Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Στέφανος Τζουμάκας: Όποιος έχει προοδευτικές αρχές, πρώτα και κύρια τοποθετείται στην ουσία της Πολιτικής.   31 Αυγούστου 2014
 Δήλωση Στέφανου Τζουμάκα, Προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος με αφορμή την πρόσκληση του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Έλαβα την πρόσκληση του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου αναφορικά με την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου. Τους ευχαριστώ αλλά δεν θα παρευρεθώ.

Η ιστορική περίοδος που αναφέρεται η εν λόγω έκθεση συνδέεται με τους αγώνες του ελληνικού λαού για Δημοκρατία, Ανεξαρτησία και κοινωνική προκοπή.

Στην Μύκονο ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ με τον αρραβωνιαστικό του


Με τον αρραβωνιαστικό του επισκέφτηκε την Μύκονο την περασμένη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ. 
Όπως είναι γνωστό τις προηγούμενες μέρες έγινε στη Μύκονο το παγκόσμιο φεστιβάλ GAY και η Μύκονος κατακλείστηκε από περισσότερους από 7.000 GAY από όλο τον κόσμο, που έτρεξαν να δώσουν το παρών στην γιορτή τους.

Ανάμεσα τους βρέθηκε και ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, όπου παρέμεινε στο νησί τρία βράδια συνοδευόμενος με τον αρραβωνιαστικό του Ντεστενέ Γκοτιέ, τον οποίο βλέπετε αριστερά στην εικόνα