Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Αν δεν βρεθεί ο απομηχανής θεός πάει για λουκέτο το MEGA!!!

Bαρδής σε Ψυχάρη: "Πούλα" Σταύρο μου αν δεν μπορείς!!!! 
Η δυσχερής οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται η Τηλέτυπος, αποτυπώνεται στις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης του 2012.
Και αυτό, παρά την αύξηση κεφαλαίου και την πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 10 εκ. ευρώ στο δάνειο των 98 εκ. ευρώ. 

Λουκέτο στα ράδιο και τις TV των κομμάτων σχεδιάζει το Μαξίμου


Νoμοσχέδιο που θα ανακαλεί τις άδειες για τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς των κομμάτων σχεδιάζει να καταθέσει στην Βουλή η κυβέρνηση.
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, που διευκολύνει την παραχώρηση συχνοτήτων σε πολιτικά κόμματα, λειτουργούσαν μέχρι σήμερα τρία αθηναϊκά κομματικά ραδιόφωνα. 

Μας ταΐζουν καρκίνο!!! …. Μπριζολίτσα κανείς;

mosxari
…. Μπριζολίτσα κανείς;
Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας.
Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του. (Δείτε και το σχετικό Βίντεο)

Reunion στο ΠΑΣΟΚ: Σημίτης – Παπανδρέου – Βενιζέλος

Το όλον ΠΑΣΟΚ θα δούμε στις εκδηλώσεις για την 39η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος, στις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου αποδέχθηκαν την σχετική πρόσκληση.
Οι κ.κ. Σημίτης και Παπανδρέου θα ανέβουν επίσης στο βήμα, κάνοντας κεντρικόγεγονός τις ομιλίες όλων των εν ζωή διατελεσάντων προέδρων του κόμματος.

Οι εργαζόμενοι των Τσιμέντων Χαλκίδας «βρέθηκαν» μουσικά!




Γλέντι οργάνωσε την Πέμπτη 8 Αυγούστου το Σωματείο εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, στην είσοδο του Τσιμεντάδικου. Η παρουσία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ήταν μαζική συμμετοχή, αφού  άγγιξαν τα 700 περίπου άτομα άτομα, και το γλέντι πήγε μέχρι το πρωϊ.

Στην Βουλή από τον Β. Αποστόλου η πυρκαγιά του Ελαιώνα της Άμφισσας: Συμφέροντα ζητούν τον αποχαρακτηρισμό του



Σοβαρό πλήγμα επέφερε η  μεγάλη φωτιά της 5ης  Αυγούστου στον Παραδοσιακό  Ελαιώνα της Άμφισσας, τον μεγαλύτερο στη  Μεσόγειο, που ¨δένει¨ αρμονικά με το Δελφικό τοπίο και και είναι χαρακτηρισμένος από την UNESKO ως μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς με τεράστια σημασία για τη βιοποικιλότητα.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ



Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας στερεάς Ελλάδας κ. Βουρδάνο  Δημήτριο, τον Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ.Τσελά  Σταύρο, τον Δ/ντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας κ.Γκούλτα Δημήτριο και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκαν την Τρίτη 6/8/2013 τις πληγείσες περιοχές από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 5η Αυγούστου 2013 στον παραδοσιακό Ελαιώνα της Άμφισσας, της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Υποβάθμιση Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου



Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, το με ημερομηνία 29-07-2013, έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας σχετικά με την υποβάθμιση των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου.

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - "ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2013

Με την εντυπωσιακή  αναπαράσταση της πυρπόλησης της τούρκικης ναυαρχίδας από τον Κωνσταντίνο Κανάρη και τη ρίψη βεγγαλικών, ολοκληρώθηκαν στις 3 και 4 Αυγούστου 2013, δύο ακόμη ξεχωριστές βραδιές στην Ερέτρια στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κανάρεια 2013».

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ Για την μη υποβολή στην Κομισιόν αίτησης αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών για την ακαρπία των ελαιοδέντρων



Ο Επίτροπος Γεωργίας κ. Ciolos απαντώντας στις 5/8/2013 στην ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή, τονίζει κατηγορηματικά, ότι κανένα αίτημα χρηματοδότησης δεν έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα (5-8-2013), από την Ελληνική κυβέρνηση για την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών που επλήγησαν στην Ελλάδα, από τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες την περίοδο της ανθοφορίας των ελαιοδέντρων.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Διοικούσε την ΕΑΒ με πλαστά πτυχία και εισέπραξε μισό εκατομμύριο ευρώ...

Βόμβα μεγατόνων με μεγαλοστέλεχος της ΕΑΒ . Το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σε έρευνα που έκανε έβγαλε “λαβράκι”. Σύμφωνα με το πόρισμα που  επιρρίπτονται ευθύνες στην διοίκηση της ΕΑΒ η οποία προσέλαβε στην θέση του γενικού διευθυντή Επικεφαλής Επιχειρησιακών Λειτουργιών τον Αθανάσιο Χρονόπουλο ο οποίος κατέθεσε πλαστούς τίτλους σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

 Δημήτρης Κατσούλης
Αρχές του 1999, πριν από 14 χρόνια είχα γράψει το παρακάτω άρθρο που δημοσίευσα στην Εφημερίδα «Ο ΔΡΟΜΟΣ» που εξέδιδα με τους συνεργάτες μου τότε. Σήμερα ξαναδιαβάζοντάς το, το βρίσκω απολύτως επίκαιρο και ίσως περισσότερο από πριν. Το αναδημοσιεύω αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους Συλλόγους  της περιοχής του Δήμου Αυλώνος, δεν τους ονοματίζω για να μην αδικήσω κανέναν, οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες τους τα δύο τελευταία χρόνια εξωράισαν τους κοινόχρηστους χώρους των χωριών τους, προώθησαν τοπικά έργα, ανέδειξαν την πολιτιστική κληρονομιά, ζωντάνεψαν με μία λέξη ξεχασμένα χωριά. Κατά κανόνα πρόκειται για συλλόγους νέων και κυρίως για συλλόγους νέων στην καρδιά και το μυαλό ( ακόμη και εάν ηλικιακά τα χρόνια πέρασαν). Ας συνεχίσουν με ανανεωμένες ιδέες, πάντα ανεξάρτητοι αλλά όχι μοναχικοί, αδέσμευτοι και δημιουργικοί.  Εύχομαι Καλή Συνέχεια, Πάντα Καλύτερα.