Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πέθανε ηλικιωμένος που λιποθύμησε σε τράπεζα, περιμένοντας για τον ΕΝΦΙΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον θάνατο 70χρονου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ περίμενε να πραγματοποιήσει συναλλαγή σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Για το περιστατικό παρενέβη η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Φωτεινή Κρεωνίδου, η οποία ζήτησε από το ΑΤ Τούμπας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να ερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 70χρονος άντρας περίμενε το πρωί, επί περίπου 1,5 ώρα, στην ουρά της τράπεζας για να πληρώσει και αυτός την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Εθνικής Τράπεζας Δημήτρη Σπυρόπουλο, λίγο μετά την είσοδο του στην τράπεζα και ενώ καθόταν στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών ο ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Στην τράπεζα πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες προσπάθησαν να τον συνεφέρουν.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 70χρονος κατέληξε. «Ήρθε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και αν και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, ο άντρας κατέληξε», τόνισε ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Παπανικολάου.
Και δεύτερο λιποθυμικό επεισόδιο λόγω ΕΝΦΙΑ
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και δεύτερο άτομο λιποθύμησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ βρισκόταν στην ουρά που είχε σχηματιστεί σε τραπεζικό υποκατάστημα.
Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο σε πολλά τραπεζικά ιδρύματα από πολίτες που έσπευσαν να πληρώσουν το φόρο ακινήτων, αλλά και από συνταξιούχους που πήγαν να εισπράξουν τη σύνταξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου