Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κατά της επιστροφής των διαγραφέντων τάσσεται ο Ανδρέας Λοβέρδος

Διχάσει η πανστρατιά
Η πρόσκληση για πανστρατιά που έχει απευθύνει ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος έχει δημιουργήσει αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ. Εναντίον της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ των διαγραφέντων τάσσεται ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του,

Κι ένα πρωί η ψαλίδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έκλεισε...

Πίστευα ότι θα τηρούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα περίμεναν να περάσουν 1-2 εβδομάδες για να μας δείξουν ότι η εκλογή Βενιζέλου "κλείνει" την ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Φαίνεται όμως ότι χρόνος δεν υπάρχει κι έτσι το ΒΗΜΑ επιστράτευσε την Kαπα Research στη δημοσκόπηση της οποίας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται...

Οι δύο φύσεις του Κουβέλη!


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Παραιτήσεις στη Δημοκρατική Αριστερά για τη συνεργασία με ανεξάρτητους βουλευτές

Έντονες διαφωνίες και αντιδράσεις
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαφωνία τους σχετικά με την πρόσφατη απόφαση για εκλογική συνεργασία με ομάδα πέντε ανεξάρτητων βουλευτών προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και γενικότερα με τις πολιτικές κατευθύνσεις του κόμματος.

Με το ζόρι στο 20% η ΝΔ – Κλείνει η «ψαλίδα» με ΠΑΣΟΚ


Περιορίζει σημαντικά τη διαφορά με τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, όπως προκύπτει από τρεις δημοσκοπήσεις, που θα δημοσιευθούν αύριο σε κυριακάτικες εφημερίδες. Ωστόσο, τα ποσοστά και των δύο κομμάτων παραμένουν χαμηλά, με τη ΝΔ να προσεγγίζει οριακά το 20%. Κατά τα άλλα, και οι νέες αυτές δημοσκοπήσεις καταγράφουν ρευστότητα, οκτακομματική Βουλή και υψηλά ποσοστά αναποφάσιστων, που θα κρίνουν και το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι υποψήφιοι του Καμμένου σε όλη την Ελλάδα. Καθώς και σε Εύβοια, Βοιωτία και Φθιώτιδα.

Ο Πάνος Καμμένος διέρρευσε την λίστα με τα πρώτα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στις λίστες του κόμματός του, κατά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Το Σάββατο ο επικεφαλής του Κινηματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα δέχεται από το πρωί στο γραφείο του, τους υποψηφίους στις περιφέρειες Αθηνών, Πειραιώς και του Υπολοίπου.

Αποχώρησε από τη ΔΗΜ.ΑΡ. στις Κυκλάδες λόγω των προσχωρήσεων από το ΠΑΣΟΚ...

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Γεωργίας Βαρελά, που επρόσκειτο στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη και η οποία αποχώρησε από τηνκομματική ομπρέλα της Δημοκρατικής Αριστεράς με αφορμή την προσχώρηση των διαγραφέντων του Πασοκ.

Εσωκομματική κρίση στο ΔΗΜΑΡ

Εκρήξεις προκαλούν στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ οι απόψεις του προαλειφόμενου για υποψήφιου στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας – εκ μέρους του συνεργαζόμενου σχήματος των «Ελεύθερων Πολιτών»Μάκη Γιομπαζολιά για το μεταναστευτικό.

Παραιτήθηκε από υποψήφια της ΔΗΜΑΡ η Ελένη Αλατά - Καραγιάννη

Η Ελένη Αλατά - Καραγιάννη με δήλωση της στη συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Εύβοιας ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις προσεχείς εκλογές για προσωπικούς λόγους.

Στην Λαμία ο Χ. Καστανίδης

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Χάρης Καστανίδης θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η «Κοινωνική Συμφωνία» στη Λαμία,

Εντός του Αυγούστου 2012 η ολοκλήρωση του αγωγού φυσικού αερίου προς το Αλιβέρι


Σύμφωνα με την απάντηση της ΔΕΗ στην ερώτησή του Συμεών Κεδίκογλου.
 Πιο συγκεκριμένα, στο διατυπωμένο ερώτημα του βουλευτή για την αποπεράτωση του έργου το συντομότερο δυνατόν, καθώς ήδη οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού απαντά:

Δήλωση κ. Αθ. Χειμάρα


«Με αφορμή τους υποψηφίους των Κομμάτων, ενόψει των Εθνικών εκλογών, θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά, για μια ακόμη φορά, ότι ανήκω και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη Ν.Δ. και τον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά .

Περιφερεία Στερεάς Ημερίδα για την Αργοτική Ανάπτυξη!!

ΕΠΚΑ-ΣΤΕ Το κίνημα της πατάτας τώρα έχει και αλεύρι!!


