Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Περιπετειώδης σύλληψη μεγαλοφοροφυγά!

DSC00671Η αστυνομία συνέλαβε καστανά στην Αριστοτέλους. Λιποθύμησε ο ηλικιωμένος μικροπωλητής (ΦΩΤΟ)


Στην Αριστοτέλους επικρατούσε το αδιαχώρητο πριν από λίγο καθώς όλοι ετοιμαζόταν για την επίσημη εκδήλωση της Χριστουγεννιάτικης φωταγώγησης της πόλης υπό τον δήμαρχο.

Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους όμως ο κόσμος παραήταν πολύς για να πιστέψεις ότι περίμεναν το πράσινο για να περάσουν. Μετά ξεχώριζες ανάμεσα στο πλήθος τα άσπρα κράνη των αστυνομικών. Πρέπει να ήταν 6-7, λες δεν μπορεί φονικό θα έχει γίνει.

Καταγγελία Ο.Ε.Χ.Β.Ε: Πίσω από τις οικολογικές συμπεριφορές κρύβονται ενέργειές που εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα

Ως Ομοσπονδία και ως εργαζόμενοι στις Χημικές Βιομηχανίες είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα θέματα της ανθυγιεινότητας των εργαζομένων και της μόλυνσης του περιβάλλοντος γενικότερα και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για την βελτίωση τέτοιων ζητημάτων.

Βόμβα στη ΝΔ: εταιρεία λογισμικού επιχειρεί να μπλοκάρει τις εκλογές

Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό από τον Πλακιωτάκη πως η εταιρία Genius Systems που θα αναλάμβανε τη διαδικασία, ζητά να μη γίνουν οι εκλογές.
Συνέχεια στο σίριαλ της εκλογής προέδρου της ΝΔ δίνει η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρεία Έξυπνα Συστήματα (Genius Systems) AE κατά της Νέας Δημοκρατίας, με το θρίλερ των εσωκομματικών εκλογών να μην έχει τέλος.