Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Οι ΑΓΓΛΟΙ Λεηλάτησαν τον ΤΑΦΟ της Αμφίπολης το 1916; – Χρυσά κοσμήματα του Τάφου εκτίθενται στο Λονδίνο

5
Φωτογραφίες που προέκυψαν απεικονίζουν στρατιώτες από σύνταγμα του στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου, να κρατούν με υπερηφάνεια κρανία που βρέθηκαν γύρω από τον τάφο της Αμφίπολης στην Ελλάδα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το αν μπορεί να έχουν λεηλατήσει τον τάφο σχεδόν πριν από έναν αιώνα.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία στην Πάτρα Απολυμένος σχολικός φύλακας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Ενας απολυμένος σχολικός φύλακας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στο διαμέρισμά του στην Αγιά, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει χάσει τη ζωή του.

ΓΙΑ ''ΟΣΜΗ .....'' ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΤΕΕ...''KONTΑ ΤΑ 3 ΔΙΣ. Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 6.200 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ''...

 Στα 2,95 δισ. ευρώ υπολογίζει την ονομαστική αξία των 6.200 στρεμμάτων του Ελληνικού- εφόσον το τίμημα από τον επενδυτή ...
δοθεί σε δόσεις σε βάθος 15ετίας- η οικονομικοτεχνική μελέτη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αξία η οποία απέχει μακράν, κατά 228%, από την προσφορά των 915 εκατ. ευρώ που προσέφερε ο ένας και μοναδικός διεκδικητής, το σχήμα του ομίλου της Lamda Development.

Η Ουρανία Παπανδρέου καλεί την Δήμαρχο Ιστιαίας- Αιδηψού να δώσει πειστικές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Απο την αναφορά-καταγγελία με ημερομηνία 3/9/14 προς την Δήμαρχο και τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Ιωάννη Βενετή, ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα που αφορά το κληροδότημα Παναγιώτη Σφακιανού στην Αιδηψό με λήξη του μισθώματος στις 9/8/14.

Γραμματεία Εύβοιας ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα στις 12.00μμ



Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Εύβοια καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και σπουδαστές να συμμετέχουν μαζικά στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη. 
Συνολικά στην Εύβοια μέχρι τώρα έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής  20 Σωματεία και σύλλογοι.: