Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Α. Τσίπρας: Ιδρυτικό συνέδριο το 2013

Στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Α. Τσίπρας στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών, στην Σύνοδο Κορυφής και στις διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά τις εκλογές τόνισε "Πολλοί αναρωτιούνται αν θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι ή απογοητευμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το σωτήριο “Όχι”, του Γιάννη Βαρουφάκη

"Να μην τολμήσει η ελληνική αντιπροσωπεία να πατήσει ελληνικό έδαφος αν δεν έχει δηλώσει πρώτα ευθαρσώς και σε υψηλούς τόνους πως στην περίπτωση που δεν ισχύσει το πρώτο μέτρο και για την Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση θα προβάλει βέτο στα πάντα."

Το ΠΑΣΟΚ μετρά…κομματ(ι)α

Σενάρια για τη δημιουργία νέου ή ακόμα και νέων πολιτικών κομμάτων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ διακινούνται στους διαδρόμους της Ιπποκράτους, την ώρα που ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε και επίσημα πως το κόμμα μπαίνει σε τροχιά…ανασύστασης, λαμβάνοντας τα πυρά του Θεόδωρου Πάγκαλου που θέτει πλέον ανοικτά θέμα διαδοχής.

Τα "κουπόνια" του κυρίου καθηγητή

                                                                 Από το Μαρικάκι 
 Θα επαναδιαπραγματευτεί ή δεν θα επαναδιαπραγματευτεί τελικά η κυβέρνηση το μνημόνιο με τις Βρυξέλλες και τη Γερμανία; Με τον Γιάννη Στουρνάρα πλοηγό της Οικονομίας αυξάνονται οι πιθανότητες επαναδιαπραγμάτευσης. 
 Έτσι όπως έχει ορκιστεί στο Μνημόνιο ο νέος «Τσάρος» , τον κόβουμε να επιστρέφει το μνημόνιο σε γερμανούς και τροϊκανούς, ως «λάιτ» και πολύ πιθανό να ζητήσει μια πιο σκληρή εκδοχή. 

Σύνοδος Πρυτάνεων στην Ερέτρια παρουσία του νέου υπουργού

Σήμερα λαμβάνει χώρα στην Ερέτρια η Σύνοδος των Πρυτάνεων των ελληνικών πανεπιστημίων.
Η συζήτηση θα περιστραφεί αφενός στην τραγική οικονομική κατάσταση των ΑΕΙ αλλά και στα ζητήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου σε σχέση με τις προθέσεις της νέας ηγεσίας του υπ. Παιδείας.

Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών

Η Νύχτα των μεγάλων μαχαιριών έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο της 30ης Ιουνίου και της 1ης Ιουλίου 1934 σ' ένα τουριστικό θέρετρο στα περίχωρα του Μονάχου. Πρωταγωνιστές, από τη μία πλευρά ο Αδόλφος Χίτλερ και οι άμεσοι συνεργάτες του Γκέρινγκ, Χίμλερ, Γκέμπελς και Χέιντριχ και από την άλλη τα ηγετικά στελέχη της παραστρατιωτικής οργάνωσης SA (Sturmabteilung), που είχε επικεφαλής τον φίλο και συναγωνιστή του Χίτλερ, Ερνστ Ρεμ.

Tο Σάββατο, ο χρόνος σταματά για ένα δευτερόλεπτο

Θα είναι δύσκολο να το αντιληφθούμε, κι όμως το Σάββατο θα κερδίσουμε όλοι μερικές στιγμές επιπλέον: η διεθνής υπηρεσία που κρατά συγχρονισμένα τα ρολόγια σε όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να προσθέσει ένα εμβόλιμο δευτερόλεπτο στο τελευταίο λεπτό της 30ής Ιουνίου 2012.

Εφυγε από τη ζωή ο Θύμιος Καρακατσάνης

Πέθανε σήμερα Σάββατο, 30 Ιουνίου, ο Θύμιος Καρακατσάνης. Ο 72χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό από το σάκχαρο. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (9/7) στις 11.30 το πρωί από το νεκροταφείο Παιανίας.

Ανοιχτή διαφωνία Βουδούρη με την κεντρική γραμμή της ΔΗΜΑΡ

Την δήλωση ότι η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών και ότι όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός... προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου» έκανε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών απευθείας από ESM συμφώνησαν οι 27

Στην δημιουργία ενός μηχανισμού που θα επιτρέψει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απ`ευθείας μέσω των μηχανισμών στήριξης συμφώνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Ευρωπαίοι ηγέτες στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Στα θρανία για εξετάσεις όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι , μέχρι τα τέλη του χρρόνου;

Όσοι υπάλληλοι του Δημοσίου δεν κατέχουν θέση ευθύνης θα περάσουν από γραπτές εξετάσεις στα πρότυπα του γαλλικού συστήματος ελέγχου. Η επιτυχία ή η αποτυχία στο γραπτό τεστ στο οποίο θα υποβληθούν θα κρίνει και την παραμονή τους στη θέση τους στο Δημόσιο.
Προς το παρόν συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο όλα δείχνουν πως πάμε για τα τέλη του χρόνου. 

Νίκη Ιταλίας - Ισπανίας στη Σύνοδο

 Οι ηγέτες της ευρωζώνης συμφώνησαν να λάβουν έκτακτα μέτρα προκειμένου να μειωθεί το κόστος δανεισμού της Ιταλίας και της Ισπανίας, και να δημιουργηθεί ένα εποπτικό σώμα για τις τράπεζες της ευρωζώνης μέχρι τα τέλη του έτους,  σε ένα πρώτο βήμα προς μια ευρωπαϊκή τραπεζική ένωση.

Καλημέρα!!! Παρασκευή σήμερα και κάνει ζέστη!!!!!


Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ν. Καρατζάς στο facebook "ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ" .....

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,  ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ "ΣΑΠΙΑ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ "ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ" .....

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ρωτούν τον Γ. Στουρνάρα για τη ΜΚΟ...

Μετά την χθεσινή μας ανάρτηση για την ΜΚΟ του Γ. Στουρνάρα ο Κ. Μαρκόπουλος  έκανε την εξής κοινή δήλωση:
«Με την τοποθέτηση του κ.Γιάννη Στουρνάρα στο Υπουργείο Οικονομικών, επικαιροποιούνται βασικά ερωτήματα για μία περίεργη ΜΚΟ, που παραμένουν αναπάντητα εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Η Ελλάδα σε ένα χρόνο: 20.000 άστεγοι, 400.000 άνεργοι, το 64% των νέων θέλει να φύγει

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιγράφεται η κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ, στην τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οσον αφορά την Ελλάδα, στο δεύτερο εξάμηνο αναμένεται επιδείνωση της απασχόλησης στον τομέα των υπηρεσιών και των κατασκευών.

Προστασία – Απομάκρυνση μελισσοσμηνών από τις ψεκαζόμενες περιοχές


Απομάκρυνση των μελισσών ζητά η  Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας λόγω ψεκασμών για την δακοκτονία.
Σας γνωρίζουμε ότι κατά την τρέχουσα ελαιοκομική περίοδο, θα εφαρμοστεί η καταπολέμηση του δάκου της ελιάς, με δολωματικούς ψεκασμούς από εδάφους, στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου


Τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας  (λεωφ. Χαϊνά 93) πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων με 48 θέματα στην ημερήσια διάταξη του εκ των οποίων τα δύο πρώτα παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Σε νέα θέση (απ’ αυτό το Σάββατο) η Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου


Σε εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία καθορίζονται οι χώροι και η εκεί διάρκεια λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών της Χαλκίδας (και με τις προαπαιτούμενες αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας),
η Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου, από το προσεχές Σάββατο, 30 Ιουνίου, μεταφέρεται με τον ήδη υφιστάμενο αριθμό πωλητών (280 θέσεις), με τα ίδια μέτρα πάγκου που κατέχουν έως σήμερα,

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της Βουλής και ο πόλεμος για μια θέση στα... έδρανα

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της νέας Βουλής, των 300 βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Της συνεδρίασης προέδρευσε ο κ. Γιάννης Τραγάκης.

Ωστόσο δεν έλειψαν κι αυτή τη φορά τα παρατράγουδα για ποιά έδρανα θα καταλάβουν τα κόμματα στο κοινοβούλιο.

Έκλεψε τις εντυπώσεις η κυρία Λοβέρδου!!!

Κομψή και με απόλυτα προσεγμένη εμφάνιση, η σύζυγος του Ανδρέα Λοβέρδου συνόδευσε (τυχαίο;;;) τον πρώην υπουργό στην τελετή ορκωμοσίας των Βουλευτών.
Η κα Πηνελόπη Παπαϊωάννου έκλεψε δικαίως

Καμμένος: "Δεν θα μας φεσώσει η συγκυβέρνηση"

Το έγγραφο της φωτογραφίας ανάρτησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος πριν λίγο στο facebook και αφορά τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με αυτό, τα δύο κόμματα χρωστούν σε διάφορες τράπεζες συνολικά 231.800.000 ευρώ με την μερίδα του λέοντος να αφορά τα χρέη στην Αγροτική Τράπεζα.  Ακολούθως ο κ. Καμμένος σχολιάζει ως εξής:

Βαρουφάκης προς Στουρνάρα: Φίλε μου Γιάννη…(Διαβάστε το αξίζει..)

“Φίλε μου Γιάννη, από την μία μεριά θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Από την άλλη, λόγω της ειλικρινούς φιλίας μας, νιώθω την ανάγκη να πω ότι άξιζες κάτι καλύτερο από το τιμόνι της οικονομίας αφούτο πλοίο προσέκρουσε στα βράχια.

Πάγκαλος με Βενιζέλο δεν γίνεται!!!

Ο πρώην Βουλευτής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, είπε πως εάν το ΠΑΣΟΚ θέλει να παρουσιάσει μία νέα εικόνα, αυτό δεν μπορεί να γίνει με αρχηγό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά με έναν τριαντάρη.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΣΔΟΕ

Η είδηση έπεσε σαν «κεραυνός» ανάμεσα στους δημάρχους, ιδιαίτερα της Στερεάς Ελλάδας:  το ΣΔΟΕ με διαρροή του υποστήριζε πως αντιδήμαρχος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει στους λογαριασμούς του 3 εκατ. ευρώ που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Έπειτα από έρευνα η aftodioikisi.gr έφτασε στη Φθιώτιδα αρχικά, και μετά στον καποδιστριακό Δήμο Δομοκού.

Από σήμερα η υποβολή των αιτήσεων για την κοινωφελή εργασία στους Δήμους της Εύβοιας

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 2.11025/οικ.6.2613/3.5.2012 Απόφαση Ένταξης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, αντίστοιχα,
 ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια

Είχαμε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενόψει της συμμετοχής του στη Σύνοδο Κορυφής, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.
Ανταλλάξαμε απόψεις και διαμορφώσαμε το περιεχόμενο των όσων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναδείξει στη Σύνοδο Κορυφής.

Έκκληση για Βοήθεια

Καλημέρα μια τριμελής οικογένεια με ένα μωρό 8 μηνών χρειάζεται  πάνες και  γάλατα για το μωρό. Το γάλα που πίνει το μωρό λέγετε FRISOMEL TO POYLANE στα SUPER MARKET  και  πάνες των  5 κιλών... Σας παρακαλώ όσοι μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι μεγάλη δουλειά... Δεν δέχομαι χρήματα  τηλ 6977180270 είναι μεγάλη ανάγκη!!!

Kαλημέρα!!!


Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αυτοδιοικητικός της Στερεάς Ελλάδας που έτρωγε με... χρυσή κουτάλα

Λαβράκι έβγαλε το ΣΔΟΕ εντοπίζοντας έναν  σε δήμο της Στερέας Ελλάδας ο οποίος είχε στο λογαριασμό του 3 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με τους ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ο αντιδήμαρχος δεν μπορεί να δικαιολογήσει το

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης» το χθες….στο σήμερα


Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης»  σε συνεργασία με  το κουιντέτο χάλκινων πνευστών “MELOS BRASSκαι το Ωδείο Μαρσύας διοργανώνει  συναυλία με συνοδεία πιάνου και 40/μελούς μικτής χορωδίας, στο Φρούριο Κανήθου, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 ώρα 21:30 για φιλανθρωπικό σκοπό που είναι και η αποστολή του Ιδρύματος

Ανεξάρτητοι Έλληνες:Η ηθική και η διαφάνεια αναγκαία και στους πολιτικούς

"Δεν μπορεί να είναι υπουργός κάποιος που επεχείρησε στα όρια του νόμου "να κάνει φοροδιαφυγή μέσω off-shore εταιρείας" τόνισε ο γραμματέας της Κ. Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Μαρκόπουλος σχολιάζοντας την παραίτηση του υφυπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Γ. Βερνίκου. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι : "Αλλο ένα νόμιμο αλλά όχι ηθικό, τραυματίζει την πολιτική ζωή".

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων

Την παραίτησή του δήλωσε ο Γ. Κουκιάδης από την προεδρεία του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Γιάννης Στουρνάρας: Δυο-τρία πράγματα που ξέρω γι' αυτόν...

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2009 στα Νέα, είχε δηλώσει ότι η κρίση οσονούπω θα τελειώσει...
Έληξε το κυβενρητικό σίριαλ της κάλυψης της θέσης του Υπουργου Οικονομικών: Τo όνομα αυτού, Γιάννης Στουρνάρας, καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, δηλαδή του Ινστιτούτου Ερευνών του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.

Πυρά ΠΑΣΚΕ κατά Βενιζέλου

Σφοδρή είναι η αντίδραση της ΠΑΣΚΕ στην πρόθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου να διαλύσει τη συνδικαλιστική παράταξη του κινήματος.
Με επιστολή της προς τους Γραμματείς της ΠΑΣΚΕ, η παράταξη αναφέρει μεταξύ άλλων, με αφορμή τις πληροφορίες για τις επικείμενες κινήσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ:

Ο Βερνίκος, τα κότερα, η off shore και το... ναυάγιο στα νησιά Μάρσαλ

«Βαγγέλη σκέπτομαι να παραιτηθώ» είπε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, πριν ακόμη επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό ή τον προϊστάμενο υπουργό του Κώστα Μουσουρούλη. «Πρέπει να το κάνεις» ήταν η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον καλό φίλο τον οποίο επέλεξε για την θέση του υφυπουργού.

Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΜΑΡ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης

 Την παραίτησή του από υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, εκφράζοντας κατά αυτόν τον τρόπο έμπρακτα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, τον άφησε ουσιαστικά, για δεύτερη φορά εκτός Βουλής.

Καλημέρα!!!


Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Who's άρτι αφιχθείς, στην δουλειά του/της μετά τις δύο εκλογές ..

Διαμήνυε    ότι  μόνο  μεικτές εφημερίες  θα  κάνει-δηλαδή από  το σπίτι!!! και  θα πληρώνεται- διότι μέχρι  το  2004 είχε  δουλέψει αρκετά!!!!! 

Η Περιέργεια του Νίκου Κοζτιά.


Δεν θέλει την επιλογή Στουρνάρα ο Ε. Βενιζέλος, αλλά θα το πιεί το ποτήρι

O E. Βενιζέλος, δεν κρύβει την αντίθεση του για την επιλογή του Γ. Στουρνάρα από τον Α. Σαμαρά. Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά "δεν είχε στελέχη από την ΝΔ" , καθότι σε ένα τέτοιο υπουργείο ο Ε. Βενιζέλος δεν θέλει στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιάννης Στουρνάρας ο νέος τσάρος.

Στο πρόσωπο του καθηγητή κ. Γιάννη Στουρνάρα, ενός ανθρώπου της αγοράς, είναι η επιλογή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την «καυτή καρέκλα» του υπουργείου Οικονομικών.
Η τυπική απόφαση θα ληφθή κατά τη συνάντηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη το απόγευμα, στην οικία του Αντ. Σαμαρά με τη ΔΗΜΑΡ ήδη να έχει εκδηλώσει θετική διάθεση προς την πρόταση Σαμαρά.

Μη φεύγεις Άννα! - Θρήνος και σπαραγμός σε όλη την Ελλάδα!

Η Άννα Διαμαντοπούλου σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα! Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο! Η Άννα Διαμαντοπούλου σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα! 
Η μεγάλη, η παμμέγιστη πολιτικός δηλώνει αποφασισμένη να εγκαταλείψει τη χώρα μας και να ταξιδέψει στην Αγγλία, εκεί όπου είναι φοιτητής ο γιος της.

Άταφο πτώμα το ΠΑΣΟΚ…

Γράφει o  Τάσος Παππάς στο aixmi.gr
Με άταφο πτώμα μοιάζει το ΠΑΣΟΚ και επειδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι Ιησούς Χριστός δεν μπορεί να το αναστήσει. Η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση ενίσχυσε τις απόψεις εκείνων που, αμέσως μετά την 6η Μαίου, υποστήριξαν ότι το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα της εγχώριας Σοσιαλδημοκρατίας πνέει τα λοίσθια και πως, αν δεν γίνουν γρήγορα σοβαρές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, δεν θα έχει μέλλον.

Η χώρα, πού είναι;;


Γέννησε αγοράκι η Περιστέρα του Τσίπρα!

Το δεύτερο γιό του απέκτησε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μετά τη σύσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη ο νέος υπουργός οικονομικών

Αμέσως μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον Ευ. Βενιζέλο και τον Φ. Κουβέλη θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου υπουργού οικονομικών, μετά την μη αποδοχή της πρότασης από τον Βασ. Ράπανο. Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο Mega και έκανε λόγο για άτυχη και ανθρώπινη στιγμή του κ. Ράπανου.

Το πρώτο 40αρι χτυπάει ο υδράργυρος σήμερα.

Μίνι καύσωνας αναμένεται να σημειωθεί σήμερα καθώς η θερμοκρασίας θα φτάσει στους 39 και κατά τόπους στους 40 βαθμούς κελσίου.

Νέο αλαλούμ με τα μπλοκάκια στην εφορία

Για ακόμη μια φορά ο φορολογικός μηχανισμός δείχνει ανέτοιμος να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες. Αφορμή αυτή τη φορά αποτελεί το γεγονός της καθυστερημένης ενημέρωσης των στοιχείων που έχουν οι εφορίες με αυτά του ΚΕΠΥΟ.

Πολιτεία Ευρίπου: Απορρίπτουμε τη πρόταση της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για νέες χρήσεις το Μικρό Βαθύ

Δεν πρόκειται να δεχτούμε την νέα πρόταση της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ να μετατραπεί το εργοστάσιο των τσιμέντων Χαλκίδος από τσιμεντοβιομηχανία σε βιομηχανία ανακύκλωσης μπάζων και άλλων υλικών, με χρήση καυσίμων βιομάζας και χρήση εμπορικού λιμένα στο Μικρό Βαθύ.