Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αυτή την φορά θα σκάσει η βόμβα;;;;

Με τίτλο «Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στην Περιφέρεια της Στερεάς με γιατρό μαϊμού!!» είχαμε γράψει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, ότι πρόκειται να σκάσει στο Νοσοκομείο της Στερεάς τότε το είχαμε γράψει σκόπιμα για Στερεά και όχι  Χαλκίδας. Διαβάστε εδώ την σχετική ανάρτηση.

Από τότε πέρασαν 7-8 μήνες και η βόμβα δεν έχει ακόμη απ’ ασφαλίσει. Κάποιοι την κρατούν την υπόθεση, να μην σκάσει, και έχουν ζητήσει και πάρει  ανταλλάγματα.

«Ποιά είναι τα αποτελέσματα του ελέγχου πτυχίων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας;»

31262n894Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη κατέθεσε ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος με την οποία ζητάει να μάθει τα αποτελέσματα του ελέγχου πτυχίων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας:
Από τον Ιανουάριο 2013 έχει ξεκινήσει στα πλαίσια της εξυγίανσης του Δημόσιου τομέα επικαιροποίηση και έλεγχος των δικαιολογητικών των προσωπικών μητρώων των δημοσίων υπαλλήλων. Τις σχετικές οδηγίες έχει δώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με διαδοχικές εγκυκλίους στις 18/01/2013, 24/05/2013, 16/12/2013 και 20/03/2014.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΑΡ: Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Eurogroup.



Το κλίμα συστάσεων και έντονων πιέσεων, το οποίο συντάντησε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης στην πρώτη του εμφάνιση σε Eurogroup, υπογραμμίζει την φανατική προσήλωση των δανειστών στο υφεσιακό πρόγραμμα διάσωσης.

Τα γνωστά επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια της LAFARGE

Διαβάζουμε σε χθεσινά δημοσιεύματα πανηγυρικές δηλώσεις της LAFARGE περί καινοτομίας στην παραγωγή τσιμέντου, με τη διαδικασία της χωριστής άλεσης, που εφαρμόζει για …ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα στο εργοστάσιο του Βόλου.
Αν κάνετε «κλικ» στην εικόνα θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για τα γνωστά επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια της LAFARGE, γιατί το 2011 πανηγύριζε για την ίδια ακριβώς καινοτομία που εφάρμοσε στο εργοστάσιο της Χαλκίδας!!!

ΚΚΕ Μεγάλες ζημιές από έντονη βροχόπτωση, ανεμοθύελλα και χαλαζόπτωση σε αγροτικές καλλιέργειες της Λοκρίδας και Βοιωτίας



Πρωτοφανής θεομηνία με έντονη βροχόπτωση, ανεμοθύελλα και χαλαζόπτωση έπληξε την Κυριακή 15/6/2014 την περιοχή της Λοκρίδας και Βοιωτίας και προξένησε ζημιές έως 100% σε αγροτικές καλλιέργειες χιλιάδων στρεμμάτων, που σε αρκετές περιπτώσεις ήταν έτοιμες για τη συγκομιδή της παραγωγής (σιτηρά, βιομηχανική ντομάτα, κηπευτικά κ.ά.)
 Πιο συγκεκριμένα:

ΕΚΕ: «Κυβερνητική προσπάθεια οικονομικής ασφυξίας των ενεργών συνδικαλιστικών οργανώσεων»



Το Φεβρουάριο του 2012, όπως είναι γνωστό, εν μέσω μνημονίων και περικοπών, και αφού όλα είχαν αρχίσει και κατέλυαν,  καταργήθηκε  ο Οργανισμός της Εργατικής Εστίας και ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης περιβάλλοντος χώρου και φωτιστικής ανάδειξης Δικαστικού Μεγάρου



Η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου Δικαστικού Μεγάρου», υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη και τους εκπροσώπους της αναδόχου κοινοπραξίας («Αλ. Λουκίδης & Μάνθ. Ζάχαρης») Αλέκο Λουκίδη και Μάνθο Ζάχαρη.

ΕΚΕ: Εύβοια είναι η ΜΑΝΩΛΑΔΑ του Τουρισμού στην Ελλάδα



Την Δευτέρα 16/6/2014 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε Ξενοδοχεία της περιοχής Ερέτριας σε συνεργασία της Κοινωνικής Επιθεώρησης Ν. Εύβοιας, της Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ελλάδας, του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας.

Ξεπουλιέται παραθαλάσσια έκταση στην παραλία Λιμνιώνα στην Εύβοια



Στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου μεταβιβάζεται ακίνητο 11 στρεμμάτων στην παραλία Λιμνιώνα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια, σύμφωνα με δελτίο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου.