Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μπακογιάννη έχει μία εμμονή με την πίσω πόρτα!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ τα κωλομπάρισε λιγο

Η κυρία έχει μία εμμονή με την πίσω πόρτα!!!


Αντιδράσεις προκαλούν στην κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας, οι μυστικές συμφωνίες Τρόικας και της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ -ΝΔ


Το Eviapost έφερε στην δημοσιότητα χθές με ανάρτηση του και έκανε γνωστό στην Στερεά την αποκάλυψη,  του υπουργού Εργασίας και  Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη, ότι με συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης Παπαδήμου και Τρόικας, κόβεται η κοινοτική χρηματοδότηση στη Στερεά Ελλάδα και στο Νότιο Αιγαίο.

Θα εξηγήσει ο Περιφερειάρχης πως κόπηκε η κοινοτική χρηματοδότηση για την πρόνοια και την απασχόληση στην Στερεά Ελλάδα;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο υπουργός Εργασίας και  Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης, αποκάλυψε ότι με συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης Παπαδήμου και Τρόικας, κόβεται η κοινοτική χρηματοδότηση στη Στερεά Ελλάδα και στο Νότιο Αιγαίο.

Χρηματοδότηση Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου


Άμεση  αντίδραση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  κ. Κλέαρχου Περγαντά στην πρόθεση του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης να παγώσει κάθε διαδικασία των δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, που έχουν εκχωρηθεί για υλοποίηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Απέκλεισαν την Περιφέρεια Στερεάς από τα κοινωνικά προγράμματα

Δύο περιφέρειες της χώρας, η Στερεά Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο, έχουν εξαιρεθεί από τη χρηματοδότηση κοινωνικών προγραμμάτων, επειδή θεωρούνται περιοχές με …υψηλό οικονομικό επίπεδο(!),

Διαλύουν όλες τις δομές πρόνοιας σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια

Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα τις δυο τελευταίες μέρες για την εξαίρεση των περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου από όλα τα κοινοτικά προγράμματα που υλοποιούνται με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ),

Οι προβλέψεις μας για τις εκλογές. Ποιοι θα χορέψουν τελικά τον χορό του Ζαλόγγου

Το eviapost δημοσιεύει και σήμερα την εκτίμηση τoυ για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 17 Ιουνίου. Οι τακτικοί αναγνώστες μας θυμούνται την παραμονή των εκλογών της 6ης Μάιου δημοσιεύσαμε την εκτίμηση μας για τις εκλογές εκείνες. Το πόσο μακριά ή κοντά "πέσαμε" με αυτή την ανάρτηση μας μπορείτε να μας κρίνετε.

Σημειώσεις από το ημερολόγιο μου... Το Γιατί

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό. Το φάντασμα της ελπίδας. Το φάντασμα της ελπίδας των Ελλήνων.
Όλη η ακραία νεοφιλελεύθερη Ευρώπη, που έχει θεό το χρήμα και θεωρεί τον άνθρωπο υπηρέτη του,  συνασπίσθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να ακυρώσουν αυτή την ελπίδα. Βρήκαν πρόθυμους και στην Ελλάδα.

Σημειώσεις από το ημερολόγιο μου... Η Ελπίδα


Αυτό που γίνεται εμφανώς αναγκαίο στη σημερινή συγκυρία είναι η πρακτική εφαρμογή της κοινωνικής αλληλεγγύης στην καθημερινότητα των κοινωνικών σχέσεων, από την εργασία και τις απειλές για τη μετατροπή της σε «απασχολησιμότητα»,  έως την απουσία της, την ανεργία, την ανέχεια, τη φτώχεια, την ολοκληρωτική επικράτηση του φόβου ως κυρίαρχης κοινωνικής ιδεολογίας. 

Σημειώσεις από το ημερολόγιο μου..... Τα αίτια


Η άρνηση και η πτώση του νεοφιλελευθερισμού δεν θα προέλθει από την επιστροφή στο «κοινωνικό κράτος» των κρατικών συνδικάτων, που με τη διαχειριστική λογική,  των διαδρόμων της εξουσίας, της συναλλαγής, που πολλές φορές οδηγούσε στα όρια της διαφθοράς,  διαπραγματεύονταν τη σιωπή τους και τη διαμεσολάβηση της υποταγής των κυριαρχούμενων- Υπουργών, διοικητών, μεσαζόντων, κομματικών συμφερόντων-  με αντάλλαγμα την άθλια συμμετοχή τους στην εξουσία των κρατικών μηχανισμών πάνω στους εργαζόμενους.

Σημειώσεις από το ημερολόγιο μου..... Η τάξη


Η ιστορία έχει δείξει ότι κάθε στιγμή το «απρόβλεπτο» των εξελίξεων μετατρέπεται σε ιστορική τάση με τρόπους και παραλλαγές που ξεπερνούν την όποια «έγκυρη» πρόβλεψη.  Ένα όμως είναι δεδομένο. Ότι η συγκυρία του Μνημονίου και οι πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δυόμιση  χρόνων έχουν υλοποιήσει το όνειρο του κάθε έγκυρου διαχειριστή: την υπέρβαση των «διαχωριστικών γραμμών» που χωρίζουν την «Αριστερά» από τη Δεξιά του αστικού μπλοκ.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι γριές του Δ.Ν.Τ.


Οι γερμανικοί F. Times προκαλούν και μας ζητούν να ψηφίσουμε ΝΔ και όχι Τσίπρα !! - Έχετε ακόμα αμφιβολίες για το τι αντιπροσωπεύει ο Σαμαράς;;

Με τον πλέον προκλητικό τρόπο επιχειρούν να παρέμβουν στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα οι Financial times Deutschland, οι οποίοι δημοσιεύουν σήμερα, Παρασκευή, πρωτοφανή σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους σχετικά με το τι να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής!

"Προσβολή της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευση της δημοκρατίας" η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοσίευμα των FTD

Η χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των   FT αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της  δημοκρατίας στη  χώρα μας.

Βενιζέλος εκτός εαυτού τα βάζει με πολίτη σε εκπομπή!

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Στον ενικό" (www.enikos.gr) ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος,αυτό το ιερό τέρας της δικαιοσύνης και της διαφάνειας,

Σχέδιο Μέρκελ: Δέσμευση του χρυσού και άλλων εθνικών θησαυρών από τις χώρες που θέλουν να σωθούν!

Ένα σχέδιο το οποίο θα αναγκάζει τις χώρες που θέλουν να δανειστούν να δεσμεύουν περιουσιακά τους στοιχεία μεταξύ των οποίων και χρυσό, ίσα με το 20% του χρέους τους ως εγγύηση συζητούν οι γερμανοί.

ΣΟΚ: 1.120.097 άνεργοι στη χώρα μας Η ανεργία διαμορφώθηκε στο 22,6%, από 20,7%

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το α` τρίμηνο του 2012, η ανεργία διαμορφώθηκε στο 22,6%, από 20,7% το τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.
Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας από το 1998. Στο πρώτο τρίμηνο του 2011, η ανεργία είχε ανέλθει στο 15,9%.

H Ντόρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα...κωλομπαρίστικα. ή όταν η "κυρία" χάνει τον έλεγχο!

Φαίνεται ότι στην ΝΔ έχουν χάσει τον έλεγχο. Διαφορετικά δεν  μπορεί να ερμηνευτεί, πως μια "καθώς πρέπει κυρία" μιλάει με αυτό τον τρόπο!!
Χαμός έγινε χθες στη ΝΕΤ με τον Παπαδημούλη να παθαίνει αποπληξία όταν η Μπακογιάννη είπε: "Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε κωλομπαρίστικα" !  

Στερεά Ελλάδα και Ν. Αιγαίο εξαιρούνται από τα κοινοτικά προγράμματα!

Eκτός κοινοτικής χρηματοδότησης μένουν δύο από τις περιφέρειες της χώρας, με πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους. Πρόκειται για τις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος με πληθυσμό περί τους 830.000 κατοίκους καθώς και Νοτίου Αιγαίου. 
Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε χθες, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης,

Έκλεψε γάλα για να ταϊσει τα παιδιά της και... τη συνέλαβαν!

Μια 35χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνουν από την πείνα τα παιδιά της να μπει σε ένα σούπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της. 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Συνάδελφοι
Η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του πολυεθνικού ομίλου LAFARGE, μια βδομάδα μετά το πλιάτσικο που έκανε στους μισθούς των εργαζομένων του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας συνεχίζει να προκαλεί με νέα επιχείρηση εκβιασμού.

ΔΗΜ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ :Ανοιχτή επιστολή προς ...Ευβοείς.

Φίλες και φίλοι,
Εσείς που επιλέξατε στην κάλπη την Δημοκρατική Αριστερά, αλλά και όλοι εσείς που κάνατε την επιλογή να στηρίξετε ένα άλλο κόμμα, έχετε πλέον την εικόνα και τα δεδομένα μπροστά στην κάλπη της 17ης Ιουνίου.

ΕΠΚΑ-ΣΤΕ: Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες για το δάνειό σας; Δικαιούστε αποζημίωσης 10.000 ευρώ τουλάχιστον. Το ξέρατε;

Αυτή την Κυριακή, μαζί με Το ΧΩΝΙ, ένα 8σέλιδο ένθετο – οδηγός για να αντισταθείτε στην τραπεζική αυθαιρεσία και να διεκδικήσετε τουλάχιστον 10.000 ευρώ!
Το ΧΩΝΙ σας δίνει έτοιμο το εξώδικο και δημοσιεύει, βήμα προς βήμα, αναλυτικές οδηγίες:

Φ. Κουβέλης: Το μνημόνιο είναι διαπραγματεύσιμο.

«Η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση, που θα κρατήσει την κοινωνία μας όρθια και την Ελλάδα ζωντανή», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του απόψε σε ανοικτή συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

ΠΑΣΚ: Ψευδή, απαράδεκτη και προκλητική η ανακοίνωση των εκπροσώπων των Σ.Ε.Κ.


Ψευδή, απαράδεκτη και προκλητική χαρακτηρίζουμε  την ανακοίνωση των Ε.Ζωγραφάκη, και Θ.Κοτσιφάκη,- εκπροσώπων των Σ.Ε.Κ. στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε., η οποία έχει τίτλο η «Ο.Λ.Μ.Ε. αρνήθηκε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δέχτηκε τον Ευάγγελο Βενιζέλο».

Eurobank : Στην κόψη του ξυραφιού…


ΑΠΟ www.sofokleous10.gr
Η τράπεζα συνεχίζει να έχει ζημιές, έχει πλέον αρνητική καθαρή θέση και έχει λάβει ένα «βουνό» ενισχύσεων από το ελληνικό δημόσιο. Είναι απορίας άξιον πως η Τράπεζα της Ελλάδος έκρινε βιώσιμη την Eurobank γεγονός που έχει προκαλέσει θυμηδία σε πολλούς τραπεζικούς κύκλους. Η προσφάτως αναρτηθείσα στην ιστοσελίδα του ΧΑ

ΔΗΜ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: 12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ.

Φρένο στις περικοπές μισθών και συντάξεων.
Επαναφορά του κατώτατου μισθού στο ύψος πριν από την περικοπή και προστασία του θεσμού των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


«Η Περίθαλψη και η Υγεία των Ελλήνων είναι υψίστη προτεραιότητα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντηση που είχε με το Προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, προκειμένου να παρέμβει δημιουργικά στην αποσόβηση των οξυμμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία.

Η αριστερά μπροστά στη διακυβέρνηση της χώρας


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
 Βασικός στόχος για το ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές είναι ο σχηματισμός Κυβέρνησης που θα στηρίζεται σε αριστερή πλειοψηφία τόσο στη Βουλή όσο και στο λαό , ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ουσιαστικά την οικονομική κρίση αλλά και την κρίση του πολιτικού συστήματος .

Καλημέρα. Ιατρικές εξετάσεις μνημονίου!..


Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Οι υπεύθυνοι της επερχόμενης εθνικής τραγωδίας

Turbo είναι o Eυάγελος Βενιζέλος με την επιστολή που ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Γ. Ραγκούσης πέντε μέρες πριν τις εκλογές.
Ο Ε. Βενιζέλος αυτή την επιστολή την θεωρεί “τράβηγμα χαλιού” και σύμφωνα με πληροφορίες είναι turbo.
Η επιστολή του  Γιάννη Ραγκούση

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Καταστροφή για την Ελλάδα, εάν κυβερνήσουμε!” Το είδε τώρα!!!!!!!

Επιστολή φέρεται να έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μία ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην παραίτηση υποψήφιου βουλευτή του

Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, με έκπληξη αλλά και οργή δεχτήκαμε από τον Νίκο Χανιά ένα αληθινά απαράδεκτο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο μας ανακοίνωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν εντελώς εσφαλμένη και ότι τη λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛOΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝ. Ι&ΙΙ ΤΟΥ Α.Η.Σ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»;

                                                    Του Δημήτρη Κατσούλη
Στις 29 Μαίου 2012, κατά σύμπτωση την ίδια μέρα που η ΔΕΗ (Συμβούλιο Ανταγωνιστικών και Επιτελικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΗ) αποφάσιζε την επιχορήγηση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κύμη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ συζητούσε το θέμα:

New York Times:Η τρόικα δανείζει την Ελλάδα για να πληρώνει τον εαυτό της…!!!


«Τα δανεικά εξυπηρετούν μόνο τους τόκους ενώ η οικονομία πασχίζει» Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.   

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στη Νότια Εύβοια.


Το Σαββάτο και την Κυριακή 9 & 10 Ιουνίου κλιμάκιο πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον κ. Αναστάσιο Λιάσκο, Βασίλη Δεμερτζή & Βασιλική Παππά, συνοδευόμενο από τοπικά στελέχη του κόμματος περιόδευσαν σε πόλεις και χωριά της Καρυστίας.

Σχέδιο Άμεσης Διακυβέρνησης της Χώρας - θέσεις της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

1. a. ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.  
Ψήφιση νόμου για αναδρομικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων όσων διετέλεσαν υπουργοί, υφυπουργοί, Γ.Γ Υπουργείων, ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί, οι οποίοι διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από το 1974 μέχρι σήμερα.

Εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, η Δημοκρατική Αριστερά οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Βασιλικού. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα με εισηγήσεις - ομιλίες των Σπύρου Παπαγεωργίου και Δημήτρη Αναγνωστάκη, υποψηφίων βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους πολίτες.

Mε επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιστιαία


Στη κατάμεστη, από πολίτες του Δήμου Αιδηψού – Ιστιαίας , αίθουσα της καφετέριας ΑΙΓΛΗ  Ιστιαίας μίλησαν στις 10/6/2012 οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου και της Β΄ Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής .

Κατεπείγουσα παρέμβαση για τη ΛΑΡΚΟ ζητά η Δ. Σπανούδη από τον Κ. Περγαντά

 Κύριε Περιφερειάρχη,
Οι τελευταίες εξελίξεις για τη ΛΑΡΚΟ με την αιφνίδια ανακοίνωση της λήξης της παραχώρησης εγκαταστάσεων και μεταλλείων στο τέλος του Ιουνίου, διαμορφώνουν μια σοβαρή απειλή για ολόκληρη την περιφέρεια. Αν η ΛΑΡΚΟ οδηγηθεί σε κλείσιμο, τότε :

Καθαρισμός των ακτών στο Λευκαντί ..


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, ο καθαρισμός της παραλίας Λευκαντί της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικού Ευβοίας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ - ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΑΣ


Εκδήλωση προληπτικής ιατρικής, με θέμα «η πρόληψη σώζει ζωές», διοργανώνει το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Παράρτημα Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ - ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ


Εκδήλωση προληπτικής ιατρικής, με ενημέρωση και συμβουλές που θα πρέπει να υιοθετηθούν στην καθημερινή μας πρακτική, διοργάνωσε το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Αρτάκης, το περασμένο Σάββατο (9 Ιουνίου).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΑΥΛΙΔΑΣ


Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Τομέας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το δυναμικό του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ),

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

"Σκοτωμός"στην υποδοχή της Μ. Αποστολάκη στον Βόλο

Μόνο ένας πολίτης υποδέχθηκε στο Βόλο την Μιλένα Αποστολάκη στο πλαίσιο της περιοδείας της ως υπεύθυνης στην περιοχή για την τρέχουσα πολιτική περίοδο.

Λούκα Κατσέλη: Καταγγέλλει "συντονισμένη" επίθεση

Για συντονισμένη επίθεση εναντίον της, κάνει λόγο η Λούκα Κατσέλη σε δήλωσή της, τονίζοντας ότι "η Κοινωνική Συμφωνία δεν έχει προχωρήσει σε διμερή εκλογική σύμπραξη με κανένα συγκεκριμένο κόμμα".

Αναλυτικά η δήλωσή της:

Αντώνης Κοτσακάς:Η προσπάθεια στοχοποίησης των πολιτικών μου επιλογών έχει σα στόχο να με οδηγήσει σε ιδιώτευση και αδράνεια.

Το eviapost έλαβε την Παρασκευή  και μετά από επιβεβαίωση,  δημοσιεύει σήμερα την παρακάτω ανοικτή επιστολή του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Κοτσακά, η οποία αποτελεί την απάντησή του στις πρόσφατες πολιτικές επικρίσεις και πληροφορίες οι οποίες ήλθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολιτική του διαδρομή και την πρόσφατη πολιτική του δραστηριότητα. Διαβάστε την επιστολή...

Ο Καρατζαφέρης κύριε; Δεν είναι;

Μια εξομολόγηση καρδιάς .....

Ήμουνα παιδάκι. Κυβερνούσε η δεξιά. Θυμάμαι τη μεγάλη απεργία της ΓΕΝΟΠ. Θυμάμαι το περιστατικό έξω από το γήπεδο της Πτολεμαΐδας! Σκάνε μύτη 3 περιπολικά και συλλαμβάνουν 2 ανθρώπους! Ο ένας ήταν ο μακαρίτης ο Αμαλος! 

Γιατί Κύριε;;;;

Γιατί κύριε απολύσανε τον μπαμπά μου στα 50 του από τη δουλειά;
Γιατί κύριε τη μαμά μου που έχει τέσσερα παιδιά της κόψανε το μισθό;
Γιατί κύριε η μεγάλη μου αδερφή που σπούδασε δασκάλα και είναι 30 χρονών ζει μαζί μας επειδή δεν μπορεί να διοριστεί;

Α. Τσίπρας:Η μόνη ρεαλιστική η πρόταση διεξόδου της Αριστεράς

Συνέντευξη στην Αυγή της Κυριακής έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Ισπανία τόνισε πως "επιβεβαιώνουν τη θέση που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουμε.

Ζητάει βοήθεια και επισήμως η Ισπανία

Η Ισπανία θα ζητήσει "μια ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική βοήθεια" για τις τράπεζές της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Λουίς ντε Γκίντος.
"Η ισπανική κυβέρνηση δηλώνει την πρόθεσή της να ζητήσει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών που την χρειάζονται", δήλωσε.

Ανακοίνωση του Κινήματος Ανεξάρτητων Ελλήνων

Πολίτη της Εύβοιας, Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα αποφασίσουμε αν η Ελλάδα θα συνεχίσει με Μνημόνιο ή χωρίς αυτό. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουμε ότι το Μνημόνιο οδηγεί σε αδιέξοδο και καταδικάζει την ελληνική οικογένεια σε μαρασμό και διάλυση.