Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Έξαλλος με Σαμαρά-Γκερέκου ο Βενιζέλος

07gerekou-708Έξαλλοι είναι στη Χαριλάου Τρικούπη με τις όποιες παρασκηνιακές κινήσεις και τις φήμες, που φέρουν τη ΝΔ έτοιμη να κάνει... μεταγραφή την Άντζελα Γκερέκου, την οποία ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται διατεθειμένος να τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας!

Από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζουν τη δημόσια γραπτή δήλωση, που εξέδωσε μόλις την περασμένη Δευτέρα η υφυπουργός Πολιτισμού, η οποία ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφια και πάλι με το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα -η ανακοίνωση μάλιστα είχε εκδοθεί περίπου ως απάντηση στη φημολογία ότι η κυρία Γκερέκου θα πάει με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Από το ΠΑΣΟΚ δήλωναν άγνοια για τα όσα λέγονται και κυκλοφορούν περί επαφών της κυρίας Γκερέκου με τον κ. Σαμαρά και διαβεβαίωναν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.
Προσέθεταν, δε, με νόημα ότι, εάν συμβαίνει μία τέτοια αχαρακτήριστη ενέργεια, «μας είναι αδιανόητο να αναλάβει τέτοιο πολιτικό κόστος ο κ. Σαμαράς».
Σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος να αποστείλει επιστολή στον κ. Σαμαρά, προφανώς σε ύφος έντονης διαμαρτυρίας και αναγορεύοντας το συγκεκριμένο θέμα σε αιτία πολέμου του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.
Από τη Χαριλάου Τρικούπη μιλούν ακόμη και για έλλειψη ήθους από τη ΝΔ.
Έτσι κι αλλιώς, οι σχέσεις των δύο κομμάτων είναι τεταμένες τον τελευταίο καιρό και μία σπίθα είναι ικανή να πυροδοτήσει ανηλεή πόλεμο ανάμεσα στους μέχρι τώρα κυβερνητικούς εταίρους.

3 σχόλια:

  1. E, KALA TORA....TI GRINIAZEI O XONTROS GIA TIN GEREKOY.....AFOY ENSOMATOMENO HTAN TO PASOK ME TIN NEA DIMOKRATIA. TO IDIO EINAI OPOY KAI NA PANE OI VOYLEYTES, EITE STO ENA KOMMA EITE STO ALLO.....XAXAXA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρεα απο κρηπιδομα8 Ιανουαρίου 2015 στις 11:52 μ.μ.

    Αντε με το καλό κι ο Μπένι στην ΝΔ! Ηγγικεν η ώρα! Μάλλον θύμωσε με την Γκερέκου, γιατί τον πρόλαβε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μετά τους έφταιγαν αυτοί που έφυγαν απ το Πασόκ! Ε ρε κρυφοδεξιούληδες που είχε το ''σοσιαλιστικό'' κόμμα....Τελικά όσοι έμειναν στο Πασόκ μετά το 2010 και οι Βενιζελικοί και οι Παπανδρεικοί ήταν δεξιούληδες χαλαρά.......Σεισμός σεισμός σοσιαλισμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρεα απο κρηπιδομα9 Ιανουαρίου 2015 στις 12:35 π.μ.

    Geia soy papandreou kai venizelo, me ta fintania poy anedeixate! oikonomou, gerekou, agatsa, matina retsa,k.l.p.....Ante kai me perlepe stin ΝΔ....sosialistares moy eseis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή