Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Γέννησε μια ομάδα (11 μωρά ) την ίδια ημέρα…

Πρόκειται για μία σπανιότατη περίπτωση εγκυμοσύνης όπως ανέφεραν και οι γιατροί που επέβλεπαν τη γυναίκα καθ ’όλη τη διάρκεια της κύησης......

Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ !!

Το προβλέψαμε ότι ο κ. Νικολόπουλος θα απάνταγε στην δήλωση του δικού μας Σίμου το πρωί στο MEGA.
Ο Βουλευτής λοιπόν   Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε σήμερα τα εξής:
«Και τι δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα για τους λόγους της απόφασής μου να αποχωρήσω από την κυβέρνηση…

Τα «χώνει» η Καϊλή στον Μπένι: Μου πήρατε την έδρα! - Χάρισμά σου η Πολιτική Γραμματεία

Με μια ανάρτηση στο Facebook η Εύα Καϊλη εκφράζει την οργή της που παρότι εκλέγεται πρώτη σε σταυρούς στην Θεσσαλονίκη για τρίτη φορά δεν της δίνουν την έδρα.........

O " Αριστερός¨ και ο "Αλλος" .... ή μήπως έχουμε "μπερδευτεί "....


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Αν. Παπαδόπουλος και ο Κ. Μαρκόπουλος .
Και οι δύο αναφέρθηκαν στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από εκείνο των αποκρατικοποιήσεων.
Ποιες οι θέσεις των δύο εκπροσώπων κρατηθείτε.... και διαβάστε....

«Η συμπεριφορά Νικολόπουλου χρήζει ιατρικής εξήγησης»

Επίθεση κατά του Νίκου Νικολόπουλου εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, δηλώνοντας ότι η εξήγησή του μπορεί να εξηγηθεί μόνο ιατρικά.

Από φοιτητές και φαντάρους θα ¨βγούν¨ τα ισοδύναμα μέτρα. «Μαχαίρι» στις δαπάνες για φοιτητές, ιερείς, φαντάρους

Σε «αγώνα δρόμου» επιδίδεται η κυβέρνηση, ώστε μέσα σε 10 ημέρες να έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα μέτρα, ύψους 11,7 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο του νέου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου 2013- 2014. Τα συγκεκριμένα μέτρα, που θα επιδοθούν στην τρόικα στις 24 Ιουλίου, θα εστιαστούν στο σκέλος των δαπανών.

Συνελήφθη 33χρονος που πωλούσε λογισμικό για υποκλοπές συνομιλιών μέσω smartphone

Λογισμικό που έδινε την δυνατότητα υποκλοπής και καταγραφής συνομιλιών μέσω ηλεκτρονικών συσκευών smartphone διαφήμιζε ιστοσελίδα την οποία διαχειριζόταν ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Συμπληρωματική έρευνα για τα CDS

Τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας για το σκέλος της έρευνας που αφορά αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) του ελληνικού χρέους από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ενδεχόμενη ανάμειξη του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, στην υπόθεση, ζητά ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρη Κορέα.

ΕΛΣΤΑΤ: ΣΤΟ 22,5% ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟΝέο ρεκόρ ανεργίας

Νέα έκρηξη της ανεργίας σημειώθηκε τον Απρίλιο σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Πρόκειται για νέο (αρνητικό) ρεκόρ, καθώς σύμφωνα με τα εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ποσοστό της ανεργίας έφθασε το 22,5%, από 22% το Μάρτιο και 16,6% τον Απρίλιο του 2011.

To μήνυμα!!


Οργανώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και στην Χαλκίδα

Συνεδρίασε  χθες η  νέα  Γραμματεία  της  Τ.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  Χαλκίδας και αποφάσισε την δημιουργία θεματικών  επιτροπών που θα συλλέγουν τα ζητήματα που  απασχολούν την  τοπική  κοινωνία, θα τα επεξεργάζονται  και  θα  παρεμβαίνουν  ανάλογα  και  πάντα  στα  πλαίσια  του  προγράμματος  και  των  θέσεων   του  ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Καθαρές οι θάλασσες σε Αμάρυνθο και Ερέτρια , κατάλληλες για τα μπάνια μας

Καθαρές παραλίες ιδανικές για κολύμβηση, δείχνουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΕ (Δημοτική Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερέτριας) στα θαλάσσια ύδατα της Αμαρύνθου και της Ερέτριας.

Σημαντικές παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς στα πλαίσια επίσκεψης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας αναφέρθηκε στην πορεία των έργων του ΕΣΠΑ, που υλοποιούνται τόσο στην πόλη της Θήβας όσο και στην  Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, γενικότερα.

Διανοίγεται η Περικλέους Σταύρου και αποκτά πρόσβαση από τη Νεοφύτου


Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες διάνοιξης της οδού Περ. Σταύρου, στο τέρμα της, όπου θα συναντηθεί με την απόληξη της Τσιριγώτη και κατ’ επέκταση, με τη Νεοφύτου.
Παράλληλα, βέβαια, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την πράξη αναλογισμού επί των παροδίων.

Εξακολουθούν σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Χαλκίδας


Ως γνωστόν, από τις 29-06-2011 και με προβλεπόμενη διάρκεια 14 μηνών, το Ε.Μ.Π., με επιστημονικά υπεύθυνο τον καθηγητή Θαν. Βλαστό, εκπονεί για τον Δήμο Χαλκιδέων, ερευνητικό πρόγραμμα «υποστήριξης ενός Στρατηγικού Σχεδίου Πολεοδομίας και Βιώσιμων Μεταφορών».

H Π.Α.Σ.Κ. Καθηγητών Δ.Ε. για την κατάσταση στην β' εκπαίδευση


Το Σάββατο 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Μετασυνεδριακή  Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας.
 Οι  εισηγήσεις του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. για τον απολογισμό του πρώτου έτους και τον  προγραμματισμό δράσης του κλάδου για τη επόμενη συνδικαλιστική χρονιά υπερψηφίστηκαν από την πλειοψηφία των 58 ΕΛΜΕ που έλαβαν μέρος τελικά στη σχετική ψηφοφορία.     

Μια καλημερα με φοντο το απεραντο γαλαζιο.....


Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Οι αυξήσεις στην ΔΕΗ και ο Α. Ο. Κύμης

Η πληροφορία, ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Αρ Ζερβός ζήτησε αύξηση  φωτιά για τα τιμολόγια της ΔΕΗ 30% προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Α.Ο. Κύμης με το ποσό των 330.000 ευρώ, διαψεύδονται!!

Αυξήσεις φωτιά 29,8% στα τιμολόγια της ΔΕΗ!!

Οταν το ακούει κάποιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έχουν τέτοιο θράσος ώστε να προτείνουν κάτι τέτοιο.  
Ο λόγος για την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ για πολλοστή φορά και αυτή τη φορά προτείνεται να αγγίζει σχεδόν το 30%. 

ΚΚΕ: Πρόταση νόμου για την Κατάργηση των Μνημονίων

Πρόταση νόμου για την "Κατάργηση των μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015 και των εφαρμοστικών τους νόμων - Καταγγελία των δανειακών συμβάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των μνημονίων»

Ένα ακόμη αριστερό πρόσημο πέφτει, Tι θα κάνει η ΔΗΜΑΡ;


Αλλάζει το νόμο Ραγκούση για το καθεστώς ιθαγένειας ο Στυλιανίδης ήταν ένα από τα πρόσημα της ΔΗΜΑΡ. Καθότι την μη αλλαγή του νόμου Ραγκούση την είχε προβάλλει η ΔΗΜΑΡ και ο πρόεδρος της ως ένα από τα οκτώ αριστερά πρόσημα για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση και είχε μιλήσει για άλλους ριψασπίδες.  
Την εναρμόνιση με το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει σε χώρες του Νότου για την απόδοση ιθαγένειας ανακοίνωσαν ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Χ. Αθανασίου, χθες σε συνάντηση γνωριμίας που είχαν με τους δημοσιογράφους. 

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ο γαλαντόμος πρόεδρός του

Των Χρήστου Ιωάννου - Βασιλικής Σιούτη 
Εν μέσω κρίσης το ΤΤ προσέλαβε δημοσιογράφο ως «σύμβουλο τέχνης» και αγόρασε ειδικό ψυγείο για κρασιά για το σπίτι του προέδρου του στην Κηφισιά.
Όταν ο Κλέων Παπαδόπουλος διορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009 έκανε το πρώτο τραπέζι σε δημοσιογράφους στο παλιό Χρηματιστήριο (οδό Πεσμαζόγλου).

334 δισ. ευρώ η περιουσία της ΔΕΗ μόνο σε λιγνίτη! Και όμως πωλείται!

Επειδή ζούμε σε μία εποχή που οι αριθμοί είναι πάνω από όλα, κατευθύνουν τις ζωές μας και προφανώς κατευθύνουν και κυβερνήσεις, καλό είναι να κοιτάξουμε με προσοχή την επιστολή που ακολουθεί...και την οποία απέστειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και προς όλους τους βουλευτές ο κ. Ευριπίδης Μπίλλης, τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ. 

Πουλήσου, ρε Φωτόπουλε, να ησυχάσουμε

Καρτερός Θανάσης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τον χαρακτήρισε alter ego του Τσίπρα, με αφορμή τη δήλωσή του ότι η ΓΕΝΟΠ θα αντισταθεί με όλα τα νόμιμα μέσα στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Alter ego του Τσίπρα ή όχι πάντως, ο Κεδίκογλου έχει ένα δίκιο: ο Νίκος Φωτόπουλος, που οι κρυφοί και φανεροί φύλακες του Μνημονίου τον έχουν επικηρύξει, είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Κι αυτό διότι:

Τα ονόματα των μελών της Πολιτικής και Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ

Τα ονόματα των προσώπων που θα στελεχώσουν τόσο την Πολιτική όσο και την Οργανωτική Γραμματεία του κόμματος, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με τη νέα της σύνθεση θα συνεδριάσει για πρώτη φορά τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 18.00, ενώ η Οργανωτική Γραμματεία την Τρίτη, 17 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μ. Κουτσιούκης: Θα 'λεγα ότι είναι πολύ χειρότερη ως πολιτικός, απ' ότι ήταν ως δημοσιογράφος...

Ξεσπάθωσε -μιλάμε, της τα 'σουρε χοντρά- ο Κιουτσούκης κατά της Πιπιλή.
"Κάποιες κυρίες που ξοδεύουν σε μια μέρα ένα μισθό - όπως τον κατάντησε το ΠΑΣΟΚ - για να συντηρήσουν τα νύχια τους και να χτενίσουν τις... τρίχες τους, καλό είναι να σιωπούν αντί να...

Δικαιούχοι και προϋποθέσεις Κοινωνικού Τουρισμού 2012-2013...


Με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, ενεργοποιήθηκε το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους».
Το Πρόγραμμα, που απευθύνεται σε 81.200 άτομα, περιλαμβάνει τα υποπρογράμματα "Εξαήμερων Διακοπών" (5 διανυκτερεύσεις) με διάρκεια από τον Αύγουστο 2012 ως τις 31 Μαΐου 2013 και "Τρίτης Ηλικίας" με διάρκεια από την 1η Οκτωβρίου 2012 ως τις 31 Μαΐου 2013.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ !...

Το φυντάνι που ο Σαμαράς έβαλε στο Υπουργείο Εργασίας, ο Βρούτσης, βγήκε πριν λίγες ημέρες στη Βουλή και ανήγγειλε πομπωδώς, πως "«ανοίγει ο διάλογος για το μείζον ζήτημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων...".

«Θα ασκούσαμε Βέτο στη Σύνοδο Κορυφής»

«Χάσαμε ευκαιρίες στη Σύνοδο να πάμε μαζί με Ισπανία και Ιταλία», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση στερείται  σε πατριωτική ευθύνη. «Η Ελλάδα γονατίζει και το δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στην Ευρώπη είναι ό,τι προαιρείσθε», τόνισε.

