Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

To Σάββατο του Λαζάρου, εκδήλωση από Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας Βασιλικού

Το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας Βασιλικού σας προσκαλεί, με αφορμή το Πάσχα, σε μία δίωρη εκπαιδευτική δραστηριότητα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου, 10/4/2014 στις 10 π.μ., στον χώρο του Εργαστηρίου.

Γιατί είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το «Ποτάμι»

Μήνυμα μας απέστειλε ο κος  Σταύρος Τσακυράκης - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, οποίος μας εξηγεί τους λόγους γιατί είναι υποψήφιος με το «Ποτάμι». Εμείς απλά το δημοσιεύουμε.
 Υπάρχουν δύο σοβαροί λόγοι εναντίον της ανάμειξής μου με τη πολιτική. Ο πρώτος σχετίζεται με την ανεξαρτησία μου. Τα τελευταία είκοσι χρόνια είχα την άνεση να γράφω για οποιοδήποτε θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος, χωρίς ποτέ να λογαριάζω αντιδράσεις.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ομιλία στο Μαρμάρι από τη Δημοτική Κίνηση Αλλιώς

Την Κυριακή 13 Απριλίου στις 11:00 πμ στο καφενείου του Παντελή, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση - ομιλία όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου Ισίδωρος Παπαλυμπέρης.

"Το μοναδικό νησί της Περιφέρειάς μας αξίζει την διαρκή προσοχή και την υποστήριξή μας."

Διήμερη περιοδεία στο Νησί της Σκύρου πραγματοποίησε ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας του συνδυασμού μας και νυν περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στουπής όπου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και ολοκλήρωσε την διαδικασία συμμετοχής υποψηφιοτήτων από την Περιοχή στο ψηφοδέλτιό μας. 
Κατά τις συναντήσεις του με τον Δήμαρχο και εκπροσώπους φορέων συζητήθηκαν επίκαιρα και οξυμένα προβλήματα που απασχολούν το νησί και τους κατοίκους του, στο φόντο της μνημονιακής λαίλαπας που εφαρμόζουν οι δυνάμεις της συγκυβέρνησης και αναζητήθηκαν ενέργειες και πρωτοβουλίες για την λύση τους.

Βαγγέλης Αποστόλου Άμεση ανάγκη κάλυψης των θέσεων δασοφυλάκων στη Σκύρο.

Η Σκύρος είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος και το μικρότερο σε πληθυσμό νησί των Σποράδων. Καταλαμβάνει έκταση 20.692,ha, στην οποία τα πευκοδάση καλύπτουν το 32% του νησιού. Σημειώνεται ότι είναι από τα ελάχιστα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά που έχουν τέτοια δασική κάλυψη. Το νησί διασχίζουν πλήθος υδρορεμάτων εποχιακής ροής που εκβάλουν στις δυτικές και ανατολικές ακτές του. 

Ο Βαγγέλης Αποστόλου επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και των σωματείων εργαζομένων, είχε σήμερα, 8 Απριλίου, ο Υπ. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεγάλα εργασιακά προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Συνάντηση κλιμακίου της ΔΗΜΑΡ, με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου



Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου, είχε χθες κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για την προοπτική της εξέλιξης του διαλόγου και των διαπραγματεύσεων του Κυπριακού ζητήματος. 

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το ελληνικό ελαιόλαδο υπό διωγμό με το πολυνομοσχέδιο !!!!



Από την εργαλειοθήκη  του ΟΟΣΑ δεν γλύτωσε ούτε ο χρυσός της ελληνικής γης το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο θα πωλείται πλέον αναμεμιγμένο με κάθε είδους σπορέλαια.

Σύμφωνα, με ψήφισμα που εκδόθηκε από το Πανελλήνιο Συνέδριο Ελαιολάδου ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014 οι σύνεδροι τονίζουν. "Το μέτρο δεν θα ρίξει τις τιμές, αφού οι τιμές ελαιολάδου και σπορέλαιου είναι σταθερές συνεπώς και τα μίγματα θα είναι σταθερά.

Όλοι, σε ένα ταμείο συνταξιοδότησης στο ΕΤΑ, πλην αγροτών

Ο ΕΘΝΙΚΟ Μητρώο δημιουργεί "τετελεσμένο" στο χώρο της ασφάλισης για την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων σε ένα Ταμείο Κύριας Ασφάλισης, το οποίο θα ονομάζεται Εθνικό Ταμείο Ασφάλισης (ΕΤΑ) και θα ασφαλίζει συνολικά 5.260.000 ασφαλισμένους (μισθωτή εργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα). 

Οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι. Τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από την συμμετοχή του γιού του Λεωνίδα Κύρκου

Τέλος στην αγωνία που είχαμε για το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού.
Σε αυτό περιλαμβάνονται ονόματα τα οποία μπορεί να μην έχουν βγει από κομματικό σωλήνα, αλλά δεν έχουν βγει και από τους αγώνες των μαζικών κινημάτων, αντίθετα θα έλεγε κάποιος, είναι γνήσια παιδιά της διαπλοκής και των γνωριμιών.  Το γεγονός, ότι έσωσε μόνο εννέα ονόματα (από τα 25 που όπως ανέφεραν χθες ΤΑ ΝΕΑ ότι θα δίνονταν), φανερώνει και την δυστοκία στελεχών που έχει και ίσως εδώ μας κάνει για άλλη μια φορά να αναρωτηθούμε "από που πηγάζουν τα ποσοστά του"

Ζεμπίλης σε Καθαροσπόρη "καλό ταξίδι .."



Με την από 04/04/2014 απόφαση του Δημάρχου Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη, παύεται από τα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Καθαροσπόρης.

Καθαροσπόρης, Ζλακώνη, επιβιώνουν μαθηματική Ιδιότητα!!! Σε αναμμένα κάρβουνα η παράταξη του Παγώνη



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο νομό, ο Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, απέσυρε δύο στελέχη του τον κ. Β. Καθαροσπόρη την κα Ζλακώνη και άλλες δυνάμεις, από τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Θ. Ζεμπίλη και τους πάει στο συνδυασμό του Χρ. Παγώνη.
Ο λόγος που το κάνει αυτό πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι γιατί ο Σίμος Κεδίκογλου χρεώνει στο κ. Ζεμπίλη αντιμνημονιακή συμπεριφορά!!! Ενώ ο ίδιος ήθελε τον δήμαρχο ποιο μνημονιακό.
Το Συμπέρασμα: