Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟ - ΣΤΑ !...

΄Εχουν χάσει το μπούσουλα και κάθε μέτρο, βγαίνουν και λένε ένα σωρό μαλακίες, που προκαλούν τον κοινό νου και, φυσικά, το λαό.
Ο κολαούζος Κουκουλόπουλος βγήκε στα κανάλια και μιλώντας για τον τραγικό αυτόχειρα της Πλατείας Συντάγματος, αμόλησε, με το γνωστό κουτσαβάκικο ύφος

Καμμένος: Μια Δεξιά όπως παλιά ....

Κάτω από την αντιστασιακή αντιμνημονιακή μάσκα του Πάνου Καμμένου αποκαλύφθηκε το σκληρό δεξιό και αντιδραστικό πρόσωπο μιας Δεξιάς πιο «πίσω» ακόμη και από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή. Η ανάγνωση του κυβερνητικού προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μολονότι είναι σύντομη (52 σελίδες) προκαλεί σοκ:

Έρχεται τον Ιούνιο το χαράτσι στα αγροτεμάχια δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!!!

Νέο χαράτσι στα ακίνητα έρχεται τον Ιούνιο. Η κυβέρνηση φορολογεί τα αγροτεμάχια με τον νέο φόρο κατοχής ακινήτων. Από τη φορολογία στα αγροτεμάχια θα εξαιρεθούν μονάχα οι κατ' επάγγελμα αγρότες.

Η χειραψία του Βαγγέλη!!!


Γέλια προκαλεί σε όσους γνωρίζουν, τα όσα «έδωσε» ο ίδιος ο Βαγγέλης Αυλωνίτης σε γνωστό blog του νομού, σχετικά με την «συνάντηση» που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Όσοι ήταν μπροστά περιγράφουν το σκηνικό ως ακολούθως:

Τελικός στόχος η δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων

Η υπαγωγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης και οι όροι που συνόδευσαν τη δανειακή βοήθεια έχουν δημιουργήσει μια πραγματικότητα, η οποία πλέον, έπειτα από δύο χρόνια Μνημονίου, επιτρέπει την εξαγωγή ορισμένων συμπερασμάτων. 

Κατσέλη επιβεβαιώνει Τόμσεν: Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου μείωσαν τους μισθούς και όχι η Τρόϊκα

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε χθες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, αποκαλύπτοντας ότι η πολιτική της μείωσης των μισθών και των συντάξεων μέσα από τα Μνημόνια δεν επιβλήθηκε από την Τρόικα αλλά από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  του Γ. Παπανδρέου και του Παπαδήμου.

Η Ξενογιαννακοπούλου κάνει επιστροφή στo μαντρί!!!

Επέστρεψε στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Παπαγιαν-νοπούλου, η οποία είχε παραιτηθεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αρνούμενη να υπερψηφίσει τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου και είχε, εξ αυτού, τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όλα τα μέτρα της Τροχαίας για τους εκδρομείς του Πάσχα

Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με έμφαση στον εντοπισμό παραβάσεων που οδηγούν στην πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, έχει προγραμματίσει η Τροχαία για την έξοδο του Πάσχα.

Αυγό φαμπερζέ!..


ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!!


Ύστερα από την πρόταση που έγινε, από την Ν.Ε.  ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευβοίας, για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις ερχόμενες εκλογές εξαρχής δήλωσα  παρών!

ΝΟΔΕ Η Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι»!


Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε εκρηκτικό σημείο. Η αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών από τα σύνορά μας έχει καταστήσει τη χώρα ένα «ξέφραγο αμπέλι».

ΝΟΔΕ Για Παπακωνσταντίνου


Αντί να απολογείται ο κ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της χώρας, ζητά, σε συνεντεύξεις του,  … συγκυβέρνηση.
Είναι προκλητικό ο άνθρωπος που πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής, να ψάχνει τρόπους για να μείνει υπουργός.

Συνάντηση Σ. Κεδίκογλου με την Υπουργό Ανάπτυξης για ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ και ΙΝΤΕΡΚΕΜ


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση όπου συμμετείχαν  η Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας Στέφανος Μπασινάς και ο Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων ΕΒΙΟΠ – ΤΕΜΠΟ Δημήτρης Κοτρωγιάννης.

Πρόταση του Αθ. Χειμάρα σχετικά με την κουνοποκτονία


Ο κ. Αθ. Χειμάρας προέβη στην παρακάτω πρόταση – δήλωση σχετικά με την κουνοποκτονία.
« Μετά τα όσα συνέβησαν, σχετικά με την κουνοποκτονία και τα οποία δεν επιθυμώ να επαναλάβω , θεωρώ ότι :

Ημερίδα για νέες καλλιέργειες


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θήβα στις 4 Απριλίου 2012 ημερίδα με θέμα:
«Νέες Ιδέες και Προτάσεις για την Αγροτική Οικονομία του Τόπου μας».

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Aυτοκτονία και (πολιτικός) αγώνας

                               Του Δημήτρη Μυ
«Δεν υπάρχει παρά ένα μονάχα φιλοσοφικό πρόβλημα πραγματικά σοβαρό: το πρόβλημα της αυτοκτονίας. Τη στιγμή που αποφασίζεις πως η ζωή αξίζει ή δεν αξίζει τον κόπο να τη ζήσεις, απαντάς στο βασικό πρόβλημα της φιλοσοφίας.

Αύξηση φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης...

Στα 1,40 ευρώ το λίτρο, από 1,046 ευρώ που είναι σήμερα η μέση τιμή του πανελλαδικά θα διαμορφωθεί από τα μέσα Οκτωβρίου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η εξίσωση του ειδικού φόρου κςατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης με το 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται 

Unicef: Κάτω από το όριο της φτώχειας 439.000 Ελληνόπουλα!

Ο εφιάλτης της φτώχειας ζωντανεύει για 439.000 παιδιά. Σύμφωνα με τον τελευταία έρευνα της Unicef, το τελευταίο έτος παρατηρείται αύξηση της παραβατικότητας των ανηλίκων, αλλά και μείωση των εκπαιδευτικών επιδόσεων λόγω της κρίσης.

Ανεξαρτητοποιήθηκε και αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ η βουλευτής Άρια Αγάτσα

Ανεξαρτητοποιήθηκε το απόγευμα η μέχρι σήμερα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άρια Αγάτσα.
Η βουλευτής Βοιωτίας ανακοίνωσε την απόφαση της με επιστολή που απέστειλε στον προέδρο της Βουλής με

Και φόρο ιδιοκατοίκησης θέλει τώρα η Κομισιόν! Δεν έχουν τέλος οι εμπνεύσεις…

Σοκ για την ελληνική κυβέρνηση, πρωτίστως όμως για τους Έλληνες πολίτες από τα … συμπεράσματα της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οικονομία της Ευρωζώνης!

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ 77ΧΡΟΝΟ

Τελικά, πρέπει να είναι πολλοί οι πολιτικοί που έχουν χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας και δεν συνειδητοποιούν το βάρος των λεγόμενών τους, ακόμη και σε τέτοιες τραγικές περιπτώσεις, όπως η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού Χρήστου Κωστούλα.

Κροκοδείλια δάκρυα στη Βουλή για το συνταξιούχο αυτόχειρα...

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγωδία με τον 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος έδωσε τέλος το πρωί στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος. 

Aς είναι το τελευταίο θύμα στο βωμό του μνημονίου

Ο νεκρός στο Σύνταγμα έδωσε με την πράξη του,  σε όλους τους πολίτες, μαθήματα αξιοπρέπειας, ευαισθησίας και αντίστασης.

Δεν ήταν αυτοκτονία, ήταν δολοφονία!


Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΪΑΣ: Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ψηφοδέλτιο...

ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ... 
Ούτε οι "Βενιζελικοί" δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα. Ετσι χθες το απόγευμα με έκληξη διαπίστωσαν στην Γεροκωστοπούλου, πως μόνο οι δύο βουλευτές Θαν. Παπαδόπουλος και Κ. Σπηλιόπουλος είχαν ενδιαφερθεί ενώ...

Ούτε ο Θανάσης Τσούρας θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μεγαλώνει καθώς φαίνεται η λίστα με τα ονόματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι τελικά υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές. Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στην λίστα αυτή και μάλιστα προερχόμενο από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Το σχέδιο Μάρσαλ!


Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ους το μνημόνιο συνέζευξε…

Του Δημήτρη Μυ
To συμπέρασμα που συνάγεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις (Public Issue Pulse, Kapa Research, MRB) είναι απλό: Ους το μνημόνιο συνέζευξε ψήφος μη χωριζέτω... Με άλλα λόγια, τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα εξουσίας έχουν έρθει τόσο πολύ κοντά από ιδεολογικής (νεοφιλελεύθερης) άποψης  και πολιτικής (συγκυβέρνηση) πρακτικής, που εμφανίζονται πια ως «σάρκα μία».

Δήλωση Προέδρου «Κοινωνικής Συμφωνίας», Λούκας Τ. Κατσέλη για την εκτίναξη της ανεργίας.




Δήλωση Προέδρου «Κοινωνικής Συμφωνίας», Λούκας Τ. Κατσέλη για την εκτίναξη της ανεργίας.
«Η εκτίναξη της ανεργίας είναι επακόλουθο της «τυφλής» εμμονής στον αδιέξοδο δρόμο του Μνημονίου το οποίο βαθαίνει την ύφεση και διαλύει τον κοινωνικό ιστό.

Απίστευτο! Μόνος ένας... υποψήφιος ΠΑΣΟΚ στην Δράμα!

Μία μόνο αίτηση κατατέθηκε για θέση υποψηφίου βουλευτή και στην Δράμα, αποδεικνύοντας ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για το ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται πως ο πρόεδρος Βαγγέλης Βενιζέλος θα αναλάβει ο ίδιος, τηλεφωνώντας σε στελέχη του κόμματος, να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια!

"Mπλόκο" των Βενιζελικών στον Ρέππα

Περιπλανώμενος χωρίς ακόμα να έχει βρει έδρα να κατέβει, ο Δημήτρης Ρέππας προσπαθεί να αξιοποιήσει την επιρροή του στην βάση για να πιέσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

ΠΑΣΟΚ:Πολιτικά παιγνίδια με ονόματα που βγάζουν πολύ γέλιο


Ονόματα για πολιτικά παιγνίδια που βγάζουν πολύ γέλιο, είναι τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην πρόταση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ευβοίας.
Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Καχριμάκη πρέπει να στείλει στην Αθήνα ονόματα υποψηφίων βουλευτών, προκειμένου να επιλεγούν οι έξι, οι οποίοι μαζί με τους δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα  απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές.

Καταργούνται όλα τα κοινωνικά επιδόματα και αντικαθίστανται από ένα

Έκθεση-σοκ για …μη παροχές και για νέο «Γολγοθά» έως το 2016!
Έως και 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ θα χάσουν άμεσα περίπου 1,7 εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά, από τις πάσης φύσεως κοινωνικές παροχές και οικογενειακά επιδόματα που θα περικοπούν από φέτος κιόλας.

Ανεξέλεγκτη και καταστροφική η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Μέχρι πότε θα το ανεχόμαστε;

Στην  επερώτηση για τον έλεγχο των εξορυκτικών εκμεταλλεύσεων,  που καταθέσαμε μετά από καταγγελίες συμπολιτών, η απάντηση στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ήταν αποκαλυπτική:

Ο. Παπανδρέου : Απογοητευτική η αύξηση της εγκληματικότητας στην Εύβοια και τη ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

ΟΡΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΛΑ.Ο.Σ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ : Τον Αξιότιμο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κύριο Μ. Χρυσοχοϊδη
...ΘΕΜΑ :Απογοητευτική η αύξηση της εγκληματικότητας στην Εύβοια και τη ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Πως έπιασε στον ύπνο την Νέα Δημοκρατία ο Π. Καμμένος.


Ο τρόπος που χειρίστηκε η ΝΔ την περίπτωση του Μιχάλη Γιαννάκη βουλευτή Βοιωτίας, είναι χαρακτηριστική της αξιολόγησης που κάνουν  οι ηγεσίες των μεγάλων κομμάτων απέναντι στους βουλευτές τους. Κατατάσσοντας άλλους σε πρωτοκλασάτους και άλλους σε τσικό.

Mόνο στο Εviapost. Εκανε Κοινοβουλευτική ο Πάνος Καμμένος!!!

Πριν από λίγα λεφτά ανακοινώθηκε από τον Μιχάλης Γιαννάκη Βουλευτή Βοιωτίας η προσχώρηση του στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμένου.

Τίποτα δεν τελείωσε!..


Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ποιούς θα "στείλει" στη Αθήνα η ΝΕ ΠΑΣΟΚ για υποψήφιους Βουλευτές της Εύβοιας.

Την πρόταση της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ η οποία συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα προκειμένου να στείλει την πρόταση της στην Ιπποκράτους για το ποιους προτείνει για υποψήφιους βουλευτές στο νομό.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ RASS ΓΙΑ ΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ!

ΦΟΥΝΤΟ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!  ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΛΠΙΔΑ!
To «EVIAPOST» αναδημοσιεύει, όπως κάνει συνήθως, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά τους, στοιχεία από νέα δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας   ΠΑΡΟΝ την Κυριακή 1 Απριλίου 2012.

Μ. Γλέζος: Ανιστόρητη και ψευδής η απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μ. Γλέζου για τη  δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Ο Μ. Γλέζος χαρακτήρισε την απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας σε δημοσιογραφική ερώτηση, για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα "ανιστόρητη, ψευδή και εξοργιστική".

Γερμανική πρόκληση: "Ξεχάστε τις αποζημιώσεις"

Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα πολεμικών αποζημιώσεων για την Γερμανία, ξεκαθαρίζει το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών με αποκλειστική δήλωση προς το "ΑΜΠΕ". 
  Σύμφωνα με την επίσημη θέση της γερμανικής κυβέρνησης, η Γερμανία "αναγνωρίζει την ευθύνη" της για τον Β'

Κυβέρνηση ...«εξυπηρετήσεων»

Αυτό που συμβαίνει με την κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου, αυτό που γίνεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο εδώ και κάμποσες εβδομάδες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει προηγούμενο και σε κάθε περίπτωση προκαλεί την κοινή γνώμη.

Η Διαπλοκή θέλει Παπαδήμο

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο να πληθαίνουν οι υποστηρικτές του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο και αποκαλούν (προφανώς μεταξύ τους για να πείθονται κιόλας) «Χρυσή Εφεδρεία»!!!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η παράδοση αλευριού (τύπου 55%) στους πολίτες-καταναλωτές, από την ΕΑΣ. Κιλκίς και την εθελοντική ομάδα "μια στάση"
Πάλι τον πρώτο ρολό είχαν οι εθελοντές για την χωρίς προβλήματα διανομή του προϊόντος.

Δημ. Αναγνωστάκης, Ζητά να εξαιρεθεί!

...από το έθιμο της 1ης Απριλίου - ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ! ! ! ! 
Προέλευση του Εθίμου. 
Τα ψέματα της Πρωταπριλιάς είναι ένα έθιμο που μας έχει έρθει από την Ευρώπη. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκε το έθιμο αυτό. Δύο από αυτές, όμως, είναι οι επικρατέστερες.

Συνέντευξη του Δημάρχου Ερέτριας στην Μόσχα για την προβολή της πόλης.

IMG_6523.jpgΚαλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την πορεία του Ελληνικού τουρισμού στο “Bечерphяя Mockba”, το οποίο ανήκει στον δημοσιογραφικό οργανισμό που εκδίδει την ομώνυμη εφημερίδα στην Μόσχα,  ήταν ο δήμαρχος της Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.

Με 3 θέματα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου..


.. Την Τετάρτη 4 Απριλίου, στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Δημαρχείου, πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων.
1.    Συζήτηση για την εγκληματικότητα και τον τροχονομικό έλεγχο
2.    Συζήτηση με αφορμή τα περιβαλλοντικά προβλήματα στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδος