Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το ελληνικό ελαιόλαδο υπό διωγμό με το πολυνομοσχέδιο !!!!



Από την εργαλειοθήκη  του ΟΟΣΑ δεν γλύτωσε ούτε ο χρυσός της ελληνικής γης το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο θα πωλείται πλέον αναμεμιγμένο με κάθε είδους σπορέλαια.

Σύμφωνα, με ψήφισμα που εκδόθηκε από το Πανελλήνιο Συνέδριο Ελαιολάδου ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014 οι σύνεδροι τονίζουν. "Το μέτρο δεν θα ρίξει τις τιμές, αφού οι τιμές ελαιολάδου και σπορέλαιου είναι σταθερές συνεπώς και τα μίγματα θα είναι σταθερά.
Ενώ είναι δύσκολος και δαπανηρός ο προσδιορισμός του ποσοστού σπορέλαιου στο ελαιόλαδο και ισοδυναμεί με νόθευση του ελαιολάδου. Έπειτα αν ο καταναλωτής επιθυμεί αγοράζει ελαιόλαδο και σπορέλαιο/α της αρεσκείας του και φτιάχνει το δικό του μίγμα.»

Θεσμοθετήθηκε, κατά κάποιο τρόπο η νόθευση του ελαιολάδου σε συνδυασμό ιδιαίτερα με την  πρόταση το ελαιόλαδο και τα μίγματα να μην πωλούνται προς τα εστιατόρια σε συσκευασίες των 5 λίτρων αλλά των 10,15 και 20 λίτρων. Αυτό θα διευκολύνει την υποβάθμιση της ποιότητας του ελαιολάδου και θα εξυπηρέτηση ξένα συμφέροντα" 

Σε όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και γνωρίζουν τους στόχους αυτού του μέτρου,  μιλούν για την πλήρη παράδοση της κυβέρνησης στα ξένα συμφέροντα.

Στόχος των Ευρωπαίων φίλων μας είναι να βρουν νέες αγορές για τα σπορέλαια που παράγουν στις χώρες τους και βρήκαν αυτή την μέθοδο με την κυβέρνηση να αδυνατεί να αντιδράσει και να στηρίξει το ελληνικό ελαιόλαδο και αντί να απαιτήσουν από την Ευρώπη να στηρίζει το ελληνικό προϊόν παραδόθηκε στις απαιτήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου