Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μετά τη σύσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη ο νέος υπουργός οικονομικών

Αμέσως μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον Ευ. Βενιζέλο και τον Φ. Κουβέλη θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου υπουργού οικονομικών, μετά την μη αποδοχή της πρότασης από τον Βασ. Ράπανο. Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο Mega και έκανε λόγο για άτυχη και ανθρώπινη στιγμή του κ. Ράπανου.

Σχετικά με την ελληνική αντιπροσωπεία στη Σύνοδο Κορυφής και το γεγονός ότι δεν θα πάει τελικά ο κ. Δ. Αβραμόπουλος, επεσήμανε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να πάει ο υπουργός Εξωτερικών. Οπως σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, μέχρι στιγμής σε ότι αφορά την ορκωμοσία της Βουλής και τις προγραμματικές δηλώσεις, όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Σαμαράς, όταν αναρρώσει από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, θα ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες.
Τέλος σε ερώτηση για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη σύνοδο κορυφής, απάντησε ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν οι υπουργοί Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης και Οικονομικών Γ. Ζανιάς και ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου