Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Αναρωτιόμαστε τι στάση κράτησε στο Eurogroup η ελληνική κυβέρνηση για την Κύπρο

Η απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο αποτελεί την αποθέωση της εγκληματικής πολιτικής των μνημονίων και της λιτότητας που στηρίζουν οι νεοφιλελεύθερες ηγεσίες της Ευρώπης. Δείχνει την κατεύθυνση στην οποία κινούνται οι υποστηρικτές της παντοδυναμίας των αγορών και του κεφαλαίου, που με τις πολιτικές τους φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του λαού.

Σοκ και δέος στην Κύπρο με τις καταθέσεις


Σοκ και δέος στην Αθήνα από το μπλοκάρισμα και την φορολόγηση των καταθέσεων στην Κύπρο. Στο μεταξύ τρόμος επικρατεί και στην Ελλάδα λόγω Καθαράς Δευτέρας. Οι Έλληνες τρέμουν ότι μπορεί να πάθουν τα ίδια.

Επίθεση Μαριά κατά Στουρνάρα για την απόφαση του Eurogroup

Με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς αναφέρθηκε στο «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Τρίτη στη Λευκωσία

Μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Λευκωσία την Τρίτη προανήγγειλε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας κάνοντας λόγο για συμφωνία που οδηγεί σε εθνική καταστροφή.

Για δημοψήφισμα, αλλά και για έξοδο από το ευρώ, θα συζητήσει το ΑΚΕΛ

Θέμα διεξαγωγής δημοψηφίσματος επί της πολιτικής συμφωνίας για οικονομική στήριξη της Κύπρου, που ελήφθη στο Eurogroup αναμένεται να θέσει το ΑΚΕΛ. Το θέμα αναμένεται να τεθεί στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Χέρι στις κυπριακές καταθέσεις από το Eurogroup

Η εφάπαξ εισφορά 9,9% για τις καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες άνω των 100.000 ευρώ και 6,7% κάτω από αυτό το όριο συμπεριλαμβάνεται στα μέτρα που προβλέπει η  πολιτική συμφωνία για το πρόγραμμα στήριξης της κυπριακής οικονομίας στο οποίο κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, τα ξημερώματα του Σαββάτου στις Βρυξέλλες.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Κουβέλης: «Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση που έφερε το μνημόνιο έχει τεράστιες ευθύνες»

Δεν διαγράφεται άμεση συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ
Θετικό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της κυβέρνησης αλλά και επιβεβαίωση της βασικής επιλογής να στηρίξει και να συμμετάσχει σ΄ αυτήν για να σταθεροποιηθεί η χώρα, διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του στην ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στο «σινέ Κεραμεικός», στο Μεταξουργείο, προτείνοντας ένα «οδικό χάρτη» για έξοδο της Ελλάδας από τη κρίση.

ΣΔΟΕ: Άμεση πρόσβαση σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό!

Απευθείας πρόσβαση για έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων αποκτούν από την ερχόμενη Τρίτη δέκα εξειδικευμένοι υπάλληλοι από την κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ και δύο υπάλληλοι ανά περιφερειακή διεύθυνση.
Όπως σημειώνει εφημερίδα, οι υπάλληλοι αυτοί θα έχουν άμεση πρόσβαση σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό που τηρείται σε 53 πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και σε κάθε κίνηση κεφαλαίων εις βάθος δεκαετίας.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

«Χαράτσι» μέσω ΔΕΗ και το 2013

Παράταση της είσπραξης του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εισηγείται ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας παρά την αντίδραση της ΔΗΜΑΡ

Public Issue: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική επιρροή και παράσταση νίκης

Μικρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει το μηνιαίο Βαρόμετρο της Public Issue, τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης, ενώ εντύπωση προκαλεί η μείωση των θετικών απόψεων για το ευρώ σε ποσοστό 11% μέσα σε ένα μόνο μήνα.

Πρόγραμμα για φοιτητές αρχαιολογίας το καλοκαίρι στην Εύβοια

Πολυετές αρχαιολογικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο εποπτεύει το Νορβηγικό Ινστιτούτο Αθηνών, στη νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Καρυστία, ξεκινάει φέτος το καλοκαίρι. Το έργο θα αποτελείται από αρχαιολογική έρευνα στην περιοχή του Κατσαρωνίου.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 57,8% η ανεργία των νέων το δ' τρίμηνο του 2012

Στο 26% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα στο τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2012, έναντι 24,8%  του προηγούμενου τριμήνου (Ιούλιος- Σεπτέμβριος 2012) και 20,7% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011.

