Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Στα μανταλάκια ξανά στο ΠΑΣΟΚ. Φόβοι για επεισόδια αύριο στην κηδεία του Γ. Χαραλαμπόπουλου

Κλιμακώνεται ο πόλεμος «Bενιζελικών» - «Παπανδρεϊκών» στο ΠΑΣΟΚ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να προχωρεί με αργούς  ρυθμούς στο ιδρυτικό συνέδριο της «Δημοκρατικής Παράταξης» και τον πρώην πρωθυπουργό να αρχίζει περιοδεία ανά την Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Παρασκευή στο Ηράκλειο με αφορμή την έκθεση «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».

Η Alpha Bank πουλά το Hilton για να ενισχύσει την ρευστότητα της!! Και Ανάπτυξη έρχεται!!!

Πωλητήριο στο ξενοδεχείο Hilton βάζει Alpha Bank, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, τράπεζα έχει θέσει ως στόχο να αντλήσει 180 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζουν Ακάθεκτοι να πουλούν!!!! Νέο “πακέτο” 16 ακινήτων θα πουλήσει το ΤΑΙΠΕΔ μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας έχουν έως σήμερα πωληθεί 13 ακίνητα και έχουν συγκεντρωθεί περίπου 23,5 εκατ. ευρώ.

Ένα νέο «πακέτο» με 16 ακίνητα του Δημοσίου θα πωλήσει το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-auction και του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr.
Τα 16 αυτά ακίνητα είναι τα εξής:

Εντολή Σαμαρά να ετοιμάσουν τις λίστες -ψηφοδέλτια. Όλα ανοικτά για εκλογές 23 ή 30 Νοεμβρίου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ξεκίνησαν με εντολή του πρωθυπουργού οι συνεδριάσεις των οργάνων για εκλογές. Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει προσδιορίσει ως στρατηγικό στόχο την υπέρβαση του σκοπέλου της προεδρικής εκλογής, και την εξάντληση της 4ετίας για την κυβέρνησή του, με εκλογές την άνοιξη του 2016

Gallup: Τρίτη πιο αντιδημοφιλής παγκοσμίως η κυβέρνηση Σαμαρά-Μόλις το 14% την αποδέχεται

Οι επιδόσεις της επιτρέπουν να ξεπερνάει μόνο τις κυβερνήσεις της Βουλγαρίας, Βοσνίας-Εζεργοβίνης. 9/10 θεωρούν ότι υπάρχουν εκτεταμένα φαινόμενα κυβερνητικής διαφθοράς, σύμφωνα με μέτρηση της εταιρίας Gallup , έρευνα της Global State of Mind 2014.

Σύμφωνα με μέτρηση της εταιρίας Gallup, έρευνα Global State of Mind 2014, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά αναδεικνύεται η τρίτη πιο αντιδημοφιλής κυβέρνηση παγκοσμίως καθώς μόλις το 14% των Ελλήνων

Die Welt: Τα όνειρα Σαμαρά τινάχτηκαν στον αέρα...

Η εφημερίδα die Welt επαναφέρει τους γερμανούς αναγνώστες σήμερα στα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας και τις «αθεράπευτες» ακόμη πληγές της ελληνική οικονομίας. «Τέλος της προηγούμενης εβδομάδας τινάχτηκαν όνειρα στον αέρα», γράφει χαρακτηριστικά ο αρθογράφος της. «Όχι μόνο, αλλά κυρίως του Αντώνη Σαμαρά.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ME ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ON LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΝΟΣ




Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ME ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ON LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 30.000 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ VIDEO ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2014 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Λαϊκό γλέντι της Τομεακής Νότιας Ευβοιας του ΚΚΕ στις 24-10 στο Κτήμα ΚΕΚΗ και με ζωντανή μουσική!!!!


Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου



Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου είχε στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Αττικής.

Συναντήσεις Αναγνωστάκη με Σωματεία Ηλεκτρομηχανικής Κύμης και Σωληνουργείων Χαλκίδας




Ο βουλευτής Εύβοιας συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα με τα Σωματεία Εργαζομένων Ηλεκτρομηχανικής Κύμης και Σωληνουργείων Χαλκίδας.
Το Σωματείο Ηλεκτρομηχανικής Κύμης διεκδικεί την καταβολή των δεδουλευμένων, σε σχέση με την πρόσφατη ψηφισθείσα τροπολογία, καθώς και την επανεκκίνηση λειτουργίας του εργοστασίου.

Οι <Σαϊνιές> της Δημάρχου συνεχίζονται....

Με την απόφαση (Αρ.180 10/10/14) η Δήμαρχος Ιστίαιας-Αιδηψού χειμωνιάτικα αναθέτει απευθείας τον καθαρισμό της παραλίας και αγροτικών δρόμων στο Δ.Ε Ωρεών στον Αρτέμιο Καλούτσα έναντι ποσού 5.640Ε +Φ.Π.Α.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τι περιέχει ο Φάκελος της Γιατρού;;;

Νέα  αποκάλυψη  για  την  γιατρίνα  του  ΓΝΝΧ.
Τι περιέχει ο φάκελος της ;;
Σύμφωνα με πηγές μας από το υπουργείο Υγείας ο φάκελος της Γιατρού δεν περιέχει     πτυχίο!
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το υπουργείο, στο φάκελο βρέθηκε,  ότι το  αγροτικό  της   το  έκανε  στην  μονάδα  τεχνητού  νεφρού του  ΓΝΝΧ, με  απόφαση, όμως  του  τότε  Δ.Σ, το  μετέτρεψαν  σε  πρώτο  χρόνο  ειδικότητας!!!!!!!!!!!!!!!!