Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Μπουραντάς Πάει Χωριό !!!



Μπορεί  ο Θανάσης Μπουραντάς να δηλώνει ότι για αυτόν η πολιτική του καριέρα τελείωσε για την Περιφέρεια και ότι έγινε-έγινε, αλλά επιλέγει να ανοίξει νέα πανιά σε νέα μέρη. Αυτή την φορά επιλέγει τον τόπο καταγωγής του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες (και δεν θέλουμε διαψεύσεις, άλλωστε θυμίζουμε τα αποκλειστικά μας), ο Θανάσης Μπουραντάς αμέσως μετά τις γιορτές σκέπτεται να παραιτηθεί από την περιφέρεια να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.
Πάντως το αποτέλεσμα θα έχει ενδιαφέρον και είναι το μόνο που μελετά αυτή την στιγμή προκειμένου να προβεί σε ανακοινώσεις. 

2 σχόλια:

  1. Μάλλον θα θεωρεί πως δεν έχει ταπεινωθεί τελείως και θέλει να το πετύχει εντελώς...Πάντως να του πούμε, πως η πλήρης ταπείνωση και η 'απομυθοποίησή' του έχει επέλθει εδώ και πολύ καιρό, ας μην προσπαθήσει άλλο....Από κει και πέρα κακό του κεφαλιού του....Ο καθένας επιλέγει το πολιτικό του τέλος. Δύο δρόμοι υπάρχουν. Η αξιοπρέπεια με το κεφάλι ψηλά και μαχόμενος μέχρι τέλος για τον φτωχό τον κόσμο, και ο άλλος ο δρόμος, της κατά συρροην και αιωνίως προσωπικής μόνο βόλεψης και καλοπέρασης, χωρίς καμμία ταξική ανησυχία. Μόνο που ο δεύτερος δρόμος είναι φτηνός και καραδεξιός, ας μην το 'έπαιζε' τουλάχιστον 'σοσιαλιστής'! Ο διασυρμός έχει και όρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν είναι και καλή ιδέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή