Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Δ. Αναγνωστάκης : Ανίκανοι να διαπραγματευτείτε

Η ελληνική κοινωνία -στη συντριπτική της πλειοψηφία- αρνείται να δεχθεί τα εκβιαστικά διλήμματα που τίθενται από την πλευρά της τρόικας αναφορικά:
* με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού,
* τις περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων,

Οι συντηρητικοί έχουν μικρό IQ

Όσοι υιοθετούν συντηρητικές ιδέες, κατά κανόνα είναι λιγότερο ευφυείς από εκείνους που προτιμούν τις προοδευτικές, σύμφωνα με έρευνα που διεξάχθηκε από ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Brock στο Οντάριο του Καναδά και τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Psychological Science.

Πήγε τη δημοτική αρχή στο μικρό Βαθύ ο Τσέργας


Περιήγηση μέσω θαλάσσης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χαλκίδας Θανάσης Τσέργας καλώντας τη δημοτική αρχή και τις τους εκπροσώπους κομμάτων να δουν  το λιμάνι στο μικρό βαθύ Αυλίδος προκειμένου να σχηματίσουν ιδίαν άποψη για τη μεταφορά των λιμενικών εγκαταστάσεων της Χαλκίδας. Στο ρυμουλκό σκάφος επιβιβάστηκαν ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης και ο αντιδήμαρχος Αυλίδας κύριος Τσομώκος, ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Εύβοιας Στέφανος Μπασινάς, ο πρόεδρος της τριμελούς Γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς Άλκης Παύλοβιτς, το μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ κος Βουκούτης, μέλη του Ε.Κ.Ε. και υπηρεσιακοί παράγοντες του λιμενικού ταμείου.

B. Xιωτης: Ο Χριστιανόπουλος είναι Καραγκιόζης!!!


Τον Ντίνο Χριστιανόπουλο πολλοί τον γνωρίζετε από παλιά,  πολλοί όμως όχι. Κάποιοι τον γνωρίσαμε με την ευκαιρία της άρνησης του να πάρει το κρατικό βραβείο λογοτεχνίας. Άλλοι  με αφορμή το επεισόδιο στην εκπομπή της Πόπης Τσοπανίδου.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμός για την ΔΗΜ.ΑΡ ο Κ. Κουλουρίδης

Τρεις φορές κτύπησε, την ίδια βδομάδα ο Κ. Κουλουρίδης. Την πρώτη όταν στο Λιμενικό Ταμείο ψήφισε τον Θ. Τεργά και όχι το Γ. Ρούσσο, επιλογή της Κ. Περλεπέ με την οποία όλα τα χρόνια είχε πολιτική επαφή και την στήριζε.

Τους "δίνει" κανονικά το ΒΗΜΑ, τον υπουργό και την βουλευτή ...

Που περιμένουν παιδί και γράψαμε το πρωϊ.
Είναι αλήθεια, ότι τα παιδιά πού αποτελούν αποτέλεσμα παράφορου και εξωσυζυγικού έρωτα είναι εξυπνότερα από τα άλλα παιδιά...
Το καταμαρτυρούν άλλωστε πολλές έρευνες.
Διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ, πού... το «δίνει» κανονικά καί δεν φωτογραφίζει απλώς  το ζεύγος,

Γιατί από τις 16 έως 28 Φλεβάρη του 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας;

Όσο κι αν ψάξετε, σε οποιοδήποτε αρχείο των ελληνικών ληξιαρχείων, δεν πρόκειται να βρείτε ούτε έναν Έλληνα ή Ελληνίδα που να έχει καταχωρηθεί με ημερομηνία γεννήσεως από 16 έως 28 Φεβρουαρίου 1923!

Καιρικά φαινόμενα


Η τράπεζα έβαλε "χέρι" σε λογαριασμό 7χρονης για χρέη της μητέρας της

Δεν πίστευε στα μάτια της μία μητέρα από την Κρήτη όταν πληροφορήθηκε πως η τράπεζα «τράβηξε» από τον λογαριασμό της 7χρονης κόρης της το ποσό των 99,94 ευρώ ώστε να καλυφθεί δόση της πιστωτικής της κάρτας που ήταν στο όνομά της.

Η Χάγη, ισορρόπησε μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας για το Δίστομο

Ζητά από την χώρα μας να αναλάβει αυτή την υπόθεση.
Στις 11 ακριβώς το δικαστήριο της Χάγης ανακοίνωση την απόφασή  του για το θέμα των αποζημιώσεων στο μαρτυρικό Δίστομο από τη Γερμανία. 

Θεόδωρος Πάγκαλος: Υπάρχει «άγριο πρόβλημα ηγεσίας»

Αρθρο - μανιφέστο για τις πολιτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και στην Ελλάδα έγραψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος επισημαίνοντας αφενός τα τεράστια προβλήματα του κόμματος που πολυδιασπασμένο αντιμετωπίζει «άγριο πρόβλημα ηγεσίας» και αφετέρου την σημερινή πολιτική κατάσταση και τα ποσοστά που καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις για τα κόμματα.

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα η Κατσέλη ...

Οι παπανδρεϊκοί … αποφάσισαν. Η Λούκα Κατσέλη μιλώντας την Πρώτη Γραμμή ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ.
Η Κατσέλη όπως αναμενόταν θα είναι τελικά το... αντίπαλον δέος του Βενιζέλου. Μέχρι στιγμής φυσικά… γιατί σκοπός είναι στο τέλος να μείνει μόνο ένας υποψήφιος.

Βουλευτίνα της αντιπολίτευσης έγκυος από Πρωτοκλασάτο Υπουργό

Κυκλοφορεί στα πηγαδάκια στη Βουλή, σε παραπολιτικά εφημερίδων και την αναμεταδίδουμε βάζωντας όμως και το ερωτηματικό μας
Σύμφωνα πάντα με όσα συζητούνται σε  πολιτικούς κύκλους,, όμορφη και πασίγνωστη βουλευτής της αντιπολίτευσης, διανύει τους........πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Εχουμε την είδηση σήμερα...


Πιστοί για άμεσες και έγκυρες ειδήσεις σήμερα έχουμε την είδηση της εβδομάδας για τον νομό  ποια είναι

Υπάρχει και συνέχεια με τον Κουλουρίδη σήμερα...

Χθες με πηγές από την Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ γράψαμε για την ανεξαρτητοποίηση του Κ. Κουλουρίδη από τον συνδυασμό του Κ. Περγαντά. 
Σήμερα μετά από την είδηση που το ΕVIAPOST έφερε  στον νομό για μέσω Λαμίας  και ανάρτησαν άλλα blog o Κώστας έκφρασε την διαφωνία του με όσα δήλωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Έφης Ντίνη στον KOSMOS FM 100

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Σε ρήξη ΓΑΠ-Μπένι. Ti απάντησε ο Μπένι για το θέμα.

Ο Ε. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην δυσκολία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τον τρόπο ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών» είπε.
Ωστόσο, ο κ.Βενιζέλος, προ ημερών, είχε δηλώσει ότι...

Παπανδρέου: Ανατρέπει την συμφωνία Παπαδήμα-Βενιζέλου με τους Τραπεζίτες

Το φιλί της ζωής έδωσαν στον ΓΑΠ, το δίδυμο Παπαδήμα- Βενιζέλο με την κρυφή συμφωνία που έκανα με τους Τραπεζίτες για το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, που προβλέπει να δοθούν τα 30δισ € ως δάνειο και χωρίς τόκο.

ΓΑΠ: «Εγώ μαριονέτα δεν υπήρξα ποτέ ούτε θα γίνω»

Σφοδρή επίθεση σε «μεγαλο-καναλάρχες», εκδότες αλλά και στις τράπεζες εξαπέλυσε στη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε μάλιστα κατά την διάρκεια της ομιλίας του την κρατικοποίηση των τραπεζών κάτι που όπως είπε θα γίνει ουσιαστικά με την ανακεφαλαιοποίηση τους με κοινές και όχι με προνομιούχες μετοχές.

Αποδοκιμασίες και «αλεύρωμα» κατά του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Γεωργίου και του βουλευτή Μαρκόπουλου στην Καλαμάτα

Πολίτες αποδοκίμασαν έντονα, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής στους δρόμους της Καλαμάτας, τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Γιώργο Γεωργίου, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο και προστάτη της πόλης, τον βουλευτή και πρώην υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο,(τον δικό μας)

Η χαρά του Μπένι

Ο φέρελπις νέος αρχηγός του αποκόμματος ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει στερητικά σύνδρομα. Το βλέπεις στο βλέμμα του.
Εκεί που είχε συνηθίσει ανά εβδομάδα να ανακοινώνει νέα μέτρα σωτηρίας της χώρας αναγκάστηκε για μεγάλο διάστημα να μην σώζει την Ελλάδα.

Tο Amphitheatrum Flavium υποδέχεται τον εμπνευστή του χαρατσιού της ΔΕΗ και τον μακελάρη του Ασφαλιστικού. -Ave Caesar, morituri te salutant..

Οι Έλληνες πολίτες υποδέχονται με τιμές, τον εμπνευστή του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ,  Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πολιτικό που τορπίλισε το Ασφαλιστικό Ανδρέα Λοβέρδο, στο Amphitheatrum Flavium.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν θα παρευρεθώ στη συνεδρίαση της Κ.Ο

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν θα παρευρεθώ στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στην οποία εκλήθην ως μέλος τους Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου όλες αυτές τις αποφάσεις που δυο χρόνια τώρα, ακόμα και αυτή την ώρα, συνεχίζουν να λαμβάνονται ερήμην του ΠΑΣΟΚ.

ΔΟΕ ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της Συλλογικής Δράσης

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  καταγγέλλει την επιχείρηση ποινικοποίησης της έκφρασης γνώμης και της συνδικαλιστικής δράσης.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Σερρών του ΛΑΟΣ κ. Ηλίας Πολατίδης, με αγωγή που κατέθεσε εναντίον των Προεδρείων της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ Σερρών,

Δήμος Ερέτριας αυστηρά πρόστιμα!!

O δήμος Ερέτριας συστήνει στους κατοίκους και στους  επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα τους στους κάδους σκουπιδιών κατά το Σαββατοκύριακο και τις αργίες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012.   

Συμφωνίες...


Μιλάνε για ανασύνθεση τώρα, ενώ θα περίμενε κανείς να είναι ποιο σεμνοί


Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην χώρα με πρωταγωνιστές τον τραπεζίτη Πρωθυπουργού  και τον Ε. Βενιζέλο οι οποίοι έχουν αποφασίσει από κοινού να στηρίξουν τις Τράπεζες, κρυφά  από τον λαό, βαφτίζοντας την βοήθεια των 30δις Ευρώ που θα δοθούν στις τράπεζες δάνειο και γράφοντας τον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στην Βουλή,

Τι απάντησε ο Κ. Κουλουρίδης στον Κ. Περγαντά ο Γκοσιμίδας το αγκάθι!!!


“Κλέαρχε έχω πάρει τις αποφάσεις μου και πλέον είναι αργά για οποιαδήποτε συζήτηση. Θα μείνω ανεξάρτητος στο περιφερειακό συμβούλιο για να μπορώ να εκφράζομαι” ήταν η απάντηση του Κώστα Κουλουρίδη στον ίδιο τον Περιφερειάρχη.

Ti είπαν στο τηλέφωνο Περγαντάς -Κουλουρίδης!!!


“Κώστα θα σε παρακαλούσα να έρθεις αύριο στην Λαμία (σήμερα) να συζητήσουμε πρώτα, για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημα... ”Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε την χθεσινή μέρα ο Κλέαρχος Περγαντάς βλέποντας πως η αντιπαράθεση παίρνει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις.

Το πρώτο ρήγμα στην Περιφέρεια... Ανεξάρτητος ο Κ. Κουλουρίδης


 Το ρεπορταζ είναι απο την εφ. ΗΜΕΡΑ
Δεν μετείχα στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να μην χαλάσω το κλίμα. Οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν τον απολογισμό και δεν ήμουν εγώ θα που χαλούσα το κλίμα. Προσωπικά έχω πάρει τις αποφάσεις μου, έχω συζητήσει με πολλούς συναδέλφους και τις επόμενες μέρες θα τις μάθετε.

Δύο ΟΧΙ σε μια βδομάδα!!!


Δημιουργεί τις νέες συνθήκες πλέον στο περιφερειακό συμβούλιο γιατί αυτές οι κινήσεις του από μόνες τους δημιουργούν συνθήκες για να ανοίξουν στόματα.

Eκτίμησε λάθος ...


Δεν υπερεκτίμησε μόνο τις δυνατότητές του. Ισως εκτίμησε λάθος και την αποφασιστικότητα των υπολοίπων. Ωστόσο, με την ίδια αίσθηση -αυτοκρατορική θα έλεγα

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 1.000 τραυματίστηκαν στην Αίγυπτο σε επεισόδια που ακολούθησαν το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα στο Πορτ Σάιντ.
 
Εκατοντάδες οπαδοί συνέρευσαν μέσα στο γήπεδο μετά τον αγώνα (Φωτογραφία: Reuters )  

Αιχμές Παναγιωτακόπουλου για το deal Βενιζέλου - Λοβέρδου...

«Τα τελευταία δύο χρόνια «καταφέραμε» να διαλύσουμε κάθε έννοια κοινωνικής συμμαχίας που με κόπο είχαμε χτίσει το προηγούμενο διάστημα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ.Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ.

Εχει χώρο!!!


Δικαστής αποπλανούσε τον 5χρονο γιο του!!


Έντονη δυσφορία επικρατεί στους δικηγόρους της χώρας σύμφωνα με τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, για τον χειρισμό της υπόθεσης από τα δικαστήρια καθότι δεν δόθηκε το όνομα του δικαστή στη δημοσιότητα μετά την τελική απόφαση, καθώς και σε ποιο σώμα υπηρετούσε!!! Αναλυτικά η υπόθεση για τον δικαστή...

Καταπέλτης το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το ΤΕΙ Χαλκίδας

Καταπέλτης το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στο ΤΕΙ Χαλκίδας, απο το οποίο προκύπτουν ενδείξεις πειθαρχικών παραπτωμάτων, ενώ η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική, απο επώνυμη καταγγελία που βρίσκεται στο Υπουργείο Παιδείας και κάνει λόγο για ιδιοτελή διαχείριση των οικονομικών του Ιδρύματος και υπερτιμολογήσεις έως και 600%.

Το γκραφιτι που ενόχλησε!!!

Από τα τραγελαφικά της ελληνικής πολιτείας: Καθηγητής και μαθητής παραπέμπονται σε δίκη, για μια αισθητική παρέμβαση στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου, από αυτές που συνηθίζονται, προκειμένου να προστατευθούν οι τοίχοι από κάθε είδους ρύπανση.

Η ώρα της συγκροτημένης δράσης είναι…χθές.!


Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, πέρα από τα καθορισμένα που μας πλασάρουν τα κεντρικά Μ.Μ.Ε. πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 1/2/2012 η προγραμματισμένη εκδήλωση, με ομιλητή τον Οικονομολόγο Σπύρο Λαβδιώτη, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου.

Ένας χρόνος αιρετής περιφερειακής διοίκησης: «Mοιραίοι και άβουλοι αντάμα»


Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εγκατάσταση του περιφερειακού συμβουλίου και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας περιφερειακής αρχής, ο απολογισμός αποτυπώνει καθαρά το ναυάγιο του Καλλικράτη και ταυτόχρονα του κομματικού- πελατειακού συστήματος.

Έκαναν πατινάζ στο Αλιβέρι

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα στο Αλιβέρι μιας και από ότι φαίνεται η χιονόπτωση βρήκε απροετοίμαστο τον κρατικό μηχανισμό. 
Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί, αρκετά οχήματα έκαναν "πατινάζ" στον κεντρικό δρόμο έξω από την πόλη.

Καλημέρα!!!


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

Αποφασισμένος να μην υποκύψει στο αγαπημένο δίδυμο των νταβατζήδων Λοβέρδο-Βενιζέλο, είναι σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής Μιχ. Χρυσοχοίδης.

ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ «ΑΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;»

Eπίθεση των συνδικαλιστών της ΕΡΤ στον Η. Μόσιαλο, καθώς κάνουν λόγο για αλήτες της πολιτικής και για κάποιους που κατέστρεψαν την Ελλάδα!

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι σε μια δράκα αλητών της

Έκτακτη είδηση: Συνάντηση Βενιζέλου - Λοβέρδου - Χρυσοχοΐδη τώρα

Πυρετός εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ. Μετά την συμπόρευση-ανατροπή του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την ηγεσία, επιχειρείται προσέγγιση με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έτσι ώστε να υπάρξει κοινή πλεύση. Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση των τριών ανδρών στο υπουργείο Υγείας.

Eπιτυχία του EVIAPOST .......


Με θέση και άποψη βγαίνουμε σιγά σιγά από τα σύνορα της Εύβοιας…
Όταν ξεκινήσαμε αυτό το εγχείρημα της ενημέρωσης, ξέραμε  ποια θα είναι εκείνα τα σημεία που θα μας διαφοροποιούν. Θέση μας, η Εύβοια δεν είναι μόνη της και  οι κάτοικοι της ενδιαφέρονται για τα κεντρικά πολιτικά και κοινωνικά θέματα.

Έκανε την διαφορά....

Μέλος της Λιμενικής Επιτροπής ο Κώστας Κουλουρίδης δεν «πείστηκε» από τα επιχειρήματα της βουλευτού και ψήφισε τον Θ. Τσεργά και δεν πήγε  το αποτέλεσμα στο 5-4 και αυτό 

Θ.Τσέργας - Γ.Ρούσος, εύκολα 6-3

Ο Θανάσης Τσέργας συνεχίζει στο  Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, αφού με έξι ψήφους επανεξελέγη Πρόεδρος, αφήνοντας με τρεις ψήφους τον Γιάννη Ρούσο. Οι όποιες επαφές των προηγούμενων ημερών,  απο την πλευρά του Γ.Ρούσου για στήριξη του δεν έφεραν,