Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Διαπραγμάτευση οπισθοφυλακών ή επικοινωνιακή διαχείριση της πλήρους εφαρμογής του μνημονίου;

Αντώνης Κοκορίκος
Μετά τη συνάντηση Μέρκελ Ολάντ και τις δηλώσεις που έκαναν και οι δύο για την Ελλάδα, αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της Ελλάδας ή αν περιορίζεται στο να μάθει έγκαιρα τι έχουν αποφασίσει οι ξένοι για την Ελλάδα, ώστε να μην εκτεθεί στην ελληνική κοινή γνώμη, ότι τα μαθαίνει κι αυτός από τις εφημερίδες όπως όλοι μας.

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους νέους τομεάρχες

Την στελέχωση των τομέων του κόμματος ανακοίνωσε χτες το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της ανασύστασης του Κινήματος, μετά τον ορισμό των υπευθύνων ανά περιφέρεια. 

ΕΡΤ, ταμπλόιντ, αντινιούζ

του Δημοσθένη Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου  
Αν το πρόβλημα των «αντιλαϊκιστών» ήταν στ’ αλήθεια ο λαϊκισμός, αυτές τις μέρες θα έπρεπε να είχαν σηκωθεί και οι πέτρες που κάποιος σαν το Αιμίλιο Λιάτσο προορίζεται για διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ.
Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις στην ΕΡΤ, με πρώτο το διορισμό της διοίκησής της από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, είναι τόσο παλιές όσο και η ίδια η ΕΡΤ.

..... μια εικόνα όσες χίλιες λέξεις...


Τραγάκης: "Απλά έτυχε να παντρευτούν το γιο και την κόρη μου"

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με απίστευτο θράσος, προσπαθεί μέσω «κύκλων» του ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, για τους διορισμούς του γιου, της νύφης, της κόρης, του γαμπρού, και της αδελφής του γαμπρού του..

Και ο Βενιζέλος διόρισε στη Βουλή τον πρώην διευθυντή του πολιτικού του γραφείου

Διορισμούς δεν κάνουν μόνον οι βουλευτές και οι πρώην πρόεδροι της Βουλής αλλά και οι αρχηγοί κομμάτων. Παράδειγμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, που διόρισε στη Βουλή τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής στις 30 Ιουλίου 2012, με το ΦΕΚ 363 (εικόνα) διορίστηκε στο γραφείο του πέμπτου αντιπροέδρου της Βουλής,

Βραδιά μουσικής πανδαισίας στην Κάρυστο και κοσμικές εμφανίσεις

Το Σάββατο 18 Αυγούστου παρουσιάστηκαν στην Κάρυστο από τα Μουσικά Σύνολα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας υπό τη διεύθυνση του γνωστού Μαέστρου κ. Πέτρου Πρόκου οι "Μουσικές Περιπλανήσεις στο αυγουστιάτικο φεγγάρι". 

 Πού πάνε τα λεφτά του πακέτου της διάσωσης της Ελλάδας; Ή πως οι φτωχοί σώζουν τους πλούσιους;

Από το κάθε ευρώ που χορηγείται ως αρωγή στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει για να στηρίξει την ανάπτυξη μόλις 19 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 81 λεπτά του ευρώ δαπανώνται για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας. Αναλυτικά..

Ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Εσωτερικών για την αποδοτική και πραγματικά αναπτυξιακή λειτουργία των αναπτυξιακών εταιρειών στη Στερεά Ελλάδα

Στη συνεδρίαση  της 23/8/2012 του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  ετέθησαν θέματα νομιμότητας των Αναπτυξιακών Επιχειρήσεων, «Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στ. Ελλάδας-Θεσσαλίας (ΑΝΔΙΑ), Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ (ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΕ)

ΣΥΡΙΖΑ: Τα επείγοντα θέματα της Αγροτικής Ανάπτυξης στην Επιτροπή παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

Προς  Τον Πρόεδρο της   Διαρκούς  Επιτροπής  Παραγωγής  και Εμπορίου  της  Βουλής  των Ελλήνων κ. Γεώργιο  Βλάχο κ. Πρόεδρε
ζητάμε  τη σύγκλιση της  Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου προκειμένου να μας ενημερώσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα συμβαίνοντα τελευταία στο Υπουργείο που εποπτεύει  αλλά και για τις θέσεις του για το μέλλον του αγροτικού χώρου.
Ειδικότερα:

Ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο έργα αστικών παρεμβάσεων στο Δήμο Δελφών ,


Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά οι αποφάσεις ένταξης  δυο έργων που υποβλήθηκαν από τον  Δήμο Δελφών   στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων αστικών σχεδίων και χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 292.000  .

Ερώτηση που κατέθεσε Συμεών Κεδίκογλου για την πορεία έργου του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας .


Ερώτηση κατέθεσε ο Συμεών Κεδίκογλου στον Υπουργό Υγείας για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας και τις καθυστερήσεις που σημειώνονται τελευταία από πλευράς ΔΕΠΑΝΟΜ μετά τον εντοπισμό αρχαιολογικών ευρημάτων.

Συνάντηση του Δημάρχου με τον βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ.


Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ., Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Δημάρχου Χαλκιδέων, Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, το πρωί της Πέμπτης 23ης Αυγούστου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα προβλήματα της ευρείας περιοχής του Δήμου, με έμφαση στα μεγάλα έργα υποδομών.

Όπου φυσάει Χριστοφιλοπούλου

της Ρέας Βιτάλη
Photo: madame.furieΓενικώς δεν κόπτομαι για ανθρώπους που καμαρώνουν ότι δεν άλλαξαν στη ζωή απόψεις. Που κομπάζουν ότι πορεύτηκαν με τις ίδιες ιδέες. Μου μοιάζουν σαν τα αλογάκια των Σπετσών που διαβαίνουν το ίδιο δρομολόγιο, με παρωπίδες στα μάτια, μη και ξεφύγουν. 

Το Ευβοϊκό Κέντρο Τεχνών συμμετέχει με έργα σπουδαστών του στο διεθνές καλλιτεχνικό project ‘’ Σχολικές ημέρες Βαν Γκογκ’’ στην Ολλανδία


Στη διεθνή έκθεση ''Schooldays in Artlife'' που παρουσιάζεται στο Δημαρχείο της πόλης Zundert όπου γεννήθηκε ο Βαν Γκογκ, στο Σχολείο Koning Willem II College στο Tilburg όπου μαθήτευσε και στο μουσείο QS Gallery of The Museum of Instant Images της Ολλανδίας, Δείτε τα έργα των παιδιών...

Καλημέρα, Καλημέρα.


Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στερεοελλαδίτησα μάνα ...


Τριγμούς στη ΔΗΜΑΡ προκαλούν... οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ

Προβλήματα προκαλούν στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ οι "μεταγγραφές" που είχε πραγματοποιήσει προεκλογικά από το ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο μεν Μιχελογιαννάκης απείχε και επέλεξε να εκφράσει τη διαφωνία του με γραπτή του δήλωση, ο δε Βουδούρης παρέστη και διένειμε στους συναδέλφους του βουλευτές σχετική επιστολή.

Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω…


Επικίνδυνο και το κραγιόν σας;

Ένα ακόμη αγαπημένο "παιγνίδι"  πολλών γυναικών που τις κάνει να νιώθουν… γυμνές στην ιδέα να βγουν έξω χωρίς το κόκκινο κραγιόν να τονίζει τα χείλη τους έρχεται η επιστήμη να τους πει ότι είναι επικίνδυνο.
Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως πολλά από τα συστατικά που περιέχει ένα κραγιόν μπορούν να προκαλέσουν από αλλεργίες και αρθριτικά μέχρι χαμηλή γονιμότητα.

Η απαγόρευμένη και διαφήμιση της Amstel ως παραπλανητική.

Απαγορεύτηκε και η διαφήμιση της Amstel ως παραπλανητική έκρινε το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ) το  σκεπτικό του ΣΕΕ.
 «Παραπλανητική ως προς τα βασικά της μηνύματα που προβάλλουν τον ελληνικό της χαρακτήρα και τη σύνδεση με την ελληνική παράδοση» κρίθηκε η διαφημιστική καμπάνια της Amstel από το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ).

Η απαγορεύτηκε η διαφήμιση έξω από τη Βουλή! Η απάντηση του JUMBO

Από το «Ε ρε…JUMBO που σας χρειάζεται» το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο, στο «Ρουφάμε και τα λέμε», μπροστά στη Βουλή! Μια από τις κλασικότερες εκφράσεις - "Ε ρε ξύλο που σας χρειάζεται"- έδωσε την ιδέα στην προηγούμενη διαφημιστική καμπάνια της γνωστής εταιρίας, η οποία παραφράζοντας την, γέμισε τις τηλεοράσεις μας με το «Ε ρε…JUMBO που σας χρειάζεται»! 

Οι Ευρωπαίοι "κρέμασαν" την ελληνική κυβέρνηση.

«Δεν θα έχουμε λύση την Παρασκευή. Θα περιμένουμε την έκθεση της τρόικας και θα αποφασίσουμε μετά», δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ από το Κισινάου της Μολδαβίας, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, αναφερόμενη στην επικείμενη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την Παρασκευή στο Βερολίνο.

Συμφώνησαν για 150.000 λιγότερους δημόσιους υπαλλήλους

Εκατόν πενήντα χιλιάδες και ίσως και περισσότεροι υπάλληλοι θα αποχωρήσουν από τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα έως το 2015. Ο στόχος αυτός, στον οποίο συμφώνησαν οι υπουργοί Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης,

Επερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τα σχέδια της κυβέρνησης για την διασφάλιση της διατροφικής επάρκειας της χώρας

Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β.Αποστόλου, Α.Αλεξόπουλος, Δ. Κοδέλας εξέφρασαν μια ερώτηση προς τον υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Τι μέτρα έχει (και προτίθεται να) λάβει η κυβέρνηση για την διασφάλιση της διατροφικής επάρκειας της χώρας».

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η σύμβαση για την επέκταση γενικού νοσοκομείου Καρπενησίου

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν την Τετάρτη 22 Αυγούστου, τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την κατασκευή του έργου με πλήρη τίτλο «ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ».

Καλημέρα


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ :Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Ο Θρασύτατος αποπροσανατο-λισμός, τα ψεύδη και ο εμπαιγμός
 Από Εφημερίδα «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
Εκδότης-Διευθυντής Δημήτρης Θωμάς
 Αρ. Φύλλου 58 - Σελίδα 8 - Ιούνιος-Ιούλιος 2012
Τίτλος άρθρου μνημείου παραχάραξης της πραγματικότητας, εκφυλισμού του Δημοσίου Αυτοδιοικητικού λόγου, επικίνδυνης απαξίωσης του Θεσμού, αλλά και εμπαιγμού των πολιτών και συνολικά της Πολιτείας:
«ΕΥΡΥΘΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΥΜΗΣ

Το Μεσογειακό Αίνιγμα: Όταν ο «σοσιαλισμός» συνάντησε τον νεοφιλελευθερισμό

Η κρίση στην περιφέρεια της Ευρωζώνης αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την ίδρυσή της.
Είναι μια κρίση που αναδύθηκε όταν
η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 εξέθεσε την ελαττωματική αρχιτεκτονική του συστήματος του ευρώ με την ενεργοποίηση της κρίσης δημόσιου χρέους στην Ελλάδα, αλλά έχει ήδη αποδειχθεί πιο απειλητική ακόμα και από την ίδια τη χρηματοπιστωτική κρίση:

Προκλητικές χαρακτήρισε η γ.γ του ΚΚΕ τις δηλώσεις Δένδια για εμπρησμό

Η γ.γ του ΚΚΕ τόνισε όμως, πως «δεν έχουμε δικαίωμα να αμφισβητήσουμε την αιτία των πυρκαγιών, αλλά ο υπουργός και ολόκληρη η κυβέρνηση πάνε να αποκρύψουν ένα γεγονός, για το οποίο βεβαίως ευθύνες φέρνουν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, το ότι στη Χίο είναι ανύπαρκτες οι υποδομές πυροπροστασίας και πυρασφάλειας». 

Τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση του νερού

Μάρτιος 2001. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο του Νερού και τα Ηνωμένα Έθνη διοργανώνουν παγκόσμιο Φόρουμ στο οποίο το νερό χαρακτηρίζεται για πρώτη φορά ανοιχτά ως προϊόν. Αργότερα, στο ίδιο συνέδριο αποφασίζεται η πολιτική που θα ακολουθηθεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παγκόσμιας λειψυδρίας:

Η βλακεία ποιανού προνόμιο είναι;


20 περίπου νέοι και νέες από την Ελλάδα φεύγουν κάθε εβδομάδα για Γερμανία

Στοιχεία που σοκάρουν αποκαλύπτει αφιέρωμα γερμανικού περιοδικού σχετικά με τη μετανάστευση... 

Στο φαινόμενο της νέας ελληνικής μετανάστευσης στη Γερμανία εστιάζει το αφιέρωμα του περιοδικού «Μετανάστευση, ενσωμάτωση, διαφορετικότητα», του πολιτικού Ιδρύματος των Πρασίνων «Χάινριχ Μπελ», σύμφωνα με εκτιμήσεις του οποίου, εβδομαδιαίως φθάνουν στο Βερολίνο, κατά μέσο όρο, 15-20 νέοι και νέες από την Ελλάδα.

ΔΗΜΑΡΧΟΙ: ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΙΗ(ΤΡΙΗ)ΜΕΡΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ...ΣΑΜΑΡΑ

Με διήμερο ή τριήμερο κλείσιμο των δήμων (φαίνεται πως) θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα οι δήμαρχοι τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στη δραματική, έως και 50% μείωση των ΚΑΠ από την κυβέρνηση. Το «κλίμα λουκέτων» που περιέγραφαν οι πρόεδροι των ΠΕΔ στο χθεσινό ρεπορτάζ* της aftodioikisi.gr επιβεβαιώθηκε και συγκεκριμενοποιήθηκε κατά τις χθεσινές γενικές συνελεύσεις δύο ΠΕΔ:
- Δυτικής Ελλάδας, που πρότεινε τριήμερο «λουκέτο» και
- Πελοποννήσου, που πρότεινε κλείσιμο των δήμων από μία έως τρεις ημέρες

Συνάντηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι».

Συνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου εργαζόμενων «Βοήθεια στο Σπίτι», είχε σήμερα στις 4:30 μ.μ. αντιπροσωπεία βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Συνολικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», απασχολούνται 3.800 εργαζόμενοι ενώ οι ωφελούμενοι φτάνουν τους 130.000.

Κέρδη 70 ως 100 δισ. ευρώ για την Γερμανία από την κρίση στην ΕΕ

Η κρίση στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες αδύναμες χώρες της περιφέρειας, δείχνει για άλλη μια φορά πως μόνο χαμένοι δε βγαίνουν από τη δημοσιονομική κρίση που πλήττει την ευρωζώνη οι δυνατοί της ΕΕ. Μάλλον το αντίθετο.

Καλημέρααα..



Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μετανάστες, οικονομική κρίση και η Αριστερά

Μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης πολεμικής που δέχεται η Αριστερά από τα συστημικά κόμματα, τα οποία απαξιώνονται σιγά –σιγά και καταρρέουν, λόγω των αδιέξοδων αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζουν, εντάσσεται η μομφή που της προσάπτουν για ‘’φιλομεταναστευτική πολιτική’’.

Μοντέλο ΑΤΕbank και για την ΛΑΡΚΟ.

Φαίνεται ότι το μοντέλο της διάσπασης μιας κρατικής εταιρείας σε «καλό» και «κακό» κομμάτι και εν συνεχεία η πώληση του πρώτου και η εκκαθάριση του δεύτερου, που πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της ΑΤΕbank, θα βρει εφαρμογή και σε άλλες επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα.

Διευθυντής ειδήσεων στη ΝΕΤ ο Λιάτσος

Να αναλάβει γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΝΕΤ, ήταν το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του Αιμίλιου Λιάτσου, που  νωρίς σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκαν στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Τύπου.

Μαραθώνια κατάθεση Ρουμελιώτη για ΔΝΤ

Πεντάωρη κατάθεση στους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη έδωσε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης,

Επίκαιρη ερώτηση του Β. Αποστόλου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις δασικές πυρκαγιές


Όλη  η χώρα τις τελευταίες  ημέρες βρίσκεται στο έλεος ενός πύρινου κλοιού που εξαφανίζει το φυσικό της περιβάλλον αλλά και τις δυνατότητες επιβίωσης μεγάλων περιοχών της Περιφέρειας .
Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των πυρκαγιών στη Χίο , στην Αρκαδία ,στην Αχαϊα αλλά και στο Άγιο Όρος , όπου εκτός της καταστροφής αγροτικών δραστηριοτήτων και περιουσιών αφανίστηκαν και υψηλά δάση με τεράστιο οικολογικό ενδιαφέρον .

Αδελφοποίηση δήμων Ερέτριας και Ψαρών


Με λαμπρές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 24 – 26 Αυγούστου 2012, θα γίνει η αδελφοποίηση των Δήμων Ψαρών και Ερέτριας. 
Οι δύο δήμοι έχουν στενούς ιστορικούς δεσμούς τους οποίους επισφραγίζουν με την υπογραφή του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 στην Κεντρική Πλατεία της Ερέτριας.

Τι τραπεζικό σύστημα θέλουμε;


 Γ. Δ. Μητροπέτρος
Σκέψεις για δημιουργία μίας Πανελλήνιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Μετά την απορρόφηση του υγιούς ενεργητικού της ΑΤΕ από την Τράπεζα Πειραιώς και τις επερχόμενες αλλαγές σε όλο το τραπεζικό περιβάλλον, με την δημιουργία τεσσάρων ή λιγότερων τραπεζών, πρέπει να γνωρίζουμε προς τα πού πάει το όλο σύστημα.

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Τον απολογισμό των πεπραγμένων του έτους 2011 έκανε ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας, το βράδυ της Κυριακής 19 Αυγούστου  2012, στην Πλατεία Ηρώων, την Κεντρική Πλατεία της Ερέτριας.

Δ. Αναγνωστάκης: Η εργασιακή εφεδρεία δεν αποτελεί τη λύση.

Η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά. Η προσπάθεια του ελληνικού λαού πρέπει να συνοδευτεί κι από τις αναγκαίες και σοβαρές μεταρρυθμίσεις.
Μία αναγκαιότητα και άμεσης προτεραιότητας είναι αυτή της Διοικητικής μεταρρύθμισης.
Η Δημόσια Διοίκηση οφείλει να γίνει λειτουργική, αποδοτική και αποτελεσματική.

Πρώην 7ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, (Στο βάθος ο πίνακας προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θεριό...)

Καλημέρα σε όλους!!


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αναβάλλεται για άνοιξη του 2013 (και βλέπουμε) το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Όχι για τις 3 Σεπτεμβρίου, όπως παλαιότερα είχε ειπωθεί, αλλά ούτε τον προσεχή Νοέμβριο όπως εν συνεχεία είχε ανακοινωθεί, ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αιτία η συνεχόμενη κρίση που περνά η Ιπποκράτους, καθώς ούτε η περίφημη ανασύσταση δεν έχει αποδώσει, ούτε εγγραφές μελών γίνονται, όπως είχε ζητήσει ο Ε. Βενιζέλος να "γραφτούν" από την αρχή όσοι είχαν μείνει στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι μέλη και να πάρουν μέρος στο συνέδριο.