Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΕΚΠΛΗΞΗ! Ποιος δημοσιογράφος (από την ΕΡΤ) αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Β. Λεβέντη...

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έκανε και  μια δημοσιογραφική "μεταγραφή" - έκπληξη.

E.K.: Αυξάνονται οι εισαγωγές ελαιολάδου από την Τυνησία- Με τη συναίνεση της Ελλάδας

Ανεπανόρθωτο πλήγμα στους έλληνες ελαιοπαραγωγούς θα επιφέρει η αύξηση των εισαγωγών αδασμολόγητου ελαιολάδου από

Διευρυμένο ΕΝΦΙΑ συστήνει ο ΟΟΣΑ. Βάλτε φόρο και στα χωράφια

Τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής του φόρου περιουσίας, εννοώντας και πέραν των ακινήτων που σήμερα βαρύνονται με ΕΝΦΙΑ, συστήνει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στην ετήσια έκθεσή του για την ελληνική οικονομία.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 1996 - 6ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ

Σαν να ήξεραν πολύ καλά από τότε τι θα γινόταν...Αλλά μόνο κάποιος είχε την πυγμή να το πει στον ελληνικό λαό και μάλιστα σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ξανάνοιξαν την στρόφιγγα οι Τούρκοι: 42.000 οι πρόσφυγες...

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σμύρνη αυξήθηκαν οι ροές προσφύγων και μεταναστών από τη γειτονική χώρα.

Η Τουρκία και εμείς

Στέφανος Κωνσταντινίδης
Κάθε μέρα που περνά η Άγκυρα μας επιφυλάσσει και καινούργιες εκπλήξεις. Και οι διακινητές της τουρκικής προπαγάνδας δεν προλαβαίνουν να σβήνουν φωτιές.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αναμέτρηση Κυρ.Μητσοτάκη με Καραμανλικούς και Σαμαρικούς

Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να υπερέχει του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις μετρήσεις. Οι λεπτές ισορροπίες που θα καθορίσουν το μέλλον του κόμματος αφορούν τη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρώην πρωθυπουργούς και προκατόχους του, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Bloomberg για Μέρκελ-Τσίπρα: Ένα παράξενο ζευγάρι σε μια στενή συνεργασία

Στην ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και η Γερμανίδα, καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επικεντρώνεται το δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο αναφέρει πως οι δυο τους συνομιλούν τακτικά.

Νέα Όργανα στο Ποτάμι

Τα νέα Όργανα του Ποταμιού εξελέγησαν κατά την πρώτη χθεσινή - συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ).
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση του Ποταμιού, τα μέλη της ΜΕΣΥΑ εξέλεξαν Γραμματέα Κοινοβουλευτικού Έργου, Γραμματέα Οργανωτικού, το Πολιτικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος και το Προεδρείο της ΜΕΣΥΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ! Το στημένο τσίρκο της "Αποστολής", η Βαρδινογιάννη, ο Ρουβάς και η σπατάλη.

Γιωργος Κουμπα
Μαρτυρία απο το Λιμάνι (αλληλέγγυου που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του)
Πολλές και διάφορες εκφάνσεις έχει αυτό το
ΤΣΙΡΚΟ Ε2
όλες κάπου μεταξύ χυδαίου, γελοίου κι επικίνδυνου
Ιδού λοιπόν:

Για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του υπουργού Παιδείας

Χωρίς ίχνος ντροπής και με μπόλικο θράσος ο υπουργός Παιδείας, Ν. Φίλης, κατηγόρησε, σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Παιδείας, το ΚΚΕ για φαρισαϊσμό όσον αφορά στην επαναπρόσληψη των εκπαιδευτικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Δικαστικός αγώνας κατά του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων

Την ακύρωση του νόμου για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια ως αντισυνταγματικού και παράνομου ζητούν με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας μητροπολίτες, ιερείς και μοναχοί.