«Κεραυνοί» Μουρούτη κατά δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, μέσω twitter.
Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Ευρεία σύσκεψη στην Ιπποκράτους με θέμα την συνάντηση των τριών αρχηγών που θα γίνει στις 7,30 το απόγευμα

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ξεκινά σε λίγο στις 2,30 μετά το μεσημέρι στην Ιπποκράτους, στην οποία θα συζητηθούν θέματα επικαιρότητας, όπως αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ. Στην ουσία, η συζήτηση θα αφορά στη διαμόρφωση των τελικών θέσεων, με τις οποίες θα προσέλθει ο κ. Βενιζέλος στην απογευματινή συνάντηση με τους κ.κ. Σαμαρά και Κουβέλη.

Νέο περιστατικό λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Ένα ακόμη περιστατικό με τον ιό του Δυτικού Νείλου επιβεβαίωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ στην Αττική. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ενημερώθηκε για την εργαστηριακή διάγνωση του νέου περιστατικού λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε άνδρα ενήλικο ασθενή κάτοικο Αργυρούπολης, ο οποίος δεν αναφέρει ιστορικό μετακίνησης - έκθεσης σε περιοχή με ιστορικό εμφάνισης της νόσου.

Απάντηση Βενιζέλου σε δημοσιεύματα σχετικά με τους χειρισμούς Στουρνάρα

Κεντρική επιλογή και θεμέλιο στην συμφωνία των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων είναι η αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης ώστε να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας στο σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο της Καθημερινής. 

ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η αθόρυβα ηχηρή κόντρα του Ανδρέα Λοβέρδου

Το ρήγμα ανάμεσα στον Βενιζέλο και το Λοβέρδο γίνεται καθημερινά πιο βαθύ. Από τότε που ο Βαγγέλης του πρότεινε να γίνει αντιπρόεδρος και ο Ανδρέας αρνήθηκε οι δυο τους δεν έχουν αλλάξει κουβέντα.

Οι όψιμοι και χωρίς αιτία τιμητές του EUROGROUP

Μια χώρα που η τύχη της κρέμεται από μια κλωστή (λόγω σειράς ολέθριων επιλογών και εγκληματικών ολιγωριών), που χρωστάει 400 δις ευρώ, που τα ομόλογά της σκάνε εδώ κι’ εκεί και τρέχουν άλλοι να τα πληρώσουν, σίγουρα δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολιτικούς που δεν καταλαβαίνουν.

Ο Κλέαρχος Περγαντάς στη Θήβα για τα έργα στην Βοιωτία


Την   Πέμπτη  12/07/2012  και ώρα  11:00, στο  Αρχαιολογικό  Μουσείο  Θήβας  ο Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος  Περγαντάς,  θα αναφερθεί στην πρόοδο έργων  που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟΥΠΗ - ΜΠΑΡΑΚΟΥ


To σωστό μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων για την Νότια Εύβοια με δύο σταθμούς μεταφόρτωσης και το εργοστάσιο μηχανικής διαλογής -  κομποστοποίησης , για να μπορέσει να εφαρμοστεί και να πετύχει απαιτεί και την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών όσον αφορά την χωροθέτησή τους.

Ο λαός ευγνωμονεί τη ΔΗΜ.ΑΡ.

  Του Κλέαρχου Τσαουσίδη
«Πρώτα θα επανέλθει σε τροχιά υλοποίησης το Μνημόνιο και ύστερα θα εξετασθούν οι όποιες προσαρμογές. Αυτή είναι η ουσία των πρώτων επαφών κυβέρνησης και τρόικας χθες, Πέμπτη, η οποία οριοθετεί και τις σημερινές συναντήσεις των κ.κ. Πόλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματθίας Μόρς (Ε.Ε.) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) με τους υπουργούς Εργασίας, Υγείας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Δείτε ποιός είναι ο Χαλκιδέος σύμβουλος του Σαμαρά που τάραξε χθες το Μαξίμου με δηλώσεις του ο Κ. Μαρκόπουλος

Ο Καθηγητής Ιωάννης Κ. Καράκωστας γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1943. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ' όπου και αποφοίτησε το 1966.
Ομιλεί Γερμανικά, Αγγλικά και Ιταλικά.
Το 1968 ενεγράφη στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών μετά από εξετάσεις,

Γ. Σιαγιάννης: Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας σε πρωτόγνωρη αρμονία, καθόρισαν την γνωμοδότηση της Επιτροπής.


Απάντηση στο δελτίο τύπου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για την γνωμοδότηση της επιτροπής περιβάλλοντος για την διαχείριση των απορριμάτων , εξέδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενεργοί Δημότες Γιάννης Σιαγιάννης.
Η  συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος αναμένετο με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Ενδιαφέρον –που πέρα απ’ την σοβαρότητα του θέματος – είχε αναφορά στη σθεναρή στάση της κοινωνίας, της Αντιπολίτευσης και της παντελούς έλλειψης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!


Δήλωση - σχόλιο του Μίκη Θεοδωράκη για τις προγραμματικές δηλώσεις

Προχτές κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Τριμερούς Τροϊκανικής Κυβέρνησης πήραμε μια γεύση για το τι είναι «αντίσταση» μέσα από την καρδιά του Συστήματος που είναι η Βουλή των Ελλήνων...
Στις πέντε θετικές φωνές το Σύστημα απαντούσε με δεκαπέντε. Χειρότερη υπήρξε η αναλογία στον Τύπο και την Τηλεόραση, με τη διαφορά ότι εκεί γίνονται επιλογές, διαστρεβλώσεις, τα θετικά πνίγονται και τα αρνητικά μεγεθύνονται.

Η ατομική μας στρατηγική κατά της κρίσης


Στην σημερινή Ελλάδα που μαστίζεται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, στην Ελλάδα που ο καταναλωτής ψάχνει απεγνωσμένα να αγοράσει προϊόντα που θα έχουν την ένδειξη «Ελληνικό προϊόν» ώστε να συνεισφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, στην μείωση της ανεργίας και του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου (το οποίο με την έκταση που έχει, αποθρασύνει τους ήδη θρασύτατους δανειστές – πολυθενικά καρτέλ),

Aξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνηση Σας  με απογοήτευσαν! Επί 45 λεπτά άκουγα τα κούφια λόγια  από την ξύλινη γλώσσα ενός ανθρώπου που δεν έχει ποτέ  δουλέψει, ιδρώσει και πεινάσει στη ζωή του. Ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου που ζει στο δικό του κόσμο!

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

SAVE GREEK WATER FROM PRIVATIZATION - ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Experience from other countries has shown that water privatization has led to skyrocketing of prices and in some cases to dangers in the public health and well being of societies. Access to water is a human right as UN voted in 2010.
Εμπειρία από άλλες χώρες έχει καταδείξει ότι η ιδιωτικοποίηση του νερού έχει οδηγήσει σε εκτίναξη των τιμών και σε ορισμένες περιπτώσεις σε κίνδυνο της δημόσιας υγείας και ευημερίας. Η πρόσβαση στο νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα (ΟΗΕ 2010)

«Τόσο έτοιμοι ήταν να κυβερνήσουν»

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, έκανε την εξής δήλωση σετικά με τις εργασίες της Βουλής:
«Κοντεύουν μέσα Ιουλίου και δεν γνωρίζουν ούτε τα κόμματα, ούτε οι βουλευτές, αν θα έχουμε ολομέλεια ή τμήματα διακοπών.

Μαρκόπουλος: Ο Νομικός σύμβουλος του Σαμαρά, νομικός σύμβουλος και της Siemens

Την έντονη αντίδραση του Μαξίμου, το οποίο μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, έκανε λόγο για «αθλιότητα» και «συκοφάντες», προκάλεσε η δήλωση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλου, ότι ο νομικόςσύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Ιωάννης Καρακώστας, είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens.