Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ"


Δε χρειάζονται και πολλές αναλύσεις (έχουν ήδη γίνει πολλάκις) για να διαπιστώσουμε ότι ο ΓΑΠ εκπροσωπεί κάποια μεγάλα αμερικανικά συμφέροντα στη χώρα μας και στον κόσμο.
Ταυτόχρονα, στην Ελλάδα είναι πολύ ισχυρή και η επιρροή των γερμανικών συμφερόντων, τα οποία έχουν βρει εκφραστές στο Σημιτικό σύστημα.

Το Σημιτικό σύστημα πλέον εκπροσωπείται πολιτικά από τον Βενιζέλο και επικοινωνιακά-επιχειρηματικά προφανέστατα από το σύστημα ΔΟΛ- Μπόμπολα κλπ.

Δηλαδή, μέσα στο σύστημα ΠΑΣΟΚ υπήρχαν δυο τάσεις, η μια αμερικανοκεντρική και η άλλη γερμανοκεντρική.

Όταν λέω "σύστημα ΠΑΣΟΚ", δεν αναφέρομαι σε κάτι κακομοιραίους βουλευτάδες, αλλά στην οικονομικο-πολιτική ελίτ που εκφράζει και εκφράζεται εντός του.

Είχαμε λοιπόν δυο στρατόπεδα τα οποία είχαν πολεμήσει το 2007 μεταξύ τους (εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ), η μάχη έβγαλε νικητή, αλλά ο ηττημένος δεν κατέθεσε ποτέ τα όπλα, αφού είχε το υπερ-όπλο της επικοινωνίας των ΜΜΕ.

Έτσι, από το σωτήριο έτος 2010 και μετά το "σύστημα MEGA" όπως θα μπορούσαμε να το πούμε, προσθέτοντας και τον Βαρδινογιάννη, αλλά και άλλες "υγιείς επιχειρηματικές"  δυνάμεις του τόπου (π.χ. Αλαφούζος), αν και εξαρχής στήριζε λυσσαλέα την πολιτική του Μνημονίου, εξαπέλυε ταυτόχρονα και ανάλογα λυσσαλέες επιθέσεις στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, εκμεταλλευόμενο την απέχθεια του λαού μας στο πρόσωπό του, μετά τη σκανδαλώδη υπαγωγή της χώρας μας στο Μνημόνιο.

Ο ΓΑΠ απ' την πλευρά του μπλόκαρε την εκταμίευση τραπεζικού δανείου της ΕΤΕ προς τον ΔΟΛ. Ο Ψυχάρης κατήγγειλε τη.... διαπλοκή!
ΠΗΓΗ http://toixo-toixo.blogspot.gr/2012/09/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου