Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Δ. Πιπεργιάς Δεν μπορώ να απαντάω κάθε φορά σε κάθε πικραμένο της ζωής


Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκνευρισμός επικρατεί στην ομάδα Πιπεργιά για όσα γράφονται σε blog του νομού, ότι η ομάδα Πιπεργιά θα επιλέξει για αρχηγό και θα στηρίξει την Λ. Κατσέλη, επειδή είναι κουμπάροι.
Σε επικοινωνία που είχαμε χθες βράδυ με τον κ. Δ. Πιπεργιά, πως σχολιάζει αυτές τις διαρροές που γίνονται στα Blog, ο Δ. Πιπεργιάς μας απάντησε σήμερα, ότι δεν τον αφορούν.
Αυτά αφορούν όσους κάνουν τις επιλογές τους χωρίς πολιτικά και  ιδεολογικά κριτήρια.
Δεν μπορώ να απαντάω κάθε φορά σε κάθε πικραμένο της ζωής, τονίζει στην απάντηση του ο Δ. Πιπεργιάς.
Όλη μου η διαδρομή ήταν και είναι χαραγμένη με επιλογές και αγώνες, που είχαν πάντα στόχο το μέλλον τις χώρας, το μέλλον του Ελληνικού Λαού, στόχος μου ήταν ο άνθρωπος. Και σήμερα οι επιλογές μου αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχουν.
Θα υπάρχει έξοδος από την κρίση; Θα υπάρξει σταματημός σε αυτόν τον κατήφορο που έχει μπει η χώρα από το 2004 και μετά; Θα υπάρξουν πολιτικές που θα ενοποιούν την μεσαία τάξη και θα στηρίζουν τους αδύναμους και δεν θα τους εξαθλιώνουν;
Θα  απαντήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι, ότι μπορούν να «δουν» τις ξεχασμένες αξίες του κινήματος, που με βάση αυτές υπηρέτησε την χώρα το ΠΑΣΟΚ την πρώτη οκταετία του.
Οι υποψήφιοι πρόεδροι θα πρέπει να κριθούν αν έχουν μπολιαστεί με τα μηνύματα του σύγχρονου νέο φιλελευθερισμού, αν πιστεύουν στην Ευρώπη των Λαών και όχι των αγορών,  αν υπάρξει συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων.
Αυτά και άλλα πολλά, είναι τα ζητήματα  που πρέπει να απαντήσει σήμερα το ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοι πρόεδροι του.
Και μετά θα γίνει η τοποθέτηση μου για την επιλογή προσώπου, με βάση την πορεία του καθένα, άλλωστε όλοι είμαστε γνωστοί στο ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ξέρουν το κατά πόσο κάποιος υπηρέτησε τις αξίες του κινήματος, οι οποίες είναι χαραγμένες στο θυμικό του κάθε Έλληνα της κάθε Ελληνίδας.  
Όσο αφορά το θέμα της «ομάδας» υπάρχει μια πλειάδα στελεχών στο νομό που έχει τα χαρακτηριστικά της αμοιβαίας εκτίμησης και συνύπαρξης, που μαζί μοιραζόμαστε αγωνίες και αγώνες, ανησυχίες και θέσεις, μαζί αναπτύσσουμε πολιτικό διάλογο και προβληματισμούς. Με στόχο τα προβλήματα του νομού και της χώρας και προτείνονται  λύσεις.   Με την έννοια αυτή υπάρχει πολιτική συσπείρωση στελεχών στο νομό και όχι «ομάδα».
Έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας και έχει δοκιμαστεί στο χρόνο η αλληλοεκτίμηση και κατανόηση, μαζί θα πάμε όπως πηγαίναμε όλα τα χρόνια.
Απαντώντας σε ερώτηση μας αν φοβάται για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ απάντησε.
Η ενότητα, αν βρίσκει τις αναγκαιότητες που συνθέτουν την συνύπαρξη, χωρίς στην πορεία, στο όνομα αυτής, να υπάρχουν υποχωρήσεις  που δεν διασφαλίζουν «θέσεις ζωής» για όλο τον Ελληνικό Λαό,  αν δεν υπάρχει ηθική υποχώρηση  από τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη τότε ΝΑΙ υπάρχει ενότητα.

10 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΚ... ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ18 Ιανουαρίου 2012 στις 5:33 μ.μ.

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ...ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ! ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ...ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ! ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΥΣΙΚΑ! ΚΡΙΜΑ...ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο καλό με αυτή την κρίση είναι ότι μπορέσαμε και μακάρι το σύνολο του Ελληνικού λαού, να καταλάβουμε ποιος στέκεται δίπλα του και ποιος όχι.
    Ποιος συμφωνούσε και ποιος όχι με τα μέτρα. Ποιος αντιδρούσε και ποιος όχι, ποιος είναι πολιτικός για τον λαό και ποιος πολιτικός για την πάρτη του και από τα δύο έβγαλε η Εύβοια δεν πρέπει να έχει παράπονο. Ούτε για τα έργα που έγινα ούτε και για αυτά που δεν έγινα.
    Ευβοιώτες ψηφίσατε (βουλευτές, δημάρχους, Νομάρχες κ.α ) και πήρατε αυτό που σας αξίζει τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ο νομός είναι μια περίπτωση μελέτης .
    Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν με αφορούν τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, ο Δ. Πιπεργιάς έπρεπε να είναι στην Β Αθηνών, γιατί είναι μια ξεχωριστεί περίπτωση και στην Εύβοια ήταν διαχειρίσιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..όλοι κρινόμαστε από τη συνέπειά μας, τις πράξεις μας αλλά και από την ..απραξία μας!!.
    Δημήτρη ποτέ δεν έκρυψες αυτό που είσαι αν και ποτέ δεν σε σταύρωσα γιατί άλλα ήταν τα κριτήρια μου. Σήμερα που έχω γυναίκα και δύο παιδιά άνεργα καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχες όταν έλεγες ΝΑΙ για το εργοστάσιο Λιθάνθρακα στο Αλιβέρι.
    Τα γράφω αυτά γιατί ήμουνα απέναντι σου κάθε φορά μπορεί σήμερα να θέλω να ζητήσω συγνώμη όχι από σένα αλλά από τα παιδιά μου που βλέπω να μην έχουν μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GIA DESTE LIGO PIO PASOK PSIFISAN OI EYVIOTES! TO PASOK THS KATHRIN!!! LIMENIKI EPITROPI ALIVERIOY. SIMERA ANAKINOTHIKAN TA ONOMATA.1.KARAVA, KOLLITI THS KATHRIN! 2.SKOYRA, KOYMPARA THS KATHRIN!3.VIRGIOTI,STO GRAFIO THS KATHRIN,KAI AKOLOYTHOS THS PANTOY!!!MASTROKOSTAS,OPSIMOS KOLLITOS THS KATHRIN,TON EDESE GIA TIS ERXOMENES BOYLEYTIKES!!! MPRAVO GERAKOYDI! DEN EIDES OTAN YPEGRAFES? DEN ROTAGES NA MHN EKTETHIS? GIA TO PASOK LOIPON THS KATHIN KAI GIA TOYS PHIFOYS TIS GIA NA XANABGEI...A RE PIPERGIA DEN KOYRASTIKES NA AGONIZESAI KAI POTE NA MIN ALLAZEI TIPOTA? OI APOLITIKOI KAI TA NTIRINTAXTA EPIPLEOYN SIMERA KAI ALLA POLLA BEBAIA EPIPLEOYN.....TI KOYRAZESTE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΝΑ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ19 Ιανουαρίου 2012 στις 10:52 μ.μ.

    Η περίπτωση Πιπεργιά είναι ο συνασπισμός των μετρίων ενάντια σε αυτόν που μπορεί και αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω με την Ελενα! Α π ο λ υ τ α ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια, τον φοβαστε τον Πιπεργιαααα!!!!Γι αυτο ασχολειστεεεε!!!Τον τρεμετε, γιατι εχει πολιτικο λογο και νιωθετε αχρηστοι και κατωτεροι!!! Γιατι ειναι ο πιο ποιοτικος και ευγενης πολιτικος του νομου και οχι μονο! και ο πιο αληθινος δημοκρατης! Αν χρειαζεσθε ομως ψυχοθεραπεια, δεν μπορει να σας κανει παιδια. Πατε στους ειδικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ Ο ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΤΙΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ. ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΠΙΔΑ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ)ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΤΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....FULL ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΕΡΓΑΤΗΚΟΤΗΤΑ!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Φίλε Γιώργο φαίνεται ότι δεν τα ξέρεις καλά. Πρώτον ο Πιπεργιάς στήριξε την κομματική επιλογή ως όφειλε. Δεύτερο αφού προκαλείς θα τα ακούσεις κανείς δεν μπορεί να στηρίζει κανένα πολιτικά εφόσον έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη και ειδικά αν αφορά την διαχείριση του σε θέματα δημοσίου συμφέροντος. Θα πρέπει να είσαι ποιο προσεκτικός γιατί το θέμα έχει κλείσει και επειδή ο Δ. Παπαναστασίου έχει πεθάνει καλά θα κάνεις να μην προκαλείς και να μην συκοφαντείς αν εσύ είσαι τυφλά προσηλωμένος σε πρόσωπα μαγκιά σου αλλά οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν.. Άλλωστε να σου θυμίσω και η Κατερίνα η Καράπα που ήταν στο ψηφοδέλτιο του ο Θωμάς την έστειλε αδιάβαστη . Και κάτι ακόμη πόσες φορές ψήφισες Πιπεργιά; ο δικός σου βουλευτής βγήκε και στήριξε τον Παπαναστάση ναι ή οχι; Εχεις κάτι να πεις για την βουλευτή σου; ή έχεις εμπάθεια με τον Πιπεργιά; Την αυτοκριτική σου θα την κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή