Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σώσον κύριε τον λαόν σου!!

Κατερίνα Περλεπέ: "Δεν περίμενα να είμαι στην Κυβέρνηση...  Την πίκρα της, μετά από τρείς ανασχηματισμούς την κρύβει πίσω από την οικογένεια... Με τα λεγόμενα της δηλαδή δεν έχει τύχη... και εξαντλεί την πολιτική δράση της σε "οικογενειακές και φιλικές γνωριμίες" και μη χειρότερα!!!!
«Δεν περίμενα να είμαι στο νέο κυβερνητικό σχήμα γιατί δύο άτομα από την ίδια οικογένεια, είναι πρόκληση. Σε έναν ανασχηματισμό που μένουν εκτός πρωτοκλασάτα ονόματα, θεωρώ πως αν μη τη άλλο είναι προκλητικό» δήλωσε μεταξύ άλλων η Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ, σε ερώτηση του eviatop.blogspt.com, αν η ίδια περίμενε να τοποθετηθεί σε κάποιο Υπουργείο ή Υφυπουργείο. 

Το ζητούμενο για εκείνη ήταν, όπως τόνισε, να μείνει ο κ. Σηφουνάκης στο Υπουργείο το οποίο βρίσκεται μιας και του προκάλεσε το ενδιαφέρον να ασχοληθεί και με τη συνοικία Ζ, έχοντας συνάμα βοηθήσει και σε αρκετά ακόμη θέματα για την Εύβοια.
Άλλωστε, κατέληξε με χαμόγελο η Βουλευτής «το ζητούμενο για μένα είναι, χωρίς να θεωρηθεί εγωιστικό, να έχω πρόσβαση σε όλους εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν την Εύβοια. Άλλωστε, έχω απομυθοποιήσει όλο αυτό. Το μόνο που θέλω είναι όποτε αποχωρήσω από την πολιτική, να μπορώ να πω πως προσέφερα κάτι».

Τώρα, σχετικά με τον ανασχηματισμό και τα νέα πρόσωπα στα Υπουργεία, η κ. Περλεπέ δήλωσε πως είναι ένα πάρα πολύ καλό κυβερνητικό σχήμα, και παρόλο που δεν στήριξε τότε τον Ευάγγελο Βενιζέλο- είχε στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου- (σημ. eviapost όταν λέμε απουσιάζει τελείως μας τελείως η πολιτική σκέψη ...... Το λες Κατερίνα μου αυτό;;  ε;; το λες;; Δεν το λες)  θεωρεί πως είναι αποτελεσματικός και ευφυής σαν άτομο και για το Υπουργείο που έχει κληθεί να αναλάβει, είναι ο πλέον κατάλληλος. (  σημ. eviapost τόσο καιρό Κατερίνα μας γιατί δεν μίλαγες; αφού ο προηγούμενος δεν ήταν και άφησες την Οικονομέα να σου μπει στο μάτι ).  

Ιδιαίτερα χαρούμενη δήλωσε και για τον Γιάννη Δριβελέγκα ο οποίος ορίστηκε Υφυπουργός στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τονίζοντας για μία ακόμη φορά πως οι Υπουργοί και Υφυπουργοί του κυβερνητικού σχήματος είναι όλοι άνθρωποι με ήθος και ικανότητες, οι οποίοι έχουν δώσει δείγματα γραφής κατά καιρούς. ( σημ eviapost κατά καιρούς;;Eνας πολιτικός οφείλει να δείχνει δείγματα γραφής σε όλη την πορεία τους)

«Το νέο σχήμα θα πάει καλά, ήδη από χθες το βράδυ εκτονώθηκε η κρίση. Ναι μεν στενοχωριόμαστε όλοι για τα μέτρα που έχουμε κληθεί αν πάρουμε αλλά από την άλλη είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από το αδιέξοδο» κατέληξε η Βουλευτής.
eviatop.blogspt.com,

50 σχόλια:

  1. και τοτε γιατι δηλωνε, οταν το πασοκ ηταν αντιπολιτευση ,πως δεν ειναι στην σκιωδη κυβερνηση τοτε, γιατι θα ειναι στην κανονικη οταν γινει το πασοκ κυβερνηση?{εφημεριδα Εθνος] και λιγο πριν ερθει το πασοκ στην εξουσια,προεκλογικα δηλαδη,διεδιδε πως το υπουργειο το εχει στο τσεπακι της και ειχε βρει και ποιους θα επαιρνε στο υπουργειο!!! Αχ μωρε τι να πει...Το αλλοθι των δυο απο την ιδια οικογενεια δεν πειθει...οι πραγματικοι λογοι ειναι οι προφανεις! Ο Προεδρος ξερει και παντα σοφα πραττει! Σας φαινεται ανθρωπος που δεν αντιλαμβανεται? Ελα βρε Κατερινα μην στεναχωριεσαι...καλοκαιρακι ερχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Κατερίνα έχω αρκετό καιρό. Κάπια
    χρόνια τώρα που το έχω εκφράσει δημόσια, αλλά και
    στα όργανα πως: Η Εύβοια 35 χρόνια είναι το
    πράσινο Νησί αλλά δυστυχώς δεν έχει πάρει
    Υπουργείο. ΤΈΡΜΑ λιπών τα χαστούκια που τρώμε από
    το ΠΑ.ΣΟ.Κ...Γεια το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ελλάδα είναι μόνο
    Η Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝ ΑΚΑΤΩΤΑ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Κ.Λ.Π .ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΞΙΕΣ,ΕΠΑΡΚΕΙΑ,ΓΝΩΣΕΙΣ, ΗΘΟΣ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΟΥΛΕΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιον παπανδρεου καλε ειχε στηριξει τοτε στις εσωκομματικες? πονηρουλικα το παιζε και εξαφανισμενη! Στους παπανδρεικους ελεγε παπανδρεου και στουσ βενιζελικους βενιζελο. και μονο το τελευταιο δεκαημερο που φανηκε καθαρα και σιγουρα πως κερδιζει με διαφορα ο παπανδρεου ξαφνικα ξαναεμφανιστηκε και βγηκε και φωναζε υπερ του ΓΑΠ.Ολο το νησι το ξερει αυτο. Μονο ο Συμεων ηταν καθαρος απο την αρχη.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΤΟ 1|3 ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΕΣΥ? ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ? ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΙΣΩΣ? ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επισημάνσεις σας είναι καίριες, δεν μπορείς να λέγονται αυτά τα πράγματα για το 2007 τελείωσε. Από την άλλη τώρα καταλαβαίνουμε την γύμνια του πολιτικού προσωπικού της Εύβοιας, που είναι και η βασική αιτία της ανυπαρξίας έργων για το Νομό, ώστε ο νομός θα σωθεί με βάσει τις γνωριμίες της Περλεπέ, των Κεδίκογλων, του Πιπεργιά, του Λιάσκου, του Παπαγεωργίου , του Μαρκόπουλου ή του αιώνιου Νομάρχη και όχι σε μια συνολική στρατηγική για τον νομό που όλοι αυτοί έχουν υποχρέωση και χρέος να υπηρετήσουν.
    Για τον λόγο αυτό Κατερίνα μου αποτύχαμε και εμείς και εσύ. Εμείς γιατί ψηφίζουμε Νομάρχες Δημάρχους και Βουλευτές με βάση την διορισμό του γιού μας. Εσύ γιατί ποτέ σου δεν ήσουν πολιτικός και βλέπεις οι υπουργοί και οι υφυπουργοί είναι για την Ελλάδα εκτίθενται στην Ελλάδα ενώ εσύ είσαι ελλιπείς ακόμη και για την Εύβοια άσχετα αν οι Ευβοιώτες σε κρύβουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή Κατερίνα μας θυσιάζεσαι για να είναι η Δασκαλαντωνάκη σύζυγος υπουργού;
    Αν υποψιαστώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο όρος οικογένεια...
    Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα ο όρος "οικογένεια" δεν απαντάται στην κλασική και στην ελληνιστική περίοδο. Για πρώτη φορά αυτός απαντάται σε μεσαιωνικά (βυζαντινά) κείμενα. Ως εκ τούτου είναι ένας όρος νεότερος, ο οποίος αποτελείται από δύο συνθετικά: «οίκος» και «γένος». Η αντίστοιχη αρχαιοελληνική λέξη είναι ο όρος «οίκος» που σήμερα χρησιμοποιείται επίσημα μόνο για Βασιλικές Οικογένειες ενώ στην σύγχρονη ελληνική λαϊκή γλώσσα οι όροι που χρησιμοποιούνται είναι: φαμελιά (από το γαλλικό όρο), φαμίλια (από τον αγγλικό όρο), ασκέρι (από τον τουρκικό όρο), σειργιά, φάρα (που ταυτίζεται και με το γένος) ως και τζάκι (από το τουρκικό οτζάκ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω με τον κ.Παπαιωαννου.ΑΠΟΛΥΤΑ.Οσο ομως κι αν οι Ευβοιωτες[καποιοι,οχι πολλοι]την κρυβουν, ειναι πια ηλιου φαεινοτερο,σε ολο το νομο οχι μονο η ανεπαρκεια της πολιτικα, αλλα και η ζημια που εκανε στο πασοκ στο νομο, αφου στις δημοτικες εκλογες στηριζε παντου ανταρτικα. Δεν υπαρχουν λογια για το ατομο αυτο πια. Απλα ντροπη! Ο λαος ομως δηλωνει σ ολο το νομο πως δεν ξεχνα. θα ερθει η ωρα του να μιλησει. Γιατι ολα εδω πληρωνονται! Οσο κι αν η Γαζεπη και τα αλλα σχετικα ιδρυματα της αποφερουν σταυρους θα ερθει η ωρα της αληθειας. Κι αν βγει ενας βουλευτης απο το Πασοκ αυτος θα ειναι σιγουρα αλλος και μικροτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βρίσκω πολύ ωραίο…. H βουλευτής και οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι της. Θα μπορούσε να είναι και τίτλος θεατρικής παράστασης.
    Πάντως εγώ ούτε το κόμμα της δεν ψήφισα, γιατί έφθασε να έχει στα ψηφοδέλτιά του ότι μπορείς να φανταστείς και οι οποίοι δεν ξέρουν Τι θα πει προοδευτικό… Τι θα πει αριστερά… Τι θα πει να μπορείς να ακούς το φόβο της κοινωνίας… Τι θα πει σύντροφος….
    Αυτό το πράγμα μάλλον για ένα κακέκτυπο αντίγραφο που βγήκε από μιας πλαστή καταναλωτική κοινωνία μοιάζει, παρά για γνήσιο εκφραστεί μιας σύγχρονης κοινωνίας που να μπορεί να την αφουγκραστεί και να την βιώσει ….
    Τι γράφω τώρα … Ποιος Ευβοιώτης θα το διαβάσει.. Ποιος Ευβοιώτης θα ζητήσει συγνώμη από τον εαυτό του… Ποιος Ευβοιώτης θα κάνει τον απολογισμό του….
    Καληνύχτα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αριστερά ....
    Στη σημερινή εποχή η κοινή συνισταμένη των αριστερών πολιτικών απόψεων είναι η έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην ισότητα, στην αλληλεγγύη, στην προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των βασικών αγαθών (π.χ. παιδεία, υγεία), στην περιβαλλοντική προστασία και στην εναντίωση απέναντι σε μία σειρά ανισωτικών αντιλήψεων, όπως ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και η θρησκοληψία[εκκρεμεί παραπομπή]. Στην Αριστερά εντάσσονται συνήθως οι κομμουνιστικοί, οι αναρχοσοσιαλιστικοί, οι σοσιαλδημοκρατικοί και οι οικολογικοί πολιτικοί σχηματισμοί, ωστόσο υπάρχουν και ανεξάρτητοι φορείς που δεν αυτοπροσδιορίζονται με κάποιον από αυτούς τους όρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο μιας νέας Ξενοκρατίας σαν αποτέλεσμα των επαχθών όρων του Μνημονίου-2 που ετοιμάζεται να ψηφίσει η Κυβέρνηση.
    Ταυτόχρονα ο Ελληνικός Λαός είναι στα πρόθυρα της πιο επώδυνης φτώχιας και κοινωνικού ξεπεσμού.
    Κι όλα αυτά πρόκειται να συμβούν γιατί η Κυβέρνηση:
    - απέτυχε να εφαρμόσει το Μνημόνιο-1,
    - κωλυσιέργησε με τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις,
    - δεν προχώρησε σε Κάθαρση,
    - συμπεριφέρεται σαν όλα να ξεκίνησαν μετά την διαπίστωση της οικονομικής κατάρρευσης και ότι κανείς δεν φταίει,
    - αναζήτησε χρήματα και επέβαλε θυσίες μόνον στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους,
    - πολιτεύτηκε μακριά από την ιδεολογική και πολιτική του κομματικού φορέα από τον οποίο προήλθε, και
    - αγνόησε την μεγάλη κοινωνική βάση του Κινήματος και την λαϊκή ετυμηγορία του Οκτώβρη του 2009.
    Τα παραπάνω μόνο τέτοιοι βουλευτές σαν την Κατερίνα μπορούν να τα στειρήξουν. Αλλωστε ρε παιδιά την Κυριακή 5/6 στην εκδήλωση με τον Ρήγα δεν μας "μάλωσε" όσους είχαμε αντίθετοι άποψη.. ¨Ηταν θέση αυτή αριστερού Βουλευτή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλά εντάξει δεν ήταν «μόνη» της . Ήταν ΠΑΣΟΚ αυτό άκουγες τον Βασιλάκη τον Βεργιέτη να λέει ότι εγώ γιατί να πληρώνω δεκατέσσερις μισθούς στους εργαζόμενους μου και κανείς δεν του απάντησε κανείς ούτε ο Αυλωνίτης, ούτε ο Υπουργός ούτε ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου… Ύστερα μου λέτε ότι φταίει η Κατερίνα… όταν σε μια συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ λέγονται αυτά τότε αυτό δεν είναι αριστερό κόμμα είναι από δεξιό με αριστερές στροφές για αριστερόχειρες…
    Στο ίδιο μήκος κύματος δεν ήταν και ο Δρεμέτσικας θα κάνει ντα τους συνδικαλιστές… δηλαδή το κομμάτι αυτό της κοινωνίας που στα μαύρα χρόνια αγωνίστηκε να βγάλει τον κόσμο από τους καναπέδες και από τον φόβο… Αυτούς που μπόρεσαν να παρασύρουν όλους τους άλλους εργαζόμενους προς τα πάνω οικονομικά άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο … Έρχεται τώρα το ΠΑΣΟΚ και τους λοιδορεί … μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ και ο γραμματέας και το ανώτερο κομματικό στέλεχος το κάνουν γαργάλα….. Καλά ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ Β. ΕΥΒΟΙΑ19 Ιουνίου 2011 στις 10:57 π.μ.

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ[ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ-ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ] ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ!!!Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ-ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΨΗΦΟΥΣ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΗΦΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΝΟΣΗΛ.ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ,ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ, ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΧΑΛΚΙΔΑ Κ.Λ.Π? ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πυροπληκτος απο τραχηλι κοντα19 Ιουνίου 2011 στις 11:39 π.μ.

    Ηρθε τοτε με τις φωτιες στους πυροπληκτους με τη γοβα στιλετο και τη μερσεντες,με το πιεσομετρο ανα χειρας, να παρει τις πιεσεις στις καυμενες τις γριουλες[σταυρουλακια ειναι αυτα να τα χασει?] Ας μην προκαλει αλλο πια γιατι θα ανοιξουν πολλα στοματα. και θα σπασει το αποστημα. Και υπαρχουν πολλοι που εχουν πολλα να πουν ετσι οπως ειναι ο λαος ταλαιπωρημενος. Υπαρχουν και ορια στις αντοχες μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ eviapost που μου εδωσε την ευκαιρια να εκφραστω. και εκφραζω πολλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειδικευομενος νοσοκ.χαλκιδας19 Ιουνίου 2011 στις 11:59 π.μ.

    Συμφωνω ταυτιζομαι και γω με τον προηγουμενο φιλο[το γιατρο]. κι αυτο γιατι ειμαι παθων.Υπηρετω ως γιατρος στο νοσοκ. χαλκιδας. ημουν στο εκτακτο χειρουργικο μου τηλεφωνισε ΣΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ και μου ζητησε να προηγηθει στην εξεταση καποιος ψηφοφορος της[μαλλον η θα γινιταν μετα την εξυπηρετηση ψηφοφορος.]Οταν τολμησα να της πω πως δεν γινεται διοτι οι ασθενεις για μενα ειναι ολοι ιδιοι με απειλησε οτι θα δω τι θα παθω! Διοτι πως μπορεσα να αρνηθω στην πρωτη βουλευτη του νομου! Συζητωντας το μετα με αλλους συναδελφους διαπιστωσα το μεγεθος των καθημερινων παρεμβασεων της και των απειλων της!Αυτο ειναι το πασοκ και αυτοι το εφτασαν εκει και τωρα ο κοσμος τους φτυνει. Παντως εγω τοτε[παει ενας χρονος περιπου το κατηγγειλα αυτο με φαξ στο υπ. υγειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι ι ιδια που απειλουσε ολους,σε ολες τις περιοχες της ευβοιας, σε ολες τις εκλογες, πως αν δεν ψηφιστει απο ολους τους κατοικους, να μην περασουν απ το νοσοκομειο ουτε απεξωωωωωωω![υπαρχουν δεκα μαρτυρες γιαυτη τη στιχομυθια]δηλαδη αν παθουν κατι οι ιδιοι, η αγαπημενα τους προσωπα δεν θα κανει ουτε ενα τηλεφωνο στους γιατρους να ενδιαφερθουν αν αποδεδειγμενα δεν την εχουν ψηφισει![γιατι απο ιατρικη η ιδια, λενε οι συναδελφοι της δεν....]κακομοιρε λαε...πως καταντησαν το πασοκ...ΠΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ?ΜΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτη φορά που γράφω σε ένα Blog και θέλω πραγματικά να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την ευκαιρία που μου δίνεται να πω την γνώμη μου. Αν δεν το έβλεπα στο FACEBOOK από χθες το απόγευμα που βάλατε την ανάρτηση 24 ώρες 14 δικά σας σχόλια ομολογώ ότι ποτέ δεν θα έγραφα σε ένα Blog.
    Από χθες παρακολουθώ λοιπόν το blog και βλέπω τα σχόλια. Πείρα και εγώ έτσι το θάρρος να γράψω το δικό μου πόνημα.
    Είμαι 25 χρονών μητέρα ενός παιδιού . Δεν έχει σημασία η οικογένεια μου (οι γονείς μου ) τι ψήφιζαν γιατί ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Αυτό που θέλω να πω δεν είμαι από τους ανθρώπους που επειδή οι δική μου ψηφίζουν ένα κόμμα εγώ θέλω να πάω στο δημόσιο. Ψήφιζα και εγώ ΠΑΣΟΚ είτε από την δύναμη της συνήθειας είτε γιατί πίστευα στο κόμμα γιατί θεωρούσα ότι είναι ποιο δίκαιο.
    Προσωπικά όμως δεν μπορείτε να φαντασθείτε σε τι ψυχική κατάσταση ένοιωσα όταν ο εργοδότης μου μας είπε σε εμένα και δύο άλλα άτομα δουλειά τέλος.
    Η ηρεμία μου και η γαλήνη μου έκτοτε έχουν χαθεί!!!
    Δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω αυτό που μου συμβαίνει ;
    Όλα τρέχουν στο μυαλό μου !!
    Σχεδόν εξοργίστηκα όταν διάβασα ότι η κυρία Περλεπέ είναι δυσαρεστημένη που δεν έγινε Βουλευτής!! Και αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα γιατί αυτό ανακλήθηκε στην μνήμη μου στο προηγούμενο ανασχηματισμό. Τότε που είχα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο και άκουγα τις νοσοκόμες και άλλους εργαζόμενους δικούς της φίλους ότι θα γίνει τουλάχιστον υφυπουργός τότε δεν έδωνα σημασία.
    Τώρα όμως όταν διάβασα τη δήλωση της σχεδόν εξοργίστηκα για τα ψέματα. Φτάνει ποια!!! Έλεος!!! Πέστε μας μια φορά την αλήθεια !!! Προσωπικά δεν αντέχω άλλο ψέμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν ο γιαλός, και το καράβι έχουν τα προβλήματά τους, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.
    Όταν όμως ο καπετάνιος είναι ανεπαρκής τότε ο κίνδυνος καταστροφής είναι ορατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τους 300 βουλευτάδες;
    Έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τους χιλιάδες Αγανακτισμένους;
    Η απάντηση είναι ένα απερίφραστο ΟΧΙ…
    (με ότι αυτό σημαίνει)
    Και το κακό είναι πως δεν έχω να σας προτείνω τίποτα.
    Απλά μια ευπρέπεια την ώρα του «χαρακίρι»... δεν θα ήταν άσχημα! (ίσως μάλιστα να εκτιμηθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ".ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ" ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΙΡΙ ΝΤΑΧΤΑ.ΤΕΛΕΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ19 Ιουνίου 2011 στις 11:06 μ.μ.

    ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΒΡΕ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΕΙΠΕ,ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΠΟΙΟΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΠΕΣ ΑΣΕ ΝΙΚΟ ΦΕΥΓΩ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ.ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. Α ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ mail ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΑ? ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ. Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ[ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ. ΑΣΧΕΤΟ ΟΜΩΣ}ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kai den xtipaei to thlefono ki agonia moy megalose...den nomizo pos tha xtipisi to tilefono pote...gi auto pigene gia ipno katerina...kala krasia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΡΗΣΤΟΣ.ΑΚΤΗ ΝΗΡΕΩΣ19 Ιουνίου 2011 στις 11:42 μ.μ.

    δηλαδη ο παπανδρεου ειχε αποφασισει να σε κανει και σενα υπουργινα αλλα τον σταματησε το νταμπλ τησ οικογενειας.οτι θα εισασταν δυο.ετσι μας λες. να τον ρωτησουμε βρε παιδι μου.να του στειλουμε απο βδομαδα τη δηλωση σου να το διευκρινησουμε και μεισ.διοτι κατι δεν μας καθεται σωστα. βρε συ ποιον δουλευεισ? η τουλαχιστον νομιζεις πως δουλευεις.μην το συνεχιζεις γελανε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πριν λίγο καιρό υπήρχαν ελάχιστοι "κανένας". Βαθειά φανατικοί των διαφόρων ομάδων οι έλληνες καθέ άλλο παρά κανένας ήταν. Μια μεγάλη πλειοψηφία ελλήνων ψηφοφόρων (δεν τολμώ να σκεφτώ πόση ήταν αυτή η πλειοψηφία) στις κάλπες δεν είχαν δει καν πως είναι τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια εκτός από αυτό που είχαν τυλιγμένο στο τσεπάκι.
    Η κατάσταση ήταν τόσο προκαθορισμένη που είχα φτάσει στο σημείο να πιστεύω πως μαζί με το υποχρεωτικό βάπτισμα της ορθοδόξου εκκλησίας μας, η πολιτεία βάπτιζε τα νεογέννητα και στο τι ακριβώς θα ψηφίζουν λες και ήταν θεικός νόμος το 85% των μονομάχων και το 15% των υπόλοιπων στριμωγμένων στη γωνία.
    Nα είναι καλά η Κατερίνα πολιτικοί σαν αυτοί θα μας κάνουν να δούμε και άλλα ψηφοδέλτια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγανακτησμένο μέλος ΠΑΣΟΚ20 Ιουνίου 2011 στις 7:50 π.μ.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα αριστερό, δημοκρατικό, πατριωτικό και φιλολαϊκό. Επειδή η υπεράσπιση του κόμματος και του πολιτικού χώρου του Κινήματος εναπόκειται πλέον στα Μέλη και τους Φίλους του ΠΑΣΟΚ, καλούμε όλους τους συντρόφους της Εύβοιας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πετάξουν έξω από το ΠΑΣΟΚ τέτοια άτομα που το προσβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ...ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΑΤΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Μ Η Δ Ε Ν. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ EVIAPOST ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...20 Ιουνίου 2011 στις 3:59 μ.μ.

    AGAPITOI EYBOEIS GNORIZETE POS SE KATHE NOSILEYTIKO IDRIMA THS EYBOIAS DIATHETI PANO APO 10 ATOMA GIA NA THS KANOYN TA ROYSFETAKIA THS? MPOREI NA LIAZETAI STIS PARALIES KAI AYTOI NA DOYLEYOYN EX ONOMATOS THS VOYLEYTINAS.KI OTAN ERXETAI H ORA THS KALPIS TA PSIFALAKIA PEFTOYN SYNEFO! SYNONIMO THS ANITHIKOTITAS,KAI THS PARAKMIS!OXI PATOS ALLA KATO APO TON PATO...ERIMO PASOK POS SE EXEFTELIZOYN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΝΘΟΣ ΑΠΌ ΛΑΜΙΑ20 Ιουνίου 2011 στις 9:07 μ.μ.

    Aν η κυβέρνηση που είχε σχηματισθεί στις 10 Οκτωβρίου 2009, μετά την ευρεία εκλογική νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., είχε Υπουργό την Κατερίνα και ΟΧΙ τον Σηφουνάκη τότε, τα πράγματα θα μπορούσε να είναι διαφορετικά σήμερα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα βρισκόμασταν στη θέση που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα, η οικονομία, η κοινωνία, οι θεσμοί, η παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχεις πάει διακοπές με έξοδα των Φαρμακοβιομηχανιών20 Ιουνίου 2011 στις 9:43 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα με την Φωτεινή, φαίνεται ότι ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τα προβλήματα της κοινωνίας, Πως ζούμε; όταν με άμεσους και έμμεσους φόρους μας παίρνει το κράτος το 66% του μισθού μας και εξηγούμε για κάθε 100ευρω μας παίρνουν

    24% εισφορά σε ταμεία άρα μας μένουν 100-24=76ΕΥΡΩ
    Τα 76 τα φορολογεί 15-40 % και τα παίρνει η εφορία δηλαδή μας παίρνει η εφορία από 11-30 ΕΥΡΩ
    Δηλαδή παίρνουμε στο χέρι από 65 έως 46 ΕΥΡΩ . Ας Δεχθούμε ότι μας στο χέρι 65
    Από αυτά μας παίρνει με υποχρεωτικές εισφορές ΕΡΤ Δήμος Τέλη κυκλοφορίας περίπου 1% δηλαδή 6 Ευρω δηλαδή στο χέρι 60 Ευρώ
    Τώρα αν αυτά τα 60 ευρώ τα φας σου παίρνει το μέσο όρο 18% ως ΦΠΑ 13 ή 23% μας παίρνει 11Ευρώ και σε αφήνει να χαρείς μόνο 49 ΕΥΡΩ . Από αυτά τα 49 αν έχεις παιδιά και ενώ έχεις πληρώσει τα ευρώ της εφορίας να σου πληρώσει φροντιστήρια, γιατρούς κ.α.

    Δηλαδή αν δεν το έχετε καταλάβει οι εθνοπατέρες μας τρώνε το 51% της ζωής μας είναι αυτή που ψήφισαν και έκανα την σκάνδαλα και σήμερα ψηφίζουν μνημόνια και μεσοπρόθεσμο
    ΕΛΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου δεν μας λες πως θα ζήσουμε;
    Αλήθεια ΚΑΤΕΡΙΝΑ πόσες μέρες διακοπές ως γιατρό στο νοσοκομείο σου έχουν πληρώσει οι φαρμακοβιομηχανίες μη μας πεις καμιά γιατί ξέρουμε καλά.
    Αυτό το τελευταίο το γράφουμε γιατί τα ταξιδάκια των γιατρών από τις φαρμακοβιομηχανίες είναι καθεστώς και υπάρχουν στοιχεία. Οι γιατροί αυτοί μετέχουν και είναι μέρος ενός σαθρού συστήματος όπως είναι οι καθηγητές των Λυκείων και είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα με την ποιότητα της δουλειάς τους, που αν δεν πας το παιδί σε φροντιστήριο δεν θα ξέρει να λύσει ούτε τριώνυμο .
    Δύο πληγές της Ελληνικής κοινωνίας γιατροί και εκπαιδευτικοί.
    Επανέρχομαι, αν Κατερίνα έχεις αποδεχθεί τις διακοπές σημαίνει ως γιατρός , ήσουν μέρος ενός φαύλου συστήματος, που για μένα σημαίνει, ότι ποτέ δεν θα εναντιωθείς για την θεραπεία, να χρησιμοποιήσω ιατρικό όρο , κανενός σαθρού συστήματος που λυμαίνονται τα χρήματα μας και το 51% θα γίνει 70%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τυχαίο δεν Νομίζω20 Ιουνίου 2011 στις 9:48 μ.μ.

    Καλέ τι γουρλού που είναι, με το που έπιασε στο στόμα της τον Σηφουνάκη του επιτέθηκαν στην Μυτιλήνη αγανακτισμένοι πολίτες . Λες ο Σηφουνάκης να χρίζει ξεμάτιασμα και η Κατερίνα ξορκισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ταξιδια απο φαρμακευτικες? απειρα! οχι ενα αλλα απειρα!η σοσιαλιστρια τζαμπα ταξιδια εντος και εκτος απο τις φαρμακευτικεσ! Να πωσ φτασαμε ωσ χωρα εδω! διοτι τα τζαμπα ταξιδακια δεν τα εδιναν ετσι φυσικα! τα φαρμακακια που συνταγογραφουσε ηταν τησ αρεσκειασ τους κι αυτοι εδιναν ταξιδακια!ξεφτιλα και για εισαγγελεα. να δωθουν τα στοιχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. OLES OI KATAGGELIES NA PANE EISAGGELEA KAI MAXIMOY AMESA.NA STALOYN STON PROTHIPOYRGO KAI STON PROEDRO THS VOYLIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ21 Ιουνίου 2011 στις 1:06 π.μ.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΘΡΙΝ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΣΟΥ? ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΦΟΡΑΓΕΣ ΠΑΛΙ-ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ- ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ, ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ,ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ,ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ,ΤΡΑΓΚΑ ΤΡΟΥΓΚΑ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ...ΚΑΘΡΙΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΩΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ.ΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ.ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΦΟΡΑΣ...ΒΡΕ ΣΥ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΟΥΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πριν ένα περίπου χρόνο στο zoomnews.gr/ανθ-ημών-περλεπέ , υπήρχε η παρακάτω ανάρτηση

    Εγώ ρωτάω ποιος το είχε δώσει τότε; Ξέρει κανείς γιατί εγώ ξέρω. Τότε θέμα οικογένειας δεν υπήρχε;
    Συνεχίζονται οι φήμες και τα σενάρια σχετικά με το στέλεχος που θα αντικαταστήσει την Άντζελα Γκερέκου στη θέση της υφυπουργού Τουρισμού. Τα σενάρια που ήθελαν να βρίσκονται κοντά στη θέση είτε η Πέμυ Ζούνη είτε η Μάγια Τσόκλη έχουν πια ξεπεραστεί και σύμφωνα με πληροφορίες του zoomnews.gr, αυτή τη στιγμή “παίζουν” τα ονόματα της αναπληρώτριας κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, Κατερίνας Περλεπέ Σηφουνάκη και του βουλευτή Δωδεκανήσων, Παναγιώτη Ρήγα. Σε κάθε περίπτωση, το βράδυ ο πρωθυπουργός θα έχει γυρίσει εκτάκτως από την Ισπανία και αναμένεται σύντομα να έχουμε ανακοινώσεις. Είτε μόνο για τη συγκεκριμένη θέση, είτε για το κυβερνητικό σχήμα γενικότερα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙ? πολι σημασηα δινεται.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΖΙΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΗΟ.ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΜΑΛΗΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και στην εφ. "πρωτο θεμα" παλι υπηρχε δημοσιευμα πριν τις εκλογες του 2009 οτι θα εχει σιγουρα υπυργειο και ισως το υγειας. τοτε θεμα οικογενειας δεν υπηρχε παλι? τοτε δεν θα θυσιαζοταν στο βωμο? και φυσικα η ιδια το ειχε δωσει και τοτε. πρωτον για να κοροιδεψει τους ψηφοφορους της και να τσιμπησουν να την ψηφισουν οσο γινεται περισσοτεροι[αφου θα γινει υπουργος ας την ψηφισουμε κατι θα την χρειαστουμε...]και δευτερον για να δειξει οτι "παιζει το ονομα της.οτι την εχουν 'περι πολλου' Αμ δε! Δηλαδη υπαρχει προβλημα...Βοηθειστε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ...KAI MIA MANTINADA APO KRITIKO21 Ιουνίου 2011 στις 11:33 μ.μ.

    ...THN OIKOGENEIA SKEFTHKES DEN PHRES YPOYRGEIO,KAI TORA OLH H EBOIA THA MPEI STO XEIROYRGEIO.THISIASTHKES KATERINIO KAI TORA YPOFEREIS, O NIKOS OMOS EFTAIGE EYTHINI ESY DEN FEREIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ 'ΑΝΑΛΥΕΙ' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΙ ΘΡΑΣΣΟΣ!ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ...ΜΑΝΤΑΜ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ελα παιδια φτανει μην βαρατε αλλο την "παρ ολιγον υπουργο".εμαθα απο το γραφειο της οτι δεν μιλιεται.και οι υπαλληλοι σου τι σου φταινε καλε? νευρααααα.....σου λεει η γυναικα...ολοι οι κολλητοι μου και οι κουμπαροι μου και οι παρακουμπαροι στους 3 ανασχηματισμους κατι πηραν. η τζαγκρη,η μιλενα,η αντζελα,η μαριλιζα,κ.α. ολες οι γυναικες πηραν. ο κουμπαρος μου κ.λ.π ολοι και ολες πηραν κατι. εγω πια, παροτι καθομαι στην πρωτη θεση στη βουλη[για να με παιρνουν κι οι καμερες]και για να χειροκροτω και τον πρωθυπουργο και να με βλεπει κιολας τιποτααααα! ελα μου ντε! απορω με την καρδια του...που λεει και το ασμα. αχ ρε κουλα...συγνωμη κατερινα ηθελα να πω. αστο δεν το χεις γι αυτο δεν παιρνεις. μην καθεσαι μπροστα μπροστα και τρεχεις να προλαβεις για τη θεση τζαμπα. με το πασο σου κι οπου βρεις καθεσαι. η καμερα ετσι κι αλλιως θα σε εντοπισει μεσα στη βουλη γιατι με τα χρωματακια σου[ πολυ σολαριουμ,και πορτοκαλοροδομπορντοκοκκινοκιτρινα που φορας]ξεχωριζεις. κανεις μπαμ που λεμε εμεις οι κουκουβινοι. Δεν υπαρχει ομοια σου στη βουλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανωνυμος απο Στενη24 Ιουνίου 2011 στις 7:54 μ.μ.

    τι ωραια.χρωματα.φοραει.κι.ολα.μαζι.ανακατωμενα.και.κροσια.και.φουντες.και.λαμε.και.μαλλινα.και.κρεμασταρια.και.χρυσα.και.αργυρα.και.χαλκινα.και.τα.παντα.ολα.και.μαξι.και.μινι[!!!].ημαρτον! σαν.τις.μπουχαρες.της.μοιραρακη.φουστα.κλαρωτη.γαρυφαλλο.στο.αυτι.θεατραλ.τελειως.και.ψυχαγωγια...ευχαριστουμε.κατερινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ. .ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ,ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ, ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΜΑ Η Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Α Ν Υ Π Α Ρ Ξ Ι Α ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ.Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ,ΜΑ ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΣΚΕΦΤΗΚΕ, ΤΟ ΚΑΤΙΝΙΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ.ΣΤΟ 'ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ' Σ ΕΒΑΛΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατερινα, επειδη εγινες νυφη Σηφουνακη, δεν σημαινει πως κληρονομεις και την πολιτικη ιστορια και την αξια των Σηφουνακηδων. προσπαθεις βεβαια, ανεπιτυχως ομως[ χρησιμοποιωντας και τα δυο επιθετα] να παρεις κατι απο την λαμψη τους, εκμεταλευομενη το επιθετο τους. Αυτα δεν γινονται ομως ειναι θεμα γονιδιων και συ δεν τα χεις. Με το επιθετακι σου[του μπαμπα μας ειμαστε οχι των συζυγων-αναρωτιεμαι αν δεν ηταν το επιθετο του γαμου σου επωνυμο γνωστο, αν θα το χρησιμοποιουσες καθολου,γιατι "τσιμπανε οι ψηφοφοροι σου φυσικα] σκετο περλεπε δεν λεει... τι να κανεις μωρε... κατανοουμε...αλλα μην τους εκθετεις τουλαχιστον, λεγοντας διαφορες φτηνες δικαιολογιες και γελαει ο κοσμος. Αυτοι τι φταινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. χαλκιδεος αγανακτισμενος και ανεργος...26 Ιουνίου 2011 στις 12:14 μ.μ.

    Της Κατινιως καμωματα ειδε ο Παπανδρεου,κι ειπε πως ειν χειροτερα, κι απο αυτα του Μπεου! Να φερνει ψηφους σε αυτην, με το ακουστικακι,και να τραβα τους ψηφους της με μινι φορεματακι. Γι αυτο λοιπον κι ο αρχηγος,που θελει αξιοσυνη,την εβαλε στη μπλακ λιστ, στα αζητητα να μεινει...Κορη μου[μεγαλοκοπελλα βεβαια!] μαραζωσες μην κλαις και μην χτυπιεσαι, να σαι καλα να χαιρεσαι,και μην στεναχωριεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Υπάρχουν δυο τρόποι σχολιασμού της μη υπουργοποιήσης της Κατερίνας Περλεπέ στο νέο από το υπουργικό σχήμα: α) το γυρνάμε στην πλάκα β) σχολιάζουμε στα σοβαρά.
    Διαβάζω εδώ ότι όλοι εσείς , έχετε διαλέξει και τα δύο, άλλοι το γυρνάτε στην πλάκα, άλλοι το έχετε σχολιάσει στα σοβαρά.

    Εγώ, διαλέγω το β. Μπορεί να γελάσαμε, να κοροϊδέψαμε κτλ αλλά η γυναίκα αυτή κατείχε τους τελευταίους 20 μήνες το κρίσιμο πόστο της αναπληρώτριας γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Και δεν το πήρε μόνης της, της το ανέθεσε ο Πρωθυπουργός αφού πρώτα "με την αγάπη του κόσμου" έγινε βουλευτής.

    Εύχομαι πραγματικά να μην ζήσουμε ξανά τέτοιου είδους πειράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΠΟ ΒΟΙΩΤΙΑ ΠΑΣΟΚ28 Ιουνίου 2011 στις 4:32 μ.μ.

    Αγαπητε φιλε Δ.Δημου. Πρεπει να γνωριζεις,για να μιλησουμε σοβαρα,πως την θεση της αναπληρ.γραμματ. της κοινοβουλευτικης Ομαδας δεν της την ανεθεσε ο πρωθυπουργος. Ουτε καν την προτεινε! Απλως επρεπε αναπληρωτρια γραμματεας να ειναι απαραιτητα γυναικα[βασει καταστατικου του κομματος,αφου ο γραμματεας τοτε-ο Παπουτσης- ηταν ανδρας].Εθεσε λοιπον μονη της υποψηφιοτητα με μοναδικη αντιπαλο μονο μια αλλη γυναικα. Ο Παπουτσης την στηριξε με τους δικους του,για να την ελεγχει[θελει κι αυτος να γινει αρχηγος του πασοκ]!Τοτε ηταν πολιτικα μαζι-τωρα τον πουλησε- και πηγε κατα Λοβερδο μερια,μεχρι να ξανααλλαξει,αναλογα τι νομιζει κατα καιρους οτι την συμφερει...Η αλλη λοιπον βουλευτινα τοτε εχασε για λιγους μονο ψηφους,και η "περι ου ο λογος" δεν ειχε παει και αερα...Αυτα για να γνωριζουν απαντες την πραγματικη αληθεια και να μην παραμυθιαζει κανεναν,οτι δηθεν την προτεινε ο Πρωθυπουργος κ.λ.π. Βγηκε λοιπον λογω Παπουτση που ηταν στην ιδια τοτε ομαδα και την βοηθησε με τους δικους του για να την εχει σιγουρη σε ενα ενδεχομενο που θα βαλει,οταν και οποτε αρχηγος. Αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚ.ΚΥΜΗΣ2 Ιουλίου 2011 στις 11:50 π.μ.

    ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΜΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ. ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ¨"ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ" ΨΗΦΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ? ΔΙΟΤΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ.Η ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΝ! ΤΗΝ "ΕΓΡΑΨΕ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ!Η "ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ" ΑΥΤΟΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ...Ο ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ. ΜΑΝΤΑΜ, ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "ΦΙΛΗΣΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ,ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ...ΔΗΛΑΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Επανεξεταση θα γινει λεει ο Λοβερδος σε ολες τις αναπηρικες συνταξεις. Αρα και στην Ευβοια. Ξερετε ποσες τετοιες συνταξεις που δεν επρεπε εδωσε η Περλεπε σαν μελος της υγειονομικης επιτροπης του νοσοκομειου που ηταν πριν βγει βουλευτης? Απειρες!!!Συνταξεις μαιμου!!!Γι αυτο και πολλοι Ευβοιωτες διατυμπανιζουν το λογο που την ψηφιζουν...Διοτι δεν τηρουσαν τις προυποθεσεις που επρεπε! Συνταξεις,αναπηρικα αυτοκινητα κ.λ.π. Ετσι εκλεχτηκε.Πως να την ξεχασουν! Να ψαξει λοιπον ο Λοβερδος και το κρατος και ποιοι τις εδιναν! και να πανε στον εισαγγελεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή