Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΑΣΟΚ ,Τι έγινε στη Λαμία χθες ;

 Λίγο ή πολύ οι υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη είναι γνωστές.  Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι υποψηφιότητες είναι που στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας επιμένουν για υποψηφιότητα από την Εύβοια και δεν κάνουν πίσω [...]

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ποια τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια


Επτά  τα ονόματα για Περιφερειάρχες ;

Αύριο το απόγευμα στις 19:00 θα συνεδριάσει Π.Ε. στη Λαμία για να εξετάσει τις αιτήσεις που έγιναν για Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και για τους δήμους της Περιφέρειας συνολικά. Χαρακτηριστική είναι η απροθυμία που υπήρχε από τους άλλους νομούς να καταθέσουν υποψηφιότητα.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων για την Περιφέρεια είναι

Από την Εύβοια αίτηση κατέθεσαν η βουλευτής Κ. Περλεπέ, οι πρώην βουλευτές  Γ. Παπαγεωργίου και Δ. Πιπεργιάς, ο Νομάρχης Θανάσης Μπουραντάς και ο νομαρχιακός σύμβουλος Γ. Αλεξιου.
Από την Βοιωτία ο Νομάρχης Κλέαρχος Περγαντάς. Ενώ υπάρχει και ένα ακόμη όνομα, το οποίο  δεν γνωρίζουν και δεν έχει γίνει επιβεβαίωση της αίτησης  του.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ποια τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τους Δήμους της Εύβοιας

Τελείωσε πριν λίγο η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ όπου και έπεσαν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα υποψηφίων οι οποίοι αυτοπροτάθηκαν ή ετερροπροτάθηκαν.
Η ΝΕ επικύρωσε παλαιότερη απόφασή της και επαναλαμβάνει το αίτημα της τοπικής κοινωνίας , για Περιφερειάρχη από τον νομό της Εύβοιας μέτα και την πίεση που έγινε με την ανακοίνωση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ με την οποία καλούσε το Ευβοικό Λαό να στηρίξη την κίνηση. αυτή .Είναι χαρακτηριστικό σε κάθε Ευβοικό Site, ξεχωριστά, η ανακοίνωση έχει διαβαστή πάνω από 300 φορές, ενώ σύφμωνα με πληροφορίες μας, έχουν σταλλεί πάρα-πολλά  ηλεκτρονικά μηνύματα στήρηξης .
Αύριο το απόγευμα στις 19:00 θα συνεδριάσει Π.Ε. στη Λαμία για Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες καθώς και για τους δήμους της Περιφέρειας συνολικά.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων που ακούστηκαν για τους Δήμους

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Φυγή Βουλευτών!!!!




Οι ωραίοι του ΠΑΣΟΚ!!!!   Γκανιά ή Πλασέ θα παίξει το ΠΑΣΟΚ;
Τις ηγεσίες των δύο μεγάλων φαίνεται να προβληματίζει η φυγή των βουλευτών προς την Τ.Α, οι λόγοι είναι προφανείς. Ο αναβαθμισμένος ρόλος που επιφυλάσσει ο νόμος του κ. Ι.Ραγκούση για τους τοπικούς άρχοντες, σε συνδυασμό με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της απαξίωσης του κύρους των βουλευτών, έφεραν την φυγή προς την περιφέρεια.
Η μεγάλη "διάθεση" από βουλευτές, που εκδηλώθηκε χθες στο ΠΑΣΟΚ  να διεκδικήσουν το επίσημο κομματικό χρίσμα να είναι κύρια Περιφερειάρχες,  πιθανόν αναγκάσει την Ιπποκράτους να ανακοινώσει ότι η αξιολόγηση της  υποψηφιότητας θα συνοδεύεται με παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα. Τη λήψη μιας τέτοιας απόφαση από την Ιπποκράτους βοηθάει...

Ανεξάρτητος ο Κ.Κιλτίδης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο μέχρι σήμερα Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης, λόγω Βατοπεδίου.
Κιλτίδης:
"Εκχώρησα δύο φορές τη συνείδησή μου στις επιλογές της ηγεσίας της Ν.Δ, επιδεικνύοντας ανοχή και καρτερικότητα, αλλά τους τελευταίους μήνες το ποτήρι ξεχείλισε" παράλληλα κάνει λόγο για προσπάθεια να πληγωθεί ηθικά ο ίδιος και το κύρος του.

Νέα Δημοκρατία:
Ο κ. Κιλτίδης ακολούθησε την πορεία, που ο ίδιος είχε χαράξει εδώ και καιρό" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ν.Δ

Η είδηση της ημέρας Καρατζαφέρης μαρκαρει Σαμαρά …..


Φαίνεται ότι το καλοκαίρι που έρχεται,  θα μας βρεί και θα μας προϋπαντήσει σε πολύ θερμό κλίμα. Οι ειδήσεις και τα γεγονότα από λεπτό σε λεπτό σε εθνικό επίπεδο, θα τρέχουν καταιγιστικά.

Για σήμερα η είδηση της ημέρας είναι,  η δήλωση του Προέδρου του «ΛΑΟΣ» κ. Καρατζαφέρη στον flash 96,0 και στην εκπομπή της  Ελλης Στάης και της Νικόλ Λιβαδάρη. Μίλησε ανοικτά για την γνωστή δήλωση του Κ. Μητσοτάκη ότι «συμφέροντα με έριξα…»  και ονομάτισε τον κύριο Σαμαρά ότι είναι αυτός που τα πείρε . Η δήλωση αυτή του κ Καρατζαφέρη με όνομα  θα αναγκάσει την ΝΔ να μιλήσει …… και άμεσα  Ενώ φαίνεται να στέκεται στο πλευρό της οικογένειας Μητσοτάκη....