Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Υλικά Δεξιάς - Τζημεροδεξιά

Το άρθρο είναι της Λώρη Κέζα εμείς το δημοσιεύουμε για να γνωρίζουμε "τους λύκους" που κυκλοφορούν  με προβιά αρνιού. Πάνω από όλα να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε.
Καλά τα λέει ο κ. Θάνος Τζήμερος. Δεν μπορεί ο μετανάστης, που είναι και μαυριδερός, να μιλάει για κατώτερα ημερομίσθια. Θα κάτσει να δουλέψει με φραγκοδίφραγκα:

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Ο λαός θα γυρίσει σελίδα στις 17 Ιουνίου"

Τη στήριξη της Κοινωνικής Συμφωνίας στον ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η Λούκα Κατσέλη, μετά την συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 17 Ιουνίου «ο λαός θα γυρίσει σελίδα».

N.Δ. «Μούφα η δημοσκόπηση της VPRC»

Οξείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν -μέσω Twitter- ο δημοσκόπος της VPRC, Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης.
Όλα ξεκίνησαν από σχόλιο που ανέβασε στο twitter o Γ Μουρούτης και το οποίο έλεγε

Τσίπρας: Παπαδήμος-Ταμβακάκης κίνδυνος για την χώρα

Επίθεση τόσο κατά του τέως πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, όσο και κατά του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, Απόστολου Ταμβακάκη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας.

Άνθρωπος του ΔΝΤ ο συγγραφέας της τρομοκρατικής έκθεσης της Εθνικής Τράπεζας !


Απίστευτο σκάνδαλο με την έκιθεση της Εθνικής Τράπεζας που προβλέπει ... ύφεση 55% αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη και χρησιμοποιήθηκε από τα "μνημονιακά" κόμματα, αλλά κυρίως από τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, για να τρομάξουν τους ψηφοφόρυς εν όψει της 17ης Ιουνίου:

Χωρίς μεγάλες αλλαγές τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ - Ποια είναι τα νέα πρόσωπα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Περιορισμένες αλλαγές με τοποθέτηση νέων προσώπων, κυρίως σε μη εκλόγιμες θέσεις, σημειώθηκαν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ τα οποία κατατέθηκαν χθες το βράδυ στον Αρειο Πάγο, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πυρά Πεταλωτή κατά Βενιζέλου

 «Πυρά» κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τους επικεφαλής («ανθρώπους του τουρκικού προξενείου» τους αποκαλεί) των ψηφοδελτίων στη Ροδόπη.

Αλλαγή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ ζητάει ο Θ. Πάγκαλος

«Το ΠΑΣΟΚ με αγνόησε από τη στιγμή που εγκατέλειψα τη Βουλή». Αυτό δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Flash και πρόσθεσε ότι όλα τα κόμματα, ακόμη και το ΠΑΣΟΚ, λένε ψέμματα στον λαό!

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 30% δίνει νέα δημοσκόπηση

 Επτακοµµατική Βουλή µε πρώτο κόµµα τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δηµοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα». Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% στην εκτίµηση εκλογικής επιρροής και διατηρεί σαφές προβάδισµα έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί µε 26,5%.
 

"Ο Παπαδήμος ζήτησε από Μπαρόζο να εκβιάσει την Ελλάδα"

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό αποτελεί τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters σύμφωνα με το οποίο η απειλή εξόδου της Ελλάδος από το Ευρώ αν δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα δεν έγινε ιδία βουλήσει από το Μπαρόζο αλλά μετά από αίτημα του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Τα πρώην στελέχη της ΝΔ που μετέχουν στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή στηρίζουν τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος , έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Κ. ΤΑΜΒΑΚΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κώστας Μαρκόπουλος την παρέμβαση του κ. Ταμβακάκη και της «έκτακτης» έκθεσης της Εθνικής Τράπεζας σε προεκλογική περίοδο για την περίπτωση που η χώρα βγει από το Ευρώ.
Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρει:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στους κατοίκους του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου


Ο Βαγγέλης Αποστόλου παρακολούθησε τις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης –Αλιβερίου της 28/5/2012 με θέμα τη συνέχιση  λειτουργίας των υποκαταστημάτων ΙΚΑ σε Αλιβέρι και Κύμη και του υποκαταστήματος ΟΑΕΕ στο Αλιβέρι και στη παρέμβασή του τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής :

Δεν υπάρχουν άλλοθι στο χορό του Ζαλόγγου

Τι καινούριο θα μπορούσε να ειπωθεί που δεν ακούστηκε ως τώρα; Διανύοντας μια δεύτερη προεκλογική περίοδο έχουν ειπωθεί - θεωρητικά - τα πάντα. Για το μνημόνιο και το επαχθές χρέος, την απαγκίστρωση, την επαναδιαπραγμάτευση, την καταγγελία και τις πιθανές συνέπειες.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. προτείνει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση από τα δάνεια των ιδιωτών


Η ΔΗΜ.ΑΡ. προτείνει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση από τα δάνεια των ιδιωτών από τις τράπεζες και τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών.
ΔΑΝΕΙΑ: Προώθηση ρυθμίσεων στα δάνεια ώστε να μειωθούν σημαντικά τα επιτόκια στα καταναλωτικά δάνεια και στις πιστωτικές κάρτες.

Ο Δήμος Ερέτριας καθαρίζει τις ακτές του

Με αφορμή την ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος για τις Χώρες – Μέλη του Ο.Η.Ε,  σας προσκαλούμε στην εκστρατεία καθαρισμού των παραλιών του δήμου Ερέτριας που θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012, στο πλαίσιο της εθελοντικής περιβαλλοντικής δράσης.

Μεταφορά του μνημείου της Χαλκομάτας του Επισκόπου Σαλώνων Ησαϊα στη νέα εθνική οδό Λαμίας-΄Αμφισσας


Στα υπό  συζήτηση θέματα  της ημερησίας  διάταξης του  Περιφερειακού  Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  υπάρχει  το υπ’  αρ. 15 που αφορά  την έγκριση  μελετών   1ου  σταδίου  και  έγκριση  παράτασης  συμβατικής  προθεσμίας της μελέτης του έργου

Τοποθέτηση του κ. Αθ. Χειμάρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 30 / 05 / 2012


Ο κ. Αθ. Χειμάρας συμμετείχε και τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα 30 Μαΐου 2012 στη Λαμία.
 Στην τοποθέτησή του ο κ. Αθ. Χεμάρας μεταξύ των άλλων τόνισε :

« ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2020»

Σε πρόσφατο Δελτίο τύπου ( 17-05-12 ) που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας ο Περιφερειάρχης δηλώνει ότι πετύχαμε καλύτερους όρους χρηματοδότησης για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 .

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ








ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
ΣΥΜΕΩΝ
 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΛΙΑΣΚΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΓΚΑΒΑΛΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΛΑΪΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ)
 ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ Δ.Ε.
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ
 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
ΠΑΠΠΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 ΔΗΜΟΣΙΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
         ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΤΕΙ







ANd9GcSBQ4NVSRb7tQfS5U98tDCzZQkpROGnsQumsdVCqrD5KsYuj56Yfw

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ


Εκρηκτική και επικίνδυνη είναι η κατάσταση στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ανθρώπινη ζωή, αλλά πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκατομμυρίων ασφαλισμένων.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ


Ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Τα στοιχεία για τη συγκρότηση των συνδυασμών έχουν ως εξής:

Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις εργασίας που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Λαμία, Λιβαδειά και Χαλκίδα με την ευθύνη του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Στερεάς Ελλάδας Μπέτσιου Νικόλαου και την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και των Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων για το θέμα της χορήγησης αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.
Στις συναντήσεις παρέστησαν εκπρόσωποι από το σύνολο σχεδόν των Δήμων της Περιφέρειας, πρόεδροι των Ε.Α.Σ. και των Αγροτικών Συλλόγων καθώς και εκπρόσωποι των Τ.Ο.Ε.Β.
Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενημέρωσαν με πληρότητα όλους όσοι παραβρέθηκαν στις συσκέψεις απαντώντας σε πλήθος ερωτημάτων που υπεβλήθησαν, δίδοντας ταυτόχρονα πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ για φθηνά τρόφιμα


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι  το  Σάββατο 2/6/2012 από τις   8.00 το πρωί έως εξαντλήσεως των ποσοτήτων, θα διατεθούν στο Πάρκο του Λαού Χαλκίδα τα παρακάτω προϊόντα:
  • Kρεμμύδια άσπρα Αρκίτσας αρίστης ποιότητας ποικιλία ΑΛΤΟΥΜΠΟ τιμή 2,5 € το σακί των 8 κιλών.  

«Πρόγραμμα LIFE+ Χρώμιο στα υπόγεια νερά της λεκάνης του Ασωπού: τεχνολογίες και μέτρα αποκατάστασης»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, διοργανώνουν στις 31 Μαΐου 2012 Συνάντηση Εργασίας με θέμα:   «Πρόγραμμα LIFE+ Χρώμιο στα υπόγεια νερά της λεκάνης του Ασωπού: τεχνολογίες και μέτρα αποκατάστασης»

Κατέρρευσαν τα πάντα!


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Μολύνει τη Βουλή η Μαρία Ρεπούση" (video)

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Μαρίας Ρεπούση εξαπολύει μέσω του προσωπικού του blog, ο δημοφιλής κωμικός Χάρρυ Κλυνν. Η Μαρία Ρεπούση μολύνει τη Βουλή, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η... ελληνική συμμετοχή στη συνεδρίαση της Bilderberg. Εκεί θα είναι και ο Παπακωνσταντίνου

O πρόεδρος της CocaCola Γιώργος Δαϋίδ, o πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ αποτελούν εφέτος τα μέλη της … ελληνικής συμμετοχής στη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 31 Μαΐου με 3 Ιουνίου στο Shantilly της Virginia των Η.Π.Α..

ΕΡΕΥΝΑ: Οι ... αγορές - Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

                  Γιώργος Αδαλής
Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Η Ελλάδα της Δραχμής σε ένα καρέ!!!!

Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι περιττά και δεν χρειάζονται μακροσκελείς και λεξιλογικά περίτεχνες περιγραφές για να τονιστεί η ένδεια του σημερινού πολιτικού προσωπικού που μας οδηγεί πίσω στη Δραχμή.
 Στο προεκλογικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ενός τηλεοπτικού σταθμού μάλιστα...

Στη Ρωσία δολοφονήθηκαν όσοι έψαχναν το σκάνδαλο! Συγκλονιστικές πτυχές της υπόθεσης των TOR-M1

Συγκλονιστικές πτυχές, που θυμίζουν μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ και μέχρι σήμερα παρέμειναν στο παρασκήνιο της υπόθεσης, περιλαμβάνει η υπόθεση των αμαρτωλών εμβασμάτων για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Νέο «εκσυγχρονιστικό» κόμμα με ευλογίες από τον… Κ. Σημίτη!

Πρόσωπο – έκπληξη στη θέση του αρχηγού και ποια κορυφαία στελέχη θα συγκροτήσουν την ηγετική ομάδα.
Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό τον καιρό που όμως δεν έχουν ως χρονικό ορίζοντα τις εκλογές της 17ης Ιουνίου αλλά την επόμενη μέρα.

Εδώ ...

ΝΟΔΕ Ευβοίας: «Με την Ελλάδα δεν παίζουμε»!

Δημιουργούμε αληθινά πατριωτικό μέτωπο, γιατί απευθυνόμαστε και κερδίζουμε ανθρώπους, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις.

Η Δημοκρατική Αριστερά είναι εδώ

Η Δημοκρατική Αριστερά είναι εδώ, έτοιμη να δώσει και αυτή τη μάχη. Με σταθερές θέσεις που δεν άλλαξαν από τις προηγούμενες εκλογές (μαθαίνουμε ότι κάποιοι άλλοι ετοιμάζουν …νέο πρόγραμμα)

Στην Κύμη την Παρασκευή η ΔΗΜΑΡ

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου κλιμάκιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα επισκεφτεί την Κύμη.
Τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα συζητήσουν τόσο με θεσμικούς φορείς της περιοχής όσο και με τους πολίτες για την πολιτική κατάσταση της χώρας και για τα τοπικά προβλήματα της περιοχής.

Έναρξη Λειτουργίας Ενιαίου Μητρώου Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων , Εφοδίων και Εισροών


Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, γνωστοποιεί ότι το Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών (Νόμος 3955/2011, ΦΕΚ 89Α΄/2012) είναι ήδη σε λειτουργία και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία εγγραφής.

Στήριξη Δημήτρη Αναγνωστάκη στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Με επιστολή του στο Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης δηλώνει την συμπαράστασή του «στα δίκαια αιτήματα της  τοπικής κοινωνίας για την αποφυγή κατάργησης των υποκαταστημάτων ΙΚΑ & ΠΑΕΕ στο Αλιβέρι και στην Κύμη» :

Να μην χάσουμε τις ανέσεις μας!..


Bonjour!!!!


Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σταυρούλα Οικονομέα : Προσγειωθείτε κυρία Περλεπέ!!!


Ερώτηση προς την κυρία πρώην βουλευτίνα, που θέλει να  πλακώσει  στις σφαλιάρες τον Γ. Παπανδρέου, γιατί διέλυσε  το  ΠΑΣΟΚ.  
Μόνος του  το διέλυσε η  μαζί  με  σας;  τόσο  καιρό μαζί δεν ψηφίζατε μνημόνια, εφαρμοστικούς νομούς,  και  'ναι  σε όλα';

Την τιμητική του είχε και ο Πιπεργιάς.....

Έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και η Ρόζυ Καραβά.
Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών της 17ης Μαΐου, όπου  παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς, ο Δήμαρχος Μασσαπίων Ι. Μπουροδήμος καθώς και  υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου . 
Πως είχε την τιμητική του;

Κατερίνα Περλεπέ: Τον Παπανδρέου θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες

Δρυός πεσούσης…
Επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε την Παρασκευή, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Χαλκίδα.

Σκληρές διαπραγματεύσεις!!!!!!!!!!!!!


Ένα σχεδιάγραμμα της δημοσιονομικής σταθεροποίησης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ
Η δημοσιονομική προσαρμογή σύμφωνα με το Μνημόνιο 2 επιδιώκει να περικόψει τις δημόσιες δαπάνες από το 44% (που είναι ο μέσος όρος της τελευταίας 20ετίας) στο 34-35% του ΑΕΠ και να σταθεροποιήσει τα δημόσια έσοδα στο 38-39% του ΑΕΠ (που είναι ο μέσος όρος της τελευταίας εικοσαετίας), με ένα πλεόνασμα της τάξης του 4,5% του ΑΕΠ το οποίο θα εξυπηρετεί το δημόσιο χρέος.

Περιοδείες στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκίδα

Στα πλαίσια της άμεσης επαφής με την κοινωνία για ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι περιοδείες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας από υποψήφιους βουλευτές, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΙΔΡΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


Την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλκιδέων, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στην προχθεσινή (Τετάρτη, 23 Μαΐου) συνεδρίασή του.

Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο πλαίσιο των διαπιστωμένων δραματικά αυξημένων κοινωνικών αναγκών,

Πάλι δολιοφθορά στον αναμεταδότη πάλι περιοχές χωρίς τηλεοπτικό σήμα


Σταματημό δεν έχουν οι δολιοφθορές στο σύστημα κεραίας και αναμεταδοτών των τηλεοπτικών καναλιών στο Βαθροβούνι. Μετά τις εκτεταμένες ζημιές από το κόψιμο των καλωδίων την περασμένη εβδομάδα και αφού αυτές αποκαταστάθηκαν,

Χρ. Θεοδουλίδης :Μεταθέσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας

Σας ενημερώνω ότι το ΠΥΣΠΕ Ν. Ευβοίας δεν έχει ακόμα συνεδριάσει για τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπ/σης που ανήκουν οργανικά στο νομό μας (οργανικά κενά – υπεραριθμίες - μεταθέσεις).

Γιάννης Σιαγιάννης καταγγέλει την "λειτουργία" του Δημάρχου και τις παρεμβάσεις του, στην πολεοδομία Κύμη-Αλιβερίους


Στα πλαίσια της αποκεντρωμένης λειτουργίας της Πολιτείας , ο Νομοθέτης με το ν. 3852/10 χορήγησε στη Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού την αρμοδιότητα μιας σειράς νευραλγικών υπηρεσιών όπως αυτή της πρώην Πολεοδομίας και νυν Υπηρεσίας Δόμησης.