Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Χαμήλωσε τους τόνους για Τατσόπουλο ο Τσίπρας

Ο Τσίπρας θέλησε να σβήσει την φωτιά που πήγε ανάψει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την κόντρα των Μουλόπουλου και Τατσόπουλου.
“Πρέπει να υπάρχει ελευθερία του λόγου”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, τόνιζοντας παράλληλα ότι «έχουμε ανάγκη απο περισσότερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις μας, δε συμφωνώ με όσα ακραία γράφτηκαν στα Social media για τον Πέτρο».

Εκτίμησε επίσης ότι ήταν θετική η πρόταση μομφής για τον ΣΥΡΙΖΑ και και αναφερόμενος στα περί αποστασίας είπε “Δεν υπάρχει πιο σταλινικό μπλοκ από το σημερινό μνημονιακό έτσι όπως εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τα δελτία του Mega και τα ΝΕΑ”.
Από την πλευρά του ο Πέτρος Τατσόπουλος υποστήριξε πως δεν υπερασπίστηκε την ουσία κάποιων δηλώσεων, αλλά το δικαίωμα αυτων να την εκφράζουν διαφωνώντας με το τηλεοπτικό λιντσάρισμα. Επίσης επισήμανε πως «δεν αξίζει η σημερινή Αριστερά να εχει τέτοια μικροψυχία.»
Απαντώντας στον Βασίλη Μουλόπουλο είπε: «Δεν είμαι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, έχουμε πόλεμο με τους αντίπαλους μας, δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε τον οποιοδήποτε». Συμπλήρωσε πως για κάποιους έγινε ξαφνικά «ο εντεταλμένος της Χρυσής Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου