Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Quiz: Ποια ορφανά θα σωθούν;;



Ενώ η χώρα βιώνει 4 χρόνια την χειρότερη επίθεση από τα διάφορα οικονομικά  κέντρα. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή θα περιμέναμε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ήταν δίπλα στο λαό, στην Εύβοια και στην Στερεά δεν το νιώσαμε, ούτε σαν όνειρο, τέσσερα χρόνια η απόλυτη σιωπή.  

Γ. Δελαστίκ: Ψηφοληστής του πεντακοσάρικου!

Τι μνημόνια, πολιτικές θέσεις και ιδεολογίες! Αυτά είναι παρωχημένα! Ζήτω οι πολιτικές παραδόσεις των ηγετών μας που έρχονται από την… Τουρκοκρατία και μας δείχνουν το μέλλον! Όσο ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθούσε να πείσει τους Έλληνες ότι η «πολιτική Τσολάκογλου» που ακολουθεί ως πρωθυπουργός είναι η σωστή έτρωγε τη χλαπάτσα σύννεφο! Είδε και απόειδε και γύρισε στις ρίζες του: ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει από 500 ευρώ σε 1.000.000 ψηφοφόρους, αρχής γενομένης από τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς!

Η λίστα της ντροπής με τα ονόματα των 57 εθνοπατέρων που “σκίζονται” για να εξυπηρετήσουν τους Νταβατζήδες (λίστα)

Ο Lykavitos.gr πρώτος από χθες είχε αναδείξει το σκοτεινό παρασκήνιο για τους 57 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι «σκίζονται» για να εξυπηρετήσουν τους μεγαλοντα-βατζήδες της ενέργειας και θέλουν να φορτώσουν στην ΔΕΗ και στους καταναλωτές τα σπασμένα της φούσκας των φωτοβολταικών.