Ο Ν. Ανδρουλάκης νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ανδρουλάκης εξελέγη Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής με 109 ψήφους σε σύνολο 168 ψηφισάντων,  56 λευκά και 3 άκυρα.

Εκλέκτηκε το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Με την ανάδειξη των 13 μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες ανασυγκρότησης των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, τελευταίος σε σταυρούς, ο Π. Κουκουλόπουλος εκτός η Ράπτη.

Δημόσιο: Σύνταξη στα 50, για 250.000 μητέρες ανηλίκων

Μια άλλη κατηγορία ασφαλισμένων, οι μητέρες ανηλίκων, μπορούν να αποφύγουν το όριο των 67 ετών για τη σύνταξη, εάν αξιοποιήσουν μια σειρά ευνοϊκών ασφαλιστικών διατάξεων, και να βγουν σε σύνταξη στα 50 έτη. Προϋπόθεση η θεμελίωση δικαιώματος μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010, ενώ η εξαγορά πλασματικών ετών μπορεί να επισπεύσει τη συνταξιοδότηση.

ΣΔΟΕ: «Φύλλο και φτερό» τα πόθεν έσχες αιρετών της τελευταίας 10ετίας

Στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ μπαίνουν με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων, οι δήμαρχοι, οι περιφερειάρχες, πρώην νομάρχες και επιθεωρητές συγκεκριμένων υπουργείων της τελευταίας δεκαετίας. Στόχος να ελεγχθούν πρόσωπα που είχαν την ευθύνη διαχείρισης δημόσιου χρήματος.

Σύριζα ΕΚΜ: Οι μάσκες έπεσαν ..

Για άλλη μια φορά, οι τοπικοί παράγοντες, κυβερνητικοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί “αστέρες”, συμπεριφερόμενοι ως υπάλληλοι της μνημονιακής συγκυβέρνησης, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, αναστέλλοντας, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, την “πανευβοϊκή κινητοποίηση” που είχαν εξαγγείλει για σήμερα το πρωί, αφήνοντας έτσι τους σπουδαστές, χωρίς τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, να πραγματοποιήσουν μόνοι τους τον αποκλεισμό στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα..

Βαγ. Αποστόλου:Τίποτα το καλό δεν προμηνύει η αναβολή της σημερινής κινητοποίησης για τα ΤΕΙ Χαλκίδας



Τρεις βουλευτές της Εύβοιας (Συμεών Kεδίκογλου, Δ. Aναγνωστάκης και K. Mαρκόπουλος) μαζί με τους κκ Θ. Mπουραντά, Θ. Zεμπίλη, Γ.  Mπουροδήμο μια μόλις μέρα πριν την αποφασισμένη κινητοποίηση των φορέων του νομού κατά της υποβάθμισης του ΤΕΙ Χαλκίδας συνάντησαν τον Υπουργό Παιδείας K. Aρβανιτόπουλο.

Νέοι Διευθυντές στην Περιφέρεια



Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς με απόφασή του  όρισε:

Συμεών Κεδίκογλου για το λιμάνι που χρησιμοποιεί η Σέλμαν: Αν διακοπεί η λειτουργία της επιχείρησης, διακόπτεται και η σύμβαση παραχώρησης, αν...



Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου από το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών και την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για το τι μέλλει γενέσθαι με το λιμάνι που χρησιμοποιεί η Σέλμαν, εφόσον κλείσει εκεί το εργοστάσιο. Το Υπουργείο απαντά ξεκάθαρα ότι «αν διακοπεί η λειτουργία της επιχείρησης, αυτό θα έχει σαν επακόλουθο και τη διακοπή της σύμβασης παραχώρησης

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει να κρύβεται το υπ. Παιδείας και να δώσει τις μελέτες για το σχέδιο “Αθηνά”

 Να σταματήσει να κρύβεται το υπ. Παιδείας και να δώσει τις μελέτες για το σχέδιο “Αθηνά” ζητά με ανακοίνωσή τους ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
Στην αποκάλυψη που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης του με την εκπαιδευτική κοινότητα τη Δευτέρα το απόγευμα στη Βουλή για την ανάθεση μελέτης σε ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα ιδιοκτήτριας κολλεγίου προκειμένου να συνταχθεί το σχέδιο ΄΄Αθηνά΄΄,  το Υπουργείο απάντησε μη απαντώντας.

Καμμένος: "Οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα" η επένδυση χρυσού στις Σκουριές

Η επένδυση του χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής συνιστά
«Oικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα», χαρακτήρισε την επένδυση του χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε συγκέντρωση κατοίκων σήμερα σήμερα στην Ιερισσό.

Λευκός καπνός βγήκε από την καπνοδόχο της Καπέλα Σιστίνα

Λευκός καπνός βγήκε από την καπνοδόχο της Καπέλα Σιστίνα, ειδοποιώντας πως ο 266ος ποντίφικας της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας έχει εκλεγεί.
Μετά από πέντε ψηφοφορίες, μια χθες το βράδυ και τέσσερις σήμερα- δυο το πρωί και δυο το απόγευμα-, οι 115 Καρδινάλιοι- εκλέκτορες που βρίσκονται από χθες στο διάσημο παρεκκλήσι κατέληξαν στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον "επίτιμο Πάπα" Βενέδικτο ΙΣτ.

Ο Β.Αποστόλου στην Τριάδα για τα Αγροτικά


Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι έτοιμη να προχωρήσει στις 13 Απριλίου 2013 στο Ιδρυτικό της Συνέδριο. Η καταληκτική ημερομηνία για εγγραφές μελών με δικαίωμα εκλέγειν στο Συνέδριο ορίζεται η 31η Μαρτίου 2013. Ορίζεται Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Νεολαίας  ο Στράτος Μπενής, ο οποίος αναλαμβάνει την συλλογή των αιτήσεων και των υποψηφιοτήτων.

Αντώνης Σαμαράς: Δεν πρέπει η φορολογία να πλήττει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας



Ειλικρινής, όπως πάντα, με ρεαλιστική σκέψη και συγκεκριμένη στρατηγική για την οριστική έξοδο από την στενωπό της κρίσης εμφανίστηκε χθες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον εναρκτήριο χαιρετισμό της εκδήλωσης για την προώθηση των Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα.

Κάλεσμα για την αυριανή κινητοποίηση

Την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 και ώρα 9:00 π.μ., ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, συγκεντρωνόμαστε στο παρκινγκ απέναντι από το Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία)

Ο Συμεών Κεδίκογλου αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής



Με τις ψήφους πολλών συναδέλφων του και από άλλα κόμματα εκλέχτηκε ο βουλευτής της Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ Ηεταιρία συμβούλων, που συμμετείχε στην «αποτύπωση» των επιστημονικών κριτηρίων για την εκπόνηση του σχεδίου «Αθηνά», είναι θυγατρική του Ομίλου "ΙΕΚ ΑΚΜΗ"..

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας (ΑΔΑ: Β4ΜΒ9-ΗΣΖ από 13/12/2012) ανατέθηκε στην εταιρία συμβούλων EEO GROUP A.E. η υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «αποτύπωση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και του θεσμικού πλαισίου ίδρυσης των ιδρυμάτων».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για το Σχέδιo "Αθηνά"



Κύριε  Υπουργέ

Το σχέδιο Αθηνά έχει δημιουργήσει αδιέξοδα σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα στην  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .

Κατόπιν τούτου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα, ότι το σχέδιο Αθηνά θα πρέπει να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Βουλή, όπου θα τοποθετηθούν τα κόμματα και θα επιχειρηθούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις.

Επίκαιρη ερώτηση για τις σχολάζουσες κληρονομιές κατέθεσε ο Δημ Αναγνωστάκης



Στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε επίκαιρη  ερώτηση  αποσκοπώντας στην ανεύρεση πόρων,   που θα βοηθήσουν την ανόρθωση της οικονομίας. 

Συμμετοχή στην κινητοποίηση κατά του σχεδίου «Αθηνά»



Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κεντρικής Εύβοιας χαιρετίζουμε και συμμετέχουμε στην κοινή δράση των φορέων του νομού μας την Πέμπτη 14/3  για τον αποκλεισμό του Υπουργείου Παιδείας, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο κατά του σχεδίου «Αθηνά».

