Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο Λοβέρδος δηλώνει απο τη δράμα, βέροια, καρδίτσα, τρίκαλα.. πως είναι κατά των προεκλογικών περιοδειών!!!

Σχόλιο: Ανδρέα θα σου πούμε ένα μυστικό.. στο τέλος της ανάρτησης
Ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει κατ’ επανάληψη και κατηγορηματικά διάφορα πράματα που αμέσως μετά χαλαρά τα αναιρεί με τις πράξεις του.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απαίτησή του οι εσωκομματικές εκλογές  να γίνουν με «αδάπανο, λιτό και βραχύβιο τρόπο χωρίς συγκεντρώσεις και περιοδείες» και κυρίως επικεντρωμένες στα ψηφιακά μέσα.

Ο ίδιος βέβαια το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια , διαφημίζοντας τον εαυτό του, υπό το πρόσχημα των υπουργικών ταξιδιών για την υγεία. Και φυσικά τα ταξιδάκια αυτά τα πληρώνουμε εμείς, οι φορολογούμενοι πολίτες.
Τις τελευταίες ημέρες- χάρη στην κάμερα του mega που πάντα είναι στο πλευρό του πιστός φύλακας -  τον είδαμε με καμπαρντίνα στη Βέροια, με τζάκετ στη Δράμα, με κουστούμι στη Θεσσαλονίκη και πάει λέγοντας.
Οι δηλώσεις του φυσικά  αφορούν σχεδόν πάντα μόνο το ΠαΣοΚ (και όχι την υγεία) και σε κάθε δήλωση του τονίζει πως δεν τους αρέσουν αυτοί που μιλάνε στα μίντια για το ΠαΣοΚ όλο την ώρα , πως αυτός έχει στο μυαλό του τα σημαντικά προβλήματα της χώρας κι όχι την υποψηφιότητά του (ρίχνοντας πάντα ένα βλέμμα προς το πάτωμα κι έπειτα προς την κάμερα όταν λέει «υποψηφιότητά μου») και πως δεν ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες μέσω μίντια!!
Ανδρέα Λοβέρδο … θα σου πούμε ένα μυστικό επειδή σε συμπαθούμε: δεν είμαστε τόσο χαζοι οι ψηφοφόροι σου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου