Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κουίζ για δυνατους λύτες!!!! Σήμερα θα βάλουμε ένα κουίζ το οποίο ζητάει απάντηση.



Ο «Άγιος» Γέροντας της Κύμης και όχι μόνο, οποίος «βάζει» πάντοτε το χεράκι του στο πολιτικό γίγνεσθαι και ειδικά στα τοπικά, προέτρεψε τους κατοίκους των χωριών της περιοχής Αλιβερίου, όπου πρόκειται να γίνει ο νέος χώρος υγειονομικής ταφής των σκουπιδιών και όπως είναι γνωστό οι κάτοικοι των περιοχών αυτών είναι σε ρήξη με τον Δήμαρχο Κύμης –Αλιβερίου κ. Δ. Θωμά να κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές, να «ετοιμαστούν» και ότι θα τους στηρίξει!!!!



Και επειδή πάντα έβαζε και τώρα θέλει να βάλει το "δακτυλάκι" του, ώστε να έχει λόγο... Η ερώτηση του κουίζ είναι :

Ο Γέροντας "ήρε" την εμπιστοσύνη του, προς τον Δημ. Θωμά; Καθότι και οι πέτρες γνωρίζουν, ότι τον στηρίζει και για ποιο λόγο; 
Ή

Ο Γέροντας θέλει να ενισχύσει για άλλη μια φορά τον Δημ. Θωμά, με την πολυδιάσπαση, της πολυδιασπασμένης αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου;


Αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε το σχέδιο είναι ΣΑΤΑΝΙΚΟ!!!!

9 σχόλια:

  1. Αν αυτό είναι αλήθεια τότε πραγματικά μας στέλνει στην Σκύρο άβρεχτους όπως λέμε και στην Κύμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Γιάννης Σιαγιάννης έγραψε για την ανάρτηση μας..
    Ioannis Siagiannis Καλα πληροφορημενο το εξυπνο ιστολογιο.
    Με κυριαρχο αλλα και δευτερευοντα μηνύματα.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ «ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ» !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάζω στοίχημα ότι είναι το δεύτερο. Το "αίμα" νερό δεν γίνεται ακόμη και αν έχει πολιτική ιδεολογική και κοσμοθεωρία άλλη. Ή μήπως κατά βάθος και οι δύο έχουν την ίδια υλιστική θεωρία και ο ένας δεν το ήξερε; Για να βάλω και εγώ το quiz μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία τα λέτε για τον "γέροντα", αλλά αυτό που γράφετε για τα χωριά μας, ότι (δήθεν) "πρόκειται να γίνει ο νέος χώρος υγειονομικής ταφής" είναι και ανακριβές και υπερβολικά απαισιόδοξο. Καταρχάς, δεν είναι "χώρος υγειονομικής ταφής" αυτό που απεργάζεται ο Θωμάς. Απλώς ένα εργοστάσιο επεξεργασίας σκουπιδιών προσπαθεί να στήσει σ' ένα (επιτούτου) καταπατημένο δάσος ο άνθρωπος. ΑΛλά δεν του βγαίνει με τίποτα, γιατί στην διαδρομή "μπέρδεψε τη μελέτη με το ρουσφέτι". Συνεπώς, δεν "πρόκειται να γίνει". Άλλα θα γίνουν, "κι οι έτεροί μας συγγενείς απέξωθεν ας βλέπουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεχόμαστε όσα αναφέρει παραπάνω ο φίλος αναγνώστης και χαιρόμαστε που μας ενημερώνει ότι δεν είναι χώρος "υγειονομικής ταφής" αλλά "Απλώς ένα εργοστάσιο επεξεργασίας σκουπιδιών προσπαθεί να στήσει σ' ένα (επιτούτου) καταπατημένο δάσος ο άνθρωπος".
    Δεν θέλουμε να ανοίξουμε την συζήτηση για αυτό το θέμα. Άλλωστε και ο αναγνώστης μας, ο οποίος φαίνεται ότι είναι καλά ενημερωμένος δέχεται όσα ότι (Ωραία τα λέτε για τον "γέροντα") και αυτό μας φθάνει και θα μας ικανοποιούσε αν αντί της λήξης "Ωραία" χρησιμοποιούσε κάποια άλλη να αποδώσει και να εκφράσει αυτό που θέλει να πει... γιατί εμείς τα μηνύματα μας τα εκφράζουμε!!!
    Σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστούμε και είμαστε εδώ για διάλογο ώστε να λυθούν και προβλήματα και για να μην υπάρχει διάσπαση της κοινωνίας μας και εμάς σε αυτή την κατεύθυνση θα μας βρείτε και θα είμαστε μαζί σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ανοικειο φαινομενο παραγεται οταν εξαλειφεται η διακριση αναμεσα στη ΦΑΝΤΑΣΙΑ και στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Το ανοίκειο φαινόμενο παράγεται όταν εξαλείφεται η διάκριση ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, όπως όταν κάτι που πάντα θεωρούσαμε φανταστικό εμφανίζεται μπροστά μας στην πραγματικότητα.»
    Φρόιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΊΠΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή