρωζώνη διαπραγματεύει τρίτο δάνειο για την Ελλάδα, ύψους έως και 50 δισ. ευρώ, προχώρησε η εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.