Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Είχε τύχη και γλύτωσε το κράξιμο η Άρια Αγάτσα

Φαίνεται καμιά φορά η αργοπορία των γυναικών τους βγαίνει σε καλό. Αυτή την φορά τυχερή, στάθηκε η Αρια Αγάτσα και μάλιστα  διπλά, αφενός δεν έφαγε τα γιαούρτια στο Πακράτι  καθότι πήγε μετά τα επεισόδια και blog δεν έγραψαν τίποτα για την Αρια. 

Δυναμική παρέμβαση της Κατσέλη - Κατέθεσε τροπολογίες στο πολυνομοσχέδιο του Υπ.Οικονομικών μαζί με 43 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Με φόρα μπήκε στο παιχνίδι της διαδοχής στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη, η οποία μαζί με άλλους 43 βουλευτές του κόμματος κατέθεσαν τρεις τροπολογίες στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που συζητείται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η πρώτη νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 στις 16:00 στην Πλ. Συντάγματος.  Παρακαλούμε όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών να οργανώσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στις πόλεις διαμονής τους:

Ekaterina Rybolovlev: αγόρασε το διαμέρισμαστο 15 Central Park West 88.000.000 δολάρια

Ekaterina Rybolovlev: κόρη του ιδιοκτήτη της τράπεζας Κύπρου

Η κόρη του ιδιοκτήτη της τράπεζας Κύπρου αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα στη N.Y.
Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε το ακριβότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης.
Ήρθε η στιγμή να μάθετε και την ιδιοκτήτριά του που δεν είναι άλλη από την κόρη του ιδιοκτήτη της τράπεζας Κύπρου.
Πρόκειται για την.......

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ «ΔΕΛΦΙΝΟ» ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ;

Μία από τις πολλές πόλεις του εξωτερικού στις οποίες βρέθηκε τις ημέρες των διακοπών του ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι και το Βερολίνο.
Εκεί, ο... κατάσκοπος μας τον εντόπισε να συναντώνται με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης και των διεκδικητών του προεδρικού θώκου στο ΠΑΣΟΚ.

To τι άκουσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν γράφεται ...αλλά το ακούτε και το βλέπετε!

 
Φραστική επίθεση στην Τσόνογλου στη Λιβαδειά από babisflou

"Τα άκουσε" η Τσόνογλου στη Λιβαδειά
Δείτε βίντεο και ακούστε τι φώναζαν αγανακτισμένοι πολίτες στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσω Τσόνογλου την οποία ξάφνιασαν σε βραδινή της έξοδο

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα

Σημαντικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του PSI, φαίνεται να παραμένουν σε εκκρεμότητα, σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, μετά την ολοκλήρωση της νέας συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Τσαρλς Νταλάρα.

Ετσι, εξευτέλισαν και ξεπούλησαν τα τέσσερα Airbus για 31 εκατ. ευρώ

Μια σειρά παραλείψεων που ξεκινούν από το 2009 καθώς και η κακοδαιμονία του Ελληνικού Δημοσίου ευθύνονται για την δραματική απομείωση της αξίας των τεσσάρων Airbus Α340 που πριν λίγες ημέρες πουλήθηκαν έναντι του ποσού των 31 εκατομμυρίων ευρώ, 15 φορές λιγότερο από την τιμή της αγοράς τους, στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Οριακή η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ - Νέο πρόεδρο το Μάρτιο θέλει ο ΓΑΠ

Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ καθώς τα προσκείμενα στον Ευάγγελο Βενιζέλο στελέχη αποχώρησαν εμφανώς προβληματισμένα και εξοργισμένα δηλώνοντας ότι θα τοποθετηθούν αύριο στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Ο Βενιζέλος έταξε αντιπροεδρία σε Άννα και Μιχάλη...

Όσο οι ώρες περνούν, κορυφώνεται το παρασκήνιο και τα παζάρια για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ενισχύεται η άποψη ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει αποφασίσει να παραιτηθεί και από τη θέση του Προέδρου αν οι προτάσεις του δεν γίνουν δεκτές.

Στο μικροσκόπιο τραπεζικοί λογαριασμοί των ΜΚΟ

Στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τριάντα ατόμων που έχουν συστήσει Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ..

Διπλοθεσίτης "κολλητός" του Γ. Παπανδρέου

Νέο σκάνδαλο με διορισμούς "κολλητών" του Γ. Παπανδρέου βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, ο πρώην συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου φαίνεται ότι "βολεύτηκε" εις διπλούν αφού εκτός από τη ΔΕΗ, διορίστηκε και στη Βουλή.

Ο Σαμαράς ψηφίζει το πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου και “κλείνει το μάτι” στην τρόικα…

Σε χθεσινή άτυπη σύσκεψη συνεργατών και συμβούλων του προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά, αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες,  όχι ομόφωνα, η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου Βενιζέλου, στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα…

Παραιτήθηκε σύσσωμη η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη

Σε αναβρασμό βρίσκονται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, μετά την ομαδική παραίτησή των μελών της Τοπικής Οργάνωσης Τρίπολης.  
Όπως δήλωσε ο παραιτηθείς γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Δημήτρης Μπερτζελέτος, «η οργανωτική ανασυγκρότηση που ξεκίνησε από το 2004,

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η στρουθοκάμηλος της πολιτικής

Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε: «Αν ήμουν ανεπαρκής και ανίκανος πολιτικός δεν θα εμφανιζόμουν ενώπιόν σας, κάπου θα είχα βάλει σε μια τρύπα το κεφάλι μου».
Η δήλωση αυτή γεννά τη διάθεση για σχόλια:

Σχόλιο πρώτο
Αυτό που περιγράφει ο υπουργός είναι η πάγια τακτική μιαςστρουθοκαμήλου που πιστεύει ότι δεν την

Aδιόρθωτα προκλητικοί οι 20 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ !!

Οι είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπογράφουν το κείμενο, (διαβάστε εδώ), ζητούν  αλλαγή ηγεσίας και επανίδρυσης-αποκατάστασης των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία.
Το πώς θα γίνει αυτό;; Διαβάστε πολιτική γύμνια και πρόκληση !!! 

Νέο αρχηγό άμεσα ζητούν 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

"Eπιβάλλεται καθαρή λύση άμεσα, στο θέμα της ηγεσίας", επισημαίνεται σε επιστολή που υπογράφουν 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Χρήστος Πρωτόπαπας, οι κύριοι Ευθυμίου, Κουσελάς, Αλευράς και η Ελπίδα Τσουρή.

Tζουμάκας: "Αναχρονιστές και μαφιόζοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ!"

Λάβρος κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ ήταν ο Στέφανος Τζουμάκας λίγες ώρες μετά την δήλωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του Κινήματος.

Μιλώντας στο «Marconi Radio» του Βόλου έκανε λόγο για μεταμορφωμένους, αναχρονιστές, για άλλου είδους -πέραν των πολιτικών- δραστηριοτήτων, Σικάγο, μαφία και πολιτική απάτη, εντός του ΠΑΣΟΚ.

Επεισόδιο εναντίον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε μπαρ στο Παγκράτι

Δέχτηκαν αποδοκιμασίες και αντικείμενα
Φραστική επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχτηκαν περίπου 10-15 βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Πέμπτης σε καφέ-μπαρ στην οδό Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι, προκειμένου να συζητήσουν τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα τους.

Καλημέρα!! Κτίζει Ελπίδα η Ελλάδα σήμερα;;

Αφήστε το σχόλιο σας στο ερώτημα μας

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Χτύπησε κόκκινο η ανεργία, στο 18,2% τον Οκτώβριο, στο 23,3% στην Στερεά!!

Πρωταθλήτρια η Στερεά Ελλάδα με 23,3% (14,3%), δεύτερη η Κεντρική Μακεδονία στο 19,7% (14,8%) και Τρίτη την Αττική στο 19,2%  (14,4%), σε παρένθεση η ανεργία τον Οκτώβριο 2011 στις περιοχές αυτές.
Στο 18,2% σκαρφάλωσε το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο, έναντι 17,5% τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Αχ!!! αυτό το… ένοχο εργατικό κόστος

Η επίκληση της ανταγωνιστικότητας, σε μια οικονομία που βυθίζεται στην ύφεση εξαιτίας της μαζικής φτωχοποίησης του λαού και η επαναφορά στα χιλιοειπωμένα επιχειρήματα που ακούμε κάθε φορά από τους επιχειρηματίες και τους ποικιλόμορφους απολογητές της «ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», 

Κατερίνα Μπατζελή μετά τις Εθνικές εκλογές η εκλογή Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ


Το πώς τοποθετούνται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αυτήν την περιόδο, δείχνουν και το κομματικό στίγμα τους … και η Κατερίνα Μπατζελή έδωσε το δικό της στίγμα, σε συνέντευξη της στο flash. Διαβάστε την συνέντευξης.
-Εγώ προσωπικά θα σας πω τις 3-4 βασικές μου αξίες τις οποίες και θα τηρήσω σε όλον αυτό το διάλογο τον οποίο σιωπηλά ακολουθώ την τελευταία βδομάδα.

Η υπηρέτηση της διαφάνειας τρέχει από τα μπατζάκια τους


Εν μέσω κρίσης, εν μέσω ανεργίας στο 20% κ.α δινών θα πίστευε κανείς ότι θα κρατούσαν κάποιοι τα προσχήματα.

Αμ δε!!!   Εμείς σας βάζουμε περιληπτικά στο «νόημα» γιατί η παρακάτω ανάρτηση δίνει πλήρη περιγραφή τι συμβαίνει. 
Στον Έβρο πρόσφατα ανακαλύφθηκαν και κατοχυρώθηκαν κοιτάσματα ζεόλιθου. Η καταχώρηση της περιοχής,  σύμφωνα με τον νόμο ανήκει σε αυτόν που έκανε πρώτος την αίτηση.  Το σχήμα των επενδυτών που βρήκε τα κοιτάσματα  έκανε τις απαραίτητες  ενέργειες και πήρε την έκκριση της  περιβαλλοντικής  μελέτης κ.α

Γ. ΝΤΟΛΙΟΣ: ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΖΕOΛΙΘΟ

Να ανακαλέσει την «υβριστική του απάντηση» αναφορικά με το διαγωνισμό για το ζεόλιθο στον Έβρο ζητεί με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr από τoν υφυπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, ο τέως υφυπουργός και βουλευτής Έβρου ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, δίνοντας στη συνέχεια στην κόντρα τους* που ξεκίνησε με απάντηση του πρώτου στη Βουλή.

International Herald Tribune: Tα hedge funds στοιχηματίζουν υπέρ της διάσωσης της Ελλάδος

Mε τίτλο, «Τα hedge funds στοιχηματίζουν σε μεγάλα κέρδη από τη διάσωση της Ελλάδας», στο πρωτοσέλιδο άρθρο της η International Herald Tribune, εξετάζει κατά πόσο η επόμενη πληρωμή, στο πλαίσιο διάσωσης της Ελλάδας, θα μπορούσε να καταλήξει απ’ ευθείας «στις τσέπες» των hedge funds του Λονδίνου.

Ο Ραγκούσης καλεί εσπεσμένα σε σύσκεψη Μόσιαλο και όχι μόνο

Και οι δύο βουλευτές του νομού στην  ίδια ομάδα αλλά σε διαφορετική συνισταμένη.
Γιατί άραγε ο Ραγκούσης εσπευσμένα και με κάθε μυστικότητα κάλεσε σήμερα το πρωί σε μίνι κομματικό συμβούλιο τον Ηλία Μόσιαλο, την Σούλα Μερενίτη, τον Σίμο Κεδίκογλου το δικό μας παιδί, την Χαρά Κεφαλίδου και τον Οδυσσέα Βουδούρη;

Ελεος πια!!!


Η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει..

Η έκρηξη της βίας τις ημέρες των εορτών με τους ληστές να οργιάζουν θορύβησε τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ και αποφάσισαν μετά από πολύωρη σύσκεψη στο αρχηγείο να θέσουν και πάλι επί τάπητος το σχέδιο δράσης και σε πρώτη φάση να ενισχύσουν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Αστεγοι ξεψυχούν στα παγκάκια

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ από το κρύο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε παγκάκι της Αθήνας.
Ο 66χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν άστεγος και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες βρέθηκε παγωμένος με αιτία θανάτου τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Σάββατο και Κυριακή Caravel το Εθνικό συμβούλιο

Πριν λίγη ώρα  ανακοινώθηκε ότι η συνεδρίαση του Ε.Σ ΠΑΣΟΚ  θα λάβει χώρα το Σάββατο και την Kυριακή ώρα 13:00  στο ξενοδοχείο Caravel.

Ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου


Την 30η  Ιανουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 και 30΄, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, οδός Ανιάνων 8, έχει ορισθεί η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας,

Ορίστηκαν τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής Κύμης για την τριετία 2012-2014!!


Foto koumiotis.blogspot.com
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας  Καλλιόπης Γερακούδη,  διορίστηκε η Λιμενική Επιτροπή που διοικεί το Λιμενικό Ταμείο Κύμης, για την τριετία 2012-2014. Η σύνθεση της Επιτροπής έχει ως εξής:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κόβει την πίττα της


Η παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα γίνει την Κυριακή 15/1, στις 7μμ, στα γραφεία της Χαλκίδας, Κιαπέκου 1.
Θα έχουμε την τιμή να είναι μαζί μας ο συναγωνιστής

Πρόεδρος ο Γ. Λαγανάς του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου.


Συστάθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εκλέχτηκε από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου. Το νέο Δ.Σ ου Συλλόγου με ομόφωνη απόφαση είναι:
Πρόεδρος: Γιώργος Λαγανάς

Αντιπρόεδρος: Νίκος Στουπής

To Επιμελητηρίο Εύβοιας εξέλεξε τους Προέδρους του


Πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης Ο X. Παύλου.

Πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης εξελέγη ο Χρήστος Παύλου παίρνοντας 5 ψήφους έναντι 3 του Νίκου Γεωργαλά από τον συνδυασμό του Λιονάκη. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Φωκίτης με 5 ψήφους έναντι 3 του Κώστα Χατζηλάμπρου.

Γίνετε συντάκτες της Wikipedia ..


H Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας σε συνεργασία με τις ΕΔΕΤ και ΕΕΛ/ΛΑΚ, διοργανώνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, εργαστήριο με θέμα την εκμάθηση συγγραφής λημμά- των για τον εμπλουτισμό της wikipedia στα ελληνικά. 

Το πρόγραμμα συντήρησης της Υψηλής Γέφυρας για να γνωρίζετε


Έως και την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, η κυκλοφορία στην Υψηλή  Γέφυρα Χαλκίδας θα διεξάγεται εκ περιτροπής από ένα ρεύμα κυκλοφορίας, εξαιτίας ειδικής φύσης εργασιών επιθεώρησης και συντήρησής της, που απαιτούν το φως της ημέρας. 

Καλημέρα !!!

Η φωτ. είναι από την Εύβοια!!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ένα διδακτικό παραμύθι για όσα μας συνέβησαν, για όσα θα συμβούν…

 Ένα ποντικάκι κάποτε, παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο. Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο; Αναρωτήθηκε.

Όταν οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο, δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε, όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα!Τρέχει γρήγορα λοιπόν στον αχυρώνα για να ….
ανακοινώσει το φοβερό νέο!

- Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι!

Τι «παίζει» με το χαρτί για την παραγωγή σχολικών βιβλίων κα. Διαμαντοπούλου;

Μια περίεργη καταγγελία έκανε σήμερα ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίων για το Υπουργείο Παιδείας, κατηγορώντας το ότι αγόρασε το ακριβότερο χαρτί της αγοράς για την παραγωγή σχολικών βιβλίων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υποστηρίζει πως όλα έγιναν χωρίς τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού και με τη διαδικασία της ανάθεσης.

Επιλέγει την σύγκρουση με την κοινωνία ο Παπαδήμος για να …γίνει αραιστότερος στην τρόικα!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Ρέππα χθες στην Βουλή ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο και ο Λουκάς Παπαδήμος, απέδειξε πως σε αυτή την χώρα με αυτούς τους πολιτικούς κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον του!
Τι είπε ο πρωθυπουργός και τι διέρρευσαν κύκλοι του Μαξίμου, δηλαδή ο ίδιος ο κύριος Παπαδήμος μέσω των συμβούλων του και των επικοινωνιολόγων του;

Κάθε αρρώστια έχει την ώρα της ..

Για τους καρδιολόγους, οι ώρες υψηλού κινδύνου για καρδιά και εγκέφαλο είναι οι πρωινές, καθώς αλλεπάλληλες μελέτες έχουν δείξει πως 9 με 10 το πρωί συμβαίνουν τα περισσότερα εμφράγματα και εγκεφαλικά.
Πρωί έχει επίσης την τάση να εκδηλώνεται η 
ημικρανία, ενώ το μεσημέρι εμφανίζονται συνηθέστερα οι κρίσεις πανικού και το απόγευμα αρχίζουν να επιδεινώνονται πυρετός, καούρες και φαγούρα.

Πώς τα "πλαστικά" φαγητά δημιουργούν μαλθακή σκέψη, αλλοιώνουν τα κύτταρά μας και μας κάνουν να τα θέλουμε όλο και πιο πολύ.

Από τις πιο τρομακτικές ανακοινώσεις που ακούσαμε ποτέ για την απλή μπουκιά μας: Η τελευταία έρευνα κορυφαίας ομάδας επιστημόνων αποδεικνύει ότι οι λιπαρές τροφές που καθημερινά καταναλώνουμε επεμβαίνουν στην δομή του εγκεφάλου και αναπρογραμματίζουν τον τρόπο που λειτουργεί. 

“Μαγειρεύετ​αι” μείωση της τιμής για φ/β κιλοβατώρες

Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του ΥΠΕΚΑ, αναφορικά με τις ταρίφες για τη φωτοβολταϊκή κιλοβατώρα.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μείωση της τιμής με την οποία αγοράζει ο ΔΕΣΜΗΕ την κιλοβατώρα.

Σε ποιούς οργανισμούς οι υπάλληλοι θα κάτσουν στα θρανία


Τους φορείς του δημόσιου τομέα, των οποίων οι οργανικές μονάδες και το προσωπικό θα αξιολογηθούν παρουσιάζουν σε Κοινή Υπουργική τους Απόφαση, τα υπουργεία Οικονομικών και  Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
 
Σύμφωνα με την απόφαση, σε διαδικασία αξιολόγησης των οργανικών μονάδων και του προσωπικού τους τίθενται από 1η Ιανουαρίου του 2012 οι εξής φορείς:

Την Παρασκευή στις 16.00 το πιο κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 16.00 στα γραφεία της Ιπποκράτους θα πραγματοποιηθεί το πιο κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο και αναμένεται σήμερα ή αύριο στην Αθήνα.
Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο διεξάγεται το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ θα προηγηθεί, το Σάββατο συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Θέλουν 7 (έως σήμερα), μόνο 4 όμως μπορούν να είναι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ

Ο πληθωρισμός των -κατά δήλωσή τους- εν δυνάμει υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί αλλά το καταστατικό του κόμματος είναι απολύτως σαφές και δεν επιτρέπει πρακτικά και ουσιαστικά περισσότερους από 4 υποψήφιους κατά μέγιστο αριθμό στη διαδικασία αυτή. Ιδιαίτερα αν διεξαχθεί με διαδικασίες εξπρές.
Με δηλώσεις τους ή με έκφραση πρόθεσης από το περιβάλλον τους στη κούρσα του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα θα μετέχουν οι Βενιζέλο, Λοβέρδο, Χρυσοχοίδη, Κασταννίδη, Κατσέλη, Τζουμάκας, Βάσω Παπανδρέου και υπάρχει συνέχεια!!! 
Διαβάστε γιατί δεν μπορούν να είναι περισσότεροι από 4

Ο Λοβέρδος δηλώνει απο τη δράμα, βέροια, καρδίτσα, τρίκαλα.. πως είναι κατά των προεκλογικών περιοδειών!!!

Σχόλιο: Ανδρέα θα σου πούμε ένα μυστικό.. στο τέλος της ανάρτησης
Ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει κατ’ επανάληψη και κατηγορηματικά διάφορα πράματα που αμέσως μετά χαλαρά τα αναιρεί με τις πράξεις του.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απαίτησή του οι εσωκομματικές εκλογές  να γίνουν με «αδάπανο, λιτό και βραχύβιο τρόπο χωρίς συγκεντρώσεις και περιοδείες» και κυρίως επικεντρωμένες στα ψηφιακά μέσα.

Τσίπρας:Κομιστής των πιστωτών μας ο Παπαδήμος.

Ο Αλέξης Τσίπρας για άλλη μια φορά κράτησε ψηλά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου σήμερα αποκαλώντας τον Λουκά Παπαδήμο “κομιστή των πιστωτών μας”. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μαϊμού διαπραγμάτευση. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ελλάδα, στον Πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στους πιστωτές και στους εταίρους.