Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δ. Παπαδημούλης: «Ατιμωρησία αλά Ζήμενς, τέλος!»

Σχολιάζοντας την εντολή που έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των 32 πολιτικών προσώπων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης δήλωσε:

Με εντολή Σαμαρά ο φάκελος του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα

Στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές αποστέλλεται ο φάκελος που έχει εκπονήσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σχετικά με πολιτικά πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε οικονομικού χαρακτήρα αδικήματα.

Μάχη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε δύο δημοσκοπήσεις

 Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 24.2% έναντι 23,1% του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί σήμερα. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί στην τέταρτη θέση.

Δήλωση Λιάπη για Ζωγραφάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη στην κατάθεση Ζωγραφάκη, που αποκαλύπτει η Real News στο αυριανό της φύλλο.

Ο Καρχιμάκης λέει για την αποκάλυψη της Real News...

Την εμπλοκή του Γιώργου Βουλγαράκη -σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων-σε μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής και παράνομου πλουτισμού, που αποκαλύπτει η Real News, σχολίασε μέσω Facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης, γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Bουλγαράκης-Ωραίο το παραμύθι αλλά σε ότι με αφορά δεν έχει δράκο

Σε επικοινωνία με τον Γιώργο Βουλγαράκη προχώρησε το newpost.gr σχετικά με το δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Την παραίτηση του Μειμαράκη ζητεί ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης

Την παραίτηση του Βαγγέλη Μειμαράκη ζητάει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με ανάρτησή του σε twiiter  και facebook. Ο πόλεμος άρχισε. Πως είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση του ο Μειμαράκης. Το διαδίκτυο βοά και ο πρόεδρος της Βουλής τσιμουδιά.

Ιδού η δολοφονία μιας χώρας!

Πυρηνική βόμβα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα από τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εφημερίδα  “Realnews”.

Tην ώρα που η συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ξεσκίζει τους μισθούς και τις συντάξεις των 300 ευρώ, την ώρα που οι ηλικιωμένοι ψαρεύουν σκυμμένοι στους σκουπιδοτενεκέδες την τροφή τους, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο περίφημος μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης,

Έλληνας αστυνομικός στο CNN: «Θέλω να δω τους κυβερνώντες να ανοίγουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς»

Δυστυχώς δεν μπορούν να χωνέψουν πολλοί εξ ημών ακόμα, ότι πλέον και οι ένστολοι είτε λέγονται αστυνομικοί, είτε πυροσβέστες, είτε λιμενικοί είτε στρατιωτικοί εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, θα διεκδικούμε πλέον με στεντόρεια φωνή και απαράμιλλο θάρρος τα συνταγματικά μας κεκτημένα και να ανταποδώσουμε με το ίδιο νόμισμα την πολυετή απαξία μας, που έφερε ως εδώ την πατρίδα μας!!!!

Οργή λαού στην Πορτογαλία για τα μέτρα λιτότητας!!! Στην Ελλάδα;;;

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα το απόγευμα στη Λισσαβόνα έξω από το προεδρικό μέγαρο, όπου πραγματοποιούνταν η σύνοδος του Συμβουλίου του Κράτους για τα νέα μέτρα λιτότητας.

Τι έκανε το γερμανικό κανάλι Das Erste στην Κάρυστο;


Αυτό το γερμανικό κανάλι που ήρθε πρόσφατα στην Κάρυστο τι ακριβώς έκανε; Πολύ με απασχολεί αλλά μάλλον δεν μπορώ να το αντιληφθώ. 
Ας ερωτήσει η αντιπολίτευση τον δήμαρχο της περιοχής μας που έδωσε συνέντευξη στο κανάλι αυτό,

Επιτροπής Χαλκιδέων πολιτών ΟΧΙ στην παράκαμψη της Χαλκίδας που σχεδιάζετε εν κρυπτώ!!!

Επιτροπής Χαλκιδέων πολιτών των περιοχών «Δύο Δένδρα-Μακεδονικά- Αγία Ελεούσα - Δοκός-Χαραυγή και της ευρύτερης περιοχής του Ληλαντίου », που αντιτίθενται στη προτεινόμενη από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παράκαμψη της Χαλκίδας”. 

Πανεργατική απεργία στις 26 Σεπτέμβρη


ΣΥΡΙΖΑ :Ο ελληνικός λαός θα σταθεί στα πόδια του, ανακτώντας το δικαίωμά του να ονειρεύεται.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη συνέντευξη του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα στην εφημερίδα της Αργεντινής PAGINA, δήλωσε τα εξής:

Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης: Δεν έχει σχέση με τον υπουργό η πολυθεσία Κουταλάκη

Επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr με ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.  Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο παραδέχεται ότι ο (μακρινός κατά το υπουργείο) ανιψιός του υπουργού Α. Μανιτάκη κατέχει τέσσερις θέσεις στο Δημόσιο

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗ, ΑΝΙΨΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Είναι το «δεξί χέρι» του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη. Είναι ο άνθρωπος που θα κρίνει την τύχη χιλιάδων συμπολιτών μας που κατέχουν μια θέση στον «ήλιο» του Δημοσίου. Του ιδίου η τύχη, όμως, με πέντε θέσεις στο Δημόσιο δε φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. Άλλωστε, ο κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κουταλάκης τυγχάνει να έχει και «μπάρμπα στην Κορώνη»: είναι ο γιος της αδελφής τού υπουργού Α. Μανιτάκη.

Πρόσκληση στις εργασίες του 9ου Περιφερειακού Συμβούλιου Στερεάς Ελλάδος



 Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 9η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις  27 Σεπτεμβρίου  2012, ημέρα Πέμπτη  και  ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με τα ακόλουθα  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Η πρότασή νόμου κατάθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση των  υπερχρεωμένων νοικοκυριών η πρόταση περιλαμβάνει :
Την ολική διαγραφή των χρεών προς τις τράπεζες όσων το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα είναι κάτω από το όριο της φτώχειας.

Υπογραφή Συμβάσεων για μίσθωση αγροτεμαχίων από την Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας



Υλοποιώντας τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για διάθεση προς ενοικίαση με συμβολικό μίσθωμα αγροτεμαχίων δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης του ΥΠΑΑΤ, θα υπογραφούν την   Δευτέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ.

Προς επανέγκριση του ακυρωθέντος τμήματος της πολεοδομικής μελέτης β΄ κατοικίας Φάρου Αυλίδας


Δρομολογήθηκε η διαδικασία επανέγκρισης του ακυρωθέντος από το ΣτΕ τμήματος της πολεοδομικής μελέτης β΄ κατοικίας Φάρου Αυλίδας.

Προς ανάρτηση η Πολεοδομική Μελέτη Αναθεώρησης τμημάτων Συνοικίας Ζ΄ Χαλκίδας, με χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο»

Η «Πολεοδομική Μελέτη Αναθεώρησης – Πράξη Εφαρμογής σε τμήματα του Σχεδίου Πόλεως Συνοικίας Ζ΄ Χαλκίδας τμημάτων Δήμου Χαλκιδέων, για την Α΄ Φάση της Πολεοδομικής Μελέτης» θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί.

Τελευταία πληροφόρηση σχετικά με το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας



Σε σχέση με το νοσοκομείο Χαλκίδας, το οποίο ο Συμεών Κεδίκογλου παρακολουθεί στενά σε κάθε του φάση, ενημερώνει σύμφωνα με τελευταία πληροφόρηση:

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα



«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

Απεργία 26 Σεπτέμβρη και συγκέντρωση στο Αλιβέρι στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (εμπορικη τραπεζα) 10.30 π.μ.




Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τους λίγους, τα μεγάλα συμφέροντα.
Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, τα εργοστάσια, τα γιαπιά,

Δήλωση εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χρήστου Ζώη για τις υποτιθέμενες τριβές Στουρναρα – Τροϊκας



« Στη θέση της δήθεν διαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου που υποσχέθηκαν προεκλογικά για να εξαπατήσουν και να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων,

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών


Ο Τομέας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, εξασφάλισε μεγαλύτερη προσβασιμότητα για το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες,

Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια πρόσβασης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου


Μετά την απόφαση (στις 23 Μαΐου) για την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλκιδέων, το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 18ης Σεπτεμβρίου, ενέκρινε τον Κανονισμό Λειτουργίας του.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Ολοκληρώνεται η επέκταση σε Ληλαντιων & Χαλκιδικής



10 χλμ. αγωγών προστέθηκαν τα τελευταία χρόνια στο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων της Χαλκίδας

Καλημέρα!!


«ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ;»


Το μείζον θέμα της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού σε ιδιώτες, φέρνει με επίκαιρη ερώτησή του στην Βουλή, ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Από 215 μέχρι 900 ευρω το επίδομα για το πετρέλαιο

Τα κριτήρια βάσει των οποίων θα δίνεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, μέσω επιστροφής φόρου, συζήτησαν στο υπουργείο Οικονομικών ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης και οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση.

Σταϊκούρας: Στα 49 δισ. ευρώ οι θυσίες των πολιτών από το 2010 μέχρι σήμερα +33 δισ μέχρι το 2014

Στα 49 δισ. ευρώ ή στο 22,6% του ΑΕΠ έφτασαν οι θυσίες των πολιτών την περίοδο 2010-μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Ενώ αναμένονται άλλα +33 δισ ευρώ το 2012-2014. Πάντως, δήλωσε «ρεαλιστικά αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Γ.Μανώλης σε Μ.Καψή μέσω twitter: «Αληθεύει ότι είσαι τόσο γελοίος και τόσο μ@λ@κ@ς;»

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής έγινε και πάλι πρωταγωνιστής σε μια σκληρή αντιπαράθεση μέσα στο twitter. Αυτή τη φορά δεν τα έβαλε με τραγουδιστές αλλά με συνδικαλιστές.

Αιματοχυσία φοβάται ο Ψυχάρης και ζητεί να δει προσωπικά τον Τσίπρα!

Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ προσπαθεί με ιδιαίτερη  επιμονή τις τελευταίες εβδομάδες να συναντηθεί με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε ένα προσωπικό τετ α τετ.

Συνάντηση Δημ. Στρατούλη Βουλευτή Βʼ Αθήνας με την Ενωτική Πρωτοβουλία Ξενόγλωσσων Καθηγητών του Συλλόγου «ο Βύρων», Νομού Αττικής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμφωνία, που υπέγραψαν οι εργοδότες στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αττικής με εργοδοτικό σωματείο -το οποίο οι ίδιοι συγκρότησαν και συντηρούν με μεθόδους σύγχρονης συνδικαλιστικής

Κ. Μαρκόπουλος «Η παράταση της θητείας του ΕΣΡ είναι ασυδοσία»

Ο  Κώστας Μαρκόπουλος αναφερόμενος στην παράταση της θητείας των μελών του ΔΣ στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τόνισε τα εξής : «Η τρίμηνη παράταση της θητείας των Ανεξάρτητων Αρχών, διευκολύνει το   καθεστώς ασυδοσίας στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ»



Να δοθούν τα χρήματα του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (Ταμείο Μολυβιάτη) που παραμένουν «κλειδωμένα», προκειμένου να ενισχυθούν περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, ζητά με ερώτησή του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος. 

Δήλωση εκπροσώπου των ανεξάρτητων ελλήνων Χρήστου Ζώη για τα επικείμενα μέτρα



«Είναι λυπηρό οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι που έχουν απερίφραστα δεσμευτεί ότι θα ψηφίσουν και θα εφαρμόσουν τον αρμαγεδώνα των μέτρων να εμφανίζονται σήμερα δήθεν διαμαρτυρόμενοι για το όλο και περισσότερο «αίμα» που απαιτεί η τρόικα.

Mαζι μπορουμε να κανουμε περισσοτερα, να κανουμε τη διαφορα!



Για τα δικαιώματα των παιδιών στην υγεία και τη ζωή, την φροντίδα των παιδιών με καρκίνο.
Η ΦΛΟΓΑ είναι ο σύλλογος των γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας της μπορεί να επιδείξει ένα ...ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών.

Ο Συμεών Κεδίκογλου για τους αστυνομικούς υπαλλήλους



Ο βουλευτής ξεκινά νέο κύκλο με μία σειρά ερωτήσεων και αναφορών προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τα ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων της Εύβοιας.

Δήλωση του Β Αποστόλου για τα νέα διόδια Σχηματαρίου - Χαλκίδας



Με αφορμή τη συμμετοχή μου στη χθεσινή σύσκεψη, που οργανώθηκε από το Δήμαρχο Χαλκίδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, για την οργανωμένη αντίδραση των φορέων του νομού στην απόφαση επιβολής νέων διοδίων  στη διαδρομή Χαλκίδα – Σχηματάρι, θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω:

Υπογράφηκε από τον Κλέαρχο Περγαντά, η ένταξης για τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 - 2013»



Το έργο με τίτλο: «Επέκταση συστήματος τηλελέγχου – τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών δικτύων ύδρευσης στις Δημοτικές Ενότητες Υπάτης, Γοργοποτάμου και Λεινοκλαδείου, του Δήμου Λαμιέων», συνολικού προϋπολογισμού 795.810με την παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων

Εντάξη έργου για την ύδρευση του Δήμου Χαλκιδέων με προϋπολογισμό 3,8 εκατ.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ ένα νέο έργο τηλε-έλεγχου/τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο διαρροών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Χαλκιδέων, συνολικού προϋπολογισμού 3.872.728,80 €.

Οταν η τοπική αυτοδιοίκηση εκτρέπεται σε ύβρεις

Για πρώτη φορά τόσα πολλά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης από τη βόρεια μέχρι τη νότια Εύβοια (Evia Top, Evia Post, Ελεύθερη Φωνή των Πολιτών Ιστιαίας κλπ) αναπαρήγαγαν την είδηση της Karystia Press με τίτλο «Καταγγελία δημότη για ύβρεις και απειλές από το δήμαρχο Καρύστου.

Καστανίδης: Ας το κάνουμε όπως οι Ισλανδοί!!!

Παρέμβαση από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Χάρη Καστανίδη. Σε μια εξασέλιδη επιστολή του (εδώ) καλεί τον πολιτικό κόσμο της χώρας να μην προχωρήσει στην ψήφιση των εξοντωτικών για την κοινωνία μέτρων, αντιπαρατάσσοντας πέντε συγκεκριμένες προτάσεις για έξοδο από την κρίση.

Νέα σφοδρη επίθεση Βενιζέλου προς Σαμαρά: Κέρδισες με ψεύτικες υποσχέσεις. Απάντηση Σαμαρά: Οι ώρες είναι δύσκολες και δε δείχνεις υπευθυνότητα!

Νέα σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά στο παρά ένα της τελικής συμφωνίας με την Τρόικα για τα επώδυνα μέτρα εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος,

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μήπως είμαστε παγιδευμένοι σε μια εικονική βελτίωση του κλίματος; Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο απλά για να υλοποιήσουν σε ήρεμο κλίμα οι Αμερικανοί τις εκλογές τον Νοέμβριο -Μετά θα αποκαλυφθεί η σκευωρία και θα έρθει η επώδυνη χρεοκοπία

Επιχείρηση συσκότισης, παραπλάνησης και εξαπάτησης έχει στηθεί εις βάρος της κοινωνίας που αποκαμωμένη από την αρνητική ψυχολογία τώρα που άνοιξε το παράθυρο (το window όπως λέει και η Goldman Sachs) τρέφει ελπίδες που θα αποδειχθούν φρούδες.

2004 Τρεις βουλευτές , 2012 ο καθένας κάπου άλλου!!



Να θάψουμε τη μιζέρια τους και να αναδείξουμε την Ελλάδα της δημιουργίας!

 Στέλιος Ελληνιάδης
Η μάχη στο επίπεδο της επικοινωνίας θα γίνεται όλο και πιο σκληρή!
Οι «οικογένειες» που ελέγχουν τα κανάλια και στηρίζουν την πολιτική κάστα που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, θα συνεχίσουν να διαστρεβλώνουν τις θέσεις μας, να συκοφαντούν τις δράσεις μας, να λογοκρίνουν τις φωνές μας και να προβάλλουν σκανδαλωδώς τις πολιτικές φάτσες με τις οποίες διαπλέκονται. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια δική μας τηλεόραση!