Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι γραμματείς των περιφερειών. Σώθηκε η Πόπη!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται έκανε τα χατίρια του Γ. Παναγιωτακόπουλου και "σώθηκε"  η Πόπη Γερακούδη, ενώ φαίνεται να ισχύει το 4 2 1 στην μοιρασιά των γραμματέων.
Τους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Συγκεκριμένα, καθήκοντα Γενικών Γραμματέων ανά Περιφέρεια αναλαμβάνουν οι:
Αττική: Καλογερόπουλος Δημήτριος

Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα: Γερακούδη Καλλιόπη

Ήπειρος-Δυτική Μακεδονία: Θεοδωρίδης Ηλίας

Πελοπόννησος-Δυτική Ελλάδα-Ιόνιο: Αγγελάκας Μανώλης

Μακεδονία-Θράκη: Καρούντζος Αθανάσιος

Αιγαίο: Καλογήρου Χριστιάνα

Κρήτη: Δεικτάκης Γεώργιος


  • Στην Αττική γενικός γραμματέας στη θέση του Ηλία Λιακόπουλου αναλαμβάνει ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος (ΝΔ).
  • Στη Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας παραμένει η Πόπη Γερακούδη (ΠΑΣΟΚ), 
  • Στην Ήπειρο-Δυτική Μακεδονία στη θέση της  Δήμητρας Γεωργακοπουλου αναλαμβάνει ο μετακινηθείς από το ΠΑΣΟΚ στη Δημοκρατική Αριστερά, βουλευτής Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης, 
  • Στη Μακεδονία-Θράκη στη θέση του Θύμιου Σώκου μετακινείται ο μέχρι σήμερα γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θ. Καρούντζος (ΠΑΣΟΚ),
  • Στην Πελοπόννησο-Δυτικής Ελλάδας-Ιόνιο τη θέση του Τάσου Αποστολόπουλου καταλαμβάνει ο πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ στην Α΄Αθήνας Μανόλης Αγγελάκας, 
  • Στο Αιγαίο στη θέση του Φώτη Χατζιμιχάλη, η πρώην βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χρ.  Καλογήρου και
  • Στην Κρήτη στη θέση του Θ. Καρούντζου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Δεικτάκης, (τη θέση του οποίου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τη συμφωνία με τη Ντ. Μπακογιάννη, πήρε ο Λ. Αυγενάκης).

4 σχόλια:

  1. ...EΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ 'ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ', ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ! Η ΠΟΠΗ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΤ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ' ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ, ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ! ΣΙΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ! ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗ!!!!!ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΑΝΔΡΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Κ.Λ.Π. ΠΑΤΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΜΟΝΟ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τι πτυχίο έχει η Πόπη; να σας απαντήσω εγώ ΤΕΙ. Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν στην χώρα; Να απαντήσουμε όλοι μαζί άπειροι. Πόσους τέτοιους έχει το ΠΑΣΟΚ; Πάλι να απαντήσουμε όλοι μαζί άπειρους. Τι το ιδιαίτερο έχει η Πόπη; Αυτό που είχε 30 χρόνια όλοι η δημόσια-κρατική-κομματική διοίκηση. Την συναλλαγή. ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ.
    Βαγγέλη Βενιζέλο τώρα και εσύ και εμείς γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, στην χώρα ζούμε ιστορικές στιγμές. Οι μύθοι ο ένας μετά τον άλλο πέφτουν. Σε αυτή την τόσο απλή υπόθεση της επιλογής των γραμματέων βλέπουμε να πέφτει ο μύθος της κάθαρσης και ότι έλεγε ο Αντώνης, ο μύθος της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και όλα τα σχετικά του Βαγγέλη. Τέλος πέφτει και ο μύθος του Φώτη δεν γράφω της Αριστεράς γιατί με αυτά που ζούμε, ακούμε, διαβάζουμε δεν ξέρω αν ο Φώτης είναι και κατ ελάχιστο Αριστερά ή από δίπλα πέρασε και πάνω της δεν ακούμπησε.
    Αν τα προηγούμενα σχόλια αναφέρονται στην συναλλαγή που επικρατή στο ΠΑΣΟΚ και φαίνεται να έχουν γίνει από ανθρώπους που ξέρουν το ΠΑΣΟΚ. Η επιλογή της ΔΗΜΑΡ του Φώτη δηλαδή τι είναι ;;
    Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισε το 2 μνημόνιο και διαγράφτηκε από τον ΓΑΠ άκου διαγράφτηκε από τον ΓΑΠ πήγε στην ΔΗΜΑΡ. Φαίνεται όμως ότι ο ερχομός τους στην ΔΗΜΑΡ είχε στρωθεί με διαπλοκή.
    Πίστευα ότι ο ερχομός τους στην ΔΗΜΑΡ δεν θα είχε τα τόσα έντονα στοιχεία της διαπλοκής. Έκανα λάθος όμως για αυτό και εγώ φεύγω από την ΔΗΜΑΡ.
    Κοίτα να δεις που ένας ΓΑΠ μας έκανε όλους πρώην !!! Μας διάλυσε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με το σχολιο για την ΔΗΜΑΡ. Αλλο παραδειγμα τρανο. ο Οικονομου της ΔΗΜΑΡ,και πρωην ΠΑΣΟΚ διεγραφη απο τον ΓΑΠ γιατι δεν ψηφισε απο την αρχη κανενα μνημονιο και καλα εκανε τοτε εννοειται. Τοτε εμεις τον χειροκροτησαμε. Αφησε και το μουσακι του και εδειχνε ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ! Μετα ομως πηγε στην ΔΗΜΑΡ και τωρα συγκυβερνουν ολοι μαζι,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ και εφαρμοζουν τα μνημονια 1 και 2 για τα οποια ειχε "επαναστατησει" και διαγραφει!!! Μιλαμε για ρομπες οι ανθρωποι...Σαν το ΛΑΟΣ θα το παθουν συντομα. Θα το δειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή