Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν έχετε προμηθευτεί αυτά τα μπισκότα πετάξτε τα αμέσως! (ΦΩΤΟ)

ΚαταγραφήΣε ανάκληση μπισκότων σοκολάτας τα οποία είναι ακατάλληλα για κατανάλωση προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: 

Κρόκος αυγού: Ποιος από αυτούς σας φαίνεται πιο υγιεινός;

Το χρώμα που έχει ο κρόκος ενός αυγού μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την υγεία της κότας από την οποία προέρχεται και τη διατροφή της. Αν εσείς, βλέπατε αυτούς τους 3 κρόκους στην φωτογραφία, ποιος θα λέγατε ότι είναι πιο υγιεινός;

Ποια τροφή ξανανιώνει το δέρμα..Αυξάνει το κολλαγόνο


KOLLAGONOΑν θέλετε νεανικό δέρμα χωρίς ερεθισμούς, ξεχάστε τις πανάκριβες κρέμες και εμπιστευτείτε το φαρμακείο της φύσης.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα από τα πιο δημοφιλή

Την Τρίτη 3 Μαΐου μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς


protΗ αργία της Πρωτομαγιάς, που φέτος συμπίπτει με το Πάσχα, μεταφέρεται την Τρίτη 3 Μαΐου.

Ζει και βασιλεύει το γρηγορόσημα και οι καθε ειδους γνωριμίες

Ακόμη και στα μικρά τα καθημερινά βλέπεις την ολιγωρία και ανευθυνότητα της κρατικής μηχανής και ζητήματα που θα μπορούσαν να λυθούν άμεσα και μαλιστα με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα θε επρεπε να θεωρούνται αυτονόητα λυμένα λες και βαλτοί να ειναι κάποιοι για να δυσκολεύουν τις ζωές μου. Αναφέρομαι πχ οτι για να βγάλεις μία αδεια εργασίας - (που χρειάζεται ωστε να εργαστείς σε καταστημάτα που πωλούν σερβιρισμένα ποτά )

THE MUSICALS GO ON..



Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, το Ωδείο Μαρσύας, πραγματοποιεί συναυλία αφιερωμένη στα MUSICALS.Το σύγχρονο με το κλασικό τμήμα του ωδείου και οι τραγουδιστές με την 4/φωνη μικτή χορωδία του, συνεργάζονται και δημιουργούν μια μουσική αναδρομή στα MUSICALS, ακούσματα που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την εξέταση της κατάστασης από την έξαρση του πληθυσμού των κουνουπιών



Σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής η οποία  παρακολουθεί την εφαρμογή του προγράμματος κουνουποκτονίας στην Περιφέρεια  και υπηρεσιακών παραγόντων, υπό τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε Θέματα Πολιτικής Προστασίας κ.Αθανάσιο Καρακάτζα,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ , ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΤΗΝ ΕΠΚΑ -ΣΤΕ




Μέσα σε αυτό το ζωφόρο κλίμα της φοροεπιδρομης και  της κατεδάφισης
κάθε στοιχείου κοινωνικού κράτους που έχει απομείνει
γίνεται η γενική συνέλευση της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ
αύριο Κυριακή 10 Απρίλη  2016  στις 10,30 το πρωί στο εργατικό κέντρο
 με κυρίαρχο σύνθημα το
 «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»