Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στη Νότια Εύβοια.


Το Σαββάτο και την Κυριακή 9 & 10 Ιουνίου κλιμάκιο πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον κ. Αναστάσιο Λιάσκο, Βασίλη Δεμερτζή & Βασιλική Παππά, συνοδευόμενο από τοπικά στελέχη του κόμματος περιόδευσαν σε πόλεις και χωριά της Καρυστίας.


Το πρόγραμμα της περιοδείας ξεκίνησε από τα Κριεζά στη συνέχεια, Ζάρακες, Αλμυροπόταμο, Νέα Στύρα, Στύρα και το μεσημέρι στο Μαρμάρι. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε καταστήματα και καφενεία και συζήτησε με τους πολίτες την πρόταση της ΝΔ για την έξοδο από τη κρίση. Το απόγευμα η περιοδεία συνεχίσθηκε στα ορεινά χωριά του Μαρμαρίου, Γιαννίτσι, Παραδείσι, Καλλιανούς και κατέληξε σε συγκέντρωση στελεχών στη πόλη της Καρύστου.

Την Κυριακή η περιοδεία συνεχίστηκε στις Κονίστρες και την Κύμη. Οι υποψήφιοι βουλευτές συναντήθηκαν με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας & Σκύρου Σεραφείμ, ο οποίος τους μετέφερε την αγωνία και τα προβλήματα των κατοίκων της Καρυστίας και στη συνέχεια ομιλία σε συγκέντρωση στελεχών στην κεντρική πλατεία της Κύμης.   

Το μήνυμα από την περιοδεία που έλαβαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ είναι ότι η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι εγγύηση εξόδου της χώρας από την κρίση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου