Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πολεμολογικό Βαρόμετρο : Οι ελληνοτουρκικές συγκρούσεις

Τα ελληνοτουρκικά σύνορα δεν είναι απλώς μία γραμμή που χωρίζει δύο χώρες. Είναι το σημείο όπου χωρίζονται δύο ήπειροι, η Ευρώπη από την Ασία. Δύο θρησκείες συναντώνται , ο Χριστιανισμός με τον Ισλαμισμό.

Το Μνημόνιο αποσταθεροποιεί τους υπηρέτες του

Του Μενέλαου Γκίβαλου - "Επίκαιρα"
Ενώ τα καταστροφικά μέτρα, που αποτελούν τη χαριστική βολή για την ελληνική κοινωνία και οικονομία, εγκρίθηκαν και ψηφίζονται εντός ολίγου, ενώ λίστες πολιτικών προσώπων που θεωρούνται ύποπτα (;) για διάπραξη οικονομικών εγκλημάτων κυκλοφορούν δίκην «φέιγ βολάν»,

Eκτός ΧΑ Εθνική και Eurobank μέχρι να ολοκληρωθεί ο "Γάμος"

Ένας «Γάμος» που θα έχει «προίκα» το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Οι σχετικές σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Στο μεταξύ, στην συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, φαίνεται να μπαίνει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο οποίο οι δύο τράπεζες συμμετέχουν με ποσοστό περίπου 6%.

Η φαυλότητα στο μεγαλείο της


Μιχαλού
Μόνο η Ελλάδα δεν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στο θέμα των μεταρρυθμίσεων, σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης που έχουν πληγεί από την κρίση χρέους, είπε  ο Σόιμπλε με περισσή χαρά…. Μάλλον δίκιο, δεν σκέφτηκε όμως ότι ,τελικά δεν πέτυχε γιατί στη διαδρομή αυτή που μας επέβαλλαν να διανύσει τη  χάσαμε την Ελλάδα.

Χατζηνικολάου: Πολιτικός και μιντιάρχης στην λίστα Λαγκάρντ


Η απάντηση του γιατί η λίστα Λαγκάρντ «κουκουλώθηκε» από τις ελληνικές κυβερνήσεις και τις αρμόδιες υπηρεσίες υπάρχει μέσα στην ίδια τη λίστα είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας για τα ονόματα γνωστού πολιτικού και μιντιάρχη που φέρεται να υπάρχουν μέσα σε αυτή.

Η END η Τραπεζα της ανατολής και το Νερό του Καματερού

Γράψαμε πρώτοι  στις 20-9 ότι η END και οι μετοχές της τράπεζας της ανατολής σχετίζονται.  Είχαμε δίκιο! Ας δούμε την συνέχεια και το τέλος αυτής της Ιστορίας.
Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποχώρησε από τους E.N.D των 600 δισ.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τι το ήθελε το SMS o Βενιζέλος;

Το πρωί το επιτελείο του Ε. Βενιζέλου δεν πίστευε στα αυτιά του με όσα άκουγε σε φιλικούς και μη ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στο σύνολο τους όλοι οι σταθμοί, από τον Τράγκα μέχρι και το «φιλικό Βήμα 99,5» κατέκρινα  τους χειρισμούς του συνταγματολόγου  Βενιζέλου για την "λίστα Lagarde".

Μια βαλίτσα, ένα cd του Καζαντζίδη και επιστροφή στη δεκαετία του ‘60;

Τ. Παππάς  http://www.aixmi.gr/
Ακόμη και οι γκουρού του νεοφιλελευθερισμού δυσκολεύονται να υποστηρίξουν τις επιλογές τους. Όταν το επιχειρούν με όρους οικονομικής επιστήμης ερωτοτροπούν με την ελαφρότητα. Κάποτε οι εκπρόσωποι της αστικής τάξης ήταν συνετοί, μερικές φορές και ταπεινοί. Απέφευγαν τις προκλήσεις. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει κάθε όριο κυνισμού.

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ ο Ραγκούσης

Την παραίτηση του από μέλος του  ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο Γιάννης Ραγκούσης, κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων Παπανδρέου. Σε επιστολή του αναφέρεται χαρακτηριστικά "στο σημερινό ΠΑΣΟΚ στο οποίο έχουν επικρατήσει πλήρως οι αντιλήψεις και οι πρακτικές του πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης".
Αναλυτικά:

Γιαούρτια κατά ΔΗΜ.ΑΡ στην μηχανοκίνητη της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποιείται από το πρωί στην Αθήνα από τους εργαζόμενους στους Δήμους.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ διαμαρτυρήθηκε και κάτω από τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς όπου και δημιουργήθηκε ένταση από την παρουσία ανδρών των ΜΑΤ όταν οι εργαζόμενοι πέταξαν γιαούρτια.

«Πόρτα» έριξε η Κύπρος στην Τρόικα – Δ. Χριστόφιας: «Μόνο με τους δικούς μας όρους»

Κατηγορηματικά απέρριψε  κάθε ιδέα προσφυγής της Κύπρου στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης κάτω από τους υφιστάμενους όρους της αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής αλλά και της σκληρής λιτότητας που επιβάλλει η Τρόικα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση της ΝΕΤ.

Η ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για προεκλογική χρήση της λίστας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζήτησε να έρθει σύντομα στην επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής η «λίστα Λαγκάρντ» και αφήνει υπόνοιες για τη χρήση που μπορεί να έκανε ο κ. Βενιζέλος της λίστας που είχε στην κατοχή του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

O Kαστανίδης για τη λίστα Λαγκάρντ

“Ανεκδιήγητα” χαρακτηρίζει ο Χάρης Καστανίδης με δήλωσή του, τα όσα αποκαλύπτονται για την “λίστα Λαγκάρντ”.
Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
“Όσα ανεκδιήγητα αποκαλύπτονται για τη λίστα Λαγκάρντ ταπεινώνουν ένα λαό που δοκιμάζεται και ευτελίζουν ακόμα περισσότερο τον δημόσιο βίο της χώρας.

ΚΚΕ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 07.00 μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



Εργάτες, άνεργοι, επαγγελματο-βιοτέχνες, συνταξιούχοι, λαέ της περιοχής ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη έφτιαξαν μαζί με την ΕΕ, το ΔΝΤ, ντόπια και ξένα μονοπώλια, ένα ακόμα "μνημόνιο - φωτιά".

Διάλλειμα. Με τις ομορφιές από την κεντρική-ανατολική Εύβοια

Σε μια διαδρομή από την θέση "Αθάνατο" στο κάμπο του Βιτάλου η φύση αλλάζει. Κάθε άνθρωπος καθώς "κατηφορίζει"  από τα 500 μέτρα υψόμετρο προς το Αιγαίο να συνάντηση "εικόνες"  που η φύση χάρισε στη περιοχή απλόχερα.

Η ΔΗΜΑΡ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣτ



Το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 και Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Αγίου Κωνσταντίνου 40), στην αίθουσα «Λεωνίδας Κύρκος» (3ος όροφος), θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, με θέμα :

Δ. αναγνωστάκης, συνάντηση με τον Ρουπακιώτη για Μεταβατική έδρα Ειρηνοδικείου στη Σκύρο



Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κου Αντώνη Ρουπακιώτη με τον βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Δήμαρχο Σκύρου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη,

ΣΥΡΙΖΑ Υπάρχει σχέδιο απαξίωσης της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης ;


Ερώτηση κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας,  Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την απαξίωση της  Ηλεκτρομηχανικής Κύμης. 
Αναλυτικά η ερώτηση

Αποστόλου: Σχετικά με τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πώληση των νησίδων-βραχονησίδων της χώρας.



Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής για το ζήτημα της πώλησης σε ιδιώτες των νησίδων και βραχονησίδων της χώρας, είπε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
Μία και μιλάμε για ιδιωτικές νησίδες θα θέλαμε να μας πει η κυβέρνηση αν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους.

Ερώτηση Οι δυσβάσταχτες αυξήσεις στις εισφορές ΟΓΑ



Με δεδομένο ότι το εισόδημα των αγροτών της χώρας μας έχει μειωθεί την τελευταία 6ετία κατά περίπου 25%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EUROSTAT και σε μία περίοδο παρατεταμένης οικονομικής ασφυξίας, στην οποία ο αγροτικός πληθυσμός της χώρας χειμάζεται και πληρώνει από την άδεια τσέπη του ιατρική περίθαλψη και φάρμακα, ο ΟΓΑ προβαίνει σε αδιανόητες αυξήσεις στις ασφαλιστικές του εισφορές.

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τις καταχρηστικές διώξεις εναντίον αγροτοσυνδικαλιστών



Για άλλη μια φορά δικαστήριο των Σερρών καταδίκασε αγρότες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, που φέρεται ότι έλαβε χώρα κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων του 2007.

Εκδηλωση του ΕΠΑΜ: Μάθε πως δεν θα πληρώσεις φόρους!!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   
 (Εθνάρχου Μακαρίου 1 – Γέφυρα Κολοκυνθούς)

 ΣΗΜΕΡΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ

Οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων μεγαλύτερου του ενός (1) στρέμματος υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής



Από την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας γίνεται γνωστό ότι οι αμπελοκαλλιεργητές, κάτοχοι αμπελοτεμαχίων μεγαλύτερου του ενός (1) στρέμματος (Φυσικά πρόσωπα ή Ενώσεις των προσώπων αυτών)

ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:Το τραγικό δίδυμο Θωμά – Ποθητάκη σε ένα πρωτοφανές σόου Υποκρισίας



Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 28-9-2012 για άλλη μια φορά ήταν μια τραγική συνεδρίαση. Τα 35 θέματα ημερήσιας διάταξης (μερικά μεγάλης σημασίας) αλλά κυρίως η πανικόβλητη στάση της πλειοψηφίας να συζητήσει ουσιαστικά τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου σημάδεψαν την ουσία της συνεδρίασης.

Η διαχείριση των Aπορριμμάτων, η κατάσχεση των εργαζομένων στο Δήμο , η κατάσταση οφειλών και το μεγάλο χρέος του Δήμου, και η στοιχειωμένη ιστορία της αγορας, επισκευής, και συντήρησης του σπιτιού του Γ. Παπανικολάου αποκάλυψαν για άλλη μια φορά τις ευθύνες του γνωστού κ.Θωμά.

Σας αποστέλλουμε δελτίο τύπου σχετικά με ερώτηση του Συμεών Κεδίκογλου στον Υπουργό Οικονομικών για την πορεία ελέγχου των εταιριών off shore που εντοπίστηκαν στην Κύμη



Στο πλαίσιο του ελέγχου του ΣΔΟΕ των εξωχώριων εταιρειών, που είχε ξεκινήσει µετά τη διαπίστωση ότι πολλές από αυτές δεν έχουν καταβάλει για πολλά χρόνια φόρους ακινήτων, εισοδήµατος κτλ., οι φορολογικές αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα, τον Νοέμβριο του 2011, και για τις 24 εξωχώριες εταιρίες στην Κύμη, που παρατηρήθηκε να «ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια».

Μήνυση κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου από την Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μήνυση κατά Βενιζέλου - Παπακωνσταντίνου και κατά παντός άλλου συνυπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για την απόκρυψη των στοιχείων της "λίστας Λαγκάρντ".

Eρώτηση του Συμεών Κεδίκογλου στον Υπουργό Οικονομικών με θέμα τις απολαβές μόνιμων υπαλλήλων ΟΠΑΠ Α.Ε.



Την ώρα που οι βουλευτές καλούμαστε να ψηφίσουμε ακόμα μια φορά επώδυνα μέτρα, προκειμένου η χώρα να εξασφαλίσει την επόμενη δόση του προγράμματος που έχει ανάγκη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας άκρως προκλητικά στοιχεία για τις απολαβές κάποιων υπαλλήλων

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ




Ο Δήμος Χαλκιδέων, ενημερώνει τους δημότες, οδηγούς οχημάτων και περιπατητές του κέντρου της πόλης ως προς τις εξής επερχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΚΑ-ΣτΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

Φίλες-οι,
σας γνωρίζουμε ότι τα γραφεία μας είναι ανοιχτά για την ενημέρωση των υπερχρεωμένων πολιτών
από τους Δικηγόρους μας, όπως το παρακάτω πρόγραμμα:

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η Βουλή μετατράπηκε σε πειθήνιο όργανο-σφραγίδα των αποφάσεων της τρόικας

Υπήρξαν και περιπτώσεις στις οποίες σε ώρα συνεδρίασης της Βουλής και συζήτηση νομοσχεδίων, ο πρωθυπουργός, ανακοίνωνε ανατροπή της πολιτικής που υποστήριζε ο παριστάμενος υπουργός, εξαναγκάζοντάς τον, για να προστατεύσει την αξιοπρέπειά του, να υποβάλει αμέσως την παραίτησή του

Είναι γεγονός ότι η Βουλή, εξαιτίας της πρωθυπουργοκεντρικής δημοκρατίας που λειτουργεί στη χώρα από το 1985, είχε καταστεί σε όργανο έγκρισης των αποφάσεων του πρωθυπουργού, τις οποίες ψήφιζε η υποταγμένη σ’ αυτόν κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Ενός κόμματος (από τα δύο κόμματα εξουσίας), το οποίο κέρδιζε τις εκλογές χάρη στο καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα της ψευδώνυμης «ενισχυμένης αναλογικής». Οι βουλευτές, στις σπάνιες περιπτώσεις που εξέφραζαν με την ψήφο τους τη διαφωνία τους, με εντολή του πρωθυπουργού, διαγράφονταν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ή/και από το κόμμα.

ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Οι επόμενες αναρτήσεις είναι από το "toixo-toixo.blogspot.gr". Εμείς απλά το κάναμε ανεξάρτητες αναρτήσεις γιατί κάθε μία έχει την δική της αξία. Καλό διάβασμα.

Ο Φράγκος Φραγκούλης, αν και αποστρατευθείς από τον Μπεγλίτη ως επίδοξος πραξικοπηματίας, επιβραβεύεται για τη συμβολή του λίγο αργότερα.
Τον επιλέγουν τα ίδια συμφέροντα και τον τοποθετούν Υπουργό Εθνικής Άμυνας στη μεταβατική Κυβέρνηση αορίστου χρόνου του Πικραμένου.


Το σύστημα έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ



Με τα πολλά, φτάνουμε στον Οκτώβρη και στη γελοία ιστορία της περίφημης "6ης Δόσης" που αναμενόταν ως "μάννα εξ ουρανού".
Έρχεται στις 19-20 Οκτώβρη η μεγαλύτερη ίσως (διήμερη) διαδήλωση που γνώρισε ποτέ η Αθήνα.
Ο κόσμος σε πλήρη αναβρασμό, τα κινήματα βάσης σε πλήρη δράση, το φυτίλι έτοιμο να ανάψει.

ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Οι προσβολές, οι ύβρεις, οι κακοήθειες στο πρόσωπο του Παπανδρέου από τα κανάλια της διαπλοκής έδιναν κι έπαιρναν.
Όπως και η πλασματική απεικόνιση ενός "χαζού Γιωργάκη" (βλ. ποδήλατο κλπ).
Όπως επίσης και οι υποδείξεις του τύπου "παραιτήσου!, δεν μπορείς!" κλπ.

ΟΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ"


Δε χρειάζονται και πολλές αναλύσεις (έχουν ήδη γίνει πολλάκις) για να διαπιστώσουμε ότι ο ΓΑΠ εκπροσωπεί κάποια μεγάλα αμερικανικά συμφέροντα στη χώρα μας και στον κόσμο.
Ταυτόχρονα, στην Ελλάδα είναι πολύ ισχυρή και η επιρροή των γερμανικών συμφερόντων, τα οποία έχουν βρει εκφραστές στο Σημιτικό σύστημα.

Πραξικόπημα: όσα ΔΕΝ έγραψε το Βήμα



Στην Ελλάδα έχουμε το κακό συνήθειο να χωρίζουμε όλο τον κόσμο και επομένως και τους εξουσιάζοντες σε καλούς και κακούς, αλά Hollywood, και να απορρίπτουμε την εκδοχή ότι ο "κακός" της ιστορίας μας εκτός από τους δικούς του κακούς σκοπούς, έχει αντιπάλους και άλλους "κακούς", οι οποίοι τον αντιμάχονται για δικούς τους λόγους, που είναι άσχετοι με τους λόγους για τους οποίους τον αντιπαθούμε εμείς.

ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Στις ταραχές του Μάη-Ιούνη του 2011 με τον κόσμο να γεμίζει τις πλατείες, το Μέγκα και άλλα κανάλια έδειξαν μια ανεξήγητη μεγάλη συμπάθεια στις πρώτες μέρες των κινημάτων αυτών.
Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου πλημμύριζαν τις πλατείες και περικύκλωναν τη Βουλή.

Ανεργία – ΣΟΚ στην Ελλάδα τον Αύγουστο: Ένας στους δύο νέους άνεργος!

Στο 24,4% διαμορφώθηκε η ανεργία τον μήνα Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα η Eurostat.
Η μεγαλύτερη ανεργία στην ευρωζώνη καταγράφεται στην Ισπανία, ποσοστό 25,1%.
Ωστόσο, η Ελλάδα ξεπερνάει την Ισπανία στην ανεργία των νέων καθώς στη χώρα μας ανέρχεται στο 55,4% ενώ στην Ισπανία στο 52,9%.

Πολιτιστικές - νεανικές δραστηριότητες στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Χαλκίδος



Ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Χαλκίδος, με σκοπό την εμπλούτιση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, καθώς επίσης, τη δημιουργική συνεργασία και την κοινωνική επαφή όλων των ενοριτών, δημιουργεί τμήματα παραδοσιακών χορών.

Μια απάντηση για το "πραξικόπημα" του "ΒΗΜΑΤΟΣ"

Η (πολιτική και η οικονομική) χούντα κατηγορεί το λαό για πραξικόπημα... Για τα περί πραξικοπήματος δημοσιεύματα των εφημερίδων “ΤΟ ΒΗΜΑ” (30/9) και “ΤΑ ΝΕΑ” (29/9)
Πιστοί στο ρόλο της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μεγάλων αφεντικών, οι εφημερίδες του “συγκροτήματος Λαμπράκη“

Βουλγαρία: Oι μισθοί – χαρτζιλίκι δεν έφεραν ξένους επενδυτές

Ασύλληπτο! Από το 2008 χάθηκαν στην Ελλάδα 847.700 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων οι 587.700 (σχεδόν το 70%) «εξαφανίστηκαν» στο διάστημα 2010 – 12. Στην περίοδο της εφαρμογής των «σωτήριων» Μνημονίων…

«Άστραψε» και «Βρόντηξε» ο Τσίπρας για τον ΟΠΑΠ

Μιλώντας σήμερα στους εργαζόμενους του οργανισμού, ο κ. Τσίπρας είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία όσο-όσο και προσέθεσε, ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. 

Φόρος – σοκ για την ιδιοκατοίκηση

Δηλαδή θα επιβληθεί φόρος σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν και θα υπολογιστεί ένα ποσό-τεκμήριο που προκύπτει από την ιδιοκατοίκηση, επειδή κάποιος δεν πληρώνει ενοίκιο!

ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Από τα πιο επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε το …ξεπούλημα (η κυβέρνηση το λέει «αξιοποίηση») των ελληνικών νησιών. ”Δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην αξιοποιηθούν τα νησιά” τόνισε με έμφαση ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν.Μηταράκης και συμπλήρωσε:

Φ.Φράγκος: «Μια συγγνώμη αρκεί – Είναι θέμα τιμής για τους «17″ που συκοφαντήθηκαν»

«Μια συγγνώμη θέλουμε, μόνο. Τίποτα άλλο. Δεκαεπτά ανώτατοι αξιωματικοί και των τριών Κλάδων αποκεφαλίστηκαν και εν συνεχεία κατασυκοφαντήθηκαν για να βγει από την δύσκολη θέση του δημοψηφίσματος (ή έτσι νόμιζε ότι θα συνέβαινε) ένας πολιτικός.

Για το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα του ΟΠΑΠ

Ξεπουλούν ακόμα και τις τελευταίες κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός εκχώρησης του ΟΠΑΠ σε τούρκους είναι

Για τις συναντήσεις εισαγόμενης και εγχώριας τρόικα

Η τρόικα επέβαλε στην συγκυβέρνηση του ξεπουλήματος τα πιο δυσβάσταχτα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ληφθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό κράτος.

Συμεών Κεδίκογλου προς Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: τι κάνετε με την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής;



Ενώ η Ελληνική Αστυνομία φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις προσωπικού σε όλη τη χώρα, υπάρχει ακόμα η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που απαλλάσσει από τα καθήκοντά τους περίπου 150 αστυνομικούς….
Για το παραπάνω ζήτημα, ο Συμεών Κεδίκογλου κατέθεσε την ακόλουθη ερώτηση  :

Σήμερα Δευτέρα ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CREDIT AGRICOLE Στην Alpha Bank περνά η Εμπορική Τράπεζα

Στην Alpha Bank φαίνεται ότι "καταλήγει" η Credit Agricole για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις ως προς το μέλλον  της Εμπορικής Τράπεζας, θυγατρικής της στην Ελλάδα.
Βάσει ασφαλών πληροφοριών, η απόφαση κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές το πρωί της Κυριακής, από τη διοίκηση του γαλλικού ομίλου

Στην Μαδρίτη οι αστυνομικοί μαζί με τους διαδηλωτές!!

ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ''ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ'' ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΣΠΙΔΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ .
ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα πως και τα γιατί ενός δημοσιεύματος ..

Το 'Βήμα" μας καλεί να φοβηθούμε.
Αν δεν φοβηθήκατε αρκετά με την ιστορία "θα βγούμε από το ευρώ αν δεν κάνουμε ότι μας λένε οι σεβαστοί δανειστές μας", ε, δεν μπορεί τώρα θα σας φοβίσουμε για τα καλά.
"Το πραξικόπημα που δεν έγινε" είναι ο κύριος τίτλος στο "Βήμα" της Κυριακής.