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σταυρίδης: Από το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ – Ηρακλής, στο ξεπούλημα των ασημικών του δημοσίου



Τον ακροδεξιό επιχειρηματία του κόμματος Δράση, Στέλιο Σταυρίδη, επέλεξαν να θέσουν επικεφαλής του ταμείου εκποίησης της δημόσιας περιουσίας ΤΑΙΠΕΔ.
Ο κ.Σταυρίδης, εχθρεύεται τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά παραμένει διορισμένος επί σειρά ετών σε κρατικές θέσεις.

WSJ: "Εκτός υπουργείου ο Μανιτάκης"

Για πιθανή μετακίνηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αντώνη Μανιτάκη κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η εφημερίδα, Wall Street Journal, που επικαλείται πολιτικούς αναλυτές.

Στο 5,7% η ύφεση

Μείωση κατά 5,7% παρουσίασε κατά το 4o τρίμηνο του 2012 σε σχέση με το 4o  τρίμηνο του 2011το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ .
Η συνολική καταναλωτική δαπάνη παρουσίασε μείωση κατά 9,0% σε σχέση με το 4o τρίμηνο του 2011 ενώ μείωση κατά 4,8% σε σχέση με το 4o τρίμηνο του 2011 παρουσίασαν οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών.

Πωλούνται όπως είναι επιπλωμένο το… τα οποία μετά την πώληση θα πληρώνουν ενοίκιο!

Σαν τον Τοτά που σκοτώνει ο μπαμπά του για… να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο!
Στο «σφυρί» βγάζει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) 28 δημόσια κτήρια, μεταξύ των οποίων και το κεντρικό κτήριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασιλίσσης Σοφίας 15 και την ΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δημόσιο: Το χρονοδιάγραμμα για τους 25.000 «διαθέσιμους»

Στη συνάντηση των εκπροσώπων της τρόικας με τον πρωθυπουργό στις 6 το απόγευμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η τελική συμφωνία ωστε να αφαιρεθούν όλα τα «αγκάθια» της διαθεσιμότητας και των επίορκων.

Χορός, ξεφάντωμα και πολλά δώρα στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας Χορός



Χορός, ξεφάντωμα και πολλά δώρα στην αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι, 10 Μαρτίου 2013 στο ALMIRA MARE στον Άγιο Μηνά.

Σκανδαλώδες το κόστος που καλείται να πληρώσει η ΔΕΗ για τη μονάδα Αλιβερίου



Σε ερώτησή του Συμεών Κεδίκογλου, πέρυσι το Φεβρουάριο ρωτούσε για το σκάνδαλο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι και πώς τα γεγονότα τον δικαίωσαν.


Κύριε Υπουργέ,
Η νέα μονάδα στο Αλιβέρι, η οποία, σύμφωνα με τη σύμβαση κατασκευής της, έπρεπε να έχει ξεκινήσει να λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια, είναι άγνωστο ακόμη και σήμερα, αν θα κατορθώσει να λειτουργήσει εντός του έτους.

Αντ. Σαμαράς: Συμβόλαιο ανάμεσα στους νέους επιχειρηματίες και την πολιτεία



Την επιθυμία του να στηρίξει τους νέους επιχειρηματίες με στόχο την επανάκαμψη της οικονομίας επανέλαβε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψη του στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί δίπλα και μαζί με τους κατοίκους της Νότιας Εύβοιας



Οι βουλευτές Βαγγέλης Αποστόλου συντονιστής θεμάτων αγροτικής ανάπτυξης και Μιχάλης Κριτσωτάκης, συντονιστής του τομέα τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ επισκέφτηκαν σήμερα τη Καρυστία στη Νότια Εύβοια. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν με πολίτες της περιοχής, άνεργους, εργαζόμενους, αγρότες και απασχολούμενους στο τομέα του τουρισμού.

ΠΟΙΟΣ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ?



Είναι προφανές ότι τα πρόσωπα και οι πράξεις τους δίνουν περιεχόμενο στους θεσμούς .
Είναι εύλογο ότι αυτό ισχύει και για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Χρήσιμο είναι να αναζητήσουμε λοιπόν, ποιο πρόσωπο ή πρόσωπα, έχουν μέχρι σήμερα εμπαίξει, προσβάλει και απαξιώσει τους θεσμούς, -εν προκειμένω του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου -, διασύροντας τον αρκετές φορές, ακόμη και στο Πανελλήνιο.