Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Κομμάτια και θρύψαλα

Του Γιώργου Καραμπελιά Η χώρα θυμίζει πλέον την υπέροχη ταινία του Μονιτσέλι, Μπρακαλεόνε, την εποχή των Σταυροφοριών, όταν στους δρόμους κυκλοφορούσαν αναρίθμητα καραβάνια ενδεών και απελπισμένων φυγάδων. Ο Μπρακαλεόνε (Βιτόριο Γκάσμαν), ως νέος ιππότης της ελεεινής μορφής, οδηγούσε την αξιοθρήνητη και ολιγομελή στρατιά του, από τυφλούς, ανάπηρους

Το υπερκράτος Ευρώπη στήθηκε . Τσίπρας: Ο πρώτος που ζήτησε υπερκράτος

Ο Κάμερον ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Υπερκράτος και τον Ευρωστρατό-Ο Ντάισελμπλουμ ζήτα την κατάργηση της νομοθετικής εξουσίας των κρατών-μελών. Σιγή ιχθύος από το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Γραφείο νεοσκλάβων της Ε.Ε γίνεται η Ελλάδα

Μαρία Τσολακίδη
Η Ε.Ε επιδοτεί την Ελλάδα για να κρατήσει τους πρόσφυγες-Επένδυση για την Ε.Ε οι ανθρώπινες ζωές.
Μόνο ως προσχεδιασμένο έγκλημα μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση των κρατών-μελών της Ε.Ε εναντίον της Ελλάδας και των προσφύγων-μεταναστών.

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συμβουλεύει τους Εργατικούς της Βρετανίας

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνης Βαρουφάκης, θα αναλάβει ρόλο συμβούλου στο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας, όπως επιβεβαίωσε ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Δημοτική Αγορά Χαλκίδας: «Ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος και θα κριθεί στο τέλος για το έργο του»

Δημοτική Αγορά Χαλκίδας: «Ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος και θα κριθεί στο τέλος για το έργο του»

Γράφει η Μαριάννα Ράνου


Στη μικρή συζήτηση για την Δημοτική Αγορά που έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (17.02.2016) ακούστηκε κατά κόρον η άποψη - δόγμα, ότι «ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος και θα κριθεί στο τέλος για το έργο του».