Γνωρίζουμε στα μέλη και τους φίλους της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ οτι η Ενωση μας,  έκλεισε 24 τόνους αλεύρι(τύπου 55%) για όλες τις χρήσεις από την Ενωση Αγροτικών Συν/μων Κιλκίς σε συσκευασία 5 κιλών παραδοτέα στη Χαλκίδα στην τιμή των 2,70 € / 5άκιλο.!

Μήνυμα δημάρχου Ερέτριας κ. Βασιλείου Βελέντζα για την 25η Μαρτίου

Στις δυσκολότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της βρίσκει την Ελλάδα, η επέτειος των 191 χρόνων της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

«Ξεκινάμε άμεσα την πλήρη κατασκευή και ολοκλήρωση του οδικού άξονα Θίσβη – Κανάβαρι, από το ΕΣΠΑ»

pergan thisviΟ Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν στις 22 Μαρτίου, την σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την κατασκευή του δρόμου έργο με πλήρη τίτλο «Κατασκευή οδού Κανάβαρι – Διασταύρωση Θεσπιών – Δομβραίνα – Θίσβη – Πρόδρομος (με παράκαμψη Δομβραίνας) – Β΄φάση.

Ελληνικά Θαύματα!


Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

O Tάσος Γέραλης στην ιδρυτική διοικούσα Επιτροπή της "Κοινωνικής Συμφωνίας"

Την ιδρυτική διοικούσα Επιτροπή και τα πρώτα ονόματα μελών του νεοσύστατου κόμματος ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της «Κοινωνικής Συμφωνίας».

Η προσωρινή διοικούσα Επιτροπή, η οποία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα ηγηθεί του κόμματος ως το πρώτο συνέδριό του, το οποίο θα συγκληθεί προσεχώς, απαρτίζεται από:

Ελλάδα, η χώρα με τις υψηλότερες τιμές καυσίμων στον πλανήτη

«Η Ελλάδα, μεσοσταθμικά από το 2010, είναι η χώρα με τις υψηλότερες τιμές καυσίμων στον πλανήτη» αναφέρει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Νέο ΙΝΚΑ), με αφορμή τις ανατιμήσεις στα υγρά καύσιμα.

Η Φώφη Γεννηματά εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τη Φώφη Γεννηματά να αναλάβει τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος. 

Κοινοβουλευτική ομάδα συγκρότησε η ΔΗΜ.ΑΡ.

Κοινοβουλευτική ομάδα κατάφερε να συγκροτήσει η Δημοκρατική Αριστερά αφού συγκέντρωσε τον αριθμό των 10 βουλευτών μετά και την προσχώρηση του διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Βουδούρη.
Η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελείται από τους εξής βουλευτές:

Μαντήλι κουνά ο Γραμματέας της Ν.Ε.Φθιώτιδας!

Την παραίτηση του υπέβαλε ο –υπηρεσιακός κατά δήλωσή του - Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Δολιανίτης με επιστολή του στον –επίσης υπηρεσιακό-Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.

Παραιτήθηκε ο Γραμματέας Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΦΩΚΙΔΑΣ κ. Ν.Πέτρου

Η επιστολή παραίτησης του Γραμματέα Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΦΩΚΙΔΑΣ κ. Νίκου Πέτρου.


Προς: Γραμματέα Ε.Σ ΠΑΣΟΚ
κ. Καρχιμάκη Μιχάλη
Κοιν: ΕΚΑΠ


Θέμα: Παραίτηση Γραμματέα Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΦΩΚΙΔΑΣ

Σύντροφε Γραμματέα

Ανοίγματα Βενιζέλου προς την κοινωνική πτέρυγα σηματοδοτούν η Φώφη και ο Καρχιμάκης

Στο επιτελείο του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ επικρατούν σιγά-σιγά δεύτερες σκέψεις, που απέχουν παρασάγγας από την αρχική πρόθεση της ολοκληρωτικής επιβολής στο κόμμα αλλά και του ελέγχου σε αυτό.

Στα τεκμήρια διαβίωσης και οι βοηθητικοί χώροι

Στα τεκμήρια διαβίωσης θα συνυπολογίζονται και τα τετραγωνικά μέτρα που αφορούν στις σοφίτες, στα πατάρια και στα υπόγεια των κατοικιών των φορολογούμενων, που νομιμοποιήθηκαν με το νόμο για τα αυθαίρετα.

«Μη πατήσετε το πόδι σας στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης»

Παρούσα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, δηλώνει η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η οποία θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία ανήμερα της εθνικής εορτής.

ΚΚΕ: Επιχειρούν να χειραγωγήσουν το λαό

«Με ωμούς εκβιασμούς, τεχνάσματα και αυταπάτες τα κόμματα του συστήματος και του ευρωμονόδρομου επιχειρούν να χειραγωγήσουν το λαό ή να τον οδηγήσουν σε μία εκλογική εκτόνωση», τονίζει το ΚΚΕ αναφερόμενο στη συζήτηση για τις εκλογές.

Ευχάριστα νέα...


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Το «Κίνημα της πατάτας» και το συνεταιριστικό κίνημα της Κατοχής 1941-’44

Ίδιες οι εποχές; Όχι βέβαια. Την τραγική κατάσταση της ανέχειας, της πείνας και του θανάτου που πέρασε εκείνα τα χρόνια ο ελληνικός λαός, κυρίως των πόλεων και περισσότερο της Αθήνας, δεν είχε ζήσει ποτέ μέχρι τότε, αλλά δεν έζησε και μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα τα δύο πρώτα χρόνια της Κατοχής.

Γέμισε "βαριά ανάπηρους" και η Χαλκίδα!

Υψηλά ποσοστά βαριά ανάπηρων σημειώθηκαν και στην Χαλκίδα.
Ούτε οι 50.000 από τους 240.000 που μέχρι πρόσφατα λάμβαναν κάποιο επίδομα δεν πήγαν καν να απογραφούν γεγονός που δημιουργεί τουλάχιστον υποψίες, ειδικά από τη στιγμή που στην Ζάκυνθο

Κατά της επιστροφής των διαγραφέντων η Διαμαντοπούλου

Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να εισέλθει σε προεκλογική περίοδο και μετά τις εκλογές, σημείωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξή της η Αννα Διαμαντοπούλου τονίζοντας ότι σε περίπτωση μή αυτοδυναμίας το ΠΑΣΟΚ θα εξετάσει όλα σενάρια.

Απειλές από Βενιζέλο δέχονται οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ;

Την τελευταία τους ανάρτηση στο blog των απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ δημοσίευσαν οι διαχειριστές. Στην ανάρτηση κάνουν λόγο για απειλές που δέχονται συνάδελφοί τους από το περιβάλλον Βενιζέλου και διαψεύδουν τις φήμες που έκαναν λόγο για πληρωμές από τα έσοδα των εσωκομματικών εκλογών.

Και νέα αποχώρηση στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Με δήλωσή της η  γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμπελοκήπων Αικατερίνη Σάββα ανακοινώνει την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ, ενώ όπως όλα δείχνουν οδεύει προς τη Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.

ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ Η ύπαρξη του δεύτερου προϋποθέτει την επιβίωση του πρώτου

Η δημοσιονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας συνδέεται και με μια άλλη κρίση , τη περιβαλλοντική , για την οποία θα σταθούμε με αφορμή δύο παγκόσμιες ημέρες. Σήμερα ( 21/3) είναι η παγκόσμια ημέρα του δάσους , αύριο (22/3) του νερού . Η ύπαρξη του δεύτερου προϋποθέτει την επιβίωση του πρώτου .

ΠΑΜΕ:Συγκέντρωση οργάνωσης και διαμαρτυρίας


Συγκέντρωση οργάνωσης και διαμαρτυρίας κατά των προβλημάτων του κλάδου τους πραγματοποίησαν σήμερα οι οικοδόμοι περιοχής Αλιβερίου.
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στο τοπικό κατάστημα  ΙΚΑ Αλιβεριου στο οποίο πραγματοποίησαν συμβολική προειδοποιητική κατάληψη και καταθέσαν το πάρα κάτω ψήφισμα.

« Δηλώσεις κ. Αθ. Χειμάρα σχετικά με την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας »


Ο  κ. Θ. Χειμάρας προέβη στην παρακάτω δήλωση , σχετικά με το θέμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. « Η χώρα μας διέρχεται τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων 50 ετών.

Εκπροσωπήσεις Δήμου Χαλκιδέων στις εκδηλώσεις της Εθνικής επετείου


Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, τον Δήμο Χαλκιδέων θα εκπροσωπήσουν:

Αντιπροσωπεία του Τουρκικού Δήμου Urgup (Προκόπι) της Καππαδοκίας σε εθιμοτυπική επίσκεψη στη Χαλκίδα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Χαλκίδας πραγματοποίησε σήμερα (Τετάρτη, 21 Μαρτίου) ο δήμαρχος Fahri Yildiz, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Φορέων του Δήμου  Urgup (Προκόπι) της Καππαδοκίας.

Δ. Πιπεργιάς κρατάω την ανεξαρτησία της πολιτικής μου έκφρασης


Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στο Κosmos Fm100 ο Δημήτρης Πιπεργιάς στην οποία  αναφέρθηκε για την παραίτηση του από το ΠΑΣΟΚ, και σήμερα και το 1985.
Ο Δ. Πιπεργιάς ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι κρατάω την ανεξαρτησία  της πολιτικής μου έκφρασης.

Σ. Κεδίκογλου : Από επόμενη κυβέρνηση οι αλλαγές στα Ειρηνοδικεία


Ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου θα ήθελε να ενημερώσει μετά και την συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μ. Παπαϊωάννου ότι η σχετική απόφαση για τον αριθμό των Ειρηνοδικείων στην Εύβοια θα προέλθει από επόμενη κυβέρνηση

Σιαγιάννης: Ο Απόηχος της Απογραφής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου


Θα περίμενε κανείς μετά τη συζήτηση της Απογραφής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και του Ισολογισμού έναρξης  1/1/2011 , στη απάντηση του προς τους ‘’Ενεργούς Δημότες’’ αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία της Αντιπολίτευσης του Δήμου ο κ. Δήμαρχος, να ήταν προσγειωμένος , σεμνός και πολιτικά εγκρατής.

Κ. Σκανδαλίδης: Αφού διέλυσαν στο ίδιο τους το κόμμα κάθε δημοκρατικό Τώρα ψάχνει για προοδευτικές δυνάμεις !!!.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε για τα σενάρια συγκυβέρνησης και ιδού τι είπε :
Το θέμα είναι ότι ο λαός προφανώς θα ψηφίσει την Κυβέρνηση που θέλει και θα ψηφίσει πιθανά να αποφασίσει ότι πρέπει να κάνει συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία.

Νέος υπουργός Οικονομικών ο Φίλιππος Σαχινίδης

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης αναβαθμίστηκε και κατέλαβε τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο πρωθυπουργός μετά την παραίτηση του νέου αρχηγού πλέον του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, προβληματίστηκε για το  πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.

Εγκύκλιος για τη συνταξιοδότηση για μητέρες με ανήλικα

Εγκύκλιος σχετικά με τη συνταξιοδότηση μητέρων με ανήλικα τέκνα εκδόθηκε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Με την εγκύκλιο παρέχονται διευκρινίσεις, για ασφαλισμένες στα πρώην Ειδικά Ταμεία, πριν την 1.1.1983.

Η Βάσω δεν υπέκυψε στον πειρασμό, η Μιλένα όμως είπε "ναι"...

Από τους διαγραφέντες του ΠAΣOΚ υπερψήφισαν την δανειακή σύμβαση η Μιλένα Αποστολάκη (που είχε ανεξαρτητοποιηθεί ενώ πρόσφατα είχε αρνηθεί να ψηφίσει το Μνημόνιο 2 μολονότι της είχε τηλεφωνήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και, όπως έλεγε ο ίδιος, την είχε παρακαλέσει) και οι Χρ. Κατσούρας, Β. Τόγιας, Χρ. Μαγκούφης και Θ. Παραστατίδης.

Το καμαμπέρ!


Χάθηκαν 145.600 θέσεις εργασίας στη βιομηχανία την τριετία 2009- 2011

Ταχύτερα απ΄ ό,τι σε οποιονδήποτε άλλον κλάδο εξακολουθούν να μειώνονται, λόγω της κρίσης, οι θέσεις εργασίας στη μεταποιητική βιομηχανία. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η απώλεια θέσεων εργασίας στον δευτερογενή τομέα της οικονομίας το τέταρτο τρίμηνο του 2011, σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του 2010, ανήλθε σε 17,1%, έναντι 7% στον πρωτογενή τομέα και 6,4% στον τριτογενή τομέα.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Κούρεμα στο εφάπαξ επτά Ταμείων

Επτά ταμεία τα οποία χορηγούν το εφάπαξ σε εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους, καλούνται εντός της ημέρας να αποστείλουν έναν…κουβά πληροφορίες στην Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Κέρδισε 2.5 εκατομμύρια ευρώ και αρνήθηκε να τα εισπράξει

Ένας συνταξιούχος, από την Γερμανία, που κέρδισε περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ στο λόττο αρνήθηκε να εισπράξει τα χρήματα αφού δεν ξέρει τι να τα κάνει!
Ο 70χρονος άντρας, από την περιοχή Hameln, πήγε στα γραφεία του οργανισμού που  εποπτεύει το λόττο μόλις έμαθε ότι κέρδισε και τους είπε ότι…δεν θέλει τα χρήματα!

Οι χαμένες ευκαιρίες..

Του Στέφανου Μανίκα
Η ανάδειξη του κ. Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζεται από τα δικά της δεδομένα και συνδέονται με την προοπτική του κόμματος, που με την ηγεμονική πολιτική παρουσία του σφράγισε την μεταπολίτευση.

Και έτσι άρχισαν...!!!!

Ο νέος πρόεδρος, Ευάγγελος Βενιζέλος κράτησε στις θέσεις τους, τους τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ.
Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο όρισε εκ νέου ως

Ερχονται νέα μέτρα και τσεκούρι στους μισθούς

Μήνυμα αισιοδοξίας επιχείρησε να στείλει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος με την Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής,