Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Το παιγνίδι είναι στημένο με σαφή εντολή που έδωσε η ΕΚΑΠ προς τους Γραμματείς των Ν. Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ απαγορεύει την χρήση φακέλων .


Όσοι  Γραμματείς των Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ  αντιστεκόντουσαν και έλεγαν ότι αν είναι οικονομικό το θέμα της χρήσης φακέλων, για την διεξαγωγή των εκλογών ,  θα βάλουμε εμείς λεφτά και θα αγοράσουμε φακέλους, ώστε να διασφαλισθούν οι εκλογές, πλανήθηκαν!!! .

Δεν ψηφίζω, δε νομιμοποιώ...

  Γράφει η Ελένη Δεδούση
''Την Κυριακή αρχίζουμε, ψηφίζουμε για τη Δημοκρατία, για το ΠΑΣΟΚ, για την Ελλάδα..''έτσι μας προτρέπει το (πάλαι ποτέ) κίνημα να συμμετέχουμε στην ''εκλογή '' του νέου προέδρου του.

Στη χαρά της Μοναρχίας!!!

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 1968- για να επιβάλει το χουντικό ...Σύνταγμα - ΕΙΧΑΝ ΤΡΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΤΟ ΝΑΙ, ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ. Και το κυριότερο είχαν φάκελο για να βάλει μέσα το ψηφοδέλτιο που επέλεγε ο κάθε πολίτης. 

Προσχώρηση στην "Κοινωνική Συμφωνία" ο βουλευτής Ηλείας, Τάκης Δημητρουλόπουλος

Στο νέο κόμμα της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, προσχώρησε σήμερα ο βουλευτής Ηλείας, Τάκης Δημητρουλόπουλος, ο οποίος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του:

Κατσέλη «καρφώνει» Προβόπουλο για το έλλειμμα: Δεν έκανε αυτά που όφειλε να κάνει ως διοικητής της ΤτΕ


Ως το μαύρο πρόβατο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αυτοχαρακτηρίστηκε η Λόυκα Κατσέλη, λέγοντας ότι δέχτηκε επιθέσεις από τα ΜΜΕ, διότι έπρεπε να φύγει από το Υπουργείο Εργασίας για να περάσουν τα μέτρα του Οκτωβρίου και να αποδομηθούν πλήρως οι εργασιακές σχέσεις.

Χωρίς σχόλιο....

Εντύπωση προκαλεί, μάλλον αρνητική, η εικόνα που δίνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία ενώ μέχρι προχθές "προσκυνούσαν" τον Γ. Παπανδρέου, όχι μόνο τον έχουν αποκηρύξει αλλά και συναγωνίζονται ποιος θα "λιβανίσει" περισσότερο τον νέο αρχηγό Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ηγέτες...


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δελτίο παραιτήσεων στο ΠΑΣΟΚ

Και άλλη παραίτηση σήμερα στο ΠΑΣΟΚ!!!
«Αγαπητέ Γραμματέα, Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα της Π.Ε. Ιονίων Νήσων του ΠΑΣΟΚ και την παραίτηση μου από μέλος του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε μεγάλη τιμή για μένα να υπηρετήσω τα ιδανικά της Γ’ του Σεπτέμβρη από της ιδρύσεως του ΠΑΣΟΚ, μέχρι και σήμερα.

Μετά τις εκλογές πάμε για μισθούς Βουλγαρίας

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ καλύπτουν την επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων με μεγαλοστομίες περί σωτηρίας του έθνους. Επιχειρούν να ενοχοποιήσουν τις αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα για την έλλειψη ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Διαφήμιση => Συνέντευξη => Αγιογραφία

Στις 25 Φεβρουαρίου (εδώ) η Παραπολιτική δημοσίευσε μια λίστα επαρχιακών εντύπων και ειδησεογραφικών sites που ενίσχυσαν τα έσοδα του μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ»!

Ελεύθερες από φόρους στο κεφάλαιο, εργασιακούς και τελωνειακούς περιορισμούς!
Πολυνομοσχέδιο καταθέτει η Α. Διαμαντοπούλου με πλήθος δώρων στο κεφάλαιο!
Την Δευτέρα 19 Μαρτίου, θα κατατεθεί στη Βουλή το σχετικό πολυνομοσχέδιο από την υπουργό Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου. Το πολυνομοσχέδιο ήταν ήδη έτοιμο από τον προηγούμενο υπουργό Μιχ. Χρυσοχοΐδη, αλλά η Διαμαντοπούλου προχώρησε και σε κάποιες αλλαγές.

Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα προγραμματίζει το ΚΚΕ στις 20 Μαρτίου

Ενάντια στη δανειακή σύμβαση
Συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας την Τρίτη 20 Μαρτίου το βράδυ, την ώρα που η Βουλή θα συζητάει τη δανειακή σύμβαση, θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ.

Κουβέλης- Ναι στο Μνημόνιο με....“αριστερές ευαισθησίες”

Φώτης Κομανέτσης
Σε μία πρώτη κίνηση-προάγγελο συμμετοχής του σε μια επόμενη μνημονιακή κυβέρνηση, προχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι “Ναι μεν δεν συμφωνεί με το Μνημόνο, αλλά έχει ψηφιστεί και είναι δεσμευτικό“!
Και τότε κυρ-Φώτη γιατί να σε ψηφίσει ο κόσμος;

Κατάσχεση κοιτασμάτων, μαχητικών, φρεγατών με συνοπτικές διαδικασίες ορίζει μεταξύ άλλων η νέα δανειακή σύμβαση - μάστιγα

Σε κατασχέσεις δημόσιας, αλλά και ιδιωτικής περιουσίας θα μπορούν να προχωρούν τα Δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε αποπληρωμή του δανείου που προκύπτει από τη νέα δανειακή σύμβαση ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), την Ελληνική Δημοκρατία, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ύψους 109,1 δισ. ευρώ.

Ποιος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του Νομού...


έλεγε η «Καρδιά μου κτυπά Αριστερά» όλο το προηγούμενο διάστημα ;;; 
Ο οποίος προφανώς ήταν κατά των μέτρων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, πήγε και κτύπησε την πόρτα του Κουβέλη αλλά επειδή έβαλε βέτο

Η πολιτική χωρίς ηθική, είναι η ηθική των τυράννων

Ανοικτή επιστολή του Κώστα Βαξεβάνη προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Κύριε Βενιζέλο,
Σας απευθύνομαι για τρίτη φορά. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί το κάνω. Άλλοι θα μιλήσουν για εμμονή. Δεν σας κρύβω πως δίστασα αρκετά πριν αποφασίσω να σας γράψω μια ακόμη επιστολή που δεν θα απαντήσετε.

Κύριε Βενιζέλο, το “τώρα ξεκινάμε” αφορά εσένα και τους νεοφιλελεύθερους φίλους σου… το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του ιστορία που…

…η σχέση του με την δική σου ιστορία και του νεοφιλελεύθερου ΓΑΠ έχει τη σχέση του φάντη με το ρετσινόλαδο!

Τώρα ξεκινάμε;
Η απόφασή σου να απογαλακτίσεις το ΠΑΣΟΚ ακόμη και με την υποστολή του συμβόλου του και την αντικατάστασή του από το δικό σου μεγαλομανές «Τώρα ξεκινάμε», δεν έχει σχέση με την ιστορία μας και τους αγώνες του Λαού μας!

Άνανδρος ο Μίμης Ανδρουλάκης...

.... Ψεύτης ο Προβοπουλος...
Αντεπίθεση από τη Λούκα. Για το μεν Μιμη Ανδρουλάκη, που την χαρακτήρισε καθηγητριουλα ,"χωρίς πολιτικό μυαλό", απάντησε πως "οι άνανδρες επιθέσεις προδίδουν ... αδυναμια και πανικό".
Για δε το Προβοπουλο, είπε πως "στην συνάντηση που επικαλείται (με Παπανδρέου και Παπακωνσταντινου ) δεν είχε μιλήσει για διψήφιο έλλειμμα".

Ο Τσουκάτος στηρίζει Βενιζέλο

Στο επιτελείο του Ε.Βενιζέλου βρίσκεται ο Τσουκάτος. Εδώ και μήνες ο θρυλικός στρατηγός δουλεύει για τον Βενιζέλο και πολλοί αποδίδουν σε κείνον το γεγονός ότι ο Χρήστος Παπουτσής δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές. 
 Η νέα αποστολή του Τσουκάτου είναι να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή νίκη του Βενιζέλου την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον εαυτό του.

“Έσωσε” το έθνος, αλλά πάνω στη φούρια του διέφυγε ο λαός

Ωραία η συλλογιστική του Ευάγγελου. Εφαρμόζουμε ένα σκληρό πρόγραμμα ύφεσης και λιτότητας που φέρνει φτώχεια και ανεργία.
Αλλά είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε και ένα “προοδευτικό” πρόγραμμα (το οποίο πότε και που θα εφαρμοστεί δεν μας ξεκαθαρίζει).

Δ. Κατσούλης: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Συμμετέχω στην ίδρυση  της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, Για την Ελλάδα στην Ευρώπη», στη συγκρότηση ενός νέου σύγχρονου αλλά και ριζοσπαστικού πολιτικού σχηματισμού που στοχεύει να εκφράσει τον λόγο της προοδευτικής κεντροαριστεράς, να συναντήσει την αριστερά της ευθύνης και να αντιπροσωπεύσει τις κοινωνικές 
Το όργιο σπατάλης και διαφθοράς στο ΙΚΑ είχε υποδείξει με στοιχεία τον περασμένο Μάιο στην ερώτησή του στον Υπουργό Εργασίας ο Συμεών Κεδίκογλου.
Για απάτη εις βάρος του ΙΚΑ και ληγμένα εμβόλια έκανε λόγο τότε ο βουλευτής της Εύβοιας, ανεξέλεγκτες ποσότητες των

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας θα παίξει με την ίδια ομάδα!!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, που εκλέχτηκε από τις αρχαιρεσίες της 10 Μάρτη 2012, συνεδρίασε χθές 15/3/2012 με θέμα « Κατανομή αξιωμάτων» και συκροτήθηκε σε σώμα  ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Παγκόσμια ημέρα του καταναλωτή


Η παγκόσμια ημέρα του καταναλωτή, φέτος συμπίπτει στη χώρα μας, με την μεγαλύτερη αφαίμαξη του εισοδήματος των πολιτών και της αλματώδους αύξησης της ανεργίας, που επεβλήθησαν από τους ντόπιους και  ξενόφερτους δήθεν «σωτήρες».

Επιστροφές βουλευτών στην ΝΔ!!


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή που απέστειλε, σήμερα, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φ. Πετσάλνικο, τον ενημερώνει ότι εντάσσονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας οι βουλευτές

Απανωτά τα κρούσματα κλοπών καλωδίων και μετασχηματιστών από τα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ


Στο στόχαστρο των επιτήδειων «κυνηγών χαλκού» έχουν μπει τα καλώδια και οι μετασχηματιστές των δικτύων ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ.
Τα κρούσματα κλοπών καλωδίων (γεμάτα χαλκό μέσα από το πλαστικό περίβλημά τους) και μετασχηματιστών (με τον χάλκινο πυρήνα)

κρατική ευθύνη και η νέα καθυστέρηση στην καταβολή των προνομιακών επιδομάτων ενδείας


Καθυστέρηση παρατηρείται στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων ένδειας (απορίας) στους δικαιούχους τους –που στο σύνολό τους, έχουν ως μοναδικό εισόδημα την κοινωνική αυτή παροχή-, με ότι καταστροφικό και εξαθλιωτικό για τη ζωή αυτών των πολιτών συνεπάγεται, σε μια παρατεταμένη περίοδο όλο και εντεινόμενης οικονομικής κρίσης.

Τα «ανοιχτά» ζητήματα υποδομών του Δήμου Χαλκιδέων στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής


Στη Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής που πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 14 Μαρτίου), υπό την προεδρία της βουλευτού Άντζελας Γκερέκου, με θέμα τα ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα μεταξύ των

Ο Γ. Μιχελάκης μιλά για ρουσφετολογικές μεθοδεύσεις στη ΛΑΡΚΟ


«Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της εταιρίας ΛΑΡΚΟ, με πρόσχημα τη φύλαξη των χώρων των μεταλλείων, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέες προσλήψεις εργαζομένων.
Την ίδια στιγμή, μεθοδεύει και προαγωγές υπαλλήλων της, χωρίς διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια.

Ασφάλιστρα κινδύνου!


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"Η αυριανή κοινωνία θα είναι λιγότερο αγοραία και λιγότερο άπληστη" / του Μισέλ Ροκάρ



Συμμετέχοντας πλήρως στην προεκλογική εκστρατεία, ο 82χρονος πρώην σοσιαλιστής πρωθυπουργός Μισέλ Ροκάρ (Michel Rocard, MR) μόλις εξέδωσε το βιβλίο «οι αποσαφηνίσεις μου».

FF: Ποιος ο λόγος της έκδοσης αυτού του βιβλίου;

Πώς γίνεται να ελπίζει κανείς στον Ευάγγελο Βενιζέλο;

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ιδιότητα του μελλοντικού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήταν ίσως η πιο θλιβερή πολιτική στιγμή των τελευταίων δυο ετών.

Πιο πολύ κι από τα Μνημόνια και τις χρεοκοπίες, ένιωσα τα σημερινά λόγια του υπουργού Οικονομικών να μου τσακίζουν το...

Πάει ο ήλιος και το ΠΑΣΟΚ. Τον Νοέμβριο το συνέδριο που θα αλλάξει σύμβολο και όνομα!!!


Τον χάσαμε συντρόφια…
«Ο ήλιος είναι πηγή ζωής, δεν χρειάζεται όμως να είναι πάνω από κάθε λέξη» είπε ο νέος αρχηγός.
Αρχίζουμε…
Χωρίς τον ήλιο και χωρίς την λέξη ΠΑΣΟΚ έδωσε την πρώτη

Παραιτήθηκε και ο Δημ Πιπεργιάς!!!

Οι παραιτήσεις στο ΠΑΣΟΚ από όλη την χώρα, σκάνε σαν βόμβες η μια μετά την άλλη. Σήμερα είχαμε αρκετές παραιτήσεις στην περιοχή μας παραιτήθηκε η αναπληρώτρια Γραμματέας της ΝΕ Φωκίδας και ο Δ. Πιπεργιάς.
Στο κείμενο παραίτησης του  αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η Χώρα  μας  - αδύνατος  κρίκος  της  Ευρωζώνης - επιλέχθηκε  σαν  χώρος δοκιμών  των σχεδίων των κερδοσκόπων και εξελίχθητε

Σαγιάννης: Aποφυγή συζήτηση Απογραφή των οικονομικών στοιχείων των τ. Καποδιστριακών


Μετά από 15μηνη προκλητική καθυστέρηση και κατ΄ ουσία ανεξήγητες διαδοχικές αναβολές το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Δ. Σ. του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ασχολήθηκε με την Απογραφή και τον ισολογισμό έναρξης 1-1-2011 του νέου Δήμου.

Καταλύτες Καμμένος και Κατσέλη,

 του Γιώργου Δελαστίκ
Η επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματος της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, όπως και η κατά τι προηγηθείσα δημιουργία του κόμματος του Πάνου Καμμένου αποκατέστησαν μια ανωμαλία που είχε προσωρινά δημιουργηθεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Τίναξε το παλτό της κι έβρεξε ευρώ στα Τρίκαλα!

Μία νοικοκυρά έβγαλε να τινάξει το παλιό παλτό της, στο οποίο είχε «κρύψει» για ώρα ανάγκης ... 8.000 ευρώ!!! Τα χρήματα σκόρπισαν στον αέρα και για άρχισε να βρέχει ευρώ στο δρόμο κάτω από το μπαλκόνι της!

Με ανακοίνωση στο twitter δήλωσε την προσχώρησή του στο κόμμα του Καμμένου ο Δ. Σταμάτης

Ανακοίνωσε από το twitter την προσχώρηση του στο κόμμα του Καμμένου ο Δ. Σταμάτης
Πριν από μερικά λεπτά καλημέρισε τους φίλους του στο twitter ο Δημήτρης Σταμάτης

Σοβαρή καθίζηση του μνημονιακού μετώπου !

 Νέα δημοσκόπηση από την Pulse για “Το Ποντίκι”.

Να γυρίσουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ!!!

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με το σύνθημα «Αρχίζουμε...» κήρυξε ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας με πρώτο σταθμό τις επικείμενες εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο κόμμα. «Είναι η ευκαιρία ν' αρχίσουμε την πορεία προς τον λαό και την κοινωνία».

Ρωμαϊκό πρότυπο (κάτι μεταξύ Κικέρωνα και Μάρκου Ιούνιου Βρούτου -μετά τον φόνο του Καίσαρα)...

Με μια ρεπόρτερ, που δεν τολμούσε να ολοκληρώσει τις φράσεις της στις ερωτήσεις...
Οι ερωτήσεις από τα βίντεο -κονσέρβα, ήταν παιχνιδάκι για τον Βενιζέλο, που ήλεγχε απόλυτα την συνέντευξη.

Ο πηχυς του Μπενυτο..

Αλήθεια, που τον βάζει τον πηχυ ο Βαγγέλης; Πουθενά.
Δεν του αρέσει το μέτρημα γενικώς (τι στο διάολο , αυτό το κάναμε μικροί).

Προσχωρεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ...

..και διαβεβαιώνει ότι ακολουθούν κι άλλοι..
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ,ο Κώστας Μαρκόπουλος προανήγγειλε την προσχώρησή του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Ο διαγραφείς από τη ΝΔ, δήλωσε ότι...

Καλπάζει η Ηπατίτιδα C στη χώρα!!

Περίπου 200.000 άτομα στην Ελλάδα ή το 2% του πληθυσμού εκτιμάται ότι χωρίς να το γνωρίζει, πάσχει από Ηπατίτιδα C
Η ευρείας κλίμακας άγνοια του πληθυσμού για τη σιωπηρή και ύπουλη κατά τους ειδικούς λοίμωξη που μεταδίδεται από μολυσμένο αίμα και αποτελεί την κύρια αιτία για κίρρωση του ήπατος, μεταμόσχευση ήπατος,

Για τη συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ....

Πολλά περίεργα ακούγονται για τον αριθμό των πολιτών που θα ανακοινωθεί το βράδυ της Κυριακής ως εκλογικό σώμα που συμμετείχε στην ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται ότι κάποιοι σκέφτονται να "φουσκώσουν" κάπως τα νούμερα για να μην φανεί η αδιαφορία...

Κρυφές αυξήσεις στους δικούς τους

Κρυφό μπόνους σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών έδωσε η κυβέρνηση. Με αφορμή την προσαρμογή των αποδοχών τους βάσει του νέου μισθολογίου, εκδόθηκε υπουργική απόφαση με την οποία στην πράξη παίρνουν αύξηση έως 26%.

«Προώθηση των αγροτικών προϊόντων χωρίς την κερδοσκοπία καρτέλ και μεσαζόντων»

Ερώτηση για το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατέθεσε η Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Σπανούδη, στον πρόεδρο του Συμβουλίου, για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων χωρίς την κερδοσκοπία καρτέλ και μεσαζόντων.

Ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής

pergantas_vouli1
Στη Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς παρουσία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και Περιβάλλοντος, δια βίου Μάθησης & Τουρισμού κ.κ. Καπελέρη,

Ο αμαρτωλός...