Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Λοβέρδος : το Νοσοκομείο της Καρύστου μπορεί να "σωθεί", της Κύμης ΟΧΙ


«…Καταρχήν  θα ήθελα να πω ότι και ο συνάδελφός ο κ. Συμεών Κεδίκογλου από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο  συνάδελφος  ο κ. Σίμος Κεδίκογλου από τη Ν.Δ. και ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. ο κ. Μαρκόπουλος και ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος μου έχουν μιλήσει για το θέμα της Καρύστου.
Βεβαιώνω ότι για την Κυπαρισσία και για την Κάρυστο, περίπτωση υποβάθμισης του νοσοκομείου, περίπτωση αφαίρεσης του νοσοκομειακού χαρακτήρα και προσδιορισμού του μόνο από τον δεύτερο χαρακτήρα του που είναι Κέντρο Υγείας δεν υπάρχει*. Τελεία και παύλα. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες που εκφράζονται στο κοινωνικό πεδίο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω πολλές φορές τις υπερβολές. Άλλο ανησυχία και αγωνία και άλλο υπερβολή.»

*Σχόλιο του eviapost: Mε βάση αυτά τα πρακτικά αποδεικνύετε ότι το Νοσοκομείο της Κύμης κινδυνεύει αν δεν κάνουν κάτι οι κάτοικοι της περιοχής!!!
Καθότι ο υπουργός αναφέρει σαφώς ότι το νοσοκομείο Καρύστου και Κυπαρισσίας  δεν διατρέχουν τον κίνδυνο υποβάθμισης. 
Οχι βέβαια ότι πιστεύουμε ότι το νοσοκομείο Καρύστου δεν διατρέχει κίνδυνο. Αν το διαφύγει θα οφείλετε αποκλειστικά στις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και μόνο. !! 
Και το ερώτημα που τίθεται από εμάς είναι , γιατί δεν αντέδρασα οι δύο βουλευτές του νομού σε αυτή την απάντηση του υπουργού; 
Το νοσοκομείο της Κύμης "δεν παιζει"΄;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου