Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ!

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να έφυγε πρωί - πρωί για την Κόστα Ρίκα (μέσω Λονδίνου), ωστόσο δεν περίμενε πως ο Πεπόνης θα ζητούσε σήμερα να διαδιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, με σκοπό να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες του  για το έλλειμμα.

Η είδηση έσκασε ως βόμβα στην Ιπποκράτους η οποία από το μεσημέρι και μετά... φλέγεται!
Όλοι τρέχουν για να μάθουν περισσότερα, την ίδια στιγμή που προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον Γιώργο Παπανδρέου1
Το τρέξιμο, είναι... ανελέητο και είναι χαρακτηριστικό πως εξεδόθη ανακοίνωση μετά από πολλές ώρες, από τον Πάνο Μπεγλίτη η οποία λέει το εξής:
"Αφού για δεύτερη φορά οι «καταγγελίες»  των δύο οικονομικών Εισαγγελέων  αρχειοθετήθηκαν από την προϊσταμένη  αρχή τους και αποδείχθηκε «άνθρακας  ο θησαυρός» , ο κ. Πεπόνης επανέρχεται  για να ζητήσει με έγγραφό του την αποστολή στη Βουλή για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Γ.Α. Παπανδρέου και του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της αναπροσαρμογής του ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή".
 
Εάν  δεν πρόκειται για μια ακόμη  επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη, τότε έχουμε να κάνουμε με μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας.
 
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες, ενέργειές της.
 
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου