Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Δύο δημοσκοπήσεις με σημαντικό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ


Φαίνεται πως πέτυχε η επικοινωνιακή πολιτική του κ. Σαμαρά και "τρέφει" την πρώτη επικοινωνιακή νίκη του, έναντι του βασικού αντίπαλου του. Αυτό που ήθελε το Μαξίμου το πετυχαίνει με αυτή τη "νίκη¨, η οποία βέβαια  οδηγεί νομοτελειακά άμεσα σε εκλογές. 
Κάθε καθυστερήσει στην προκήρυξη εκλογών τώρα πλέον θα έχει αρνητικά αποτελέσματα για τον Πρωθυπουργό, γιατί επικοινωνιακό παιγνίδι δεν μπορεί να πάει "μακριά" και αυτό το γνωρίζει το Μαξίμου, όπως γνωρίζει ότι ένα λάθος  θα αναστρέψει τα πάντα και θα δείξει  την πραγματικότητα. 

 Παντελής Οικονόμου: Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται

Για εικόνα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Παντελής Οικονόμου, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, αν και σημείωσε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ανακάμψει.

Βενιζέλος μήνυματα προς όλους ..

Βλέπει τις δημοσκοπήσεις να κατρακυλά και σκληραίνει την στάση του αλλά αυτό δεν αρκεί. Μιλώντας στη ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ μίλησε για πολλά αλλά ξέχασε ότι και αυτός είναι μέρος του παιγνιδιού και το καθόρισε άσχετα αν δεν του βγήκε όπως περίμενε.  

Βγάζουν στο σφυρί το Σκοπευτήριο Καισαριανής..

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
Στην εκποίηση των ιστορικών μνημείων προχωράει πλέον η τρικομματική κυβέρνηση, παραχωρώντας το Σκοπευτήριο Καισαριανής στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκειμένου να περάσει σε χέρια ιδιωτών προς εκμετάλλευση.
Μετά το Σκοπευτήριο η Ακρόπολη;

Τα Πανεπιστήμια του Ευρωπαϊκού Νότου απέναντι στα αδιέξοδα των νέων - ανεργία * μετανάστευση * εξαθλίωση

Διεθνή πρωτοβουλία αναλαμβάνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών με στόχο την ενεργοποίηση των ανθρώπων του πνεύματος και ειδικά των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.
Πρόκειται για την προώθηση κοινής Διακήρυξης μεταξύ των πρυτάνεων μεγάλων κρατικών Πανεπιστημίων τεσσάρων χωρών του Νότου Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρος και Ελλάδα, που θα συναντηθούν στην Αθήνα την Δευτέρα, 27 Μαΐου, στις 12.30 το μεσημέρι, στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Παλαιά Αίθουσα Συγκλήτου), προκειμένου να ανακοινώσουν την συγκρότηση κοινού Δικτύου αλληλεγγύης τόσο στους φοιτητές τους, όσο και τους πολίτες των χωρών τους γενικότερα.

Πρώην Υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ είχε το θράσος να ζητήσει ευθύνες από εργοζόμενο Νοσοκομείου αλλά ... τον πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα

Λίγο έλειψε για να μετατραπούν σε ρινγκ τα Επείγοντα Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης, εξαιτίας ενός φραστικού επεισοδίου με πρωταγωνιστές εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρο Κοντό.

Το Μοιρολόγι του Γ. Παναγιωτακόπουλου..........

Τα μοιρολόγια ο λαός μας, είναι μια τελετουργία που γίνεται λίγο πριν πει το τελικό αντίο στο αγαπημένο του πρόσωπο. Ετσι και ο Γ. Παναγιωτακόπουλος μέλος της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να πει ένα αργόσυρτο μοιρολόγι ..... με την...  
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ & ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Σ.
Αθήνα, 24 Μαΐου 2013
Σύντροφε Πρόεδρε,
Σύντροφοι του Π.Σ.,
Διαβάστε την επιστολή....

Η ΜΑΧΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Μετά από δύο «σωτήριες» αναδιαρθρώσεις του χρέους και τις σχετικές θριαμβολογίες, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά 29,1 δισ ευρώ και από 280 δισ εκτοξεύτηκε στα 309 δισ! Μόνο ο κ. Στουρνάρας μπορούσε να το πετύχει και πλέον η χώρα οδηγείται στον γκρεμό με μοναδική σωτηρία ένα ακόμα κούρεμα.

Συνάντηση Συμεών Κεδίκογλου με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλο



Στο περιθώριο της συνάντησης που είχε ο Συμεών Κεδίκογλου και αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλο και εκπροσώπους της διοίκησης του οργανισμού συζητηθήκαν και ζητήματα ευβοϊκού ενδιαφέροντος κυρίως ως προς την εξυπηρέτηση των Ευβοιωτών από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ.

Βελτιωτικές ασφαλτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χαλκιδέων



Υπογράφηκε, την Πέμπτη, 23 Μαΐου, από τον Δήμαρχο, Θανάση Ζεμπίλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου τεχνικής εταιρείας (Β. & Β. Αλεξάνδρου ΟΕ), Βασ. Ν. Αλεξάνδρου, η σύμβαση για το έργο δημοτικής οδοποιίας.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έρχεται αύριο στη Χαλκίδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ευβοίας, την Κυριακή 26 Μαΐου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα επισκεφθεί την πόλη της Χαλκίδας.