Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Μαντήλι κουνά ο Γραμματέας της Ν.Ε.Φθιώτιδας!

Την παραίτηση του υπέβαλε ο –υπηρεσιακός κατά δήλωσή του - Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Δολιανίτης με επιστολή του στον –επίσης υπηρεσιακό-Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.

Ο κ. Δολιανίτης ουσιαστικά θέτει στη διάθεση του κ. Καρχιμάκη την παραίτηση του γιατί όπως αναφέρει η θητεία του έχει λήξει εδώ και αρκετούς μήνες και γενικότερα το όργανο της ΝΕ υπολειτουργεί.
Η πραγματικότητα είναι ότι η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά δεν υφίσταται εδώ και πολύ καιρό ,πολλές φορές ακυρώνονται οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις της η μετέχουν ελάχιστα από τα 17 συνολικά μέλη της. Το κλίμα συνήθως είναι τεταμένο λόγω εσωπαραταξιακών αντιθέσεων και έχει καταστεί αδύνατη ακόμη και η ελάχιστη συνεργασία μεταξύ μελών της και του απερχόμενου Γραμματέα.
Μάλιστα πληροφορίες απο το περιβάλλον του κ. Δολιανίτη αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το επόμενο βήμα του να είναι η αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ στο οποίο βρίσκεται από το 1974 χωρίς να διευκρινίζεται εάν προτίθεται να ενταχθεί σε άλλο κομματικό σχήμα με δεδομένη και την δήλωση του ότι παραμένει στο χώρο των λεγόμενων παπανδρεϊκών.
 
 
Σύντροφε Μιχάλη ,
   Θεωρώ πολιτική – κομματική μου υποχρέωση μετά τις διαδικασίες των εκλογών της 18ης Μαρτίου για την εκλογή νέου προέδρου, όπου με επιτυχία φέραμε εις πέρας και στα πλαίσια της ανανέωσης και πορείας του Κινήματος προς τις Εθνικές εκλογές και επειδή πολλές φορές σου έχω πει , ότι η θητεία μας έχει λήξει εδώ και ένα χρόνο περίπου , να θέσω στη διάθεση σας τη παραίτησή μου από Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας .
   Οφείλω όμως , να αναφερθώ στο Γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής τον αείμνηστο και φίλο Γιάννη Μπούρα , που μου δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, τα οποία με συντροφεύουν στη ζωή μου , στους Γραμματείς των ΝΕ Στερεάς Ελλάδας , στον καθένα από αυτούς ξεχωριστά για τη συντροφικότητα και τη φιλία τους , όπως επίσης και σε όλα τα εκλεγμένα στελέχη μας ΠΕ και ΤΟ στη περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας . 
   Αυτό το Οργανωτικό σχήμα , που δημιουργήθηκε στις 18 Μαΐου 2008 με πρωτεργάτη το Γραμματέα της ΠΕ σ. Γιάννη Μπούρα , σύνθεσε μια οργανωτική πολιτική έτσι ώστε , σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις , Ευρωεκλογές , Εθνικές , Αυτοδιοικητικές εκλογές , το ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας να είναι ενωμένο και να κερδίζει όλες τις πολιτικές μάχες .
   Ειδικότερα για το νομό μας το κύριο βάρος οργανωτικής και πολιτικής δουλειάς το σήκωσαν τα μέλη της ΝΕ και οι Γραμματείς των ΤΟ , όπου με συντροφικότητα , αλληλεγγύη και πολιτικό διάλογο , έφερναν σε όλες τις αναμετρήσεις τη νίκη για το Κίνημά μας .Θα ήταν απρέπεια μου όμως να μην αναφερθώ στη καθημερινή στήριξη που είχαμε ως ΝΕ από εσένα προσωπικά και τους συντρόφους Γιώργο Παναγιωτακόπουλο , Τάσο Αποστολόπουλο, Έφη Χαλάτση , Νότα Παπαβασιλείου , Ροβέρτο Σπυρόπουλο , Βασίλη Νούσιο, Νίκο Μαδεμλή , έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό για το Κίνημα μας στο νομό.
   Σύντροφε Μιχάλη ,
   Στο κάλεσμα του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου , ήμουν παρών και από τότε μέχρι σήμερα , από όποιο μετερίζι και αν βρισκόμουν , έδινα τον πολιτικό και κοινωνικό μου αγώνα . Αυτή η πορεία , δεν τεμαχίζεται , δεν απαξιώνεται .    Συνεχίζω να είμαι στρατευμένος στις αρχές , στις αξίες του Κινήματός μας .
   Του Κινήματος μας , που πρέπει να ξαναβρεί την επαφή του με την κοινωνία και να δώσει ξανά ελπίδα και όραμα στον Ελληνικό λαό , γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε , ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και τη πατρίδα.
Συντροφικά
Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας
Διονύσης Δολιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου