Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Χ. Καστανίδης τελικά στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου

Ο Γιώργος ξαναμαζεύει τους υπουργούς του 2009-2011: Και ο Καστανίδης μαζί του

Τελικά έγινα οι δηλώσεις και η συνάντηση!!
Ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης  πραγματοποίησε τελικά την συνάντηση  με  τον Γιώργο Παπανδρέου και συμφώνησαν στην υποψηφιότητα του κ. Καστανίδη χωρίς όμως να ανακοινωθεί το  που θα είναι υποψήφιος
Όπως σας γράψαμε νωρίτερα η συνάντηση που αναμενόταν στις μια το μεσημέρι, δεν είχε ανακοινωθεί αν έγινε ή όχι,  τελικά έγινε και ο Χάρης Καστανίδης  έλαβε το πράσινι φως κι έκανε πριν από λίγο την παρακάτω δήλωση.
Θυμίζουμε ότι ο Χάρης Καστανίδης μετά την διαγραφή του από τον Γιώργο Παπανδρέου μαζί με την Λούκα Κατσέλη έκαναν  την Κοινωνική Συμφωνία  τον Μάρτιο του 2012. Τον Μάρτιο του 2014 έφυγε παραμονές των ευρωεκλογών να πάει στην ΔΗΜΑΡ, αλλά φαίνεται ότι τελικά είναι γουρλής !!!!
Η δήλωση που έγινε από τον κ. Χάρη Κστανίδη  

Πριν από τρία χρόνια χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν διαγράφηκα, γιατί διαφωνούσα με τις πολιτικές της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας και αρνήθηκα να ψηφίσω το δεύτερο μνημόνιο.
Συναντιόμαστε και πάλι σήμερα, τώρα που το νέο Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών διακηρύσσει την ανάγκη να βγει η χώρα μας από την κρίση με την άσκηση πραγματικά προοδευτικών πολιτικών, μακριά από τη βία της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής, να βγει από την κρίση με την εφαρμογή βαθειά δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων.
Συναντιόμαστε τώρα, που το νέο Κίνημα διακηρύσσει ότι δεν μπορεί να είναι ουραγός της Δεξιάς ούτε παρακολούθημα κανενός.
Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την προσδοκία ότι σύντομα θα ενωθούν όλες οι αυθεντικές δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
Συμμετέχω στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την πίστη ότι γίναμε όλοι σοφότεροι από τα λάθη του παρελθόντος και έχοντας βαθιά μέσα μου την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία του ελληνικού λαού και της νέας γενιάς να επιστρέψει στον τόπο μας η αξιοπρέπεια και η πίστη στο μέλλον.

6 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά θα μας τρελάνουν;;; Τι λέει ο άνθρωπος

    «Συναντιόμαστε και πάλι σήμερα, τώρα που το νέο Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών διακηρύσσει την ανάγκη να βγει η χώρα μας από την κρίση με την άσκηση πραγματικά προοδευτικών πολιτικών, μακριά από τη βία της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής, να βγει από την κρίση με την εφαρμογή βαθειά δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων.»

    Ρε Καστανίδη που το είδες ;;;; Μέχρι χθες ο ΓΑΠ δεν τα ψήφιζε τα πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελείωσε το μνημόνιο!!!!7 Ιανουαρίου 2015 στις 7:58 μ.μ.

    Ρε μεγάλε θα σχίσεις το μνημόνιο ;;; Για τον λόγο αυτό σε πήρε ο ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ΡΕ ΧΑΡΗ.....ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ? ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ, ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΝΑΝΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφοδέλτιο νά είναι και όπου να είναι. Κατά τα άλλα "γίναμε όλοι σοφότεροι" πούτ@@@ πράσινες!!! (παιδιά θα το βάλετε;;;) δεν σας εκθέτω έβαλα @@@ . Αντε γιατί πολύ μας τα έχετε ζαλίσει κάτι τύποι σαν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα και Δημήτρης8 Ιανουαρίου 2015 στις 6:31 π.μ.

    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν μπορούν ούτε τις αρχές τους να υπηρετήσουν!!! Ελεος μεγάλε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή