Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Αθώοι κρίθηκαν χθες  από το δικαστήριο ανηλίκων Ορεστιάδας οι 115 μαθητές της Ορεστιάδας οι οποίοι κατηγορούνταν για τις καταλήψεις που έκαναν πέρυσι το φθινόπωρο.
Την ώρα της δίκης, 300 μαθητές, εκπαιδευτικοί γονείς και πολυμελής αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ορεστιάδας, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο του δικαστηρίου, συμπαραστεκόμενοι στους ανήλικους κατηγορούμενους. Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκένυρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η δίκη για τους μαθητές του Α' Λυκείου Χαλκίδας για την ιδια υπόθεση έχει ορισθεί για τις 24 Ιανουαρίου.
Πηγή: Ελευθεροτυπία

EΛΕΟΣ!!! Αντιδρούν τα ΑΕΙ για τις λίστες οικογενειοκρατίας


Τελικά όλοι μας κάνουν πλάκα. Το πόσο διαφθαρμένοι είναι οι θεσμοί σε αυτοί την χώρα πλέον είναι θεσμός. Οι ταγοί των Γραμμάτων αντί να προωθούν την διαφάνεια και την αξιοκρατία και να πρωτοστατούν σε κάθε κάλεσμα για «εξυγίανση» αντιδρούν με αυτό τον τρόπο.Βλέπε κατωτέρω
Αντί να απαντήσουν για την ταμπακέρα έρχονται και απαντάνε ταμπουρωμένοι  πίσω από το θεσμό των προσωπικών δεδομένων, ένα καθαρά αστικό θεσμό.

Μια ώρα πίσω οι δείκτες την Κυριακή το πρωι


Λήγει η εφαρμογή της θερινής ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής, και οι δείκτες των ρολογιών καλούνται να γυρίσουν στις 04:00 το πρωί, μια ώρα πίσω, στις 03:00 δηλαδή.
Το μέτρο της θερινής ώρας, εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη -μέλη της ΕΕ.

Κυκλοφορούν Κυκλοφορούν όλο και ποιο έντονα

Διαβάσαμε πολλά άρθρα για τις εκλογές που "έρχονται" . Ένα από όλα είναι του Ηλία Νικολακόπουλου γνωστού δημοσκόπου, κρίναμε ότι έχει την αξία του γιατί ο κ. Νικολακόπουλος έχει στα χέρια του στοιχεία και  γράφει το παρακάτω άρθρο στα ΝΕΑ. Φαίνεται ότι τα νέα δεν είναι καλά τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για την ΝΔ. Γιατί την επόμενη Κυριακή με βάση τα στοιχεία που έχουμε δει φαίνεται ότι η με θα χάσουν τα αυγά, οι δε τα καλάθια σε εσάς αφήνουμε να κρίνεται ποιο είναι οι με και ποιοι οι δε, γιατί αν την ερχόμενη Κυριακή η ΝΔ πανηγυρίζει γιατί θα έχει απλά χάσει το ΠΑΣΟΚ θα είναι για τα πανηγύρια. 

Κεντρική ομιλία Περγαντά

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010, στην Κεντρική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά, στη Πλατεία Λαού στην Άμφισσα, στις 8 το βράδυ, όλοι μαζί δίνουμε το παρών, για τη Στερεά που μας αξίζει!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Απολογισμός ενός έργου από τον Δ. Κατσούλη Δήμαρχος Αυλώνος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Ολοκληρώνοντας την θητεία μου ως Δήμαρχος Αυλώνος θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προσπάθησα να φέρω σε πέρας την αποστολή που μου αναθέσατε, τιμώντας με δύο φορές με την εμπιστοσύνη σας. Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο λειτουργικό, ικανό να ανταποκριθεί σε όλους τους κρίσιμους τομείς της ποιότητας ζωής.

1. Υλοποιήσαμε ή δρομολογήσαμε μεγάλα έργα όπως είναι η αποχέτευση Οκτωνιάς και κυρίως η κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Αυλώνος, ωριμάσαμε όλες τις μελέτες της αποχέτευσης και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 12.000.000 Ευρώ.


Δεσμεύομαι να πρωτοστατήσω σε κάθε σας ανάγκη…» Δήλωσε ο Θανάσης Χειμάρας στους Βοιωτούς Αγρότες

Ο Συνδυασμός «Μαζί για την Στερεά Ελλάδα της ανάπτυξης» διοργάνωσε Ημερίδα με Θέμα: «Αγροτική ανάπτυξη & νέα ’’Καλλικρατική’’ Περιφέρεια», την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 11:00 π.μ., στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ορχομενού. Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τους Βοιωτούς αγρότες, όπως η αξιοποίηση του Υδατικού Δυναμικού, οι καλλιεργητικές αποζημιώσεις, η ολοκλήρωση των διαδικασιών Αναδασμού.

Ευαγγελία Κομματά: Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για το περιβάλλον

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Σε προηγούμενο άρθρο μου επιχειρηματολόγησα και κατέληξα ότι  η  αναπτυξιακή πολιτική του νέου δήμου θα πρέπει να έχει σαν κύριο στόχο την αύξηση της ελκυστικότητας του σαν τόπου διαμονής, σαν τόπου εργασίας, σαν τόπου διακοπών και σαν τόπου επενδύσεων. H ενίσχυση μιας βιώσιμης αειφόρου οικονομίας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι  απαραίτητα για  την επίτευξη αυτού του στόχου. 

Στήριξη του Νίκου Παππά σε Σιαγιάννη

Με μεγάλη συγκίνηση και τιμή υποδέχθηκε ο υποψ. Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου την στήριξη και εμπιστοσύνη που του παρείχε μια θρυλική μορφή της αντίστασης κατά της χούντας και της Δημοκρατίας Ναυάρχου ε.α. Νίκου Παππά, σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας Πανευβοϊκό Βήμα της 28/10/2010:
«Ο ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ αντιστασιακός ναύαρχος ε.α. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, κυβερνήτης του θρυλικού αντιτορπιλικού ΒΕΛΟΣ, στηρίζει την υποψηφιότητα του αρχιτέκτονα Γιάννη Σιαγιάννη για το νέο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου .»
Η στήριξη και η πολιτική εμπιστοσύνη του Ναυάρχου ε.α. ενισχύει και παγιώνει την θέση που ήδη επικρατεί ότι μόνο η υποψηφιότητα του Γιάννη Σιαγιάννη μπορεί να εγγυηθεί την ισόρροπη ανάπτυξη και το μέλλον του νέου μας Δήμου.

Περιοδεία του Θανάση Χειμάρα στην Αν. Φθιώτιδα «Να αναπτύξουμε την Περιφέρεια, με επίκεντρο τον άνθρωπο…»


Την Ανατολική Φθιώτιδα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.
Ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε την Πελασγία, τις Ράχες και την Στυλίδα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους των περιοχών και να συζητήσει μαζί τους.

«Δεν είναι δυνατόν μετά από 3 Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης η Εύβοια να στερείται παντελώς Υποδομών και Αναπτυξιακών Έργων…»


Ομιλία του Θανάση Χειμάρα στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» στη Χαλκίδα
Στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» στη Χαλκίδα, ο Θανάσης Χειμάρας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από τους συγκεντρωμένους Χαλκιδαίους.

Πρόγραμμα Επισκέψεων του Θανάση Χειμάρα στη Φθιώτιδα

Στη Φθιώτιδα προγραμματίζει να περιοδεύσει ο Θανάσης Χειμάρας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, την Πέμπτη 28, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για τη Φθιώτιδα, του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης».
Στόχος του κ. Χειμάρα είναι στο πλαίσιο της περιοδείας να συναντηθεί με φορείς της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών της Φθιώτιδας, να απευθυνθεί άμεσα στους πολίτες, να τους μιλήσει για το πρόγραμμα και τα σχέδιά του, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη Φθιώτιδα ειδικότερα.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στο Αλουμίνιο της Ελλάδας, η Δέσποινα Σπανούδη και μέλη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος


Συνάντηση με τον Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων και μέλη της διοίκησης της επιχείρησης Αλουμίνιο της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, είχε σήμερα η Δέσποινα Σπανούδη.

Βασίλης Κεδίκογλου οι δεσμεύσεις μα;


Το πρόγραμμα του έδωσε ο Βασίλης Κεδίκογλου, το πρόγραμμα του αναφέρεται σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και είναι δομημένο για κάθε δημοτικό διαμέρισμα χωριστά 
ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ                 

Ο Καλλικράτειος Δήμος είναι μικρογραφία μιας ομοσπονδιακής πολιτείας : Γενική Κυβέρνηση - της πολιτείας είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και επί μέρους τοπικές Κυβερνήσεις καθενός Δήμου ή Κοινότητας, (όπως ήταν προ του Καποδίστρια ), είναι οι Αντιπρόσωποι, (αν η πρώην Κοινότητα έχει σήμερα κάτω από 300 κατοίκους), τα Συμβούλια  της Τοπικής Κοινότητας,(αν η Κοινότητα έχει σήμερα από 301 έως 2.000 κατοίκους) και τα Συμβούλια  της Δημοτικής Κοινότητας (αν η πρώην κοινότητα ή Δήμος έχει σήμερα από 2.001 έως 10.000 κατοίκους), όπως η Ιστιαία και η Αιδηψός .

«Στη λύση των προβλημάτων θα πρωτοστατήσω προσωπικά με όλες μου τις δυνάμεις…»

Συναντήσεις με φορείς και πολίτες στην Ιστιαία και τους Ωρεούς  της Βόρειας Εύβοιας για το Θανάση Χειμάρα 
Συνάντηση με την κίνηση Πολιτών Βόρειας Εύβοιας για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας στη διάρκεια της παρουσίας του στην Βόρεια Εύβοια. Το πρωί της Τρίτης 26 Οκτωβρίου 2010, μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο Ιστιαίας  ο κ. Χειμάρας πληροφορούμενος την αναβολή της προγραμματισμένης εκδήλωσης λόγω της απουσίας της Διοικητού του Γ.Ν. Χαλκίδας, ζήτησε παρ’ όλα αυτά, να συναντηθεί με τα μέλη της Κίνησης προκειμένου να ενημερωθεί για τον αγώνα τους.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Αυτoδιοικητικές Εκλογές: Πρόκληση δημοκρατίας και προόδου, Νίκη ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Ο Τάσος Γέραλης, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας με ανακοίνωσή του τονίζει πως οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι πρόκληση δημοκρατίας και προόδου, νίκη ανάπτυξης για τον τόπο μας.
Συγκεκριμένα επισημαίνει:
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου καλούμαστε να ψηφίσουμε για μια μεγάλη πρόκληση,  έναν θεσμό που για πρώτη φόρα δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της περιφέρειας να σχεδιάσουν μόνοι τους το μέλλον του τόπου τους, έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να αλλάξουμε κατεύθυνση και να πάρουμε μια για πάντα το δρόμο που οδηγεί μπροστά.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψήφιου Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, Γ.Σιαγιάννη

εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γ.Σιαγιάννη

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 25/10 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Σιαγιάννη στο Αλιβέρι.
Ο κ. Σιαγιάννης εξέθεσε τους βασικούς στόχους του προγράμματός του για το μέλλον του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Διακοπτόμενος συνεχώς απ’ το ενθουσιώδες ακροατήριο, κατέστησε σαφές ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το ελπιδοφόρο μήνυμα της νίκης που έρχεται απ’ όλο το Δήμο, ιδιαίτερα στάθηκε στην ξεκάθαρη εντολή που του δόθηκε απ’ την μεγάλη συγκέντρωση του Αλιβερίου.
 Υπενθυμίζεται ότι ομιλίες έγιναν πρόσφατα στο Οριό, Οκτωνιά, Πετριές, Αγ. Αποστόλους.

Πέθανε το μέντιουμ Πόλ....

Το διάσημο χταπόδι Πολ που προέβλεψε με απόλυτη επιτυχία αρκετά αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής απεβίωσε από φυσικά αίτια.
“Τον βρήκαμε νεκρό σήμερα το πρωί στη δεξαμενή που τον κρατούσαμε. Ήταν κάτι αναμενόμενο, γιατί τις τελευταίες ημέρες είχε μικρή κινητικότητα και έτρωγε πολύ λίγο”, δήλωσε υπεύθυνος του ενυδρείου, που φιλοξενούσε τον Πολ. Παράλληλα, διευκρίνισε πως ο θάνατος του… οχτάποδου προήλθε από φυσικά αίτια και δεν κατέληξε σε κάποιο πιάτο.

Τα «σπάνε» Βορίδης - Καρατζαφέρης χθές πρώτη εμείς γράψαμε για την εξέλιξη που θα έχουν Βορίδης-ΛΑΟΣ

«Είναι σαφές ότι θα απαλλάξω το κόμμα από το βάρος, υπό την έννοια ότι θα αποσυνδεθούν οι πολιτικοί μας δρόμοι» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, μετά τις εις βάρος του αιχμές από τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του προέδρου του ΛΑΟΣ σε κυριακάτικη εφημερίδα (εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν στήριξε τον κ. Βορίδη ως υποψήφιο περιφερειάρχη), ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, είπε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ειλικρινά, αισθάνομαι άσχημα, διότι, με την τοποθέτηση την οποία κάνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εμένα προσωπικά μου δημιουργεί κι ένα αίσθημα ότι, ρε παιδί μου, μήπως αισθάνεται ότι του είμαι βάρος, μήπως τον εμποδίζω, ξέρω 'γω, σε κάτι, στην εξέλιξη την πολιτική του».

«Θα μου πείτε, πότε το αισθάνθηκε, γιατί αυτά, να τονίσω, είναι γνωστά επί πολύ μακρό χρονικό διάστημα, έχουν κριθεί από τους πολίτες σε δύο εκλογές, οι οποίοι αποφάσισαν αυτό το οποίο αποφάσισαν και ως προς το πρόσωπό μου. Το επέλεξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος μου έδωσε ένα κοινοβουλευτικό αξίωμα, που είναι η θέση του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδος. Ενδεχομένως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει δεύτερες σκέψεις ή καινούργιες σκέψεις, αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί του, γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποτελώ βάρος για οποιονδήποτε» προσέθεσε ο κ. Βορίδης.

Και εξήγησε: «Είναι σαφές ότι θα απαλλάξω το κόμμα από το βάρος, με την έννοια ότι θα αποσυνδεθούν οι πολιτικοί μας δρόμοι. Από κει και πέρα το τι θα κάνω πολιτικά θα δω, αλλά είναι σαφές ότι δεν θέλω να είμαι σε ένα σχήμα, στο οποίο κάποιος μου λέει ότι, ξέρεις, του δημιουργώ προβλήματα».

Όπως διευκρίνισε, δεν είχε σκεφθεί μέχρι χθες αυτό το ενδεχόμενο, αλλά «τώρα μοιραία υπάρχει μια συζήτηση, η οποία πρέπει να γίνει».

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με τις εκατέρωθεν δηλώσεις, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ και του Μάκη Βορίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον του Γ. Καρατζαφέρη, κατά την επικοινωνία έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο προς τον βουλευτή για την θέση που θα κρατήσει το κόμμα στο νομοσχέδιο του ΟΣΕ. πηγή www.protothema.gr

Σε δημόσια διαβούλευση από το ΥΠΕΚΑ οι Ζώνες Ειδικής Προστασίας

Σε δημόσια διαβούλευση, στο www.opengov.gr, έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου αναρτήθηκε το σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης «Καθορισμός Μέτρων Ειδικής Προστασίας, Διατήρησης και Αποκατάστασης των Ειδών και των Ενδιαιτημάτων/ Οικοτόπων της Άγριας Ορνιθοπανίδας στις Ζώνες Ειδικής Προστασίας (ΖΕΠ)».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ «Με την απόφαση αυτή επιδιώκεται η λήψη μέτρων προστασίας, διατήρησης και αποκατάστασης των ειδών και των οικοτόπων (ενδιαιτημάτων) της άγριας ορνιθοπανίδας στις Ζώνες Ειδικής Προστασίας (ΖΕΠ),

Προσοχή! "Πλαστά" κέρματα των 2 ευρώ !!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι πολίτες, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν αρκετά περιστατικά με «πλαστά» κέρματα του ενός, αλλά κυρίως των 2 ευρώ.
Αναγνώστης έλαβε ως ρέστα, κατά τη συναλλαγή του με έναν οδηγό ταξί, το κέρμα των 2 ευρώ και όπως ήταν φυσικό το πήρε δίχως δεύτερη σκέψη. Βέβαια, λίγο αργότερα αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για… «κάλπικο». Το αυθεντικό με το «πλαστό» νόμισμα έχουν την ίδια διάμετρο, αλλά όχι το ίδιο βάρος. Μετά τη σχετική ανάρτηση, αναγνώστης της zougla.gr μας πληροφόρησε ότι πρόκειται για νόμισμα που κυκλοφορεί στην Ταϊλάνδη ως κέρμα 10 ταιλανδέζικων μπατ (baht) με ισοτιμία (1 THB = 0.0240 EUR). Πάντως, μία προσεκτική ματιά και σύγκριση μεταξύ του αληθινού και του «πλαστού» κέρματος, θα σας απαλλάξει από τη «χασούρα» και τον κίνδυνο να βρεθείτε υπόλογος για κυκλοφορία των συγκεκριμένων κερμάτων... ως των αντίστοιχων των 2ευρώ. πηγή: Zougla.gr

Αρχίζει από αύριο η πληρωμή των επιδοτήσεων στους αγρότες !

Από αύριο το πρωί ...ζεστό  χρήμα στους αγρότες !
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδης παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου  στον Flash το χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές των αγροτών μέχρι τον Ιούλιο του 2011.Από αύριο και μέχρι τέλους Οκτωβρίου θα δοθεί η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης ύψους 1,1 δισ. ευρώ σε 720.000 δικαιούχους αγρότες.
Η εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης (δεύτερη δόση) θα καταβληθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα εξοφληθούν οι ενισχύσεις για τα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα του 2009 (εξισωτική αποζημίωση, βιολογική γεωργία - κτηνοτροφία, μείωση νιτρορύπανσης) συνολικού ύψους 150 εκατομ. ευρώ οι εκκρεμότητες των ετών 2006-09 ύψους 15 εκατ. ευρώ και οι ενισχύσεις στους νέους αγρότες συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Έξαλλος ο Μητροπάνος με την απαγόρευση καπνίσματος!

''Εγώ, στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε, είμαι πάντα αντίθετος. Το τι είπε η Ε.Ε. το έχω χεσμένο !!
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Capriccio, ο Δημήτρης Μητροπάνος δηλώνει εξοργισμένος με τον νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος! ''Το τι είπε η Ευρωπαϊκή Ένωση το έχω χεσμένο!'' λέει και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να καπνίζει... ''Εγώ, στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε, είμαι πάντα αντίθετος. Το τι είπε η Ε.Ε. το έχω χεσμένο. Δεν με αφορά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είδα τα χάλια της. Αν θέλουν να με κάνουν να μην καπνίζω, εγώ θα καπνίζω. Συμφωνώ μόνο το κάπνισμα να απαγορευτεί σε νοσοκομεία και σχολεία!'' δηλώνει.
Ο γνωστός τραγουδιστής κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου για την κρίση στη νύχτα!

Στα τυφλά οι Ελληνίδες για τον καρκίνο του μαστού !

Σημαντικά ευρήματα ιατρικής έρευνας !
Από έλλειμμα ενημέρωσης πάσχουν οι ασθενείς με καρκίνο του μαστού. Μία στις δύο Ελληνίδες με τη νόσο αγνοούν βασικές παραμέτρους που αφορούν τον καρκίνο του μαστού όπως τον τύπο της ασθένειας, που καθορίζει μεταξύ άλλων και το αναγκαίο «οπλοστάσιο» για τη θεραπεία της. Πρόκειται για σημαντικό εύρημα έρευνας που εκπονεί το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΥ) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Υπηρεσιών

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 28-29 ΟΚΤ 2010

Ο Υποψήφιος περιφερειάρχης του Συνδυασμού Ανεξάρτητο μέτωπο Στερεάς Ελλάδας Κος Νίκος Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Φωκίδα την 28 και 29 Οκτ. 2010 συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Κα Αντωνίου Ευαγγελία και τους υποψήφιους περιφερειακούς Συμβούλους για τη Φωκίδα Γιαννικούλη Κ. Χρήστο , Καλιμάνη Ηλία, Πατσαντάρα Χριστόφορο, Σύρρο Βασίλειο και Σωτηρίου Ευδοξία,  κατα τη διάρκεια της περιοδείας θα γινει ανακοίνωση των υποψηφίων και ανάλυση του προγράμματος του συνδιασμού.  Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της Περιοδείας:

Περιοδείες συνδυασμού Κλ. Περγαντά στη Βοιωτία

Ο Συνδυασμός ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ, με τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Μουλκιώτη, συνεχίζοντας τις επαφές τους, με φορείς και ιδρύματα, έχουν προγραμματίσει τις ακόλουθες επισκέψεις:

ΤΡΙΤΗ 26-10-2010
11.30 Νοσοκομείο Θηβών
13.30 Εμπορικός Σύλλογος Θηβών

Το απόγευμα από τις 5:30 μέχρι τις 8:30 θα επισκεφθούν διαδοχικά το Λουτουφί, τα Λεύκτρα, το Μελισσοχώρι, το Καπαρέλλι και τις Πλαταιές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-10-2010

10.00 Νοσοκομείο Λιβαδειάς
11.30 Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς
12.30 Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς.

Το απόγευμα από 5:30 μέχρι και τις 8:30 θα επισκεφθούν το Κλειδί, τον Άγιο Θωμά, τα Οινόφυτα και το Σχηματάρι.

ΟΜΙΛΙΑ Γ.Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Στην Ημερίδα με θέμα «Καλλικράτης ανάπτυξη και ασφάλεια» συμμετείχε χθες Δευτέρα 25-10-2010 η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου. Η κ. Διαμαντοπούλου στην ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων:  
«Βρισκόμαστε δυο  εβδομάδες πριν από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πριν από μία εκλογική μάχη πρωτόγνωρη, με μια κρισιμότητα και σημασία που δεν είχαν μέχρι τώρα οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Tις προγραμματικές του θέσεις για την Εύβοια, παρουσιάζει στο Αλιβέρι, το..

“Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς” παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο, σε κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Εύβοιας, καθώς και των θέσεών του για τα φλέγοντα ζητήματα του νομού θα πραγματοποιήσει το “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς”, στο Αλιβέρι, στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ..

Ξανά στην Εύβοια ο Θ. Χειμάρας, αρχίζει νέο κύκλο επαφών από την Βόρεια Εύβοια. Έρχεται και ο Σταύρος Δήμας ενδεικτικό του βάρους που δίνει το επιτελείο της ΝΔ για την περιφέρεια Στερεάς.

Γνωρίζοντας ότι το βράδυ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής , είναι η περιφέρεια που θα δώσει τις εντυπώσεις. Όποιος κερδίσει την περιφέρεια κερδίζει και τις εντυπώσεις καθότι με βάσει τις μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις η «νίκη» είναι ανοικτή για όλους.
Έτσι όλοι γνωρίζουν ότι, την νίκη για τη μάχη της πρώτης και  το πόλεμο της δεύτερης Κυριακής, θα την δώσει η Εύβοια, για τον λόγω αυτό φθάνει στην Χαλκίδα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας την Τετάρτη συνοδευόμενος από Βουλευτές της ΝΔ της Στερεάς.

Σταύρος Μυλωνάς: Πρώτες οι ανάγκες των πολιτών και όχι των κομμάτων

Είναι η πρώτη φορά που  ένας σημαντικός θεσμός, η περιφερειακή αρχή εκλέγεται, και ο  ρόλος της σαν αυτοδιοικούμενο αναπτυξιακό όργανο κινδυνεύει να υποβαθμιστεί σε αντιπολιτευτικό ή συμπολιτευτικό κομματικό όργανο. Ο πολίτης δεν θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ένα πιόνι στην σκακιέρα των πολιτικών επιδιώξεων των κομμάτων.   Στις  επερχόμενες εκλογές ο πολίτης και οι ανάγκες του θα πρέπει να έχουν την πρώτη θέση, όχι οι κομματικές επιθυμίες.  

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Βόμβα Βορίδη 2

Εξελίξεις μέχρι το βράδυ τέλος για το ΛΑΟΣ ο Βορίδης ...
Υπαρχηγός της Ντόρας  από την 21/11
για να ξέρετε τι παίζει...

Δείτε την αξιολόγηση των υποψηφίων περιφερειαρχών όπως την έκανε το ΑΠΘ με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν οι ίδιοι και οι αναγνώστες του eviapost έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν

Πόσο "Ανοικτοί" σε ρεύματα είναι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της Στερεάς

Πως βλέπουν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της Στερεάς Ελλάδας μια σειρά από σύγχρονα προβλήματα της χώρας. Πόσο "ανοικτοί" είναι στις επιρροές που δέχεται η χώρα σήμερα . Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσαν στο Εργαστήριο Πολιτικής Επιστήμης του ΑΠΘ, εμείς το εξασφαλίσαμε για και σας παρουσιάζουμε τις απαντήσεις. 
Διαβάστε με προσοχή τις απαντήσεις συγκρίνετε .... και ψηφίστε !!!!

ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ
ΧΕΙΜΑΡΑΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΜΑΡΙΝΟΣ
ΣΤΟΥΠΗΣ
ΣΠΑΝΟΥΔΗ
1
Για τα λιγότερο σοβαρά αδικήματα, η ποινή της φυλάκισης θα πρέπει να αντικατασταθεί με κοινωφελή εργασία.

Συμφωνώ
Διαφωνώ
Διαφωνώ πλήρως
Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
Συμφωνώ πλήρως
Συμφωνώ πλήρως
3
Η αστυνομία θα πρέπει να χρησιμοποιεί πιο αυστηρά μέτρα καταστολής για την προστασία της περιουσίας των πολιτών.

Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
Συμφωνώ
Συμφωνώ πλήρως
Διαφωνώ
Διαφωνώ πλήρως
Διαφωνώ
3
Οι ατομικές μας ελευθερίες έχουν περιοριστεί στο όνομα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας

Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
Διαφωνώ
Διαφωνώ πλήρως
Συμφωνώ πλήρως
Συμφωνώ πλήρως
Συμφωνώ
4
 Για την καταπολέμηση της ανεργίας θα πρέπει να υπάρξουν περισσότερες μορφές ευέλικτης εργασίας.

Συμφωνώ
Συμφωνώ
Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
Διαφωνώ πλήρως
Διαφωνώ πλήρως
Διαφωνώ
5
Η κυβέρνηση θα πρέπει να υποχρεώσει τις τράπεζες να χορηγούν δάνεια με ευνοϊκούς όρους σε επιχειρήσεις.

Συμφωνώ
Διαφωνώ
Συμφωνώ
Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
Συμφωνώ
Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
6
Θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής παρά στην οικονομική ανάπτυξη.

Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
Διαφωνώ
Διαφωνώ
Συμφωνώ
Συμφωνώ
Συμφωνώ πλήρως
7
Για τη μείωση του ελλείμματος είναι προτιμότερο να αυξηθούν οι φόροι παρά να περικοπούν οι κρατικές δαπάνες (μισθοί, αριθμός των υπαλλήλων κ.α.).

Ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ
Διαφωνώ
Διαφωνώ
Συμφωνώ πλήρως
Συμφωνώ πλήρως
Συμφωνώ πλήρως
8
Το φορολογικό σύστημα και η πρόνοια του κράτους θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα με στόχο την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος

Διαφωνώ
Συμφωνώ
Συμφωνώ πλήρως
Διαφωνώ
Διαφωνώ
Διαφωνώ
9
Πρέπει να καταργηθεί ή να γίνει συμβολικός ο φόρος κληρονομιάς.

Με αφορμή την Επανίδρυση ....

Με αφορμή τη κατάθεση νομοσχεδίου, για την ίδρυση τράπεζας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανήγγειλε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, (διαβάστε επόμενη ανάρτηση). Έχουμε να κάνουμε το παρακάτω σχόλιο.
Το 2000-2001 την ΕΤΒΑ, την πώλησαν  στην Πειραιώς, έτοιμη με τεχνογνωσία και εμπειρία, ως εργαλείο στήριξης της Ελληνικής Βιομηχανίας η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δικαιολόγησε την ενέργεια της αυτή με οικονομικά στοιχεία. Η επιλογή εκείνη την στιγμή ήταν επιλογή όχι της συγκυρίας άλλα μιας άλλης στρατηγικής που στην πορεία άλλαξε προς φιλελεύθερες στρατηγικές. Στο όνομα του ενσυγχρονισμού και της ΕΕ, η οικονομία μας δεν χρειάζεται αυτού του είδους τα εργαλεία για το κράτος.

Μιχ. Χρυσοχοϊδης: Ιδρύεται τράπεζα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μιχ. Χρυσοχοϊδης: Ιδρύεται τράπεζα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσειςΤην κατάθεση νομοσχεδίου, αυτή την εβδομάδα, για την ίδρυση τράπεζας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανήγγειλε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αναφερόμενος στο ταμείο επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης που θα αποτελέσει τη μετεξέλιξη του ΤΕΜΠΜΕ.Ο κ. Χρυσοχοίδης συμμετείχε στο πάνελ για τη "Δημιουργία πλαισίου για τις πράσινες επενδύσεις", στο συνέδριο για την Πράσινη Ανάπτυξη στη Μεσόγειο, στη Βουλιαγμένη.

Μέντιουμ …εξαπάτησε Βουλευτίνα !!

Γυναίκα πολιτικός εξαπατήθηκε από χαρτορίχτρα χάνοντας μια περιουσία στις επισκέψεις της και τον μελλοντικό της σύζυγο !!
Η όμορφη βουλευτής είχε πάθος στις χαρτορίχτρες, τα μέντιουμ και γενικά ότι μπορούσε να της προβλέψει το μέλλον. Αυτό της το πάθος το είχε πληρώσει πολλές φορές όχι μόνο με υπέρογκα ποσά, αλλά και με χωρισμό από το σύντροφό της, ο οποίος την είχε προειδοποιήσει ότι κάποια στιγμή θα έφτανε και το τέλος της σχέσης τους εξαιτίας αυτής της, της συνήθειας.

Γ. Παπανδρέου - Στις 9 το βράδυ η διακαναλική !!

Ραγκούσης: Δεν μπορούμε μόνοι μας !!
Μήνυμα ότι η έξοδος από την κρίση και τη χρεοκοπία απαιτεί τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση αναμένεται να εκπέμψει ο πρωθυπουργός κατά τη διακαναλική συνέντευξη, απόψε στις 9 το βράδυ, από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς να αναφέρει τη λέξη "εκλογές" θα υπογραμμίσει το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης, σημειώνοντας ότι οι πολίτες θα δώσουν "ξεκάθαρο στίγμα" για το πού θέλουν να πάει η χώρα: " είτε αποφασίζουμε ότι συνεχίζουμε μπροστά, όχι μόνο για τη σωτηρία, αλλά και για την αναμόρφωση της χώρας μας, για να χτυπήσουμε δηλαδή τα αίτια της κρίσης, ή ότι πάμε πάλι πίσω, στη χρεοκοπία". Στόχος του ΠΑΣΟΚ, μετά την αλλαγή στρατηγικής, είναι να αναδειχθεί πρώτο κόμμα, δεν θα μετρήσει δηλαδή κερδισμένες περιφέρειες και δήμους, αλλά το άθροισμα των ψήφων που θα λάβουν τα πρόσωπα, τα οποία στηρίζει….
Ραγκούσης: Δεν μπορούμε μόνοι μας
Στο κλίμα αυτό, ο Γιάννης Ραγκούσης υπογραμμίζει σήμερα στα ΝΕΑ ότι "δίχως τη συμπαράσταση του λαού και την ενεργό συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, μόνοι μας ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν είμαστε εκ των πραγμάτων σε θέση να βγάλουμε την Ελλάδα από κρίση 35 ετών".

Βόμβα Βορίδη 1 !!!!

Βόμβα Βορίση ενόψει εκλογών στον Flash 96
«Αν του είμαι πρόβλημα θα παραιτηθώ από το ΛΑΟΣ,  δεν ξέρω τι φταίει;»
Και όλα... είναι ανοικτά και πλαστικά ενόψει των εκλογών και του νέου πολιτικού σκηνικού που στήνετε!!!

Περιφερειακά Σχόλια


  • Κλέαρχε, ο αντιπεριφερειάρχης σου ο Μπουραντάς άγεται και φέρεται από την ΑΓΕΤ; Ποιοι περιβαλλοντικοί όροι και ποια άδεια της νομαρχίας Εύβοιας, όταν καίει όλους η καύση!
  • Υποκλίνεται η ιστορία μπροστά στην αποκάλυψη-βόμβα του Ηλ. Καλλιώρα! Ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ εκμυστηρεύθηκε στο STAR ότι, ως πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών της βουλής, είχε στείλει επιστολή στον Γ. Παπανδρέου αναφέροντας πως η χώρα είναι πτωχευμένη! Δεδομένου ότι αυτό συνέβη επί πρωθυπουργίας Καραμανλή σκέφτεστε να χρησιμοποιήσει το έγγραφο-λαβράκι ο νυν πρωθυπουργός στην αποψινή διακαναλική του συνέντευξη; Ο Σαμαράς θα χλομιάσει, μόλις το δει! 
Από  την  Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ

Περιοδεία Χειμάρα στη Φωκίδα

Επισκέφθηκε το διευρυμένο Δήμο Δωρίδας, το Γαλαξείδι και την Ιτέα 
Δελτίο τύπου 
Περιοδεία στο διευρυμένο Δήμο Δωρίδας περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα της περιοδείας στη Φωκίδα του Θανάση Χειμάρα, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010. Στις συναντήσεις αυτές συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Κώστα Παπαθανασίου και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» στη Φωκίδα.

Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΣΕ


Την Κυριακή 24/10/2010, το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς με την Δέσποινα Σπανούδη, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας και Ευρυτανίας Βάσω Λέβα και Κώστα Ντούζγο και άλλους συναγωνιστές θα συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι σιδηροδρομικοί του ΟΣΕ στον ιστορικό χώρο της γέφυρας Γοργοποτάμου ενάντια στη διάλυση και το ξεπούλημα του δημόσιου σιδηρόδρομου.

Διπλή Γλώσσα....

Διπλή Γλώσσα φαίνεται ότι χρησιμοποιεί ο Δ. Θωμάς σημερινός Δήμαρχος Κύμης. 
Αλλά λέει στην Κύμη και άλλα στο Αλιβέρι . Διαβάζουμε από την ομιλία του στα εγκαίνια του στο Αλιβέρι 
….ότι το Αλιβέρι θα είναι χωρίς καμιά αμφισβήτηση η έδρα, η πρωτεύουσα, το διοικητικό κέντρο του νέου Δήμου, η πόλη που θα στεγάσει τις κεντρικές υπηρεσίες.
Σχόλιο όταν το λές δημόσια γιατί το λες νιώθεις τίποτα ενοχές; έχεις πει τίποτα άλλο; έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάτι άλλο; δεν έχει λυθει νομοθετικά αυτό;!!!
…. Για την νεολαία προβλέπονται πολιτιστικά κέντρα στα ανενεργά σχολεία, προώθηση του μαζικού αθλητισμού, υποστήριξη των Αθλητικών σωματείων όλων των αθλημάτων.
Σχόλιο  επειδή δεν υπάρχουν ανενεργά σχολεία δεν θα κάνουμε τίποτα!!!

…Για την τρίτη ηλικία προβλέπεται η δημιουργία ΚΑΠΗ σε όλους τους σημερινούς Δήμους.
Σχόλιο, γιατί δεν υπάρχουν; Γιατί δεν λέει σε κάθε χωριό, γιατί φοβάται μην του πούνε στο Δήμο Κύμης από το 1996 το έκανες;

Και πρόσθεσε  "...με τις κατάλληλες πολιτικές και τους κατάλληλους ανθρώπους, το Αλιβέρι, η πρωτεύουσα του νέου Δήμου μας, μπορεί να κερδίσει το στοίχημα του μέλλοντος. Να καταστεί η δεύτερη σημαντικότερη πόλη, μετά την Χαλκίδα, στον νομό της Εύβοιας. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, είναι συμβόλαιο που υπογράφεται και σήμερα".
Σχόλιο σσσς… σιγά γιατί η Κύμη κοιμάται !!!

Εκνευρισμός στο επιτελείο του Υποψήφιου Δήμαρχου Κύμης- Αλιβερίου Δημ Θωμά μετά και τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Αλιβέρι

Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κύμης ήρθαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αλιβερίου του Δ. Θωμά για να ανεβάσουν τον εκνευρισμό και την ανησυχία του ίδιου και του επιτελείου του. 

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου», στο Δήμο Αλιβερίου.

Από την ιδιαίτερη του πατρίδα άρχισε ο Κ. Περγαντάς της κεντρικές του ομιλίες


Μήνυμα νίκης έστειλε η Θήβα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το βράδυ, στην προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και η παρουσίαση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Μουλκίωτη και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού στη Βοιωτία.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτές και υπουργοί, δήμαρχοι και στελέχη της αυτοδιοίκησης καθώς επίσης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Έγινα το Σάββατο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον»


Μαζική ήταν η προσέλευση και η παρουσία των δημοτών, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» (Ανανέωση – Συμμαχία – Ανάπτυξη), που έγιναν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, στις 8:00, το βράδυ στην οδό Ελ. Βενιζέλου 10.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και πριν την ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας, Θανάσης Ζεμπίλης, παρουσίασε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς, και τοπικούς συμβούλους της Χαλκίδας.