Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτη είδηση: Συνάντηση Βενιζέλου - Λοβέρδου - Χρυσοχοΐδη τώρα

Πυρετός εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ. Μετά την συμπόρευση-ανατροπή του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την ηγεσία, επιχειρείται προσέγγιση με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έτσι ώστε να υπάρξει κοινή πλεύση. Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση των τριών ανδρών στο υπουργείο Υγείας.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τις τελευταίες ημέρες ασκούνται ισχυρές πιέσεις προς τον κ. Χρυσοχοΐδη ώστε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν
ότι από το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Λοβέρδος αναζητούσε δίαυλο επικοινωνίας με τον υπουργό Ανάπτυξης, και σήμερα Τετάρτη ήταν πολύ πιθανή μία συνάντηση των δύο κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με άγνωστα όμως αποτελέσματα για την κούρσα διαδοχής.

O κ. Χρυσοχοΐδης πάντως, δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του.

«Αρχιτέκτονας» της στρατηγικής του «ενός υποψηφίου» εμφανίζεται να είναι ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος στο νέο εσωκομματικό καμβά είναι στρατευμένος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο κ. Ρέππας δε θέλει να υπάρξει άλλος «διεκδικητής του θρόνου», και για αυτό δεν θα επιθυμούσε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Χρήστου Παπουτσή ή του Χάρη Καστανίδη.

Στις έντονες διεργασίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ σημειώνεται και η τηλεφωνική επικοινωνία του Γ. Παπανδρέου με τους Ανδρέα Λοβέρδο και Ευάγγελο Βενιζέλο το απόγευμα της Τετάρτης.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου