Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τι συμβαίνει στη δημοκρατία, όταν οι τράπεζες γίνονται πιο ισχυρές από τους πολιτικούς θεσμούς;

(Mετάφραση του άρθρου "The Failing State of Greece"RACHEL DONADIO Τhe New York Times)
 Η πρώτη φορά που επισκέφθηκα την Αθήνα, η πόλη ήταν στις φλόγες. Ήταν Δεκέμβριος 2008, και οι ταραχές, μετά το περιστατικό που σφαίρα αστυνομικού σκότωσε έναν έφηβο, έπληξαν την πόλη. Για αρκετές τρομακτικές ημέρες, το κράτος δικαίου ήταν άστοχο στην καλύτερη περίπτωση.
Με το δεύτερο ταξίδι μου, στις εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2009, όταν οι Σοσιαλιστές κέρδισαν..

ΑΠΟΨΗ... Με αφορμή τα γεγονότα στην Κάρυστο.

Βασικά αγαθά που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη και τη χρησιμότητα της συντεταγμένης Πολιτείας, όπως είναι η υγεία και η παιδεία απαξιώνονται αφού στα σχολεία και τα νοσοκομεία της χώρας διεξάγεται μια καθημερινή άνιση μάχη με την έλλειψη πόρων και εντάσσονται, με δηλώσεις των πολικών προϊσταμένων υπουργών των ευαίσθητων αυτών τομέων, στο στρατηγικό σχέδιο κατάργησής τους.

Με επιτυχία ξεκίνησε η πρόσπάθεια της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ με την οργάνωση εθελοντικής ομάδας "μια ..ΣΤΑΣΗ''

Με επιτυχία ξεκίνησε η πρόσπάθεια της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ με την οργάνωση εθελοντικής ομάδας "μια ..ΣΤΑΣΗ'' για την προμήθεια καταρχάς, πατάτας Νευροκοπίου,  από τον παραγωγό με...μία ΣΤΑΣΗ στο καταναλωτή.
Η πρώτη προσπάθεια έγινε σήμερα στο Εργατικό κέντρο και στέφτηκε με επιτυχία.

ΔΗΜ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Τα σημερινά γεγονότα στο Νοσοκομείο της Καρύστου είναι πρωτοφανή  για την Εύβοια και σε κάθε περίπτωση θλιβερά. Όχι γιατί οι πολίτες δεν πρέπει να διαμαρτύρονται και να αγανακτούν, το αντίθετο μάλιστα, αλλά είναι απαράδεκτα και θλιβερά όταν προπηλακίζονται  διοικητικοί παράγοντες του Νοσοκομείου που είναι αναρμόδιοι να αποφασίσουν για το καθεστώς της διοικητικής αυτονομίας του.

Γιουχάισμα Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα στις 2-3-2012 ο Παπακωνσταντίνου αποκομένος απο την πραγματικότητα θέλησε να δώσει συνέντευξη στην TV100 με φόντο τον εσωτερικό χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Η συνέντευξη διακόπηκε στα πρώτα μόλις λεπτά από τις έντονες αποδοκιμασίες των εργαζομένων του

Aπό την πίσω πόρτα .. ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ηλ.Πετσής

Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα πριν από λίγο ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ηλ.Πετσής Με εκατοντάδες  κόσμο να περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Καρύστου τελικά έγινε  κατορθωτό η φυγάδευση από την πίσω πόρτα του Νοσοκομείου Καρύστου..

Έξι διαγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στην ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη

Έξι διαγραμμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ  αφού ξεγέλασον τον κόσμο το ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στην ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη για να ξεγελάσουν και εκείνους, κυνηγώντας την τύχη τους…
Την προσχώρηση τους στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη ανακοινώνουν αύριο τουλάχιστον έξη από τους διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει ακόμα και τους εννέα με δέκα.

"Μας πέθανε" η Moody's - Απρόσμενα μας έριξε σε επίπεδο χρεοκοπημένου κράτους

Aπρόσμενη υποβάθμιση με άγνωστες συνέπειες για την χώρα ή για την ακρίβεια με την δημιουργία εξαιρετικά δυσοίωνων προοπτικών για την εξέλιξη των πραγμάτων σε ότι αφορά την ενεργοποίηση της CDS και την κήρυξη της χώρας σε ολική χρεοκοπία.

Διάλειμμα. Ο Ελιγμός!!!


Αν είναι δυνατό!! Πριν την λήξει της κρίσης στο νοσοκομείο Καρύστου, έφυγε ο διοικητής Τάσος Σεπετής!!!

Αποχώρησαν από το Νοσοκομείο, χωρίς συνοδεία και χωρίς καμία ένταση στις 4 το πρωί ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Τάσος Σεπετής, μαζί με τους δύο γιατρούς από τη Χαλκίδα.
 Η πληροφορία είναι από το Καρυστία press

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΠΚΑ-ΣΤΕ)


ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/3 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.! 

ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.!

ΕΠΚΑ-ΣΤΕ

Λοβέρδος : το Νοσοκομείο της Καρύστου μπορεί να "σωθεί", της Κύμης ΟΧΙ


«…Καταρχήν  θα ήθελα να πω ότι και ο συνάδελφός ο κ. Συμεών Κεδίκογλου από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο  συνάδελφος  ο κ. Σίμος Κεδίκογλου από τη Ν.Δ. και ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. ο κ. Μαρκόπουλος και ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος μου έχουν μιλήσει για το θέμα της Καρύστου.

O Συμεών Κεδίκογλου στην πλαφόρμα Λοβέρδου!!!

Ο Συμεών Κεδίκογλου στην παρουσίαση της πλατφόρμας του Ανδρέα Λοβέρδου για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Υπουργός Υγείας μίλησε για ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό με νέα πρόσωπα που όμως να έχουν διανύσει, μια έστω μικρή, δημόσια πορεία. Προτάσεις με τις οποίες συμφωνεί ο Συμεών Κεδίκογλου, που, όπως γράφτηκε και στα ΝΕΑ, ήταν στους στενούς συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου.

Στο υπόγειο του νοσοκομείου Καρύστου όλο βράδυ ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής

Στο υπόγειο του νοσοκομείου Καρύστου παρέμειναν όλο βράδυ ο Διοικητής τον διασυνδεόμενων νοσοκομείων  Ευβοίας Τάσος Σεπέτης, και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομειου Καρύστου Ηλίας Πετσής. 

Σοφία Μούτσου: Νοσοκομείου Καρύστου : Κάτω τα χέρια από τον εξοπλισμό και τις δωρεές

Εξοργιστικό πραγματικά καταντάει, αλλά και πρωτοφανές, να παίρνει το ελληνικό δημόσιο τον ιατρικό εξοπλισμό του νοσοκομείου Καρύστου που προέρχεται κυρίως από δωρεές των Ελλήνων της Αμερικής, για λόγους οικονομίας και στα πλαίσια της εξοικονόμησης δαπανών.

Για ηθικούς αυτουργούς μιλά ο Ηλίας Πετσής

Τον δήμαρχο Καρύστου Νίκο Μανώλη κατανομάζει σαν ηθικό αυτουργό για τον σημερινό προπιλακισμο του ίδιου, όσο και του διοικητή του νοσοκομείου Χαλκίδας Τάσου Σεπετή ο Ηλίας Πετσής σε ευβοϊκό μεσο, κάνοντας λόγο για υποκεινουμενους πολίτες

Μήνυση για συκοφαντικ​ή δυσφήμιση ο δήμαρχος Καρύστου εναντίον του Πετσή

Με αφορμή δήλωση του υποδιοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, κ.Ηλία Πετσή, στο  eviatop.blogspot.com, που με κατηγορεί ως ηθικό αυτουργό, έχω να δηλώσω τα κάτωθι:
Από την ημέρα που τις τύχες του Νοσοκομείου Καρύστου έχει αναλάβει ο κ. Ηλίας Πετσής, έχει προβεί σε σωρεία παραβάσεων και ενεργειών που υποβαθμίζουν άμεσα τη λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου.

Επιστολή του Γιώργου Μαρίνου: η κατάσταση του Νοσοκομείου Καρύστου δεν πάει άλλο.

Με αποψινή του Επιστολή προς Υπουργό Υγείας ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Μαρίνος μιλά για τη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καρύστου, και τις μαζικές αντίδρασης,  επαναλαμβάνοντας ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.
 Αναλυτικά: 

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του tromaktiko.gr - Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πλήρης κατάρρευση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

Με αριθμό ρεκόρ συμμετοχών που ξεπέρασαν τις 45.000 ψήφους ολοκληρωθηκε πριν απο λίγο η πρώτη μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση. Ειδικότερα, στην μέτρηση ψήφισαν 46.206 αναγνώστες του πιο δημοφιλούς blog της Ελλάδας. Το eviapost την δημοσιεύει για ενημέρωση των αναγνωστών του.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Χαράτσι μέσω ΔΕΗ, τέλος!

Το ειδικό τέλος μετά από 120 μέρες που θα μένει απλήρωτο θα μεταφέρεται στις εφορίες. Αυτό είπε ...
νωρίτερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΔΕΗ Κ.Στεριώτης. Το ρεύμα θα κόβεται μόνο οταν το ποσό του λογαριασμού του ρεύματος και των Δημοτικών τελών που είναι απλήρωτο ξεπερνάει το ποσό του ειδ.τέλους (χαρατσιού) του 2011 (Α+Β δόση).

Καλημέρα!! Καλή Άνοιξη


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Λ. Κατσέλη: Φαρσοκωμωδία τα περί συνεργασία με τον Κ. Μαρκόπουλο!!!

Στη στήλη παραπολιτικά του ιστότοπου parapolitika.gr υπάρχει πληροφορία, ότι ο Κώστας Μαρκόπουλος, "πρόκειται να συνεργαστεί με την Λούκα Κατσέλη".
Ενώ σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση «είναι προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των δύο για κοινή κάθοδο στις εκλογές με ένα κόμμα με έντονα αντιμνημονιακά στοιχεία». 
H Λούκα Κατσέλη διαψεύδει με δήλωση της τα σενάρια αυτά. Η Δήλωση:

Δέκα σταθμοί παρακολούθησης της ποιότητας των παράκτιων θαλάσσιων υδάτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς σε εφαρμογή των προγραμματικών του δεσμεύσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, θα υπογράψει, μετά τη χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προγραμματική σύμβαση με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσιών

Ανακαλούνται αναψυκτικά της COCA- COLA 3E

Μετά από παράπονα καταναλωτών ότι μερικά αναψυκτικά είχαν δυσάρεστη οσμή και γεύση, η ελληνική εταιρία εμφιαλώσεως «Coca – Cola 3E» απέδωσε τα φαινόμενα, μετά από εργαστηριακές δοκιμές, στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.

Πάνε για Ιούνιο οι κάλπες και να δούμε! «Τώρα δουλειά, εκλογές αργότερα»

H ατάκα αυτή συνοψίζει το κεντρικό πολιτικό συμπέρασμα των
επαφών που έχουν και θα έχουν από χθες και το επόμενο διήμερο ο Πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, τα στελέχη της κυβέρνησης και του επιτελείου του, αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί στις συναντήσεις με τις ευρωπαϊκές πολιτικές τους οικογένειες. 

Ρεκόρ ανεργίας στην Ελλάδα με το ποσοστό να αγγίζει το 19,9%

Η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat ανακοίνωσε σήμερα ότι το επίπεδο της ανεργίας ανήλθε στο 10,7% του ενεργού πληθυσμού, ήτοι στο υψηλότερο ιστορικά.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Eurostat, 16,92 εκατ. άνθρωποι ήσαν στην ανεργία τον Ιανουάριο, ήτοι κατά 185.000 περισσότεροι έναντι του προηγουμένου ημερολογιακά μηνός.

Τα γενόσημα!!!


Υπάρχει πιθανότητα υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ να μην εκλεγούν Βουλευτέςς;


Οι δημοσκοπήσεις μειώνουν αντι -έστω να σταθεροποιούν- το ποσοστό του κόμματος. Με βάση τα ποσοστά αυτά  στην καλύτερη περίπτωση, στο πιο ευφάνταστο σενάριο εκλογικού αποτελέσματος, το ΠΑΣΟΚ δεν θα εκλέξει από 39-55.

Βουλευτές "Ο σώζων εαυτό σωθήτω" ....


Ναι σε όλα είπαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ και Σύμων Κεδίκογλου καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου  στους δύο εφαρμοστικούς νόμους του ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ για την μείωση μισθών και την υπόθεση των φαρμάκων.

Ψηφίστηκαν γενόσημα, ωράριο φαρμακείων και ενοποίηση επικουρικών ταμείων

Με 213 ψήφους υπέρ, 58 κατά και 12 «παρών» υπερψηφίστηκε στη Βουλή και ο τελευταίος εφαρμοστικός νόμος του Νέου Μνημονίου, αρμοδιότητας υπουργείου Υγείας και Εργασίας ο οποίος περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για τη συνταγογράφηση φαρμάκων, για τα γενόσημα , την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων και την απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων.

Καλημέρα. Καλό Μήνα!!! Το λάθος


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

To συμπέρασμα της μέρας:Μνημονιακοί μας την πέφτουν από παντού!

Οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται ανάμεσα σε ατομικές προσπάθειες  προσδιορισμού ρόλων σε μια υποτιθέμενη επόμενη ήμερα. Μνημονικοί ανακοινώνουν υποψηφιότητες και οι αντιμνημονικοί δεν έχουν ερείσματα στα ψηλά.

Ti δήλωσε η Κ. Περλεπέ μετά την έξοδο από την συνάντηση με τον Πάγκαλο!!

Η μόνη  που έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης με τον Θ. Πάγκαλο ήταν η βουλευτής του νομού. Όπως ανέφερε, σε δήλωσή η Κατερίνα Περλεπέ, «η συζήτηση είχε καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες συζήτησαν

Και η Κατερίνα Περλεπέ στην συνάντηση με τον Πάγκαλο

Ποιοί βουλευτές πήγαν στην συνάντηση με τον Πάγκαλο;
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην οδό Ζαλοκώστα παρέστησαν εννέα βουλευτές. Ο Σάββας Εμοινίδης, ο Δημήτρης Παπουτσής, ο Γιώργος Ασπραδάκης, ο Μανώλης Μπεντενιώτης, ο Παντελής Οικονόμου, η Μαρία Θεοχάρη, η Κατερίνα Περλεπέ και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Διέγραψαν συνείδηση για το «μαντρί» οι 5 της Ν.Δ.

Επικίνδυνοι για τον τόπο αποδεικνύονται οι πέντε βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι αν και καταψήφισαν το Μνημόνιο ΙΙ, δεν άντεξαν το πιθανό κόστος της πράξης τους και έσπευσαν άρον – άρον να ψηφίσουν τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, υπογράφοντας έτσι τη δήλωση μεταμέλειας που θα ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής τους στο κόμμα.

ΣΥΝΑΞΗ ΑΝΤΙ - ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

Συνάντηση στη Ζαλοκώστα, λίγους ορόφους πιο κάτω από το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου είχει ο Θόδωρος Πάγκαλος!
Σε αυτή τη συνάντηση το παρών δίνουν βουλευτές (Μόσιαλος, Ντόλιος κ.α), τους οποίους έχει ειδοποιήσει χθες!

Ανατροπή στη διαδοχή με Πάγκαλο

Aνατροπή στη εσωτερική νηνεμία του ΠΑΣΟΚ με φόντο τις διαδικασίες για την εκλογή του διαδόχου του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του Κινήματος βάζει  σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. O οποίος όπως είχε τονίσει το Σάββατο σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα πάρει πρωτοβουλίες και άφησε να φανεί ότι δεν στηρίζει Βενιζέλο.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ"

" Δεν δίνω δαχτυλίδι σε κανέναν, ούτε φανερά ούτε κρυφά. Και δεν με εκφράζει κανένας, παρά μόνο ο εαυτός μου» έλεγε και σήμερα το πρωί  σε συνεργάτες του ο Γιώργος Παπανδρέου, θέλοντας με αυτό το τρόπο να βγάλει από πάνω του την ρετσινιά πως υποστηρίζει  έναν υποψήφιο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

STRATFOR:»Η κρίση στην Ελλάδα είναι πια πολιτική».Ανάλυση με προβλέψεις «ταραχών»

Η κρίση στην Ελλάδα μετασχηματίζεται από οικονομική σε πολιτική”,υποστηρίζει σε ανάλυσή του το αμερικανικό think tank Stratfor,προβλέποντας μεγάλες αλλαγές.

Δεν λέει να στρώσει


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ PSI

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η Δημοκρατική Αριστερά τοποθετήθηκε με σαφήνεια την προηγούμενη Κυριακή σε σχέση με το συνολικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για το PSI, τη δανειακή σύμβαση και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους. Και καταψηφίσαμε το σχέδιο που η τρόικα και η κυβέρνηση μας παρουσίασαν. 

Συμεών Κεδίκογλου: Πότε θα διατεθούν οι πιστώσεις για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την παράκαμψη Βασιλικού ;


Με ερώτησή του στα Υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης, ο Συμεών Κεδίκογλου εκθέτει εκ νέου την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας και πιέζει για την χρηματοδότηση έργων με προτεραιότητα στην παράκαμψη Βασιλικού.
Ακολουθεί απόσπασμα από την ερώτηση:

Ο Συμεών Κεδίκογλου συνυπογράφει το κείμενο υποστήριξης της υποψηφιότητας Ευ. Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Άλλωστε, όπως είχε γραφτεί και στον κυριακάτικο Τύπο στις αρχές του μήνα (επισυνάπτεται το δημοσίευμα από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2012), ο βουλευτής συμμετείχε στη συνάντηση που είχαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος,

Θέσεις και προτάσεις της Παράταξης « Μαζί για τη Στερεά Eλλάδα της ανάπτυξης » για την ανάκαμψη της Βοιωτίας


Ο κ. Αθ. Χειμάρας συμμετείχε και τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2012 στη Λιβαδειά .
 Στην τοποθέτησή του ο κ. Θ. Χειμάρας μεταξύ των άλλων τόνισε :
 « Κυρίες και Κύριοι  συνάδελφοι,

Τοποθέτηση του κ. Αθ. Χειμάρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 29 Φεβρουαρίου 2012 στη Λιβαδειά


Ο κ. Αθ. Χειμάρας συμμετείχε και τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2012 στη Λιβαδειά .
Στην τοποθέτησή του μεταξύ των άλλων ο κ. Αθ. Χειμάρας τόνισε :
« Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι

Tα φιλαράκια!!


Βενιζέλος: νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αντώνη Σαμαρά για την τόσο σθεναρή και ενθουσιώδη υποστήριξη του βασικού έργου της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Παίρνουν τα πάνω τους οι ΠΑΣΟΚοι, αφού στην πολιτική ιχύει αυτό που είπε ο Γκάρι Λίνεκερ για το ποδόσφαιρο “εκλογές είναι ένα σπορ στο οποίο παίζουν πολλοί, αλλά κερδίζει πάντα το ΠΑΣΟΚ”.
Διαβάστε τη …λεπτή ειρωνία του όχι και τόσο λεπτού το δέμας Ευάγγελου.
Είπε χθες στην βουλή:

Στέφανος Τζουμάκας: «Γιατί θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»

Tην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επισημοποιεί με δήλωσή του στον Real.gr ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας.
«Η υποψηφιότητά μου δεν υπακούει σε προσωποκεντρικές προσεγγίσεις υποψηφίων «αρχηγών» με κορώνες και ρητορικές χωρίς ουσία, ούτε ομάδες χωρίς ιδεολογικές και πολιτικές αρχές, πολύ δε

Τους έπιασε αδιάβαστους ο Καρατζαφέρης…

Το νέο μνημόνιο γράφει στη σελίδα 425 ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει μισθούς Βουλγαρίας…
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αιφνιδίασε τους βουλευτές χθες το βράδυ όταν από το βήμα της Βουλής ρώτησε τους συναδέλφους του αν έχουν διαβάσει το Μνημόνιο …

Παπουτσής: «Εμένα και τον Καρχιμάκη μας βρήκαν στο ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος»

Έντονο αναβρασμό προκαλεί ήδη στο ΠΑΣΟΚ η απόφαση της βενιζελικής πλευράς να θέσει θέμα Καρχιμάκη, την ίδια στιγμή που ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιδιώκει να δημιουργήσει κλίμα σαρωτικής επικράτησης, και ο Γιώργος Παπανδρέου διαμηνύει ότι θα κρατήσει στάση πλήρους ουδετερότητας.

Στα κεφάλια μας θα πέσει...


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα

Κυκλοφορεί σε μερικές μέρες ο τόμος 4 της «Μαρξιστικής Σκέψης». Ο τόμος περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα.Σας την παρουσιάζουμε.
«Οι άρχοντες φοβήθηκαν μην πάθουνε ζημιά»

Από το «Σχέδιο Ανάν» στο «Σχέδιο Μέρκελ»!! Ενα αρθρο που λεει τα πραγματα οπως ειναι!!

Toυ Γ.Μαλούχου
Μια πολύ διδακτική εμπειρία, από την οποία, δυστυχώς, δεν μάθαμε το παραμικρό, υπενθυμίζει η είδηση ότι ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ Κόφι Ανάν φέρεται να αναλαμβάνει διαμεσολαβητής του Οργανισμού για τη Συρία.