Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Θέμης Τζήμας: Οι τσάμπα μάγκες του μνημονίου

Οι Παπανδρέου και Σαμαράς, υπό την υψηλή εποπτεία Παπαδήμου μίλησαν σήμερα για τσάμπα- μάγκες, ψευτοεπαναστάτες και ανεύθυνους αναφερόμενοι σε όσους σκέφτονται να καταψηφίσουν το νέο καταστροφικό μνημόνιο. Από κοντά και ο υπουργός Οικονομικών, που μας απείλησε ότι “η πλάκα τελείωσε”. 

Το αντάλλαγμα


Συμεών Κεδίκογλου: Το "Ναι" απαιτεί και βούληση για λύση

Λίγες ώρες πριν τη ψήφιση στη βουλή των μέτρων για τη δανειακή σύμβαση ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου καταθέτει τη δική του θέση και τονίζει πως δεν αρκεί το ναί, αν δεν συνοδεύεται με τη βούληση για λύση.

Κ. Περλεπέ Να μην είναι υποψήφιοι Βουλευτές όσοι δεν ψηφίσουν τα μέτρα!!!

Μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, η Κ. Περλεπέ ανάφερε ότι όσοι βουλευτές δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα να μην είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επερχόμενες εκλογές.

Η Ανθρωπογεγραφία του ΠΑΣΟΚ στην Στερεά . Περλεπέ τους έστειλε αδιάβαστους!!!

Εύβοια
Στην Εύβοια, όπου το ΠΑΣΟΚ έχει δύο βουλευτές στη δύναμη του, αυτοί φαίνεται πως μοιράζονται μεταξύ των δύο στρατοπέδων. Ο Συμεών Κεδίκογλου κατέληξε, μέσω Μόσιαλου, στο Βενιζελικό μπλοκ ενώ είναι από τους βουλευτές που συνομίλησαν, σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές, με τον Λοβέρδο πριν ο υπουργός Υγείας δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στο Βενιζέλο.
Κ. Περλεπέ τους έστειλε αδιάβαστους...

Η ανθρωπογραφία του ΠΑΣΟΚ στην Στερεά.

Βοιωτία , Φωκίδα, Ευρυτανία
Στη Βοιωτία και οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Άρια Αγάτσα, Βασίλης Τόγιας και Βασιλική Τσόνογλου, έχουν ταχθεί με τον Βενιζέλο με την Τσόνογλου να υπενθυμίζει πως το ίδιο είχε πράξει και στις προηγούμενες εσωκομματικές διαδικασίες.

H ανθρωπογεωγραφία του ΠΑΣΟΚ στην Στερεά.

Φθιώτιδα
Μοιρασμένοι ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα φαίνεται πως είναι οι δέκα βουλευτές που εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ στη Στερεά Ελλάδα κατά τις τελευταίες εκλογές. Από τους δέκα βουλευτές της Στερεάς οι πέντε έχουν ταχθεί στο πλευρό του Βενιζέλου ενώ οι υπόλοιποι πέντε φέρονται να συντάσσονται
τελικά με τις προεδρικές επιλογές.

Κύκλος!!


Ημερίδα για τον Ασωπό


Κλέαρχος Περγαντάς: Τα αγροτικά προϊόντα της Βοιωτίας είναι ποιοτικά και ασφαλή για τη δημόσια υγεία
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς παρευρέθηκε την Παρασκευή 10/02 σε ημερίδα που διοργάνωσε το ΥΠΕΚΑ

NΔ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Σας ενημερώνουμε ότι η πολιτική εκδήλωση κοπής πίτας της Νο.Δ.Ε. Ευβοίας & Δημ.Τ.Ο. Χαλκίδας, αναβάλλεται λόγω των πολιτικών γεγονότων που βρίσκονται

Δήλωση του Βουλευτή Κεδίκογλου Συμεών για μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ


Πληροφορήθηκα εκ των υστέρων την ύπαρξη του ονόματος μου στην κοινή δήλωση των βουλευτών για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά.

Για λόγους αρχής κάνω γνωστό ότι δεν ενημερώθηκα για τη σχετική δήλωση. Θέση μου είναι ότι θα πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα για τις περιοχές που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΠΑΣΟΚ με 2 βουλευτές στην Στερεά Ελλάδα


Πολλοί πλέον είναι οι παράγοντες που θα καθορίσουν αν το ΠΑΣΟΚ θα έχει 2 ή 3 βουλευτές στην Στερεά Ελλάδα. Από τα μέχρι σήμερα δημοκοπικά ευρήματα το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μείνει μόνο με 2 βουλευτές στην Στερεά Ελλάδα.

Δημοσκόπηση ALCO

Επτακομματική Βουλή, δείχνει νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την ALCO για την εφημερίδα “Το Καρφί”, που κυκλοφορεί σήμερα. Πιο συγκεκριμένα 
Η ΝΔ συγκεντρώνει το 25% των προτιμήσεων,

Μ. Χρυσοχοϊδης: Αποδείχθηκε μικρός, σχεδόν τίποτα!!!!

Να εδώ οι σελίδες είναι ανάποδα!!!
Δεν διαβάζω μόνο εγώ ανάποδα
Αν ρωτούσες χθες  οποιοδήποτε ανεξάρτητο και αντικειμενικό παρατηρητή. Αν πιστεύει ότι θα υπάρξει διαφωνία στο υπουργικό συμβούλιο; Από το βάθος της ψυχής του είναι βέβαιο ότι θα σου απαντούσε «Πιστεύω ΝΑΙ». Αν επανερχόσουν και του έθετες δεύτερη ερώτηση από ποιόν;

ΛΑΟΣ Κοιμούνται όπως έστρωσαν...

Για τον Καρατζαφέρη και για το ΛΑΟΣ πολλοί θα πουν ότι είναι φαινόμενο για μελέτη, για εμάς είναι η συμπύκνωση του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος χωρίς συγκαλύψεις. 

Ν. Δ. έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας, αλλά και κάθε πιθανότητα αυτοδυναμίας

Η τέως «αντιμνημονιακή» Ν.Δ. είναι, πιθανότατα, το κόμμα που θα ψηφίσει... πιο συντεταγμένα από τα υπόλοιπα τη νέα δανειακή. Με τεράστιο πολιτικό κόστος, το οποίο είναι αμφίβολο αν θα της επιτρέψει στο μέλλον να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ;;

Στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα από χθές κινούνται στο όριο του κλαυσίγελου. Οι πιο πολλοί «βενιζελικοί» βουλευτές, τέως αμφισβητίες των «μνημονιακών» επιλογών του Παπανδρέου έχουν μεταβληθεί σε μουτζαχεντίν του νέου «μνημονίου».

Ομόφωνα εγκρίθηκε το νέο μνημόνιο

Εγκρίθηκε ομόφωνα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, από το Υπουργικό Συμβούλιο η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία και κατατέθηκε στη Βουλή

Διλήμματα


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Ερέτριας

Συνέντευξη τύπου εφΆ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012, στην αίθουσα συνεδριάσεων της  Δημοτικής Ενότητας Αμαρυνθίων.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Να επιδιώξουμε ένα νέο πρόγραμμα με τους δανειστές μας, ακόμη και τώρα στο "παρά πέντε" τονίζει η Λ. Κατσέλη

Υπέρ μιας «νέας διαπραγμάτευσης» με τους δανειστές μας, για ένα «άλλο πρόγραμμα» ακόμα και τώρα στο «παρά πέντε», το οποίο θα στηρίζεται στις διαρθρωτικές αλλαγές και όχι στη μείωση του κατώτατου μισθού και στην κατάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, τάχθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη.

Κοινή στάση σε υπουργικό και ΚΟ και στο βάθος ...εκλογές!

Ο κίνδυνος να καταψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση, εξαιτίας και της αποσύνθεσης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ενεργοποίησε τους κορυφαίους του κόμματος.
Κοινός τόπος στους κόλπους των στελεχών είναι ότι το Κίνημα εμφανίζει σημάδια διάλυσης.

Τσιμέντο ο Παρνασσός!

Όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό το ΥΠΕΚΑ, σε ένα άσχετο σχέδιο νόμου, όπως αυτό για την Ποινική Προστασία του Περιβάλλοντος, πέρασε και διάταξη που επί της ουσίας ακυρώνει την έννοια του Εθνικού Δρυμού στον Παρνασσό, με πρόσχημα και εδώ την ανάπτυξη και τη «σωτηρία» της χώρας…

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Γ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:Δεν συμφωνούμε, δεν ψηφίζουμε, δεν υπογράφουμε!

Η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση, αποτελεί την υπογραφή για την εξαθλίωση των πολιτών αυτής της χώρας, για τη διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, για τη μετατροπή της χώρας σε μια ανυπόληπτη και αδύναμη αποικία των ισχυρών της Ευρώπης. 

Παλλαϊκός αγώνας διαρκείας

Δυο χρόνια τώρα μας κλέβουν τα δώρα, τους μισθούς, τις συντάξεις, μας κλέβουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, λεηλατούν συνταγματικά κατοχυρωμένες ασφαλιστικές κατακτήσεις,κατεδαφίζουν το κράτος πρόνοιας και δικαίου. .

Τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Παπανδρέου - Ντ. Κον Μπέντιτ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντανιέλ Κον Μπέντιτ, συμπρόεδρο της Ομάδας των Οικολόγων - Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο οποίος ευρίσκεται στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Περ. Στ.Ελλάδας: Επιχειρησιακές συμφωνίες στα πλαίσια του Jessica

Αύριο, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ., υπογράφονται στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (Νίκης 5-7, 3ος όροφος, αίθουσα 305),

1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού και Εξειδίκευσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης Πίνδου


Με τη συμμετοχή και την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 08/02/2012 στο Υ.Π.Α.Α.Ν, η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού & Εξειδίκευσης του Ολοκληρωμένου

Στ.Γκάβαλης: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο Δήμος για το λιμάνι Χαλκίδας

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Σταμάτης Γκάβαλης  παραθέτει πρακτικά συνεδριάσεων προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων (25 χρόνια πριν), όπου είχε στηριχθεί η άποψη της αναγκαιότητας της μεταφοράς του.

Ψυχανάλυση!!!


Συνεδριάζει αύριο στις 16:00 η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει αύριο, στις 4:00 μ.μ., στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, με θέμα:

Δεμένα τα πλοία Παρασκευή και Σάββατο

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν Παρασκευή και Σάββατο τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία θα συμμετάσχει στην 48ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με έναρξη την 00.01 ώρα της Παρασκευής και λήξη την 24.00 τα μεσάνυχτα ώρα του Σαββάτου.

Από αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Ξεκινά από αύριο Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2012.

Συμβαίνει τώρα: Η πρώτη παραίτηση λόγω μέτρων ...

Παραιτήθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Γιάννης Κουτσούκος γνωστοποιώντας ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει τα μέτρα που αποφασίσθηκαν από τους πολιτικούς αρχηγούς.
Σε δήλωσή του ο κος. Κουτσούκος ανέφερε ότι "Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η διαπραγμάτευση ....

ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΕΡΓΙΩΝ..

Χειρόφρενο τραβούν Παρασκευή και Σάββατο όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς εκτός του ΗΣΑΠ όπου θα εκτελεί δρομολόγια από τις 10-5. Απεργούν δικηγόροι, ΟΤΟΕ, ΟΤΕ, γιατροί, οδοντίατροι, δάσκαλοι και καθηγητές.

Συμμετοχή της ΟΤΟΕ στην 48ωρη απεργία

Τη συμμετοχή στη 48ωρη απεργία (Παρασκευή 10/2 και Σάββατο 11/2), που προκήρυξε η ΓΣΕΕ αντιδρώντας στο πακέτο των μέτρων του Μνημονίου της δανειακής σύμβασης και στις απεργιακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα, ανακοίνωσε η ΟΤΟΕ.

ΓΣΕΒΕΕ: Πρόσκληση συμμετοχής στις κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων


Kάλεσμα στους μικρομεσαίους να συμμετάσχουν τις επόμενες μέρες και ώρες στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις ενάντια στα νέα μέτρα, απευθύνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

EΦΕΤ: Προχώρησε σε ανάκληση τυριού γκούντα από το Carrefour

Την άμεση ανάκληση/ απόσυρση τυριού Γκούντα Ολλανδίας από την αλυσίδα Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Το «κούρεμα» στις έδρες, η κομματική πειθαρχία και οι βουλευτές που σηκώνουν το αντιμνημονιακό λάβαρο

Οι αρχηγοί συμφώνησαν σχεδόν σε όλα. Το «πρόβλημα» είναι ότι στη Βουλή, δεν ψηφίζουν μόνον αυτοί και οι βουλευτές -πράσινοι και γαλάζιοι, δεν εμφανίζονται ιδιαιτέρως πρόθυμοι για να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που περιλαμβάνει.

Σε ιστορικά ρεκόρ η ανεργία στην Ελλάδα

Εκτόξευση στο 20,9% τον Νοέμβριο - Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι άνεργοι 
Στο επίπεδο-ρεκόρ του 20,9%, εκτοξεύθηκε το ποσοστό ανεργίας τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή,

Πρώτα υπογραφή και μετά φυλακή οι πολιτικoί! Δήλωση-βόμβα από "Παπαδημικό"

Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή!
Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο...

Και οι τρεις...


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Φουκουγιάμα στοιχηματίζει ότι η Ελλάδα θα φύγει απο το ευρώ κι αναρωτιέται που είναι η εξέγερση της Αριστεράς;

Ο αμερικάνος νέοσυντηρητικός πολιτικός αναλυτής Φρανσις Φουκουγιαμα, γνωστός για το αφιλεγόμενο βιβλίο του «Το τέλος της Ιστορίας» με το οποίο υμνούσε το υπάρχον φιλελεύθερο παγκοσμιοποιημένο καπιταλιστικό σύστημα και διατείνονταν πως η ανθρώπινη ιστορία έφτασε στο απόγειο της, δίνει συνέντευξη στο περιοδικό Spiegel

Κυκλοφορεί σενάριο για αλλαγή ονόματος του ΠΑΣΟΚ !

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέρες… μετράει το ΠΑΣΟΚ! Όπως διαρρέεται, εφόσον επικρατήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τότε δεν αποκλείεται να γίνει πράξη το “ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΟΛΑ.

Κουρεύουν το Μαξίμου;


Στον τελικό..


Εικόνες από τα χιόνια στους Ανδρονιάνους

Δίδετε περισσότερες φωτογραφίες...

Στις 5 και 6 Μαΐου οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας για την πιστοποίηση της γνώσης της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ιταλικής, ισπανικής και τουρκικής γλώσσας θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Μαΐου 2012, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

«Μαχαίρι» 15% και στις κύριες συντάξεις ΔΕΗ, ΟΤΕ και τραπεζών- Kαταργούνται Εργατική Εστία και Κατοικία

Τις 50 σελίδες της πρότασης της Τρόικας (32 σελίδες βασικό κείμενο και το υπόλοιπο διευκρινιστικές λεπτομέρειες) μελετούν από νωρίς το πρωί που ο φάκελος έφτασε τελικώς στα κόμματα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.