Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Λαζόπουλος: Δεν βουτάω σε βρόμικα ποτάμια – Να καταλάβει η κοινωνία το ρόλο του Θεοδωράκη

"Το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής"«Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν».
“Το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής”

Τσέρνομπιλ: 28 έτη από το πυρηνικό δυστύχημα

Τσέρνομπιλ: 28 έτη από το πυρηνικό δυστύχημα (Βίντεο)
Είκοσι οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μεγαλύτερο πυρηνικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ συνέβη στις 26 Απριλίου του 1986, στον αντιδραστήρα Νο. 4 του Πυρηνικού Σταθμού Παραγωγής Ενέργειας του Τσερνόμπιλ της Σοβιετικής Ένωσης,

Οι προτάσεις για την πόλη της Χαλκίδας του συνδυασμού "ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ"

Τις προτάσεις του συνδυασμού του έκανε σήμερα γνωστές ο Κ. Κουλουρίδης σε αυτές περιλαμβάνονται μια σειρά από μέτρα που αφορούν τη καθημερινότητα των πολιτών της πόλης μέχρι αναπτυξιακά έργα.




1. Κατασκευή τελευταίου τύπου ΧΥΤΑ σε καινούργια χωροθέτηση για διαχείριση σκουπιδιών.
2. Ανακύκλωση - κομποστοποίηση σκουπιδιών, εξασφάλιση λιπασμάτων ενέργειας, εκμετάλλευση «τηγανόλαδου» για παραγωγή πετρελαίου κίνησης προς όφελος του Δήμου, ανακύκλωση και επεξεργασία αλουμινίου με μεταπώλησή του.

Kατάθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ο Κώστας Κουλουρίδης




Νωρίς το απόγευμα κατάθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ο Κ. Κουλουρίδης παρουσία μελλών του συνδυασμού του. Ο Κ. Κουλουρίδης κατάθεσε πρώτος συνδυασμό στην Εύβοια..
οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων

Νικολόπουλος και Τσουλάκου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος  και η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Nokia Solution Networks Άλκηστις Τσολάκου, είναι τα νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΑΡ : Οδηγίες για " τυφλούς"




Με δελτίο τύπου της η  ΔΗΜΑΡ, φαίνεται να αυτοαναιρείται και να μην στηρίζει κανένα υποψήφιο για τον Δήμο Χαλκίδας. 
Το δυσάρεστο είναι,  ότι ως «κόμμα» της αριστεράς βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον συνδυασμό του Ν. Λεβέντη και του Κώστα Κουλουρίδη με εκείνο του Θ. Ζεμπίλη και του Χρ. Παγώνη, σύμφωνα με τα κριτήρια που η ίδια βάζει. 
Ενώ θεωρεί ότι εκλογές στους Δήμους δεν μπορεί να κρίνεται «με πολιτικά - κομματικά κριτήρια, τα οποία αρμόζουν περισσότερο στις εκλογές της Περιφέρειας και στην κεντρική πολιτική σκηνή» όπως η ίδια αναφέρει!!!!
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι, παιδιά συνέρθετε γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά και απαιτούνται κοινωνικές συμμαχίες στην βάση της προοδευτικής κατεύθυνσης και όχι μικρότητες.
Και μια προβοκατόρικη ερώτηση προς την ΔΗΜΑΡ. Η ανάγκη αυτού του δελτίου τύπου έχει σχέση με την συμμέτοχή υποψήφιου Βουλευτή της με το ψηφοδέλτιο του Θ. Ζαμπίλη;;; Αν όχι θα τον Διαγράψετε;;; 
Διαβάστε το άρθρο της ΔΗΜΑΡ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Αμετανόητο Το Παραδοσιακό Πολιτικό Κατεστημένο !!!

Αμετανόητο το παραδοσιακό πολιτικό κατεστημένο, και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο ασθμαίνοντας καταϊδρωμένο, όπως και οι κηδεμόνες του και οι κομματικοί τους μηχανισμοί πρεσβεύουν,το πάει μέχρι τέλους αφήνοντας πίσω του το «άρωμα» του παλαιοκομματισμού !!!

«Υπάρχει και φιλότιμο» από το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου.(2-3-9 και 10 Μαΐου 2014)

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Ανακοίνωση Υποψηφίων Ευρωβουλευτώ

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας συμμετέχει στις Ευρωεκλογές. Σε κοινή κάθοδο με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, με ένα ψηφοδέλτιο που δεν υπακούει σε ψεύτικους εντυπωσιασμούς και προσωποληψίες. Οι μάχες μας είναι στο πολιτικό πεδίο, με τα ψηφιακά και ανθρώπινα δικαιώματα μας στην πρώτη γραμμή.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ευαγγελάτος τέλος από τον ΣΚΑΙ!

Σε "διαζύγιο" κατέληξαν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι.
 Από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια διώρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.

Εκατοντάδες εύποροι στην ουρά για το 500άρικο!

Αν οι ελεγκτές της Φορολογικής Διοίκησης και του ΣΔΟΕ διαπιστώσουν ότι ένας φορολογούμενος δηλώνει εισόδημα 5.000 ευρώ και την ίδια ώρα έχει ακίνητη περιουσια 2 εκατομμυρίων μάλλον δεν θα εκπλαγούν.
 Μέχρι την Τετάρτη, από τις 345.000 αιτήσεις που είχαν υποβληθεί στη ΓΓΠΣ για κοινωνικό μέρισμα, περίπου 150.000 είχαν απορριφθεί.

Ιθάκη!


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«Καραμπόλα» έφερε ο Γλέζος στον ΣΥΡΙΖΑ


Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μανώλη Γλέζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί καραμπόλα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Έτσι, συμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών του 2012, πρώτη επιλαχούσα από το ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι η ηθοποιός, Μάνια Παπαδημητρίου, η οποία όμως βρίσκεται και στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος!

Ο Μανώλης Γλέζος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλης Γλέζος. Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από την Κρήτη.
Ο δεύτερος υποψήφιος αναμένεται να είναι ο

ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΙΟ

Ήταν πραγματικά στριμωγμένη η συγκυβέρνηση και οι αρχηγοί της. Ένα μήνα πριν τις εκλογές κανείς δεν πίστευε τα περί πλεονάσματος και εξόδου από την κρίση, κανέναν δε μπορούσαν να πείσουν με τη μάσκα της αισιοδοξίας τους. Η κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου ήταν πραγματικά στριμωγμένη στα σχοινιά.

Σταυρούλα Οικονομέα: Τ άκουσες τα νέα Αντρέα;

Τ άκουσες τα  νέα Αντρέα? Εδώ  στην  Εύβοια,  στο  νησί  της δημοκρατίας,  κόσμος πολύς  πάει  κι έρχεται  από  την  μία  άκρη  του  νησιού  στην  άλλη...... 
΄Ερχονται  Αντρέα, πρώην  δικοί μας  σύντροφοι,  για να ενταχθούν στην ''καινούργια  Ελλάδα'',  και  να  διαλύσουν  ο,τι  καλό έφτιαξες  για  το  λαό  μας.

Aπάντηση Γιώργου Μαρίνου, υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ



Εισαγωγή Τα ζητήματα που αναδεικνύονται μέσα από τις ερωτήσεις που θέτουν φορείς του   μαζικού κινήματος  που δραστηριοποιού- νται στην περιοχή της Στερεάς, είναι σημαντικά, κινούνται γύρω από το βασικό άξονα του χαρακτήρα της ανάπτυξης, κρίσιμο θέμα που κατά τη γνώμη μας απαιτείται να είναι στο κέντρο στης συζήτησης συνεχώς και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου. 

Συναντήσεις Β. Αποστόλου στη Χαλκίδα

Σήμερα, Πέμπτη 24 Απριλίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου βρέθηκε στη Χαλκίδα, όπου μαζί με υποψήφιους συμβούλους από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας πραγματοποίησαν συναντήσεις με το σύλλογο «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» και με το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Τα ονόματα ακόμη 30 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Ζεμπίλη



Συνεχίζοντας τη σταδιακή δημοσιοποίηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κατά Δημοτικό Διαμέρισμα / Εκλογική Περιφέρεια για τις προσεχείς εκλογές της 18ης  Μαΐου στο Δήμο Χαλκιδέων, ο συνδυασμός μας «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη» ανακοινώνει ακόμη 30 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

22 δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου είδαν το φως της Αναστάσεως και καταγγέλλουν το Δημήτρη Θωμά στο υπουργείο Εσωτερικών και στον Εισαγγελέα για ανύπαρκτα έργα που πληρώθηκαν και δεν έγιναν ποτέ



Για πρωτοφανείς διαδικασίες, κατατμήσεις έργων ώστε να αποφεύγεται ο έλεγχος από τον επίτροπο, και πληρωμές εργολάβων χωρίς να έχουν γίνει εργασίες σε έργα φαντάσματα κατηγορούν το Δήμαρχο Κύμης Δημήτρη Θωμά 22 δημοτικοί σύμβουλοι με επιστολή τους στον Υπουργό Εσωτερικών, στην Εισαγγελία πρωτοδικών και στο επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης.

 To Ερώτημα που εμείς βάζουμε  από εδώ είναι  που ήταν τέσσερα χρόνια; Το γνωρίζατε ; και τι κάνατε να προστατεύσετε το δημόσιο χρήμα;



Να πάνε μέσα και οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες που παραλάμβανα ανύπαρκτα έργα. Να σταματήσει ο εκβιασμός των υπηρεσιακών από τον Δήμαρχο.  Αν δεν υπογράψεις "έφυγες" !!!

Αυτά ήταν γνωστά στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ». Οι κύριοι αυτοί οι 22, δεν μπορεί σήμερα να έρχονται σαν «μάγκες» και να καταγγέλλουν.

Αυτό θα έπρεπε να το είχα κάνει το 2010, 2011 , 2012 ή το 2013 όταν γινόταν αυτό. Για αυτή την δουλειά είχαν ταχθεί!! Ο λαός του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου για τον λόγο αυτό τους έταξε!!! Αποδείχθηκαν ανεπαρκής !!! Επικίνδυνοι ποιο επικίνδυνοι από τον κ, Θωμά κατά την δική μας άποψη!!!

Θέση μας είναι, όταν αναλάβει η εισαγγελία Χαλκίδας, την διαλεύκανση της υπόθεσης θα πρέπει να εξετάσει και την δικά τους παράβαση καθήκοντος και να αποδώσει τις ευθύνες που τους αναλογούν.
Έτσι να τελειώνουμε από τους τζάμπα «μάγκες»  και ο καθένας να υπηρετεί την θέση για την οποία τάχθηκε, γιατί μόνο τότε θα υπάρξει ένα άλλο ήθος στην δημόσια ζωή.
Όλα τα άλλα …..
Διαβάστε την ανακοίνωση

Κατάργηση αγροτικού τιμολογίου από τη ΔΕΗ Α.Ε λόγω μη έκδοσης αδειών χρήσης νερού



Ερώτηση στους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, με θέμα την κατάργηση αγροτικού τιμολογίου από τη ΔΕΗ Α.Ε λόγω μη έκδοσης αδειών χρήσης νερού.

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κ. Μπακογιάννη στη Χαλκίδα και οι υποψήφιοι της Ευβοίας χθες βράδυ



Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη στο κέντρο της Χαλκίδας την Τετάρτη 23 Απριλίου. Η έκπληξη δεν ήταν η συμμετοχή  ή μη του κόσμου. Η έκπληξη ήταν,  ότι ήταν εκεί το ΠΑΣΟΚ και υπέβαλε τα διαπιστευτήρια του .

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Χάνια Αυλωναρίου

Ανοιχτή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 20:00 η Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας στα Χάνια Αυλωναρίου.

Μέτωπο Αναγέννησης: Γυρίζουμε Σελίδα στον Δήμο μας.

Το Μέτωπο Αναγέννησης συγκροτήθηκε για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν Δήμο ανοιχτό και ανθρώπινο για όλους τους Δημότες. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας έχει πολλές δυνατότητες τις οποίες πρέπει και να υλοποιήσουμε. Αρκεί μόνο η Γνώση, η Βούληση, η Εργατικότητα και η Τιμιότητα για να τις αξιοποιήσουμε. Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθούμε είναι:

 “Νοικοκυρεύουμε – Ελέγχουμε – Δημιουργούμε”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Εκδήλωση για τη σημασία της Διατροφής και του Εθελοντισμού σε καιρούς κρίσης



Ιατρική - κοινωνική ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα  «Η σημασία της Διατροφής και του Εθελοντισμού σε καιρούς κρίσης», διοργανώνει η Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, στην αίθουσα Παπαδημητρίου, την Κυριακή (του Θωμά) 27 Απριλίου, στις 7 το βράδυ.
Πέραν της ενημέρωσης, η εκδήλωση περιλαμβάνει και δρώμενα από το Σύλλογο Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ’ Αλωνάκι», το Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Εύβοιας, το Εργαστήρι Τέχνης «φτου ξελευτερία» της Ελευθερίας Ροβολή και τον τραγουδιστή-κιθαρίστα Γιώργο Ιακώβου.

Δήλωση Ν.Στουπή: Ακόμα δεν ιδιωτικοποίησαν τη ΔΕΗ χαράτσωσαν τους αγρότες.

Με την έναρξη ουσιαστικά της εαρινής καλλιεργητικής σαιζόν, που κατεξοχήν απαιτεί άρδευση, Πασχαλιάτικο μποναμά / ταφόπλακα στην άσκηση της γεωργίας απέστειλε στους αγρότες μας η ΔΕΗ, μέσω επιστολής, που υπογράφει η Διευθύντρια Διεύθυνσης Πωλήσεων της Επιχείρησης: Με πρόσχημα την «επικαιροποίηση του τηρούμενου από την ΔΕΗ αρχείου δικαιούχων χορήγησης Αγροτικού Τιμολογίου»

Το Πρόγραμμα του Βαγγέλη Αποστόλου για την ανασυγκρότηση του Αγροτικού Τομέα.

Οι Στόχοι μας για την περιφέρεια 
▪ Η παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας 
▪ Η Διασφάλιση διατροφικής επάρκειας. 
▪ Η Στήριξη της παραγωγικής ικανότητας των εκτάσεων 
▪ Η Ανταγωνιστική αγροτική οικονομία & η ανταγωνιστικότητα των αγροτικών προϊόντων 
▪ Η Ενεργοποίηση υπαίθρου/ορεινών περιοχών & η ενδυνάμωση των σχέσεων τους με τα αστικά κέντρα 

Τροπολογία για Υποχρεωτικότητα της εγγραφής στα Επιμελητήρια.

Μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των Επιμελητηρίων και των Επαγγελματικών Ενώσεων της χώρας, με τα στελέχη του οικονομικού τομέα της ΔΗΜΑΡ, στην οποία συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται στα Επιμελητήρια από την  κατάργηση της υποχρεωτικότητας της εγγραφής, κατατέθηκε από την  Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ., τροπολογία στο Σχέδιο Νόμου:

Επίσκεψη Β. Αποστόλου στην Αράχωβα


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλης Αποστόλου, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Νίκο Θηβαίο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Βοιωτίας του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά», επισκέφτηκαν χθες Τρίτη 22 Απριλίου, την Αράχωβα.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Συνέχιση της υφιστάμενης κατάστασης στη ΛΑΡΚΟ μέχρι να εγκατασταθεί νέος επενδυτής

Σε απάντηση της αναφοράς του θέματος, που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο βουλευτής κ. Δ. Αναγνωστάκης, σας γνωστοποιούμε ότι η Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλάγης του ΥΠΕΚΑ, κίνουμενη παντότε με γνώμονα τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του μεταλλουργικού εργοστασίου της Λάρυμνας,

Χαιρετισμός του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Καλυβιώτη

Αγαπητοί Συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι του Δήμου μας,

Ο τόπος μας έχει πολλά χαρίσματα από τη φύση.
Μπορεί και πρέπει να ανθίσει, να αποκτήσει όραμα, προοπτική, ελπίδα.
Είναι ανάγκη να αποβάλλουμε την απαισιοδοξία και απογοήτευση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και να δώσουμε θέση στην πρόοδο, στην αισιοδοξία, στην ανάπτυξη, στην ευημερία.
Η νεολαία μας είναι το μέλλον μας και επιβάλλεται να παραμείνει στο τόπο μας και να δώσει ζωή.

Σύσκεψη στελεχών Στερεάς, της ΔΗΜΑΡ για ευρωεκλογές.

Διευρυμένη σύσκεψη στελεχών της ΔΗΜΑΡ από τη Στερεά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Απριλίου  στη Λιβαδειά, με στόχο να επιλυθούν οργανωτικά ζητήματα, ενόψει  των ευρωεκλογών, ώστε να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι θέσεις του κόμματος.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς



Σας προσκαλούμε στην 5η (τακτική)  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις  24 Απριλίου  2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:Ορισμός εκπροσώπων στην επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για τη στήριξη λειτουργίας του ΓΙΑΤΖΕΙΟΥ –ΚΟΡΔΩΝΕΙΟΥ Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας.  

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους



Την Μεγάλη Παρασκευή  το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας είχε προκηρύξει 24ωρη απεργία, με αφορμή το παράνομο άνοιγμα του Ξενοδοχείου  OLYMBIK STAR  στην Αμάρυνθο.
Η εργοδοσία του Ξενοδοχείου έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους του Ξενοδοχείου για (2) χρόνια τουλάχιστον.

Κτυπήματα....

Fast Track, ftrack804@gmail.com.  Από το e-mail αυτό στάλθηκε στο eviapost και σε δύο ακόμη blog του νομού, το παρακάτω κείμενο.
Εμείς το δημοσιεύουμε, γιατί εύκολα μπορεί να απαντηθεί από τον Κ. Κουλουρίδη και ίσως ο αποστολέας γίνει και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Κουλουρίδη, αν αυτό είναι το πρόβλημα του.
Διαβάστε το κείμενο