Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥ-ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επειδή οδεύουμε στο τέλος της δημοτικής περιόδου και έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες των επίδοξων δημοτικών αρχόντων ενόψει  των εκλογών του Μαίου 2014 μας προβληματίζει η περιρρέουσα «αυτοδιοικητική εξουσιομανία».

Η νέα γκρίζα ζώνη της εργατικής τάξης



Δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία 21/11/13 
Ανάγκη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την επαναφορά εργατικών δικαιωμάτων
Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας

Στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας πολλοί εργαζόμενοι βιώνουν τα τελευταία χρόνια ένα πρωτόγνωρο καθεστώς εργοδοτικής αναλγησίας. Πρόκειται για μια ομηρία 3.000 βιομηχανικών εργατών που έχει εμφανιστεί και σε άλλες περιοχές κι αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, ενδέχεται να πάρει τη μορφή της επιδημίας σε όλη τη χώρα.

Προβλήματα στην εφαρμογή νησιωτικής πολιτικής



Στη διακηρυγμένη πολιτική της κυβέρνησης γίνεται συχνή αναφορά στη δέσμευση για εκπόνηση και εφαρμογή νησιωτικής πολιτικής με βάση την επιταγή του Συντάγματος αλλά και για γενικότερους προφανείς αναπτυξιακούς και εθνικούς λόγους. Το έργο αυτό ανήκει κατά βάση στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ως καθ’ ύλη διοικητική μονάδα σε συνεργασία με τα αρμόδια κλαδικά Υπουργεία.

Θεατρική εκδρομή στην Αθήνα



Το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου "Θεατροφρένεια" διοργανώνει θεατρική εκδρομή τη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στο θέατρο Άλφα για να παρακολουθήσουμε το  κλασικό αριστουργήμα του Ερρίκου Ίψεν «Ένας εχθρός του λαού» με τον Στέφανο Ληναίο και την Έλλη Φωτίου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΞΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



1. Άμεση νομοθετική κατοχύρωση αναστολής πλειστηριασμών

2. Ολική διαγραφή χρεών (σεισάχθεια) για τους δανειολήπτες που λογά ιδιαίτερων κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών αδυνατούν ολοσχερώς να καλύψουν τις οφειλές τους

Παρέμβαση για την άμεση καταβολή των οφειλόμενων στους υπαλλήλους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης



Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατάθεσε σήμερα ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών, σχετική με την πρόθεση του Υπουργείου να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση, για την άμεση καταβολή των οφειλόμενων μισθών, στους υπαλλήλους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης.

Και αυτή την Κυριακή στις κάλπες η ΝΔ για εκλογή τομεαρχών



Καλούμε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να έρθουν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στα γραφεία μας Ελ. Βενιζέλου 22 από τις 10:00 έως τις 19:00 για την εκλογή των θεματικών Τομέων Δράσης της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. οι οποίοι είναι:

Εκδήλωση με θέμα «θεσμοί και λειτουργία των Πόλεων της Εύβοιας κατά τους Ελληνιστικούς και τους Αυτοκρατορικούς χρόνους»



Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στη συνεδριακή-πολιτιστική αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50, 1ος όροφος)  στη Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «θεσμοί και λειτουργία των Πόλεων της Εύβοιας κατά τους Ελληνιστικούς και τους Αυτοκρατορικούς χρόνους».

Ενημερωτική δράση ενάντια στη βία κατά των γυναικών



Από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης  Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων
Στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χαλκιδέων, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου το πρωί,  θα πραγματοποιήσει προώθηση ενημερωτικού υλικού σε κεντρικά σημεία της Χαλκίδας.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στην Περιφέρεια της Στερεάς με γιατρό μαϊμού!!

Βόμβα μεγατόνων θα πέσει σε λίγες μέρες στην Στερεά μετά την διαρροή των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, ότι σε ένα από τα Νοσοκομεία της Στερεάς, υπάρχει γιατρός/γιατρίνα που στον δημοσιοϋπαλληλικό φάκελο του/της δεν βρέθηκε το πτυχίο της Ιατρικής. Ο έλεγχος έγινε στα πλαίσια του ελέγχου για πλαστά δικαιολογητικά στους φακέλους των δημόσιων υπαλλήλων, που έχει ξεκινήσει πανελλαδικά για όλο το δημόσιο και ειδικά στα νοσοκομεία όπου μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί αρκετά πλαστά πτυχία γιατρών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΥΒΟΙΑΣ



Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κατ’ εντολήν της Τρόικας-ΕΕ-Κεφαλαίου (ντόπιου και ξένου) προχωρά στην πιο βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και της νεολαίας.

ΔΗΜΑΡ Παραχώρηση αμοιβών από επιτροπές σε κοινωφελή ιδρύματα



Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, ελήφθη ομόφωνα η απόφαση, να κατατίθενται ανά μήνα, όλες οι αμοιβές των βουλευτών που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους στις επιτροπές της Βουλής, σε κοινωφελή ιδρύματα ή οργανισμούς, μέσω λογαριασμού της Εθνικής .

ΑΝΕΛ: Τιμάμε την 71η επέτειο του Τοργοπόταμου



Με καταφανή συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια, τιμάμε και φέτος την 71η επέτειο, από την θρυλική ανατίναξη της ιστορικής Γέφυρας του Γοργοποτάμου. Εκείνη την παγερή νύχτα της 25ης Νοεμβρίου του 1942, ξημερώματα Πέμπτης,   ο Άρης Βελουχιώτης και ο Ναπολέων Ζέβρας μαζί,  ενωμένοι, άνοιξαν ένα φεγγίτη στον σκοτάδι και όρμησε μέσα το φως. 

Συμεών Κεδίκογλου προς Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας: Προχωράμε με την ίδρυση Μουσικού Σχολείου στη Χαλκίδα



Επιστολή έστειλε ο Συμεών Κεδίκογλου προς το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας, με την οποία ενημερώνει για τις ενέργειες που έχει κάνει στο Υπουργείο σχετικά με την ίδρυση Μουσικού Σχολείου στη Χαλκίδα-δεδομένου ότι στο νομό της Εύβοιας

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Τη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8:30μ.μ., στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, θα τελεσθεί –συν Θεώ- Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου ενδόξου Προφήτου Αββακούμ και της Αγίας Μυρόπης της Μάρτυρος.

Χριστουγενιάτικο Bazaar από το Ειδικό Σχολείο Χαλκίδας

Απαξίωση του κοινοβουλευτικού έλεγχου για ακόμα μία φορά από την συγκυβέρνηση.

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου με ερώτηση που είχε καταθέσει στις 18/10/13 προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα «Απάτη σε βάρος καταθετών ύψους 10 εκατομμυρίων Ευρώ στη Τράπεζα πρώην ΜΑΡΦΙΝ–ΕΓΝΑΤΙΑ, μετέπειτα ΛΑΪΚΗ και σήμερα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στη Χαλκίδα»,

ΤΕΕ: Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Νόμο περί αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης (Ν. 4178/2013)

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00, το Υ.ΠΕ.ΚΑ. σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας /π.τ. Εύβοιας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, στα πλαίσια εφαρμογής του νέου Νόμου Ν. 4178/2013. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας στην Χαλκίδα.

Δημ Αναγνωστάκης Απάντηση στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας

Σε μια πολιτικά αήθη επίθεση, για κριτική που ασκήθηκε στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαντώ με το βίντεο που περιέχει τις δηλώσεις μου, σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ο Αναγνωστάκης στην εκπομπή Επικαιρότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης



Ο βουλευτής της Εύβοιας απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την άρση του αδιέξοδου στο χώρο των πανεπιστημίων, τονίζοντας πως δεν επιδιώχθηκε ποτέ ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος και για αυτό η κατάσταση έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Νομ. Επι. Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ Περίσσιο θράσος έχετε κ. Αναγνωστάκη

Περίσσιο θράσος  εμπεριέχει  η  δήλωση  του  βουλευτή  Εύβοιας  της  ΔΗΜΑΡ  Δ. Αναγνωστάκη  (σε περιφερειακό  τηλεοπτικό  κανάλι) με  το  να  χαρακτηρίζει  ως  ανήθικη  την  πρόταση  του  ΣΥΡΙΖΑ   να  σταματήσουν  οι  βουλευτές να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα, τ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στην Περιφέρεια της Στερεάς!!


Δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας: Μια κομβική ιδιωτικοποίηση (που δεν πρέπει να περάσει)

Των Τέλη Τύμπα, Αλέξη Χαρίτση, Γιάννη Μάργαρη
Το υπάρχον κρατικό δίκτυο μεταφοράς της χώρας δεν είναι αυτό που προσιδιάζει στο αριστερό και οικολογικό όραμά μας. Για να μπορούμε να το μετασχηματίσουμε όμως στο δημόσιο δίκτυο που χρειάζεται η κοινωνία και το περιβάλλον πρέπει να το έχουμε στην διάθεσή μας 

Χαμήλωσε τους τόνους για Τατσόπουλο ο Τσίπρας

Ο Τσίπρας θέλησε να σβήσει την φωτιά που πήγε ανάψει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την κόντρα των Μουλόπουλου και Τατσόπουλου.
“Πρέπει να υπάρχει ελευθερία του λόγου”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, τόνιζοντας παράλληλα ότι «έχουμε ανάγκη απο περισσότερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις μας, δε συμφωνώ με όσα ακραία γράφτηκαν στα Social media για τον Πέτρο».

Ανοιχτός σε κυβέρνηση Αριστεράς ο Kουβέλης


Στήριξη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παρέχει ο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, απορρίπτοντας τα περί πρόσκλησης αποστασίας του Αλέξη Τσίπρα στους κυβερνητικούς βουλευτές.
Σε συνέντευξή του στο Action 24, ο κ. Κουβέλης δήλωσε πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μία πολιτική παρέμβαση, ζητώντας από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να διαφοροποιήσουν τη στάση τους και να ενεργήσουν διαφορετικά από ό,τι η ηγεσία επιλέγει, αλλά αυτό δεν είναι αποστασία».

Η απάντηση του Τσίπρα στον Βενιζέλο

Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά από την πρόσκλησή του στους κυβερνητικούς βουλευτές να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση, δίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην «Αυγή», το οποίο δημοσιεύεται σήμερα, ο κ. Τσίπρας καλείται να σχολιάσει τα περί «πρόσκλησης αποστασίας» που του καταλόγισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και απαντά:

ΣΥΡΙΖΑ: Αποκλειστικά υπεύθυνη για τα Πανεπιστήμια η κυβέρνηση

«Αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει τα Πανεπιστήμια είναι η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με την πολιτικά επικίνδυνη και ανεύθυνη στάση τους» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τις εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας.

Αρχίζουν τα μαθήματα στο ΕΜΠ


Ανοίγει ύστερα από σημερινή απόφαση των φοιτητών της μια απο τις μεγαλύτερες σχολές στο Εθνικο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Η γενική συνέλευση της σχολής Πολιτικών Μηχανικών αποφάσισε σήμερα να γίνουν άμεσα οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

«Αν η καμήλα δεν γονάτιζε, δεν θα τηνε φορτώνανε».

«Δεν υπάρχουν λεφτά»; Κι αυτά, τότε, τι είναι;
του Νικου Μπογιόπουλου
Ο ήρωας του Μπρεχτ, ο Μακχίθ, αναρωτιόταν στην «Όπερα της Πεντάρας»: «Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυση μιας τράπεζας»

Μύρισαν Εκλογές!!!

«Αρχισαν, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τα αλισβερίσια των βουλευτών» μου αποκάλυψε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Τι εννοεί άραγε; Η Ντόρα ήταν σαφής: «Παζαρέματα, πώς να τα πούμε; Δηλαδή πολλοί βουλευτές, πλην των βουλευτών της ΝΔ, και το τονίζω αυτό, άρχισαν από τώρα να παζαρεύουν τη μεταπήδησή τους σε άλλο κόμμα ζητώντας καλές θέσεις στα ψηφοδέλτια».

Ενημέρωση για την χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμΕΑ



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους ότι, το Πρόγραμμα Ανανέωσης και Έκδοσης των Δελτίων Μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2013 συνεχίζεται και θα διαρκέσει  μέχρι την 31/12/2013.
Οι δικαιούχοι των δελτίων (ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους) μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ ή στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Στερεάς Ελλάδας..

Η ανασύνταξη του αστικού τοπίου στο κέντρο της πόλης, γίνεται πράξη



Με ενιαιοποιημένους κοινόχρηστους χώρους που αναβαθμίζουν αισθητικά, αναζωογονούν την εμπορικότητα και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στο κέντρο της πόλης


Η ανάπλαση των ανοικτών δημοσίων χώρων στο κέντρο της Χαλκίδας, η αναβάθμισή τους και η μετατροπή τους σε κοινόχρηστους, συνεχίζεται σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού πολεοδομίας και βιώσιμων μεταφορών του Δήμου Χαλκιδέων.

Ανεπαρκής και αντιαναπτυξιακός ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας



Τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 15/11/2013, παρακολούθησε και ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου. Στην παρέμβασή του είπε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

Οι εκλογές στο ΤΕΕ είναι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013


Αγαπητές συντρόφισσες και σύντροφοι
Οι εκλογές στο ΤΕΕ είναι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013. Επειδή στα e-mail των Ν.Ε. έρχονται διάφορες ενημερώσεις, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με βάση την απόφαση των Οργανώσεων Μηχανικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Μηχανικών όλης της Ελλάδας, υποστηρίζει ανά περιφέρεια τα παρακάτω ψηφοδέλτια:

Ο Αναγνωστάκης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας



Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας και ενημερώθηκε από τις εισηγήσεις του Προέδρου, των επικεφαλής των παρατάξεων και τις τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ., για τα ζητήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο



Την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (λεωφ. Χαϊνά 93) πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

« Δήλωση του κ. Αθ. Χειμάρα για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014



«Συμπατριώτισσες  και  συμπατριώτες,
Τα περισσότερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου τα αφιέρωσα στην πολιτική και την Αυτοδιοίκηση (1982 – 2013 ) υπηρετώντας  τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.
Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις  προκειμένου να φανώ χρήσιμος  στο Νομό μας ,την Περιφέρειά μας  και την Πατρίδα μας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ



Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας σε σύμπραξη με τον Δήμο Χαλκιδέων, την εταιρεία Νόσου Alzheimer, την Πανευβοϊκή Φιλόπτωχο Αδελφότητα και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Χαλκιδέων και Περιχώρων δημιουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Παροχή Συσσιτίων, την Ημερήσια Υποδοχή Αστέγων, την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης στα πλαίσια του προγράμματος “Κοινωνικές δομές άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων- Συνέργεια” στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α) για την προγραμματική περίοδο 2007- 2013 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 22-11-2013 ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ



ΚΕΝΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
Εν Αμερική Αρτακινών 9, ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΗΜΕΡΙΔΑΣ

09:00  Π.Μ.       ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
09:15 - 09:30    ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
09:30 - 10:30    ΤΟ ΜΕΛΙ

Κάλεσμα σε συζήτηση από το Δίκτυο Α&Α Χαλκίδας


ΚΑΛΕΣΜΑ
Ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση για κατασχέσεις- πλειστηριασμούς κατοικιών και εξώσεις ,από το Δίκτυο Αντίστασης & Αλληλεγγύης Χαλκιδας την Τετάρτη 20/11/13 στο Εργατικό κέντρο Χαλκίδας στις 7 μμ.

- Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

17 Νοέμβρη 1973, 17 Νοέμβρη 2013 Ο Αγώνας Συνεχίζεται

Η λαϊκή εξέγερση του Δημοκρατικού λαού με μπροστάρη τη νεολαία, δεν είναι μια επέτειος μνήμης.
Το Πολυτεχνείο, όσο και αν το κατεστημένο θέλει να σπιλώσει όλους αυτούς που συμμετείχαν αγωνιστικά δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους, είναι επίκαιρο και δείχνει το μοναδικό δρόμο που ως λαός έχουμε για την ανατροπή των πολιτικών που μας συνθλίβουν, μας συντρίβουν και μας προσβάλλουν.

Tα αποτελέσματα των Εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ


 ΔΗΜ.ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΤΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Αλεξανδρου     106 ΣΤΑΥΡΟΙ
ΤΕΛΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ του Κωνσταντίνου               138  ΣΤΑΥΡΟΙ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΔΗΜ.ΤΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΑ
ΔΟΥΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Ευαγγέλου          45  ΣΤΑΥΡΟΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γεωργίου     113 ΣΤΑΥΡΟΙ
ΣΙΓΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη            84 ΣΤΑΥΡΟΙ

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Τζαβάρα «Μνήμες από παλιά επαγγέλματα και επιχειρήσεις στην Χαλκίδα»



Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα, θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του Κώστα Τζαβάρα «Μνήμες από παλιά επαγγέλματα και επιχειρήσεις στη Χαλκίδα».
Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Χαλκιδέων (χορηγός της έκδοσης) και ο Δήμος Χαλκιδέων. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τους Αλέκο Αίσωπο, Βαγγέλη Τσονίδη και Δημήτρη Διακομόπουλο και θα ακολουθήσει ομιλία του συγγραφέα.